Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение... следващо)

Featured Replies

- къде е НЗОК?- нз- ок

• Отговори 2k
  • Прегледи 113,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Звъни се на вратата. Отваря домакинята. На прага жена предлага козметика с думите:- Уважаема госпожо, предлагам на вашето внимание новия каталог с козметика, за която вашата съседка каза, че не можете да си позволите.

Крали Марко и Дарт Вейдър се бият от пет часа,накрая Крали Марко с мощен удар го съсича.

Бърше си сабята и си мърмори:

-Деба и астматика деба,щеше да ме окьорави с това фенерче...

Македонска чета води люта битка с башибозушки орди. Дълго време вече се бият, но непрекъснато пристигат вражески подкрепления. Един от македонците се обръща към войводата:

- Войводо, много станаха душманите, ке се биеме ли, или ке се предаваме?

- Македонски четник не се предава! - строго казал войводата. - Ке бегаме!

След обир на банка в главния трезор липсват 2,000,000 лева.Директорът говори пред репортери:- Напишете, че са откраднати 3 милиона лева. Нека тези мръсници си организират ужасен скандал!...

• Автор
Табелка в асансьор: 
"Забранява се ползването на асансьора по време на пожари, земетресения, наводнения и липсата на електричество, а също така и за лица, неспособни да прочетат и разберат смисъла на това съобщение!"
  • Автор
В претъпкан автобус:
- Извинете, бихте ли си извадили ръката от деколтето ми?! ... Не, не вие, младежо, а господинът до вас...
  • Автор
На жена-регулировчик в час-пик й започва месечния цикъл и тя се обажда по станцията с молба да я сменят по въпросната причина. Минава час, два, три - няма никой. На четвъртият час, пеейки и с клатушкане, се появяват двама пияни прегърнати полицаи. Тя сърдито пита:
- Колеги, защо се забавихте толкова? 
- Ами като чухме, че ти е дошло, най-напред почерпи шефът на полицията, след туй прокурорът, шефът на криминалната...
  • Автор
Говорят си двама приятели:
- Ти като видиш хубава жена, събличаш ли я с поглед?
- Разбира се! Събличам я, правим секс, женя се, запознавам се с родителите й, скарвам се с тъщата, развеждам се, след което повече не ща и да я погледна дори.
  • Автор

Честният чиновник може да се познае по тъжния и гладен поглед...

• Автор
Той:
- Не сме ли се виждали някъде?
Тя:
- Да. Затова вече не ходя там...
  • Автор

Истински е този секс, след който даже съседите запалват по цигара.

--

- Вие наистина ли страдате от нерешителност? 
- Как да ви кажа… И да, и не.
  • Автор
Обява:
"Изгубено е ценно куче. Предлагам солидно възнаграждение. Особени белези: лае само по тъщата."

Приготвихме се да отидем на море... покрихме клетката на канарчето, изхвърлихме котката на улицата... Таксито дойде, седнахме с жена ми и тогава видях, че когато сме излизали, котката е успяла да се шмугне отново вътре. Нямаше как да я оставим, защото упорито се стремеше да изяде канарчето. Върнах се вкъщи, а жена ми остана да чака в таксито. Не искала бакшишът да разбере, че домът ни остава празен и му казала, че съм се върнал да си взема довиждане с майка ѝ. Върнах се запъхтян и заобяснявах:- Съжалявам, че се забавих. Беше се скрила под леглото. Трябваше да я сръчкам няколко пъти с чадъра в задника, за да излезе! После се опита да ми избяга, но успях да я хвана за врата. И я омотах в одеялото, 'щото мръсницата се опитваше да ме одраска! Накрая я смъкнах по стълбите и я изхвърлих в задния двор. Да се надяваме, че няма пак да се изсере пред вратата...Тишината в таксито можеше да се пипне.

Заекът вижда на полянката вълка.Внимателно се показва от храста и плахо пита:- Как си, Вълчо, почиваш ли си?- Ох, не, попаднах в един капан!- И какво си си проснал мръсната кожа насред гората, гад с гад. 

• Автор
Брат и сестра тийнейджъри от града отишли на гости на баба си от село. 
- Бабо - попитало момичето. - А къде може тука да се ходи нощно време? 
- Те в тоя леген...
--
Мъж пита жена си: 
- Миличка, колко силно да ти направя кафето? 
- Колкото е силна твоята любов към мен! 
В този момент мъжът си казва на тих глас: 
- Тогава въобще да не ти слагам вода...
  • Автор
- Здравей, коте! 
- Гадост! Не мога да понасям котки! Алергична съм към тях. 
- А кучета обичаш ли? 
- Обичам. 
- Здравей, кучко!

--
Съпругът: 
- Скъпа, днес ще се забавя след работа. 
Съпругата: 
- Гарантираш ли?
  • Автор
Психолог казва на пациент: 
- А сега да преминем малък тест, който да определи нивото ви на пристрастяването към интернет. Седите си на стола пред компютъра, а жената влиза в стаята, прегръща ви, вие се обръщате и тя е чисто гола! Какви ще са вашите действия? 
- Извинете, докторе, а жената моята ли е или непозната?

Две стюардеси закъснели за служебния бус, който ги карал до летището и излезли на отсечката да спрат някой на стоп. Махали, махали... по едно време спрял един мъж, свалил стъклото на прозореца и казал:- Еййй, откога и на вас сложиха униформи, бе!

• Автор
На малкия Иванчо му дошъл съседът Петърчо на гости. Започнали да си играят двете деца. По едно време Петърчо извадил под леглото един кантар и понечил да се качи на него. Като го видял, Иванчо казал: 
- Не! Не се качвай на това! 
- Защо? 
- Не мога да ти кажа защо, но всеки път, когато майка ми се качи, тя поглежда надолу и се разплаква.

--
Съпруг значително подцени съпругата си, след като намери любовника ѝ под леглото, а не провери на балкона и в гардероба.
  • Автор
Ако вашата чаша е наполовина пълна, то може би имате нужда от по-малък сутиен!

--
- Животът е безсмислена поредица от действия, които водят до повече страдание. 
- Скъпа, ела веднага! Нашето бебе току що каза първите си думи!
  • Автор
Баща ми ме хвана с момиче в стаята. Тогава ми каза: 
- Не се притеснявай, аз няма да кажа на майка ти. Нека това бъде нашата малка тайна. 
Аз му казах: 
- Благодаря ти, татко. 
На следващата сутрин цялото семейство се събра на масата за закуска. Майка ми ме пита: 
- Синко, от къде имаш тази смучка на врата си? 
Аз ѝ казах: 
- Това е нашата малка тайна с баща ми. 
След това нещо в нашето семейство се обърка...
  • Автор
- Щастливите хора не са груби на опашката в магазина, не псуват в градския транспорт и не клюкарстват за колеги! 
- Защото щастливите хора не се редят на опашка, не се возят в градския транспорт и нямат колеги!

--

2044 година... Такава дата по-рано, в детството си, съм виждал във фантастичните филми. А дори не мога да си представя, че това е последната година на плащанията ми по жилищния кредит.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.