Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение... следващо)

Featured Replies

И те така  :)

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 113,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Майката към детето:- Защо не ядеш, нали каза, че си гладен като вълк?- Ти да си виждала вълк да яде спанак?!

Майстор шивач учел чирака си как да взема мярка за дамски панталон.Стигнали до вътрешната дължина на крака и майсторът казал:

- Когато жената е с панталон, мериш по стария. Но ако е с пола, вземаш този дървен метър, мушкаш го под полата, вадиш мокрото от сухото и прибавяш 3 см за подгъв… :ph34r:

Сега на касата във " Билла" една пред мен слага на лентата: 4 ябълки, прах за пране, пиле на грил, кисело мляко, моркови и една кърпа.

И аз гледам и я питам : "Нямаш гадже нали ? "

И тя : "Еййййй да , как позна ? "

Викам : "Еми много си грозна"

• Автор

Вчера ме изгониха от урока по математика. Очевидно, правилният отговор на въпроса "Какво идва след 69?" не е "Миене на устата"...

Гримьорна. Две актриси се гримират преди да излязат на сцената.Едната казва:- Ако знаеш какъв сън сънувах тази нощ: умирам и отивам пред вратите на рая, опитвам се да вляза, но ме спира Св. Петър.- Къде отиваш? - пита той.- Ами умрях и идвам в рая!- Не може! Ти си актриса, цял живот заблуждаваш хората.- В този момент виждам, че ти се разхождаш от другата страна на врата. И го питам " А тази защо е тук? Нали и тя е актриса?" - "Каква актриса е пък тази," - отвърна Св.Петър 

• Автор
Играта "Стани Богат", Ники Кънчев задава поредния въпрос:
Къде прави секс вашата жена:
А. В кревата
Б. Сред природата
В. В колата.
Г. В банята?
Играчът:
- Ъъъъъъъъ. Хммммм. Ъъъъъъъъ. Мисля да ползвам жокер...
Ники Кънчев:
- Жокер!? Какъв?
Играчът:
- Ами... ще звънна на приятел.
Ники Кънчев:
- А дали не е по-добре да поискате помощ от публиката?
  • Автор
На пейка в градинката две баби си говорят:
- Как е твоят? - пита едната. - Бива ли го още?
- Ами, за нищо не става вече! - оплаква се другата.
- И моят така, освен с уста, друго не може... като я отвори и няма спиране!
- Е-е-ех, щастливка си ти...
- Щастливка ли?! Знаеш ли колко са скъпи тия еротични телефони?

--

Домакина вече втори час се гримира. Внимателно си слага червило, спирала на миглите, фон дьо тен и т.н. Много старателно наглася два косъма, които леко й развалят прическата. Накрая не й издържат нервите и нервно възкликва:
- Господи, какво трябва да изтърпя, за да ида да изхвърля боклука от къщи!
  • Автор
- Гад такава! Целият живот ми съсипа! Цялата си младост на теб отдадох! - чуват се риданията на дъщерята от стаята.
Глас от кухнята:
- Дъще, стига си говорила на дипломата си!
--
Срещат се двама приятели:
- Искам да си взема куче, жената не дава. 
- Мислиш ли, че кучето щеше да даде да си вземеш жена?
  • Автор
Между колеги:
- Как пиеш така, че жена ти не те усеща?
- Лесно е, поставям си алкохола венозно. Опитай и ти.
На другия ден:
- Какво стана, пробва ли?
- Да, но стана само наполовина - с алкохола наистина е лесно, но проблемът е, че не мога да натикам киселите краставички в спринцовката..

Жена се прибира в къщи:- Скъпи, това е за теб.Вади от чантата бира, ядки, чипсове и разни други мезета.- Любими, а ти защо не гледаш мача? Да ти приготвя ли нещо вкусно?- Много ли?- Е не точно....бронята, фар и калник...

• Автор
- Позволявам си да Ви напомня, г-н съдия, че през лятото спасих съпругата Ви от удавяне - казва подсъдимият.
- А оттогава насам други престъпления извършили ли сте?

--

Тъмно е. Млада жена чака автобуса. Един мъж се приближава, оглежда я внимателно и казва:
- Красавице, дай си телефона!
- Я, колко си бърз! Остана да кажеш, че това е любов от пръв поглед...- саркастично отговаря тя.
- Не позна! Сега ще ти кажа, че това е обир от пръв поглед!
  • Автор
И беше шейха спокоен и доволен, докато един ден не видя как си прекарва времето любимия му евнух. И заповяда да му отрежат езика и всички пръсти.

--
Портиер в общежитие хваща младеж, който се прокрадва по коридорите с фенерче:
- При момичетата ли отиваш? - пита домакинът.
- Да.
- Навремето, когато ние ходехме при дамите, не се промъквахме с фенерчета като крадци...
Младежът отговорил:
- Ами то си личи. Особено като погледна жена ти.
  • Автор
- Как се чувствате? - пита лекар пациента си.
- Много по-добре, докторе. Лекарството, което ми предписахте, много ми помогна. Пък и аз стриктно спазвах указанията,
написани на етикета.
- А какво е написано там?
- Шишенцето да се държи плътно затворено.

Стигнала една душа на небето, а там є направили невероятен жест - попитали я в рая ли иска да отиде или в ада. Зачудила се душата, пък пожелала да види къде как е.Завели я в рая - седят праведниците зад чинове и ангели им четат вестници. А в ада си пийват, играят карти, заиграват се с момичета...Избрала душата ада и моментално се озовала в казана.- Ама какво става, вие ми показахте съвсем друго нещо! - възроптала тя.- Е, това беше предизборна агитация. 

• Автор
- Обичате ли деца? - пита един, който ще наема детегледачка.
- О, разбира се, но ще съм Ви благодарна ако все пак ползвате презерватив!

--
- Странна работа! Аз готвя, чистя, пера, гладя, пазарувам, занимавам се с децата, а ти какви задължения имаш?
- Да не се влюбвам в други красавици!

--
Една омъжена жена се оплаква на приятелката си, че мъжа й е много зле в леглото:
- Ако съм под него, се задъхва, ако съм върху него - заспива, настрани пък гледа телевизия, гадината!

Майстор шивач учил чирака си как да взема мярка за дамски панталон.
Стигнали до вътрешната дължина на бедрото и майсторът казал:
- Когато жената е с панталон, мериш по стария. Но ако е с пола вземаш този дървен метър, мушкаш го под полата, вадиш мокрото от сухото и прибавяш 3 см за подгъв…

Публикувано изображение

1 часа през нощта. Звъни телефона в офис на фирма за „специални” услуги. Обажда се някакъв пиянски глас:- Ало-о-о!- Да?- Имате ли момичета?- Имаме. Да.- Абе тука сме се събрали с едни приятели и купонясваме в една сауна. Можете ли да ги пратите направо тук в сауната?- Можем. Да. Ще ги изпратим. До половин час са при вас.След два часа пак се обажда пиянския глас:- Ало-о-о. Пак съм аз.- Да. Кажете.- А момчета имате ли?- О-о-о! Господата са с „широки” сексуални интереси. Имаме и момчета. Какви ги предпочитате? Активни или пасивни?- Все ни е едно. Просто тука с приятелите си купонясваме. Пийнахме си яко! Опънахме и мацките. И сега, като логичен завършек на купона искаме да набием физиономиите на няколко педала.

Призив: Моля, пишете на кирилица, защото не е едно и също „Пенка отиде на къра“ и „Penka otide na kura“! 

• Автор
- Дай 50 лева назаем!
- Не мога, жената е банкоматът вкъщи.
- А дебитна карта за банкомата нямаш ли?
- Имам и всяка нощ я вкарвам, но пин-кодът не сработва...

--

Мъж се оплакал на приятел, че не знае как да се отнася с жените и най-вече, че не знае как да започне. Приятелят го съветвал:
- Като легнете в леглото, сложи ръка на корема й и й кажи: "Обичам те!" По-нататък тя сама ще ти подскаже какво да правиш.
Мъжът така и направил. Сложил ръка на корема на жената и й казал: "Обичам те!"
- По-ниско - помолила жената.
- Обичам те! - повторил той с плътен бас.
  • Автор
Прибира се Дракона изморен в къщи и от вратата се провиква: 
- Ей, жено, какво има за вечеря? 
- Мъжо, днес цял ден ме боля главата и не успях да ти приготвя кой знае какво. Нали няма да се сърдиш, че менюто е доста скромничко - тройка братя с гарнитура и една златна ябълка, поднесена с целувка, за десерт! - отговаря кокетно Ламята.
  • Автор
Надпис в тоалетна на заведение: "Не си хвърляй фасовете в тоалетната! Аз пикая ли ти в пепелника?"
  • Автор
Каубой си наема стая в хотел. След малко портиерът го вижда, че се качва с коня си по стълбите и се провиква:
- Ама, господине, какво правите! С кон по стълбите, как може?!
- Какво да правя, след като му прилошава в асансьора?
  • Автор
- Извинете, тук ли ще се състои срещата на мъжете, страдащи от преждевременна еякулация?
- Да, тук, но тя свърши един час по-рано.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.