Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Пак почнахте да си изтървате нервите. Да се заключи темата, докато се успокоят страстите.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пак почнахте да си изтървате нервите. Да се заключи темата, докато се успокоят страстите.

Ми, дай да заключим страната, докато се успокоят страстите. Макар че има по-просто решение и то е да заключим въпросният политически трибун в някое лечебно заведение.

Ха. Та то тъпите Гербере духнаха под опашката на вярното си "куче"  - Атака (Сидеров)!

Добре бе, колега, но нали ти искаш да ни управлява настоящето мнозинство. ОК. Да приемем, че им дойде акъла, че спрат със скандалните назначения на "експерти" и приемат някаква смислена програма. Само, че нали всичките им решения зависят от настроенията на Волен Сидеров. И какво казва той? Казва, че тъй като, според него правозащитните и правораздавателните органи не изпълняват задачите си, ще ги замести той и неговите щурмоваци. Е, тогава какво правим?

Аз и затова питах по-горе - чий интереси обслужва Волен или просто е откачил напълно?

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Ми, дай да заключим страната, докато се успокоят страстите. Макар че има по-просто решение и то е да заключим въпросният политически трибун в някое лечебно заведение.

Ама за това си има компетентни органи. Тука вече едва ли не почнахме да раздаваме правосъдие и да поставяме диагнози. На една крачка сме да тръгнем на реални действия. Този коментар, на който си отговорил, но съвсем правилно не си цитирал изцяло като какъв го водиш. Ако имах права, въпросния колега щеше да получи вечен бан, не му е за пръв път в прав текст да насъсква към престъпление.

Добре бе, колега, но нали ти искаш да ни управлява настоящето мнозинство. ОК. Да приемем, че им дойде акъла, че спрат със скандалните назначения на "експерти" и приемат някаква смислена програма. Само, че нали всичките им решения зависят от настроенията на Волен Сидеров. Е, тогава какво правм

Еееее, та нали всички искахте да има перфектна "спирачка" - ето я. Само, че в момента се подскача за друго. Ако ГЕРБ си бяха прикоткали Сидеров, то нямаше да ревете така, нали. Ако се беше случило тъй, то и за тях щеше да бъде перфектната "спирачка"

Този коментар, на който си отговорил, но съвсем правилно не си цитирал изцяло като какъв го водиш.

Затова и не го цитирах. Коментарът си е за бан, наистина.Бих го предложил, но пропуснах, защото линка, който пусна беше по-важен.

Еееее, та нали всички искахте да има перфектна "спирачка" - ето я. Само, че в момента се подскача за друго. Ако ГЕРБ си бяха прикоткали Сидеров, то нямаше да ревете така, нали. Ако се беше случило тъй, то и за тях щеше да бъде перфектната "спирачка"

Каква спирачка? Нищо не схванах. Пак те питам - искаш да ни управлява сегашното мнозинство. Добре. Допускаме, че то се освести и започне да води някаква смислена политика. Само че нали, то зависи във всичките си решения и действия от волята на Сидеров. Дори и кворум не може да има без него. Пък ти казваш, че Сидеров работи за ГЕРБ. И какво става тогава? Моля, обясни ми, защото не разбирам.

Scepsis

Моля, обясни ми, защото не разбирам

Ми и да ти обяснявам,  но то ти май разбераш само себе си. Те, ще опитам:

- Орешарски се дъни и Сидеров го отрязва. Ето ти спирачка.

ГЕРБ натириха някогашния си съюзник Сидеров, но можеха да го прикоткат на своя страна т.е можеше да има и правителство ГЕРБ + Сидеров Т.е. Бойко се дъни и Сидеров го отрязва. Ето пак пример за спирачка.

ГЕРБ + Сидеров беше напълно възможна коалиция, ако тиквениците бяха проявили гъвкавост и хитринка. Ако тово се бе случило, то Сидеров сега щеше да бъде По, По, Най

И май нещо не схвана, че не ме интересува, кой ще управлява, стига това да не е ГЕРБ

И май нещо не схвана, че не ме интересува, кой ще управлява, стига това да не е ГЕРБ

Мисля, че ти не схващаш или по-точно не желаеш. Аз също не искам да управлява ГЕРБ. Питам - как ще управлява БСП и ДПС, без АТАКА, след като ти твърдиш, че АТАКА следват волята на ГЕРБ. Или добре, приемаме другата хипотеза - Волен си прави каквото му хрумне и не се съобразява с никого. И в двата случая не виждам как БСП и ДПС могат да управляват без неговото благоволение. Ей това, ако ми обясниш, ще съм ти задължен.

Мисля, че ти не схващаш или по-точно не желаеш. Аз също не искам да управлява ГЕРБ. Питам - как ще управлява БСП и ДПС, без АТАКА, след като ти твърдиш, че АТАКА следват волята на ГЕРБ. Или добре, приемаме другата хипотеза - Волен си прави каквото му хрумне и не се съобразява с никого. И в двата случая не виждам как БСП и ДПС могат да управляват без неговото благоволение. Ей това, ако ми обясниш, ще съм ти задължен.

Първо ме цитирай за да видя къде съм казал, че Сидеров работи в полза на ГЕРБ. Казах, че ако герберите имаха малко мозък, то доста лесно можеха да привлекът Сидеров на тяхна страна и тогава вместо БСП, ДПС и Атака можеше да има ГЕРБ и Атака.

Ето ти отговори на другия ти въпрос. БСП и ДПС без Атака - ми много ясно, няма да управляват. Явно ще да има някаква причина за вето от страна на Атака.

Та нали точно това искахте, да има коректив / спирачка, искахте някой да диша във вратъ на управляващите или май нищо не искате. Знае ли ви вече човек???

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Първо ме цитирай за да видя къде съм казал, че Сидеров работи в полза на ГЕРБ. Казах, че ако герберите имаха малко мозък, то доста лесно можеха да привлекът Сидеров на тяхна страна и тогава вместо БСП, ДПС и Атака можеше да има ГЕРБ и Атака.

Ето ти отговори на другия ти въпрос. БСП и ДПС без Атака - ми много ясно, няма да управляват. Явно ще да има някаква причина за вето от страна на Атака.

Та нали точно това искахте, да има коректив / спирачка, искахте някой да диша във вратъ на управляващите или май нищо не искате. Знае ли ви вече човек???

Сидеров не може да бъде привлечен от който и да е.

Сидеров е роб на БКП и създаден от тях за да плашат с него турския електорат.

Ти си 1 към 1 с ракетата дето пишеше тука ама той беше по културен и по-образован.

И не се дръж все едно ние тука сме длъжни да ти се обясняваме за всяко нещо казано по 1000 пъти пък ти ако благоволиш да четеш отговорите.

Сидеров - коректив? Един душевноболен, който се върти като ветропоказател непрекъснато? Да, причина за вето от страна на "Атака" винаги има - получават причините по факса от кораба-майка...

Чу се, че Сидеров искал импийчмънт на Плевнелиев, та затова се скарали с БКП. После пък го нахокаха публично, а оня, за да се появи пак в парламента, може да е забърсал още 10 милиона. Той разиграва всички, както на него му е кеф в момента, само защото без него няма кворум. Утре вече може да не иска да играе с тях. Или да му кефне да набие министър-председателя с бухалката, дето се намъкна днес с нея в Парламента, кой го знае.

Сидеров не работи в ничия полза, дори в своя. И не може да бъде ничий коректив, докато не почне да си пие редовно лекарствата.

А това, че ти е все едно кой ще управлява, само да не е ГЕРБ, няма да го коментирам, то говори само за себе си.

А това, че ти е все едно кой ще управлява, само да не е ГЕРБ, няма да го коментирам, то говори само за себе си.

Ееее, това, че имаме различни възгледи не е лошо. Лошото ще стане когато всички запеем една песен, както преди време.

Естествено, че съм против ГЕРБ и мисля, че  има доста по кадърни партии, които да предложат нещо по - добро. Само, че имам усещането, че която и партия да спечели, различна от ГЕРБ, то тя ще бъде винаги отсвирвана

И не се дръж все едно ние тука сме длъжни да ти се обясняваме за всяко нещо казано по 1000 пъти пък ти ако благоволиш да четеш отговорите.

Та това е публичен форум. Не обясняваш хиляди пъти само на мен, щото освен регистрираните потребители, то тук четът и други хора.

Та нали за това е форума да даде отговор,както на овчаря, така и на оня с 2-те яхти и частния самолет

Еми той Волен сега решава ,кога и какво ще се прави.

Както виждате ,от него зависи дали ще има заседание или не ,осигурявайки ,или пък не ,кворум в народното събрание.

Прави си някакви шайки ,и блокира булеварди където си поиска ,без никой да му търси отговорност.

Не съм много запознат ,няма ли процедура или някакъв начин,този убитак да бъде отзован по някакъв начин ?

A няма ли някаква процедура всички протестиращи да бъдат отзовани? Айде стига :)

Аз пак ще го потретя. В дъното на всичко лежат тайните служби на Турция и целта е предизвикване на етнически конфликт. С каква цел? Доста добре дошъл ще бъде за сегашните управници в Турция, които ще отвлекат вниманието на собствените си хора от собствените им проблеми. Местан днес в парламента потвърди това косвено. Интересното е, че уж всички по протестите мразят провокаторите, а Местан визира точно тия провокатори, размахвайки пръст и слагайки на масата отново темата за етническата карта! Сега вече Атака не му е трън в очите. Видя, че с нея нищо няма да постигне, та се насочи към вас, обикновените вярващи, че ще променят нещо. Да, ще промените, но гледайте това да не е наистина разпалване на етническа омраза!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Болен не никаква спирачка, или поне поведението му не го покзва.

До сега не видях критично отношение от негова страна към БСП и ДПС по отношение задкулисните игри.

Вчера не осигури кворум (спирачка), но защо?

Заради липса на достатъчно гаранции за сигурността на депутатите от партията.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Ееее, това, че имаме различни възгледи не е лошо. Лошото ще стане когато всички запеем една песен, както преди време.

Естествено, че съм против ГЕРБ и мисля, че  има доста по кадърни партии, които да предложат нещо по - добро. Само, че имам усещането, че която и партия да спечели, различна от ГЕРБ, то тя ще бъде винаги отсвирвана

Та това е публичен форум. Не обясняваш хиляди пъти само на мен, щото освен регистрираните потребители, то тук четът и други хора.

Та нали за това е форума да даде отговор,както на овчаря, така и на оня с 2-те яхти и частния самолет

Лошото е не че имаш различно мнение, а че ти е все едно кой и какъв ще е, стига да не е този, който ти не искаш. Хубав, лош - все тая, важното е да не е Боко. Сигурно има причина да не го харесваш, ама дай по тая логика да пуснем цар Киро за премиер.

Образно казано. Или Цветелин Кънчев, или който друг там от това тесто се сетите.

Лошото е не че имаш различно мнение, а че ти е все едно кой и какъв ще е, стига да не е този, който ти не искаш. Хубав, лош - все тая, важното е да не е Боко. Сигурно има причина да не го харесваш, ама дай по тая логика да пуснем цар Киро за премиер.

Само гледай да не е Ердоган. 

При тази демографска криза, при това изтичане на българи от България, то най вероятно цар Киро ще стане премиер и то в най обозримо бъдеще. Премиер който ще бъде избиран с абсолютно мнозинство. Не окопитим ли се , не вземем ли правилното решение - това ни чака

Глупости, пишеш. Никога не сме казвали това. Корективът трябва да е гражданската активност, а не един неуравновесен тип като Волен.

Ето ти отговори на другия ти въпрос. БСП и ДПС без Атака - ми много ясно, няма да управляват.

Тогава?

А решението е просто - суспендираме Конституцията, забраняваме всички партии и избираме Волен за едноличен диктатор. Какво против имате? Даже химн и герб си е подготвил. И враговете му знаят, че е прав, нали? ;)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

У нас има един синдром, който е двуцветното мислене - ако не си от БСП, то значи си от ГЕРБ, а ако не си от тях то трябва да си от АТАКА. Така разсъждава колегата Black Power  и други. Само че, според мен, все повече хора схващат, че въпросът не е в лицата и цветовете, а в системата, която го произвежда. Колкото и наивна да е надеждата, че тя може да се промени, тази надежда не бива да се изоставя. Без нея, както писах, има един път и той е Терминал 2.

как се преценява и кой, кога да се вземат принудителни медецински мерки като гледам пише че може да се предприеме това, какво трябва да се случи прокурора да го разпореди

става дума за този който се развява волно в парламента

само той ли има право да занимава прокуратурата

http://dartsnews.bg/News/51025

Абе, вие кога ще разберете, че Долен не е луд? Играе театър вече толко години, просто сега ускори цирка. Виж, аз бих искал да бъде проверен за наркотици, защото за мен 100% взима някакви енергизиращи стимуланти. Има вид на точно такъв назобен човек, който да издържа да прави тия циркове нон-стоп.

как се преценява и кой, кога да се вземат принудителни медецински мерки като гледам пише че може да се предприеме това, какво трябва да се случи прокурора да го разпореди

ТУК, ако искаш може да се подпишеш.

Абе, вие кога ще разберете, че Долен не е луд? Играе театър вече толко години, просто сега ускори цирка. Виж, аз бих искал да бъде проверен за наркотици, защото за мен 100% взима някакви енергизиращи стимуланти. Има вид на точно такъв назобен човек, който да издържа да прави тия циркове нон-стоп.

Струват ти се нон стоп цирковете, защото телевизиите  те убеждават в това. Стимулантите доколкото знам не са забранени. Всеки може да си взема шоколад за стимулиране на секса, зелева чорба за стимулиране на изтрезняването и други неща, синап за стимулиране на...и така нататък. А като говорим за циркове и театър, то трябва да добавим циркаджиите Бойко, Мая, Сашо ( Диков), Бареков и актьорите - Лютфи, Серьожа, Цеко, Миглена, Роската и доскоро циганчето. Това са по-главните. Във второстепенните роли много. Третостепенните на улицата и тук във форума. Гласа им не се чува, но може някой рецензент да забележи качествата им уж съвсем случайно. Тогава имате наградка. Плюсче или минутка в ефира.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Всъщност това, за което става дума, че имаме един глобален процес, който едва сега начева у нас. Дали ще доведе до нещо по-добро или не, не се наемам да гадая. Вижте страницата на The Economist. Трябва да бъдем в час с международните новини, за да можем по-добре да си обясним какво се случва у нас: 

Публикувано изображение

Струват ти се нон стоп цирковете, защото телевизиите  те убеждават в това. Стимулантите доколкото знам не са забранени. Всеки може да си взема шоколад за стимулиране на секса, зелева чорба за стимулиране на изтрезняването и други неща, синап за стимулиране на...и така нататък. А като говорим за циркове и театър, то трябва да добавим циркаджиите Бойко, Мая, Сашо ( Диков), Бареков и актьорите - Лютфи, Серьожа, Цеко, Миглена, Роската и доскоро циганчето. Това са по-главните. Във второстепенните роли много. Третостепенните на улицата и тук във форума. Гласа им не се чува, но може някой рецензент да забележи качествата им уж съвсем случайно. Тогава имате наградка. Плюсче или минутка в ефира.

Трябва да си доста лоботомиран, за да си мислиш, че медиите засилват образа му на тоя наркоман. От тия дето си изброил единствено за пребиване са Боклуците на Пеевски - Бареков и другите му медии. Даже едни подлоги като бТВ, учудващо за мен, отразяват супер обективно нещата. Очаквах да се нагъзят на тази мафиотска власт. А някой да ми каже, че Канал 3 не са най-обективната медия, за мен, е завършен идиот. Затова е мизерна телевизия, защото си врат носа навсякъде. И ти ли си червена пионка и драскач по форуми?

Трябва да си доста лоботомиран, за да си мислиш, че медиите засилват образа му на тоя наркоман. От тия дето си изброил единствено за пребиване са Боклуците на Пеевски - Бареков и другите му медии. Даже едни подлоги като бТВ, учудващо за мен, отразяват супер обективно нещата. Очаквах да се нагъзят на тази мафиотска власт. А някой да ми каже, че Канал 3 не са най-обективната медия, за мен, е завършен идиот. Затова е мизерна телевизия, защото си врат носа навсякъде. И ти ли си червена пионка и драскач по форуми?

Не, аз ходя, работя, изкарвам си пари за прехраната и други неща ако останат. Форуми не чета, с изключение на тоя. За писането важи същото. И не, не съм червена пионка. Виж, ако ме наречеш кафява, мога да го приема, макар да не съм расист, нито пък да мразя чак толкова евреите. Ама нали сега е модерно медиите да асоциират национализма с кафявото, та ще го приема ща или неща. Всъщност, точно тия медии оцветиха Атака в кафяво в нощта на изборите, което за мен е глупаво. Хората, гласували за Атака, в голямата си част са много далече от идеите на Хитлер  или крайно десните. Та наречи ме просто "националист", дето няма да си мръдне крака, за да напусне Родината си!   Много са ми отвратителни хора като теб, дето мислят дадена част от политическата класа и поддръжниците им за долни отрепки, а останалата част за Краля Слънце. Аз няма да напусна идеите на партия Атака ( националните), който ще да я ръководи. Ако се затрие Атака, това не би довело да затриване на национализма ми. Чаткаш ли разликата? Все ми е едно, какво говори, с кого се коалира и какво мисли лидера на тая партия. Важно е, че партията се отъждествява с национализма, аз също. Не е проблем да гласувам и за друга силна, национална партия. Но това ще стане едва след като е сигурно, че Атака няма шанс да бъде в парламента. Дотогава ще си гласувам за тях, колкото и поредни избори да има. Това е, което мога да кажа за себе си. така, че спрете да ме отъждествявате с гербаджия, червена отрепка и тем подобни. Аз просто съм си НАЦИОНАЛИСТ и на тоя етап виждам единствено АТАКА като партия, на която може да се чуят думите, свързани с национализма, националното съзнание, България. А за мен по-важно от България няма! 

ЯСЕН ЛИ СЪМ ВЕЧЕ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.