Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение... следващо)

Featured Replies

• Автор

Да си ги припомним!

Лозунги от времето на комунизма:

Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен! (Надпис в обществена баня)

Хигиенизацията е враг на бактериологическата диверсия!

Въшката е най-опасен враг на родината! Унищожавайте я!

Не слагай чужди тела в устата си!

Събличай се бързо, и други чакат след теб!

Планината е извор на прогресивни идеи!

Дръж маркуча си в изправност!

Обещаваме да намалим стойността на един човеколеглохраноден с 0.02 стотинки! (Обещание в почивна станция)

Водачи, бъдете осторожни! Секунда невнимание, а после - цял живот мъртъв!

Теляшка бригада за комунистически труд "Н. В. Гогол"

Почин на моряците от кораба "Лом": "Закачи - откачи"!

Да покрием навреме младите кобилки!

Във всеки дом добитък! (Плакат, издаден от "Наука и изкуство")

Другарю, помни, че всяка изгубена минута струва 0.05 стотинки!

Българско значи висококачествено, а тополовградско - отлично!

На партията - вярност, на народа - чиста вода! (Надпис в служба "Водоснабдяване и канализация")

Човекът е главна фигура в животновъдството!

Да живее българо-съветската дружба между народите!

Да живее международното положение!

Дружбата между хората ражда криле на същите!

Всяка ръка на крак!

Да строим социализма с подръчни средства!

Всеки палет готова продукция - гвоздей в леглото на империалистите. (Лозунг в консервен завод)

Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите! (Лозунг в птицеферма)

След глад и мизерия настъпи тежка индустриализация.

25 години народна власт - 25 години цирк. (Светлинен надпис над купола на цирка)

Цехът за бързи услуги е дело на партията!

Повече камъни за народа! (Надпис в каменна кариера)

Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас! (Лозунг в студентски стол)

Граждани, гответе се за отпадъци! (Лозунг на кампания за събиране на вторични суровини)

При директора се влиза само по голяма нужда! (Надпис на вратата на директорски кабинет)

Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система! (Лозунг на входа на град Тутракан)

Да живее 10 септември, ден на народната милиция - единствена опора на народната власт! (В участък)

С всички сили - пет за четири! (Петилетката - за четири години)

Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две! (Животновъдна кампания)

Повече кожи за Партията! (Лозунг на кожарска фабрика за 9 септември)

Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма! (В консервния завод в Пазарджик)

Всяко кебапче - куршум в сражението срещу cветовния империализъм! (В кебапчийница)

Да влезем в комунизма с лъснати обувки!

Да живее СССР - вечният строител на социализма!

Съветските болни - най-здравите болни в света!

Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ! (Лозунг от социалистическа болница)

Да не оставим неодрусана слива в нашето село!

Който не познава Сибир, не познава СССР! (Лозунг от "Интурист")

Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията. (Тодор Живков)

Всички комунисти - под земята! (Лозунг в мина)

Един допуснат брак - беда за целия колектив! (Лозунг 1985 г.)

Мирният атом - във всеки дом! ("Работническо дело", 1974 г., по повод откриването на 1 блок на АЕЦ " Козлодуй")

Здрав дух в здраво комунистическо тяло! (Лозунг на стадиона в гр.Несебър)

25 ПОБЕДНИ ГОДИНИ обикновен локум! (Надпис на опаковки локум)

20 години плодотворна размяна на циркови номера между СССР и България! (Лозунг в цирка)

Всички луди - на борба за мир! (Агиттабло в лудница)

СССР - родина на всички безотечественици! (Надпис край жп линия)

Народната милиция - единствена опора на народната власт! (Надпис в Созопол)

Всеки комсомолец - пример за хулиганите! (Лозунг на заводска ограда)

Селянино изми ли си яйцата? (лозунг АПК)
  • Отговори 2k
  • Прегледи 113,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
Блондинка към ухажор:
- Защо е прието да ни считат нас, блондинките, за празноглави кукли? Кажи ми честно - мен за такава ли ме мислиш?
- Ти пък! Разбира се, че не! Нима можеш да си помислиш, че ще се срещам с глуповато момиче само заради дългите й крака, големия бюст и сладко личице?!
  • Автор
Настойчиво се звъни на вратата. Отваря домакинята, а на прага стои непознат мъж.
- Извинете, нещо изведнъж ме заболя корема. Може ли да ползвам тоалетната, моля?
- Как не ви е срам! Звъните на абсолютно непознати с такава молба!
- Още веднъж извинете, моля. Права сте - по-добре ще е тихомълком да се изс*ра в двора ви.

Най- доброто средство за приключване на семеен спор е да започнете да точите ножовете- помага едновременно да ангажирате вниманието си с друго, да въведете ред в кухнята, а и мъжът ви започва плахо да ви се усмихва...

• Автор
Група мъже отиват в командировка в морски град и не пропускат шанса да се попекат на плажа. Седят на пясъка, зяпат и един през друг коментират минаващите на една ръка разстояние покрай тях женските прелести, само един от тях си трае и съзерцава мълчаливо обектите, без да обръща внимание на традиционните "ох, тази само да ми падне!", "ах, тази ще я скъсам!" и т.н.
Изведнъж всички онемяват, загубили ума и дума при вида на минаващата зашеметяваща сексбомба, само мълчаливецът процежда през зъби:
- Aбе и тая е омръзнала на някого...
  • Автор
По телефона:
- Можеш ли да говориш?
- Да.
- Тогава мълчи и слушай!
  • Автор
Решил един мъж да провери целомъдрието на жена си, казал й, че отива на работа и се скрил под леглото. Жена му тозчас се обадила на любовника си, той бързо дошъл, набързо се съблекли, легнали в спалнята и тя му казала:
- Петьо, искам още днес да ни направиш бебе!
- Ти добре ли си? Не те виждам да повиваш и да храниш деца.
Жената, за да му докаже, че може, го повила ловко в чаршафа и отишла да търси биберон. Мъжът й в това време излязъл изпод кревата и се навел над повития любовник, казвайки му:
- Агуу, Петенце, агуу...!
След това отишъл при жена си в кухнята:
- Иди да преповиеш Петето, че се напиша и наака...
  • Автор

Най-обичам да правя секс на романтична музика, избирайки песни изпълнявани на живо. Това е единственият начин на всеки 3-4 минути чувам ръкопляскания...

• Автор

В 8-ми клас бях влюбен в своя учителка. Веднъж й подарих ябълка и тя ме целуна по бузата. На другия ден й занесох една 12-килограмова диня...

--

След маршрутка и момиче няма нужда да се тича - следващата идва до 5 минути...

• Автор
Жена се прибира след работа и казва на мъжа си:
- Абе, колежките в службата разправят, че скоро щели да те повишат.
- Как така, ма? Аз нямам никакви заслуги.
Минава известно време и мъжът наистина е повишен. След няколко месеца жената се прибира отново след работа и казва:
- Абе, колежките разправят, че нещо не ти били наред документите, а скоро щяло да има ревизия и можело да те арестуват.
- Тия пък патки откъде го измислиха това. Всичко си ми е наред с документите.
След два дни наистина има ревизия и мъжът е арестуван. Жената отива на свиждане в следствието и му разправя:
- Два дни обикалям като гламава, но успях да ти намеря най-добрият адвокат!
- Майната му на адвоката, ти кажи колежките в службата какво разправят.
  • Автор
Двама ловци си говорят. Единият казва:
- Вчера бях в гората и си ходех спокойно, но изведнъж излезе една мечка от храстите. Като я видях, грабнах пушката и почнах да стрелям, но не можах да я уцеля и побягнах. Обаче мечката ме погна - тичам аз, тя  - подир мене.И тъкмо когато беше на косъм да ме хване, подхлъзна се и падна. Пак стана и се затича, обаче таман да ме хване, пак се подхлъзна и падна...
Другият ловец учуден пита:
- Добре бе, ти как не се нас*а от страх?
- А ти на какво мислиш, че се подхлъзваше мечката?

Тя ходеше с пет момчета едновременно, затова в махалата ѝ викаха Цеца Торента.

• Автор

Ако по време на любовна среща не се включва светлината, то може да се пести не само от електричество, но и от козметика.

Баща и малкият му син са на почивка на море. Детето си играело на дюните на плажа, когато изведнъж гледа в една долчинка, баща му прави секс с някаква лелка.
- Тате, тате, какво правиш?
- А-а-а… как да ти обясня – сконфузил се бащата. – …А-а-а… тука тая леличка я помпам като надуваем дюшек, за да не потъне в морето, когато влезе да се къпе.
- Това са глупости бе, тате. Не работи. Миналата година, когато с мама бяхме на море, един чичко, от съседната стая в хотела, цял ден помпаше мама. И отпред я помпаше, после и отзад я помпаше. Все едно. Мама на другия ден замалко да потъне в морето.

Момче от провинцията пристигнало в София, отишло в едно заведение и седнало на бара. На края на вечерта казало на барманката:
- Извиневай, мое ли да ти дам 100 уева и да спим с тебе тая вечер? Никой нема ‘а разбере, яз и без това съм от провинцията?
Барманката се замислила и си казала -“Защо пък не – стабиУен е и освен това ше ми даде 100 лева. А па и я сам си от провинцията – нико’ нема ‘а разбер…е.“ и се съгласила.
На другия ден ситуацията се повторила и така 5 дни подред. На последната вечер тя го попитала:
- Абе, така и не разбрах, ти от дека си?
- От Пернишко.
- А! Ами той и баща ми е от Пернишко. От кое село по-точно?
- Епа, от Дивотино.
- Ама той и баща ми е от Дивотино, ти със сигурност го познаваш! – зарадвала се барманката.

- Епа, ка нема’а го познавам – нали он ми даде 500 уева да ти ги донесем.

Инспектор отишъл в класа на Иванчо и накарал децата да съставят изречение, в което всяка дума да започва с една и съща буква.
Станал Драганчо и казва:
- Дядо дяла дървени дъсчици!
После станал Огнянчо:
- Отчето отпя осмо опело!
Иванчо вдигнал ръка и започнал:
- Когато Кольо Кривия клатеше кака Куна край курника, кака Куна казваше: Клати Кольо, клати! Както калугер клати камбана, както киртак кърти камъни! Какъв кеф, какъв к*р корав като картоф.

• Автор
Събрала се е тълпа пред една сграда и гледа към покрива, откъдето мъж се готви да скача. Един от тълпата мърмори:
- Ако не скочи до 5 минути, ще закъсня за работа.
  • Автор
Изпит в режисьорския факултет в НАТФИЗ.
- Да допуснем, че мъж и жена заедно отиват на коктейл. Как веднага да се покаже на зрителя, че те са мъж и жена?
Един студент предлага:
- Тя му оправя вратовръзката.
- Може да е секретарката му!
Друг:
- Той я целува нежно по шията.
- По-скоро ще е любовница.
Трети:
- Той сe оплаква: " Защо се ожених за теб.."
- Може вече да са разведени.
Четвърти студент:
- Той изважда от чантичката и носна кърпа, издухва си носа и я връща обратно в чантата й.
- Шестица!

Бейкър учи стенография и жена му го пита:- Умееш ли да пишеш толкова бързо, колкото аз говоря?- Толкова бързо - да, но толкова дълго - не.

• Автор

Не обичам да се напивам в присъствието на тъща ми - не мога да я гледам единична, камо ли пък двойна...

• Автор
Между приятели:
- Ожених се, а жената се оказа пълна глупачка.
- Сам си виновен. Не трябваше да й взимаш акъла, докато я ухажваше.

- Толкова си хубава, защо не се омъжиш?- Искам да се омъжа по любов, но тъкмо се влюбя в някой и се оказва, че няма пари.

• Автор
Между съседки: 
- Не смея да се прибера в къщи! Казах на мъжа си, че го напускам. Като излизах, чух от кухнята гръм. И сега не зная дали се е застрелял или си е отворил бутилка шампанско...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.