Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

The Perfect Storm / Перфектната буря (2000)

aecd1c7ff0464202.jpg

Въпреки че има много номинации и е по действителен случай,не ме впечатли кой знае колко.По моя оценка ... 4/10

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Picture this

MV5BMTM1MzQ2Njg4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQzNjA4MQ@@._V1._SX289_SY400_.jpg

лично на мен ми хареса, лека забавна комедия.

П.П поздрав за всички строги родители :P

The Dark Knight

Просто нямам думи. Най-добрият филм на 2008. Не напразно е на първо място в IMDb ;)

Е, доживях и аз да го гледам :)

Не стига, че ми хареса най много от Батман-ите досега (не съм гледала само предния с Крисчън Бейл от 2005г.), ами ме е яд, че не съм го гледала на кино.

За мен обаче най-доброто изпълнение в този филм не бе на Крисчън, а на Хийт Леджър (мир на праха му). Не го казвам, само защото покойниците трябва да ги споменаваме с добро, а защото наистина останах без думи от изпълнението му като Жокера. Направо прати Джак Никълсън ряпа да яде...Така добре се е вживял в ролята си, че през целия филм си мислех, че играе като за последно, сякаш го е знаел...

Ако Хийт беше жив сега, вече едва ли щеше да получава същите пари за ролите си, както досега. Просто беше невероятен ;)

А и самият филм като сюжет беше грабващ. Морган Фриймън също ми хареса, но той си бе някак обичаен...

А от всички, които са играли Батман, сякаш Крисчън Бейл най не ми харесва в тази роля,а по принцип го харесвам (в Престиж е блестящ за мен). Може би Майкъл Кийтън се вписа най-добре в ролята...

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Midnight Run / Среднощно препускане (1988)

MidnightRunPoster.JPG

http://imdb.com/title/tt0095631/

Режисьор : Мартин Брест

В ролите : Робърт Де Ниро, Чарлс Гродин, Яфет Кото, Джон Аштън, Денис Фарина, Джо Пантолиано, Уенди Филипс

Държава : САЩ

Свежа комедия . Просто класика . Робърт Де Ниро доставя всякакви хора срещу подходящо възнаграждение. Задачата му е да намери Чарлз Гродин - чувствителен счетоводител, който е задигнал 15 милиона от мафията и ги е изхарчил (не всичките!) за благотворителност.Надпреварата започва - ФБР погва беглецът за да свидетелства, мафията му готви мерките за дървено пардесю, а Де Ниро просто иска от него да млъкне! И ако някой друг не го стори междувременно, двамата спокойно могат да се избият един друг в тази превъзходна комедия от режисьора на “Ченгето от Бевърли Хилс” и “Усещане за жена”.

516vwEmYxwL._SL500_AA240_.jpg

Felon - Стивън Дорф и Вал Килмър

Не е кой знае какъв шедьовър,но филмчето е интересно и го изгледах на един дъх...

Ми ъъъ хм филмчето остави в мен смесени чувства...

51SQ6SJAP5L._SS500_.jpg

neparliamolunedi.jpg

Готин италиански филм с блестящо изпълнение на актрисата Елена София Ричи. cool.gif

516vwEmYxwL._SL500_AA240_.jpg

Felon - Стивън Дорф и Вал Килмър

Не е кой знае какъв шедьовър,но филмчето е интересно и го изгледах на един дъх...

И аз го гледах снощи. Филмът не е лош, но с банален затворнически сюжет и предизвестена развръзка.

Куджо (1983)

cujo1983.jpg

Не се препоръчва за малки деца,бременни и хора със слаби нерви!!!

Heavenly creatures

heavenly_creatures.jpg

Някъде прочетох нещо хубаво за този филм. В началото мислех, че ще ми допадне, обаче едва го изтърпях, даже накрая го гледах през няколко кадъра, само за да видя как свършва. Направо си загубих времето с него...

Иначе е по действителен случай

Черная вуаль

Свалих го, изглидах го, Благодаря още веднъж!

Изгледах предложения ми днес от Митака The Langoliers

The%20Langoliers%20(1995).jpg

IMDB

Общо взето не се промени мнението ми за филмите по Стивън Кинг. Изцяло държи в напрежение, мистиката витае наоколо, чудиш се за какво може да става дума и накрая вземе, че се пръкне нещо като чудовище, което уж да разясни нещата. Е, и този път стана така, само че краят ми хареса повече от другите негови филми, които съм гледала

6bc2026f188b.jpg

Днес изгледах и последната част от общо три на "The Lost Room". Отдавна не бях гледала толкова хубав филм! Много ми хареса! Препоръчвам го на тези, които харесват мистерии и фантастики /2в1/. Всъщност това е минисериал в три серии от по 90 мин. всяка... Като тематика е мн различен...

Йо-хо-хо с нова визия. :)

Лентата на Зако Хеския разказва за приятелството между млад актьор с травма на гръбнака и десетгодишно момче със счупена ръка. Двамата се запознават в болницата, мъжът е на прага на отчаянието и иска услуга от детето, като в замяна започва да му разказва увлекателна пиратска история, изпълнена с много приключения. Главни герои в нея се оказват другите болни, преобразени в страшни и благородни разбойници.

Един шедьовър, който непременно трябва да се види:

moskvanasulziug6.jpg

mamma_mia.jpg

made-of-honor-poster.jpg

Типични романтични комедии. Първият си струва заради свежата музика, а вторият - заради ненатрапчивият хумор.

Птиците

1153780_orig.jpg

Нашествие на хиляди птици,страшна работа

biggrin.gif

Един наистина мн готин филм - мн различен...

Eternal%20Sunshine%20of%20the%20Spotless%20Mind%20(2004).jpg

chaos.jpg

Твърде посредствен - не ми хареса...

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

La Grande Vadrouille

jj3pt80x.jpg

Хубаво е да има разнообразие в ежедневното еднообразие biggrin.gif

121c407.jpg

The Meth Epidemic

Многоо добро филмче за метаамфетамините - (не е игрален филм )

Редактирано от Enei (преглед на промените)

The Meth Epidemic

Многоо добро филмче за метаамфетамините - (не е игрален филм )

Гледала съм го,наистина е добър филма :ph34r:

Умирай умно (2008)

1155360_orig.jpg

Става за убиване на времето-нищо особено,тъпотия отвсякъде

Само рекламата му голяма-да се чудиш къде да се засмееш-няма що

biggrin.gif

Rendition (2007)

d2cc3ed7b1513a0c.jpg

Горещо препоръчвам!!! Изключителен филм, една изключителна актьорска игра на Джейк Джиленхаал и Рийз Уидърспуун!

Редактирано от iveta7
Прекалено голямо изображение,добавено заглавие (преглед на промените)

Поредицата Friday The 13th cool.gif

Miss_pettigrew_lives_for_a_day.jpg

В него номинираната за Оскар Ейми Адамс играе кабаретна певица от 30-те години. Героинята и е много амбициозно момиче, което завърта около себе си няколко мъже. Цялото дейтвието се развива в рамките по-малко от 48 часа, но дори те не се усеща кога отминават. Дали от непрестанното дърдорене, от плавното преминаване на сцените, от лекия сюжет или от всичко това взето заедно. На Ейми Адамс и партнира не кой да е, а носителката на Оскар Франсис Макдорманд. Отдавна не я бях гледала в главна роля и бях я позабравила. Всъщност последния филм с нейно участие който си пуснах, "Friends with Money", изобщо не ми хареса. E, сега ми се реваншира частично с "Miss Pettigrew Lives for a Day". Скоро ще разбера дали ще ми се реваншира изцяло с "Burn After Reading".

Нашествие на хиляди птици,страшна работа biggrin.gif
На Хичкок съм гледала този, "Rear window", "Психо" и още. Те са си абсолютна класика. "Птиците" си ги спомням доста ясно, а не съм ги виждала повече от 15-16 години. Ефектите сега предполагам изглеждат нескопосани, но тогава си беше истинска страхотия. Как само бяха накацали по оградата и как пробиха вратата, малий. biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.