Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Игрите на гладуващите (2013)

Публикувано изображение

бива за :popcorn2:ама и да не го гледате нищо няма да загубите

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 361,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 10 от 10... Какво да ви кажа, филм от години насам, който си заслужава всяка секунда. Всяка една се-кун-да. Най-накрая мога да кажа, че изгледах един стойностен Sci-Fi филм. Филм, който поражда въпрос

• За този филм може да се каже само едно - КЛАСИКА!!! И още едно - ЛЕОНИД ГАЙДАЙ!!! Останалото е история и той е историята. Велика руска комедия, която помниш цял живот. 100/10

• Специалист по всичко     няма забрава за вас, няма

Публикувани изображения

Прометей, това беше филма който гледах вчера. Като свърши изпаднах в недоумение и в главата ми се въртеше само един въпрос : "Това ли беше всичко?" . Опитах , но в случая не успях да бъда по-оригинален от това, което беше казано в нета, по отношение на филма. Ето само част от изказванията, които изцяло отразяват моето виждане за филма : Филма не струва ,два дни го сваляш и после два часа съжаляваш” “Факт е че филма е уникално недоклатен, видно е как една интересна идея може тотално да се осакати по гениален начин “ “Изключително слаб филм, абсолютна боза. Престъпно слаб сюжет. Не го препоръчвам на никого. Абсолютна загуба на време,12 лева за билет на някаква предпремиера беше билета...и получих най-тъпото преживяване в живота ми.Верно в последно време е суша откъм хубави филми, но тази отвратителна глупост да получи толкова висока оценка в IMDB.... меко казано съм шокиран “ “Филмът има дотолкова смисъл, колкото да стане касов и да спечели повече $$$ за създателите му. За мен, след като го изгледах се оказа   боза. Сигурно ще направят и продължение с участието на хищника и Батман.“  :D 

В крайна сметка, дори и хубавицата Терон, не можа да им спести 2-ката, която им дадох в IMDB.

Редактирано от keba (преглед на промените)

...Като свърши изпаднах в недоумение и в главата ми се въртеше само един въпрос : "Това ли беше всичко?" ..

Познат въпрос, свързан с Prometheus - очаква се най-малко едно продължение.

Днес ще се отчета с Crime d'amour (Love Crime) / Престъпление от любов

Публикувано изображение

Доста добра кримка, в която доста време не стана ясно кое и как. Много добра игра на Кристин Скот Томас (с респект пред цялото ѝ творчество!) и Людовин Сание (или както там се чете, че съм твърде зле с френския).

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Игрите на глада: Възпламеняване

Публикувано изображение

Много по-добър от първата част, като екранизация на втората книга от трилогията.

Сюзан Колинс сигурно е живяла известно време в България. ;) има много верни неща за нашата родна действителност.

Сивият (2011)

Публикувано изображение

Не се препоръчва за деца, бременни и хора със слаби нерви !

Игрите на глада: Възпламеняване

Публикувано изображение

Много по-добър от първата част, като екранизация на втората книга от трилогията.

Сюзан Колинс сигурно е живяла известно време в България. ;) има много верни неща за нашата родна действителност.

И аз днес го гледах. Много, много добро продължение. Жалко, че ще трябва да изчакаме още една част.

Типичният американски екшън, в който един спасява света.

За убиване на времето - идеален!

Публикувано изображение

Предпочетох да заложа на класиката, наречена Москва не вярва на сълзи

Публикувано изображение

Не знам за кой път гледам тоя филм, но всеки път се възхищавам на майсторството, с което е направен и блестящата игра на част от водещите руски актьори.

Little Fish / Дребна риба

Публикувано изображение

Тежък, тягостен и мрачен е тоя твърде интересен филм с куп награди и номинации, както и с поредната блестяща изява на Кейт Бланшет. Мисля, че оценката в IМDb е незаслужено ниска, глас от мен за 8.

Вер и Зара (2004)

Публикувано изображение

наревах се подобаващо

добре че края беше добър

Вер и Зара (2004)

Това е може би филма на филмите в Индийското кино,наред с още някои култови заглавия.А актьора Шахрукх Кхан е може би краля.Гледал съм поне 15 филма с негово участие-просто велик.За мен и досега си е странно как Индийските филми не са толкова популярни като се има впредвид,че Индийската киноиндустрия произвежда годишно повече филми,отколкото всички киностудиа в цял свят!

Аз се отчитам с филма Little Fish,който не бях гледал,но ,,виновника,, за това е г-на hlevoust и горния му коментар.С една дума-наистина стойностен филм.Не съм филмов критик,но и аз бих му поставил доста висока оценка..

Това е може би филма на филмите в Индийското кино,наред с още някои култови заглавия.А актьора Шахрукх Кхан е може би краля.Гледал съм поне 15 филма с негово участие-просто велик.За мен и досега си е странно как Индийските филми не са толкова популярни като се има впредвид,че Индийската киноиндустрия произвежда годишно повече филми,отколкото всички киностудиа в цял свят!

Аз се отчитам с филма Little Fish,който не бях гледал,но ,,виновника,, за това е г-на hlevoust и горния му коментар.С една дума-наистина стойностен филм.Не съм филмов критик,но и аз бих му поставил доста висока оценка..

Съвсем случайно попаднах на този филм, шефа търсеше Сидики - и гугъла ме отведе при героинята Самия Сидики, адвокатката на Вер.

Как ги правят тия филми индийците - в душата ти влизат направо, страхотни са.

Ще потърся и останалите филми на Шакрукх Кхан и тях ще изгледам. Благодаря ти за инфото.

Не знам защо не е толкова популярно индийското кино, може би защото в тоя вълчи зъл свят хората отдавна загърбиха ценностите, любовта.

Аз затова ги и гледам - за да ми напомнят че още съществуват.

Позволявам си да препоръчам издържан трилър с име " Prisoners":

Публикувано изображение

Oooo да :go ahead: .Току що го изгледах и отива в колекцията.Ако го гледат критиците-те да го резюмират.За мен-много добър.За другите-не знам...

....Ако го гледат критиците-те да го резюмират...

Тия камъни са в моята градина ;), ама филмът ще чака ред.

Експресът Ченай (2013)

Публикувано изображение

отново сме с Шарух Кхан само че тука няма сълзи и сополи

романтична екшъно-комедия, която много ми хареса

боя накрая му беше бая ама карай, сигурно свикнал да го млатят

:)

Ти гледай Don 1 и Don 2 да видиш там какъв бияч е ;)

мерси, ама аз не съм фенка на боя та...

снощи като взе да го млати оная маймуна голяма на площада и аха да се разрева, смля го направо

кажи някой пак с негово участие, но да е като Вер и Зара - с щастлив край

те такива ми се гледат

:rolleyes:

https://www.youtube.com/watch?v=Oer7-72UFlo

Филмът е базиран на книгите на Чико Ксавиер (1910-2002)медиум и филантроп на бразилското спиритическо движение.Известен e с общуването си и приемането на послания от духовния святчрез процес наречен Психография.Един от най-популярните му романи е "Наш Дом"(от общо 468 издадени книги) създаден чрез общуването на авторас духа на Андре Луис..Лекар, който започва своя разтърсващ разказот момента на смъртта сии пристигането му на "онзи свят"... 

Compliance / Подчинение

Публикувано изображение

Потресох се! Не мога да повярвам, че е възможно случилото се да е истина, макар че филмът е заснет по действителен случай и че сходно извращение се извършва много често и у нас.

Държа специално да изтъкна страхотната актьорска игра на почти всички участващи във филма. Намирам оценката са незаслужено занижена, от мен 8 е по-реална. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.