Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Голям смях е тукашната говорилня. Не крия че доста се забавлявам. Но разположението на "силите" е доста неравно, и е завидно упорството на колежката, която последователно и систематично пуска цитат, след цитат, неразбирайки че по този начин тя просто затвърждава своите убеждения. Между другото - останалите правят същото, макар че всеки цитат от пусканите, им дава ново преимущество да се затвърждават. По този начин всички печелят в стремежа си. Какъв по-добър пример за конвенс чрез формално противоречие.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 2k
  • Прегледи 124,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

да като онази неизползваема чиния горе на Бузлуджа

тя поне носи някакви кинти

я виж тука - атракция е

:D 

http://www.kaldata.com/forums/topic/115541-%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/page-4

смисъла на въпроса беше..не дали Исус е възкръснал , а как "възкръсват "  хората в неговото име и как им помага вярата в него. да ти покажа нагледно как се е вменявала помощта  и  вярата в Исус по някое време?????

Когато се налага да обясняваш смисъла на въпроса си, не се карай на другите.

Просто не си успяла да го формулираш както трябва.

Твоето мнение си е твое.Никой не го оспорва :) .това обаче,не означава ,че в името на твоя безименен бог , можеш да отнемаш правото на другите да идентифицират своята представа за бог с Исус или друго име   . ...и да развият от тази гледна точка своята нужда от него .

Щом обръщението "драга " те обижда и те кара да се чувстваш некомфортно..извинявам ти се. :)

В името на разбирателството те приканвам това да е последния ти офтопик в темата!!!

Ничии права не отнемам.Нямаше нужда от извинение - всеки има право да се държи както си иска.Да,искам разбирателство ,но  ...забраняваш ми да пиша по темата??Чакай,като си модератор...какво сега,да козируваме ли :)

всеки може да споделя! ;)

Да бе, но какво? Значи как се пише тема се учи в училище. Увод, изложение, заключение и въпрос в нашия случай. В тази тема има само някакъв въпрос, който е формулиран крайно неясно. Това е като от тинейджърски лексикон, колега. Ми, аз така мога да пусна тема: "Имате ли нужда от мезе кат си пиете пиенето?" И голяма дискусия ще стане. Гарантирам.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

"Имате ли нужда от мезе кат си пиете пиенето?" И голяма дискусия ще стане. Гарантирам.

Ми да и какво лошо има?Нека стане,защо да не стане,не разбирам!

Хората и без това изнемогват,дай сега да им забраним и да си споделят,колега не издребнявай,моля те! ;)

Хората и без това изнемогват,дай сега да им забраним и да си споделят,колега не издребнявай,моля те! ;)

Не издребнявам, ами просто се чудя. Днес цял ден се чудя на разни неща, които хората правят. Този святкащ надпис може ли да го махнеш, че уврежда зрението и ме стряска.

Да се върнем на темата.

Не издребнявам, ами просто се чудя. Днес цял ден се чудя на разни неща, които хората правят. Този святкащ надпис може ли да го махнеш, че уврежда зрението и ме стряска.

Да се върнем на темата.

Ами хубаво,така ги виждаш нещата,ок!

Святкащия надпис не е от сега,а и не мисля да го махам,засега!

Ми да се върнем,щом си рекъл! ;)

Святкащия надпис не е от сега,а и не мисля да го махам,засега!

Може ли да питам нещо, т.е. да задам един въпрос?

Може ли да питам нещо?

Да,питай,но ако искаш пиши ми на ЛС,за да не се пишат излишни постове в темата! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Уважаеми модове,

Цялата тема е спам. Както посочих преди в нея няма нито теза, нито аргументиране, нито нищо. Има само въпрос. Извинете, но това не е тема.

Визирах теб, всъщност. Сега да не се обидиш?

Инак, темата не е никаква тема, според мен, а един вид анкета. "Имате ли необходимост от Бог?" Ми, някой имат, а други - нямат. Какво има да се дискутира, ако въпросът е поставен така?

Хъм,мислех,че форумите са за това,за дискусия,за обмяна на мнения и впечатления...и размисли.Темата е изключително обширна всъщност и  се преплита със съседни.....така че не аз настоявах,че някой не се е изказал по темата

Хубу де, хора, има си спам раздел по-надолу... Не че имам нещо против да си пишем каквото ни скимне, ама се обезсмисля цялата идея във форума да има конкретни теми... Мисля, че разбирате какво искам да кажа.

Имаш право,съгласен съм с теб,но само донякъде!

Не ме разабирай погрешно,но ако аз бях модератор,щях да трия абсолютно всичко което не се отнася по темата,например забелязвам мнения,които нямат нищо общо по темата,пълен спам и флууд,но за тях не се казва и думичка,като че ли не се виждат,защо така се поставят нещата,а в същото време се очаква и изисква коректност?!

П.П.

Питам само WhiteHeart,друг от екипа на сайта не желая да ми отговаря! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Уважаеми модове,

Цялата тема е спам. Както посочих преди в нея няма нито теза, нито аргументиране, нито нищо. Има само въпрос. Извинете, но това не е тема.

Хайде де! Щом отворих темата /а заглавието на темата трябва да е кратко,а не колкото разказ/,изказах мнението си,а аргументи колкото щеш,но ще ги поместя не във форума,дълги са...а ако ти не си достатъчно наблюдателна, за да разбереш, че имаме нужда от Създателя,това си е твой проблем

Хайде де! Щом отворих темата /а заглавието на темата трябва да е кратко,а не колкото разказ/,изказах мнението си,а аргументи колкото щеш,но ще ги поместя не във форума,дълги са...а ако ти не си достатъчно наблюдателна, за да разбереш, че имаме нужда от Създателя,това си е твой проблем

Благодаря на всички,които се включиха и приятна вечер 

Благодаря на всички,които се включиха и приятна вечер 

Благодаря!

Приятна вечер и на теб! :)

• 2 седмици по-късно...

http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t112942.html

Поредната постна манджа......Що се вързвате?

и на мене ми се видя,че е копирано даже без да е прочетено! :)

Не съм копирала нищо от абв...защото дори не чета онзи форум.

Моля, без коментари, които нямат връзка с темата.

Хаха, какво разбираш ти под тази дума ? 

Интересен никнейм :P

Валкирия - низше женско божество (нещо като модератор) което ти се явява в най-неподходящия момент по време на битка и ти прави бели....  :lol6:

Ето как изглежда :

Публикувано изображение

В подкрепа на темата , това е от Скандинавската религия !

Като гледам картинката - за предпочитане е пред другите религии ..... :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Валкирия - низше женско божество (нещо като модератор) което ти се явява в най-неподходящия момент по време на битка и ти прави бели....  :lol6:

Ето как изглежда :

Публикувано изображение

В подкрепа на темата , това е от Скандинавската религия !  :)

....пфффф ! Щракнах на самоцитиране вместо редакция ! Това може да го изтриете , моля!

Спрете да се карате, детска градина !!! Казах ви, че религиите РАЗДЕЛЯТ хората ;-)

Че то има, синоними им викат. Математика разбрахме колко знаеш. Сега и на граматика ли се опитваш да ни учиш.

За да не кажа нещо друго , ще кажа само че искрено се съмнявам в твоята интелигентност....

Моля , не ме занимавай повече със себе си !

Във всяка подобна тема по един сектант като glen

:offtopic_s:

а с енергия идваме 40-60 %

Таман тока ще стигне за апартамента!!!!

И разкарваме ЧЕЗ :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.