Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение)

Featured Replies

Перничанин отишъл при врачка. Тя го погалила по ръката и рекла: - Ще проходиш! - Бе, да те е** у врачката... Па я си ходим! Излязъл навън, погледнал - няма му голфа...

• Отговори 2k
  • Прегледи 198,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Разговор между приятелки: - Скъпа, как искам да си намеря внимателен, учтив, добре облечен мъж с руси коси и дълбоки сини очи... - Ама, скъпа, тези мъже отдавна си имат други мъже! - отвърнала другата.

"Гласувах за ГЕРБ, за да не дойдат комунистите" е същото като: "Дадох му отзад, защото се пазя за първата брачна нощ!"

"Гласувах за ГЕРБ,за да не дойдат комунистите.ГЕРБ спечели,но така или иначе ще ни управляват комунистите"

А това с кое ще го сравниш  ? :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Потъва презокеански кораб. Наш сънародник по чудо се спасява на необитаем остров. Минават години, но той някак си оцелява до деня, когато към острова се приближава кораб под български флаг. Нещастникът пали огън, за да го забележат, тича по брега, маха отчаяно ръце. От кораба се отделя спасителна лодка с един моряк. - Капитанът ви изпраща новите вестници - казва морякът. - Моли ви да ги прочетете и да решите струва ли си да се връщате...

Моли ви да ги прочетете и да решите струва ли си да се връщате...

Ако от вестниците в една страна, може да се разбере истинското положение в нея - значи не всичко там е толкова зле.

Габровец решил да спести пари за преглед и като срещнал доктора на улицата, го попитал: - Докторе, ти какво правиш като настинеш? - Кихам - отговорил докторът, който също бил габровец. :)

Жена се кара на мъжа си :
- Ще взема да напиша над леглото,какъв простак си...
- Защо ма?
- Да научи целия град!
Жена съм съпруга си:
- Къде беше?
- На сватба...а как се напихме, не можеш да си представиш…!
- Представям си,като те гледам в тази булчинска рокля…

Когато слушам музика в колата на флашката,много ми харесва групата Unknown Artist! Те пеят Track 1, Track 2, Track 9 ,направо ми се пълни душата...

- Тате, имам проблем с новата ни учителка. - Иванe, всички проблеми може да се решат. Стегни се! Бъди внимателен на уроците, прави си домашните! - Не мисля, че ще помогне. - Защо? - Днес ми прошепна в междучасието, че й закъснява десет дни вече...

"Гласувах за ГЕРБ,за да не дойдат комунистите.ГЕРБ спечели,но така или иначе ще ни управляват комунистите"

А това с кое ще го сравниш  ? :)

Тавтология. И в двата случая става въпрос за мафиоти.

- Браво дъще! Още една крачка, още една! Скъпаааа! Донеси камерата! Дъщерята се върна от абитуриентския бал!

В най-голямата жега трима депутати отишли на риба. Риба не хванали, но решили да се топнат в рекичката. Бански нямали, затова решили да се съблекат голи. Не щеш ли, задали се някаква група от хора. Двама от тях бързо си прикрили половите органи с шепи, а третият сложил дланите на лицето си: - Ти защо си криеш лицето? - попитали го двамата. - Не знам как е при вас, но моите избиратели ме познават по лице - отвърнал им той.

Става наводнение и пращат при дядо поп хора да го измъкнат. - Не - отказва попът, аз тук ще се моля на Господ, Той ще ме спаси! Нивото се покачва и пращат лодка: - Дядо попе, ела бе! Още можеш да се измъкнеш! - Не, аз тук ще се моля на Господ... Водата вече залива църквата. Идва полицейски катер: - Дядо попе, последен шанс, качи се! - Не, аз тук ще се моля на Господ, Той ще ме спаси... Попът се качил вече на камбанарията, идва хеликоптер: - Дядо попе, моля те бе човек, ще се удавиш! - Няма, няма, аз тук, горе, ще се моля на Господ той ще ме спаси! Всички си отишли, водата заляла всичко, с последни сили попът се е хванал за кръста на покрива на църквата и се моли: - Аз толкова Ти вярвах, така Ти се молих, защо не ми помогна? Отгоре се чува гневен глас: - Идиот! Аз що транспорт изпратих за теб....  

Та , като стана въпрос за попове :) и аз се сетих за един лаф .

Дядо поп паднал в язовира и започнал да се дави . Видял го един човек и се притекъл на помощ . Дядо попе дай ръка да те извадя , обаче попа не дава и така той поне 5 минути се мъчил да обеди попа - но не ще и не ще :no-no: Накрая се сетил и му викнал - дядо попе , НА ТИ РЪКА , попа веднага посегнал и се спасил :D

Та това е че попа никога не дава , а щом е за вземане - веднага се съгласил :)

Та това е че попа никога не дава , а щом е за вземане - веднага се съгласил :)

OOooooo, да не ти разправям за попа на вилата... Страшен е!!! Той, честно казано, трезвен рядко ще го видиш...

- Eдин човек влиза в някаква тоалетна. Сяда на седалката и чува глас: - Здрасти! - Здрасти! - отговорил неуверено. - Как си? - Добре съм... - Какво правиш?!? - Ами... опитвам се да се изакам... - отговорил малко смутено. - Айде, ще те оставям, че един тъпанар от съседната тоалетна ми отговаря постоянно, после ще ти звънна...

Семейство на Кире, живеело с майката на булката.Тъщата много мразела зет си, а още повече и котаракът му и непрекъснато ги тормозела.Но веднаж младата булка заминала командировка и мъжът прибирайки се към къщи предчуствал най-лошото!Когато влязъл - какво да види: - масата отрупана с мезета и прясно изпържени кюфтенца, бутилка ракия, друга с шампанско..., а тъщата - усмихната му носи чехлите.Седнали на масата и тя вдигнала тост: - Да си жив и здрав зетко!Повече няма да те тормозя!От днес нататък с теб ще бъдем приятели!Наздраве и си вземи кюфтенце, докато са топлички! Гледа Кире и не вярва на нищо!Пийва, взима си кюфте, чувството му за самосъхранение обаче надделява и тойго хвърля на котарака.Котарака захапва кюфтето, облещва очи и пада мъртъв на земята! - Ах, тиии....!- изревава Кире и хваща тъща си за гушата и стиска, стиска.., докато оная престане да мърда.Тогава котарака скача от пода с вик: - О, иееее!Знаех си, че ще се хванеш!  

Aтлетичен, добре изглеждащ млад мъж влиза късно през нощта в денонощна аптека.

-Седем презерватива!-поръчва той.

Младата аптекарка с две годишен стаж в Макдоналдс:

-За тук, или за вкъщи?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Какво е секс родео?

Правите секс със своята приятелка и в разгара на занятието и споменавате, че нейната приятелка го прави десет пъти по-добре. След това трябва да се задържите върху нея минимум 8 секунди....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Двама абитуриенти си говорят:

- Какво ще правиш след училището?

- Мисля да стана КАТаджия. А ти?

- И аз мисля да се занимавам с някакъв рекет.

Lamborghini Forum:
Странен шум при 360 км/ч. ,от какво може да е?

Subaru Forum:
Алооо? Сам ли съм тук бре...?

Mercedes C-Klasse Forum:
Мерцедесчето ми се намокри тази неделя,като ходих с него за хляб - какво да правя?

Mazda MX-5 Forum:
Един нещастен ловец мина през колата ми,със скапания си Туарег!

VW Touareg Forum:
Нек'ъв MХ-5,ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?

Peugeot Forum:
Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза.Изненадаха ме!

Bentley Forum:
Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя?

Porsche Cayenne Forum:
Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона ли е?

Smart Forum:
Инсталирах си двигател от мотоциклет. Най-сетне имам повече мощност!!!

Mustang Forum:
Некъ'ф мизерник,със Сивик се опита днес да ме изпревари!

Civic Forum:
Некъ'ф мизерник,с Мустанг се опита днес да ме изпревари!

Mitsubishi Galant Forum:
Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки!

VW Bora Forum:
Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф,с раница на гърба!

Opel Forum:
Моята Корса няма никаква ръжда!Без майтап! (темата изтрита от модератора)
                                                                                                                                                                                                  Lexus-Forum:
От къде да си намеря задни стопове,като на VW?

Seat Marbella Forum:
Днеска успях да карам,редом с един камион!

BMW E36-Forum:
Къде има най-яките дюнери в града ве...?

Trabbi-Forum:
Бях днеска до Мерцедес-Бенц,да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи...

Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал,още един път на горе,за позиция едно!

Hummer Forum:
Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити...
Трябва ли задължително,да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин....

Yugo Forum:
Вашето,кога за последно беше в движение?

Honda Civic CRX-Forum:
Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?

Toyota Corolla Forum:
Направих 500'000 км, кога ще се счупи най-сетне?

Fiat Forum:
Чудя се дали има живот извън сервиза?

BMW 7ца Forum:
Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори?
Жена се оплаква на приятелката си: - Вчера поисках от моя Гошо 100 лева за разкрасителни процедури. Гадината му с гадина ме погледна от главате до петите и ми даде 250 лева!

:lol6:

Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена,завряла лицето си,съвсем близко до огледалото и си слагаше сенки...
За момент се разсеях,а тя беше вече наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си.
Въпреки, че съм мъжко момче,се стреснах толкова, че си изпуснах електрическата самобръсначка,а тя ми бутна сандвича от другата ръка.Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ем-а от ухото,директно в горещото кафе,което беше между краката ми.Кафето се разля, изгори ми най-ценните части, прекъснах си важен разговор и ми се скапа Джи-Ес-Ем-аааа...Фаса в устата успях да задържа с последни усилия...
-О,как мразя жени зад волана!!!

Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена,завряла лицето си,съвсем близко до огледалото и си слагаше сенки...
За момент се разсеях,а тя беше вече наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си.
Въпреки, че съм мъжко момче,се стреснах толкова, че си изпуснах електрическата самобръсначка,а тя ми бутна сандвича от другата ръка.Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ем-а от ухото,директно в горещото кафе,което беше между краката ми.Кафето се разля, изгори ми най-ценните части, прекъснах си важен разговор и ми се скапа Джи-Ес-Ем-аааа...Фаса в устата успях да задържа с последни усилия...
-О,как мразя жени зад волана!!!

Публикувано изображение

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

О, Windows !
Три дена храбро инсталирах
Трих, слагах, регистрирах.
Не тръгваш и не тръгваш сам,
показваш само син екран.

Първо ми съсипваш FAT,
преминавам през Format,
но не стига таз беля,
нов дял трябва да ти заделя.

Хоп, пак не се получи
работата се закучи,
драйвер някакъв незнаен,
искаш в цикъл най-безкраен.

С Wizardа отново споря,
но не мога да го сборя.
Нямам Plug And Play модем,
разбери го бе кретен.

Изнервям се, та чак треперя,
CDто искам да намеря,
та да тръгнеш най подир,
а не под DOS да пиша Dir.

На сутринта от шлаката изрових,
процесор спечен и пророних:
Да бе мирно си седяло,
не би от Setup умряло.

Оня ден пък CIH намина
Тръшна май че двайсетина.
Дисковете като нови ?
Празни до основи.

Днес пък сървъра пострада,
Няма си веч преграда,
Sysadmina-a до обяд
Оптиката ряза с яд.

Гаден хакер се промъкна,
Всичките пароли смъкна.
А сега, деца, кажете,
Де са часовете?

Над смълчаните полета
Пеят траурни звънчета.
Младо хакерче намина
Сървърът съвсем почина.

Две дечица с бодри песни
Вкъщи хъба си отнесли.
Т'ва админа го несхвана
Свърши кабела от LAN-a.

Кабела го гръм удари,
Всички в нета ни завари,
Дъно няма, платки, RAM:
Всичко свърши се дотам...

Млада жена се разхожда с малкото си момиченце по улицата. То вижда емблемата на една аптека със змията, обвила чашата, и удивено гледа майка си: - Защо се уплаши, малката ми! - ласкаво казва майката. - Това е баба ти, хапва си сладолед.

Късно през нощта полицай спира пияница: - Господине, какво се мотате на лаво - на дясно? Вие сте пиян, да не сте се изгубил? - Ъъ.. не бе, търса си ъъъ... колата си търса... - Е къде си я бяхте оставил? - Па е на тоя ключ беше! - И господине, моля ви, закопчайте си ципа на панталона! Той погледнал на долу и казал: - Лелеее! И гаджето ми го няма!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.