Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На прага ли сме на 3-та световна война или 2-ра студена война?

Featured Replies

Залп от яйца по Кличко в Харков

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 126,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Астролог: Третата световна война започва през 2014 г.

Размер на шрифта: Публикувано изображение Публикувано изображение
Куриер. БГ

Проклятието на Лермонтов щяло да въвлече Кремъл във война

Известният руския астролог Павел Глоба още преди почти 10 години предрече, че през 2014 г. ще започне третата световна война, а преди четири години заяви, че Украйна ще престане да съществува. Според звездоброеца тази година Русия може да бъде въвлечена във въоръжен конфликт заради т.нар. проклятие на Лермонтов.„Тази година се навършват 200 г. от рождението на великия поет, като знаковите дати, свързани с него, често носят горчиви последствия за Русия – предимно войни и заговори”, твърди Глоба пред сп. „7 дни”. Той смята, че Москва може да бъде въвлечена „в чужда и много тежка война, например със Сирия, Иран, Азербайджан или Туркмения”. В същото време обаче Глоба не споменава Украйна като възможен противник на Русия, пише в. "Монитор".

Астрологът разказва, че Лермонтов е имал „лош поглед” и затова неслучайно е написал поемата „Демон”. В годишнините от раждането и смъртта на твореца Русия е била свидетел на „страшни събития”. Поетът е роден през 1814 г. и точно след един век започва Първата световна война. Лермонтов загива при дуел през 1841 г. и след 100 години започва Великата отечествена война.

Въпреки че Глоба не свързва Украйна със своите прогнози, то неговите предсказания й определят важна роля. „2014 г. обединява два символа на персийския и китайския хороскоп, а именно Златния петел и Синия кон”, пише звездоброецът. Именно това са цветовете на украинския национален флаг, уточнява НТВ. През 2008 г. Глоба заяви, че за „Украйна предстои дълъг период на установяване на държавността”. „През 2014-2020 г. светът ще бъде в криза, като тя няма да подмине и Украйна”, каза тогава астрологът.

Освен това той не изключва възможността в близките 15 години Русия, Украйна и Беларус да се обединят в нов източноевропейски блок. Пресата припомня най-известните сбъднали се прогнози на Павел Глоба. Той предрече разпадането на бившия СССР, идването на власт на президента Владимир Путин, атентатите от 11 септември 2001 г. в САЩ, както и политическия залез на Фидел Кастро.

Контакт с извънземни

Знаменитият американски пророк, който отдавна е покойник, но още е ценен от феновете на предсказанията, Едгар Кейси твърди, че през 2014 г. земляните ще установят контакт с извънземни и ще влязат в коалиция със “странстващи във времето”. Ясновидецът дори е изобразил емблемата на бъдещето: жена и мъж, които се намират в наполовина прозрачна топка.

Нострадамус предрича ужаси

По ирония на съдбата в края на миналата година точно украинец съобщи, че е дешифрирал поредна порция от пророчествата на Нострадамус. Според инженера Александър Лазарев през 2014 г. ще има покушение срещу четирима премиери и въоръжен конфликт на полуостров Индустан, откъдето ще започне трета световна война, която ще започне през ноември 2014 г. и ще завърши през октомври 2024 г.

Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия, после химически, накрая ядрени. Радиоактивните частици ще превърнат северното полукълбо в гробище. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания, включително и от рак. До 2016 г. Европа ще е почти напълно безлюдна. Този ужас ще продължи до 2025 г. Нострадамус предрича, че в средата на 2028 г. трябва да бъде създаден нов източник на енергия. /БЛИЦ

11/03/2014
  • Автор

Снощи по късните новини на руската национална телевизия съобщиха, че русите предислоцират руските стратегически ядрени бомбардировачи и ги привеждат в бойна готовност!?!?! САЩ пък нагнетяват допълнително напрежение като непрекъснато показват зъбки.  Нараства и броя на доброволните наемници от бившите социалистически страни, които заминават към Украйна за да се сражават на страната на Русия. Явно ЕС не е присърце на хората от бившите социалистически страни и има за какво - двойният аршин. Не безобидния Китай застава на руска страна

Май, все пак ще стигнем и до 3та световна война, струва ми се!!!!!!

Баба Ванга като ,че ли беше предрекла нещо такова и струва ми се ,че и всички участници са на лице!!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Янукович: Банда негодници управлява Украйна в момента

Сваленият украински президент Виктор Янукович обяви на пресконференция в руския град Ростов на Дон, че ще се обърне към Сената и към Конгреса на САЩ, за да ги предупреди да не дават финансова помощ на Украйна заради новото правителство "от бандити и фашисти".

Разпространяват се всякакви слухове, затова исках да кажа, че съм жив, но не мога да кажа, че се чувствам добре, защото не мога без тревога да гледам какво се случва в Украйна, каза Янукович.

По думите му "страната в момента е управлявана от банда фашисти и националисти, които уволняват държавни служители, уволняват ръководството на милицията не само в Киев, но и на други места в Украйна".Янукович определи новата власт като "банда негодници, които са дали заповед да се стреля по своите".

По улиците се разхождат въоръжени хора с превръзка на ръката. Затова се обръщам към западните страни и ги питам: ослепели ли сте, загубили ли сте своята памет, забравили ли сте какво значи фашизъм, каза Янукович.Това бе втората му пресконференция в Ростов на Дон, след като напусна Украйна и отиде в Русия.

24chasa.bg

Парламентът на Крим прие декларация за независимост на републиката

Симферопол. Парламентът на Крим прие декларация за независимост на републиката, която е необходима за провеждането на референдума, предаде ИТАР-ТАСС. „Този документ е необходим за провеждането на референдума и евентуалното влизане на Крим в състава на Руската Федерация” е заявил източник на агенцията.

http://www.focus-news.net/news/2014/03/11/1893726/parlamentat-na-krim-prie-deklaratsiya-za-nezavisimost-na-republikata.html

Двойните стандарти са любим инструмент на Запада

Астролог: Третата световна война започва през 2014 г.

Размер на шрифта: Публикувано изображение Публикувано изображение
Куриер. БГ

Проклятието на Лермонтов щяло да въвлече Кремъл във война

Известният руския астролог Павел Глоба още преди почти 10 години предрече, че през 2014 г. ще започне третата световна война, а преди четири години заяви, че Украйна ще престане да съществува. Според звездоброеца тази година Русия може да бъде въвлечена във въоръжен конфликт заради т.нар. проклятие на Лермонтов.„Тази година се навършват 200 г. от рождението на великия поет, като знаковите дати, свързани с него, често носят горчиви последствия за Русия – предимно войни и заговори”, твърди Глоба пред сп. „7 дни”. Той смята, че Москва може да бъде въвлечена „в чужда и много тежка война, например със Сирия, Иран, Азербайджан или Туркмения”. В същото време обаче Глоба не споменава Украйна като възможен противник на Русия, пише в. "Монитор".

Астрологът разказва, че Лермонтов е имал „лош поглед” и затова неслучайно е написал поемата „Демон”. В годишнините от раждането и смъртта на твореца Русия е била свидетел на „страшни събития”. Поетът е роден през 1814 г. и точно след един век започва Първата световна война. Лермонтов загива при дуел през 1841 г. и след 100 години започва Великата отечествена война.

Въпреки че Глоба не свързва Украйна със своите прогнози, то неговите предсказания й определят важна роля. „2014 г. обединява два символа на персийския и китайския хороскоп, а именно Златния петел и Синия кон”, пише звездоброецът. Именно това са цветовете на украинския национален флаг, уточнява НТВ. През 2008 г. Глоба заяви, че за „Украйна предстои дълъг период на установяване на държавността”. „През 2014-2020 г. светът ще бъде в криза, като тя няма да подмине и Украйна”, каза тогава астрологът.

Освен това той не изключва възможността в близките 15 години Русия, Украйна и Беларус да се обединят в нов източноевропейски блок. Пресата припомня най-известните сбъднали се прогнози на Павел Глоба. Той предрече разпадането на бившия СССР, идването на власт на президента Владимир Путин, атентатите от 11 септември 2001 г. в САЩ, както и политическия залез на Фидел Кастро.

Контакт с извънземни

Знаменитият американски пророк, който отдавна е покойник, но още е ценен от феновете на предсказанията, Едгар Кейси твърди, че през 2014 г. земляните ще установят контакт с извънземни и ще влязат в коалиция със “странстващи във времето”. Ясновидецът дори е изобразил емблемата на бъдещето: жена и мъж, които се намират в наполовина прозрачна топка.

Нострадамус предрича ужаси

По ирония на съдбата в края на миналата година точно украинец съобщи, че е дешифрирал поредна порция от пророчествата на Нострадамус. Според инженера Александър Лазарев през 2014 г. ще има покушение срещу четирима премиери и въоръжен конфликт на полуостров Индустан, откъдето ще започне трета световна война, която ще започне през ноември 2014 г. и ще завърши през октомври 2024 г.

Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия, после химически, накрая ядрени. Радиоактивните частици ще превърнат северното полукълбо в гробище. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания, включително и от рак. До 2016 г. Европа ще е почти напълно безлюдна. Този ужас ще продължи до 2025 г. Нострадамус предрича, че в средата на 2028 г. трябва да бъде създаден нов източник на енергия. /БЛИЦ

11/03/2014

Balki 65 вярваш ли на този френски шарлатанин ?

Снощи по късните новини на руската национална телевизия съобщиха, че русите предислоцират руските стратегически ядрени бомбардировачи и ги привеждат в бойна готовност!?!?! САЩ пък нагнетяват допълнително напрежение като непрекъснато показват зъбки.  Нараства и броя на доброволните наемници от бившите социалистически страни, които заминават към Украйна за да се сражават на страната на Русия. Явно ЕС не е присърце на хората от бившите социалистически страни и има за какво - двойният аршин. Не безобидния Китай застава на руска страна

Май, все пак ще стигнем и до 3та световна война, струва ми се!!!!!!

Баба Ванга като ,че ли беше предрекла нещо такова и струва ми се ,че и всички участници са на лице!!!!

Първо трябва изчистим нашите боклуци (убийството не е наказание)и после ще помагаме на Россия !

Balki 65 вярваш ли на този френски шарлатанин ?

Първо трябва изчистим нашите боклуци (убийството не е наказание)и после ще помагаме на Россия !

А, ти ще повярваш ли, ако през 1979г. ти кажат, че след време ще си говорим безплатно и ще има видеовръзка. Аз не повярвах тогава, бях в 8ми клас.

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

Хм. Днес нямаше час и половина сигнали от нито една българска радиостанция. Изведнъж като че ли почна заглушаване и се чуваха единствено румънски. Свързах това със самолети АУАКС, които си нямат друга работа, та тестват оборудването. Къде на шега, къде на истина, чакахме горивото им да свърши, та да пуснем музиката. Дори се изразиха мнения, че по-добре изобщо да не кацат. Де тоя късмет.  Търсих сега инфо в нета, защо са спрели излъчването всички български радиоастанции на нашите честоти, но така и не намерих никакъв кометар по въпроса. А спирането не бе спиране, като да се изключи нещо, а направо заглушаване, както едно време се заглушаваше Свободна Европа, само че много по-перфектно. Сигурно и техниката вече е много по-добра за тия цели. Може и да греша и прости да е имало авария в ТВ кула, но все тая. Събитието съвпадна с пристигането на АУАКС  в Румъния, та бе добър повод да теглим не по една, а по няколко майни на американците. 

А, ти ще повярваш ли, ако през 1979г. ти кажат, че след време ще си говорим безплатно и ще има видеовръзка. Аз не повярвах тогава, бях в 8ми клас.

Няма нищо безплатно balki през 1979 и аз можех да ти го кажа !

E, сега казаха по BTV,  че е бил Ауакс. Но защо заглуши само нашите радиостанции? Мамито им американска. А нашите продажни политици явно са като уплашени зайци след последните си изказвания за Крим, особено външния ни министър ВАГИНАнин

• Автор

E, сега казаха по BTV,  че е бил Ауакс. Но защо заглуши само нашите радиостанции? Мамито им американска

Какво роптаете, че ние всички поискахме да станем член на НАТО, а и нали сме ключови партньори. Колко сме ключови партньори то се вижда след като не им пука, че създават известно неудобство на цяла една страна. Американците упорито искат да предизвикат тази война и види ми се с цената на всичко. Мислят ,че ще изплашат руснаците, но това няма да стане. Не знам само защо сме безмълвни наблюдатели????  А, ха - натрива се носа на Русия , голем кеф!!!!

Времена разделни идат ако оцелеем де. Време е да преосмислим къде и защо членуваме и кой и какво подкрепяме?

Колега и думичка не намерих в нета за заглушването на радиостанциите в Русе явно от американския разузнавателен самолет - Ауакс  за около час и половина тая сутрин. Някъде от 9 до 10.30 часа, но не съм засичал точно. Защо заглуши радиоистанциите е въпроса и защо никой нищо не споменава за това? Защо са тия изявления на външния министър и президента, порицаващи Крим и казвайки, че референдума бил незаконен и че макар референдума да е най-добрата форма, то трябвало правителството на Украйна и ала бала. Е то това правителство е нелегитимно, защото реално Янукович не е свален от власт по законен начин. Но къде остава тая подробност за нашия президент и външен министър?  И изобщо къде остана тая подробност за Европа? Щатите не ги смятам, защото те са доказали през годините, че са идиотска държава с идиотско управление, което не се подчинява на никакви закони - нито писани, нито човешки, ненаписани. Но Европа да се подвежда така по щатите... 

Максимчо, къде си моето дете?  Аз длъжен ли съм да търпя своеволията на американците, които ме лишават от радиоефир за час и половина? Ами аз чаках прогнозата за времето, та да знам какво да правя. И сега ако не си облека балтона и хвърля топа, кой виновен? Ауакса ли? Ха ха. Ама сте ми смешни всички застъпници на западните идиоти. 

И да дам един отговор на един  горен пост за това, че войните били в следствие на свръх задоволеността. Не, войните са плод на мафиотизираните структури в тия задоволени държави. Нали знаете какво е Мафия? Срастване с държавата. И когато мафията се срастне с държавата, почват войните. И нека не даваме определения за "свръх задоволеност", защото и един циганин може да е свръх задоволен от действието на оная си работа, макар да няма и стотинка в джоба си. 

Няма нищо безплатно balki през 1979 и аз можех да ти го кажа !

Можеше да го кажеш, но не го знаеше, че ще стане така. Виждам,че пишеш постове и после натискаш бутона харесва ми :no-no:

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

Ама как ни будалкат - учението с Дръзки било отложено за утре заради лошото време. Хаха, спряха ги заради подготовката на Ауакса. Ама хептен за балами ни взеха. Времето било лошо. Аз вълна в Черно Море не видях преди малко в репортажа на БНТ. Днес лошо, утре добро. Ама как го изчислиха. И как в лошо време американският кораб успява да стигне до Черно море? Ами то война се води по всяко време. Аз навремето правех марш на скок при -15 градуса, виелица и снеговалеж. Колко атомни бомби паднаха, не е истина. А тия корабчета ги е страх да плават. И как ще се бият тогава? Добре,че има балами да им вярват.

Хм. Днес нямаше час и половина сигнали от нито една българска радиостанция. Изведнъж като че ли почна заглушаване и се чуваха единствено румънски... Търсих сега инфо в нета, защо са спрели излъчването всички български радиоастанции на нашите честоти, но така и не намерих никакъв кометар по въпроса. А спирането не бе спиране, като да се изключи нещо, а направо заглушаване, както едно време се заглушаваше Свободна Европа, само че много по-перфектно. Сигурно и техниката вече е много по-добра за тия цели...

Не съм впечатлен. 

E, сега казаха по BTV,  че е бил Ауакс. Но защо заглуши само нашите радиостанции? Мамито им американска. А нашите продажни политици явно са като уплашени зайци след последните си изказвания за Крим, особено външния ни министър ВАГИНАнин

Възможно е да са тествали нещо. 

Какво роптаете, че ние всички поискахме да станем член на НАТО, а и нали сме ключови партньори. Колко сме ключови партньори то се вижда след като не им пука, че създават известно неудобство на цяла една страна. Американците упорито искат да предизвикат тази война и види ми се с цената на всичко. Мислят ,че ще изплашат руснаците, но това няма да стане. Не знам само защо сме безмълвни наблюдатели????  А, ха - натрива се носа на Русия , голем кеф!!!!Времена разделни идат ако оцелеем де. Време е да преосмислим къде и защо членуваме и кой и какво подкрепяме?

Не знам какво имаш в предвид по всички. Може би, както "всички" украинци на "Мейдана"?! 

Колега и думичка не намерих в нета за заглушването на радиостанциите в Русе явно от американския разузнавателен самолет - Ауакс  за около час и половина тая сутрин. Някъде от 9 до 10.30 часа, но не съм засичал точно. Защо заглуши радиоистанциите е въпроса и защо никой нищо не споменава за това? Защо са тия изявления на външния министър и президента, порицаващи Крим и казвайки, че референдума бил незаконен и че макар референдума да е най-добрата форма, то трябвало правителството на Украйна и ала бала. Е то това правителство е нелегитимно, защото реално Янукович не е свален от власт по законен начин. Но къде остава тая подробност за нашия президент и външен министър?

Информативно е, че така става, защото показва доколко държавата ни е корумпирана и факторите на влияние. А явно и средствата за масова дезинформация са много вътре в играта.По втора точка западът никога няма да се съгласи/поиска референдум под наблюдението от двете страни в Украйна. И това подло издава къде е проблема. :) 

И изобщо къде остана тая подробност за Европа? Щатите не ги смятам, защото те са доказали през годините, че са идиотска държава с идиотско управление, което не се подчинява на никакви закони - нито писани, нито човешки, ненаписани. Но Европа да се подвежда така по щатите...

Според мен Европа малко блъфира, защото няма силни козове. 

Максимчо, къде си моето дете?  Аз длъжен ли съм да търпя своеволията на американците, които ме лишават от радиоефир за час и половина? Ами аз чаках прогнозата за времето, та да знам какво да правя. И сега ако не си облека балтона и хвърля топа, кой виновен? Ауакса ли? Ха ха. Ама сте ми смешни всички застъпници на западните идиоти.

Ако почнеш на всичко да се дразниш, ще станеш като Американците. :)

И да дам един отговор на един  горен пост за това, че войните били в следствие на свръх задоволеността. Не, войните са плод на мафиотизираните структури в тия задоволени държави. Нали знаете какво е Мафия? Срастване с държавата. И когато мафията се срастне с държавата, почват войните. И нека не даваме определения за "свръх задоволеност", защото и един циганин може да е свръх задоволен от действието на оная си работа, макар да няма и стотинка в джоба си.

И аз поддържам това мнение. Свръх задоволеността води до апатия, от там липса на контрол, загуба на самосъзнание, на управление. После може да стане всичко. Не случайно великите империи почват да се саморазпадат отвътре.

Колега и думичка не намерих в нета за заглушването на радиостанциите в Русе явно от американския разузнавателен самолет - Ауакс  за около час и половина тая сутрин. Някъде от 9 до 10.30 часа, но не съм засичал точно. Защо заглуши радиоистанциите е въпроса и защо никой нищо не споменава за това? Защо са тия изявления на външния министър и президента, порицаващи Крим и казвайки, че референдума бил незаконен и че макар референдума да е най-добрата форма, то трябвало правителството на Украйна и ала бала. Е то това правителство е нелегитимно, защото реално Янукович не е свален от власт по законен начин. Но къде остава тая подробност за нашия президент и външен министър?  И изобщо къде остана тая подробност за Европа? Щатите не ги смятам, защото те са доказали през годините, че са идиотска държава с идиотско управление, което не се подчинява на никакви закони - нито писани, нито човешки, ненаписани. Но Европа да се подвежда така по щатите... 

Егаси наглостта, да заглушават радиостанциите в БГ,и някои мислеха да си събличат балтоните понеже нямаха информация какво е времето на вън.И то за час и половина,ги заглушиха,да за 5мин разбирам,за 10мин пак ще ги разбера ,но за час и половина никъде по света не се е случвало.

доколкото аз знам,но можеш да ги съдиш, търси си правата,съди ги до дупка, да плащат обещетения,пиши по форуми да не посещават сайта им

Напиши писмо до Обама, до сената,да се вземе решение по въпроса, със заглушаването.Да крайно време е,на времето комунистите заглушаваха Свободна Европа,а сега Американците прогнозата за времето, с една дума правят мръсно,мръсниците, те го умеят това.

С кой да се бием?

С вятърните мелници, само че нас и те ще ни набият май :)  Иначе ми харесват "компетентните" мнения на псевдо-политиците ни :) Звучат хем респектиращо, хем укорително! Сигурен съм, че населението в Крим е сериозно притеснено от позицията на България. Все пак стискам палци и изпращам съобщение, че и тук има хора, които са с тях! :D :D :D

Разбира се, че се бъзикам за балтона. Обаче бяха пуснали една стара и готина песничка по радиото и тъкмо бях наострил уши :P После почна брума.  Не знам каква е причината за заглушаването. Възможно е да са настройвали нещо, може да са прикривали друго нещо. Отначало си мислех какво ли не. Мина ми през главата, че е възможно да почват някаква операция изневиделица. След това ми хрумна, че може да прикриват кацането на останалите самолети F16. Обаче и двете тези издишат. Най-вероятно са искали да тестват апаратурата, като заглушават точно определени честоти, а други оставят на спокойствие. както и да е, не ми е работа какво са правили. Дори и нищо да не са правили и моите предположения да не са верни, не знам защо по нито една телевизия не споменаха за Ауакса и патрулирането, или поне аз не чух нищо. По БТВ започнаха с тая информация, но после нито думичка до края. А това е доста важна информация, защото до границата ни се е издигнал АУАКС и шпионира всичко наоколо, включително и какво има в България. Навремето закривахме самолети на летището, щом АУАКС излетеше в Турция :) А сега няма какво да скриваме, освен голия си задник. Значи дори и да не е той причина за заглушаването, което ме съмнява, то самото присъствие на АУАКС трябва да бъде особено важна тема за българските медии. Да, ама всички мълчат. Сигурно ги е страх, да не бъдат засечени от АУАКС-а. Според мен, конфликтът е почти неизбежен. Казвам почти, защото на някоя от страните винаги може да и хрумне да направи отстъпки. Може би най-правилното решение би било това, което каза Соломон Паси, но и то издиша, защото ситуацията в Украйна си е направо сутуация. Легитимния президент е нелегитимен и това е най-голямата пречка. Ако бях на мястото на Путин, бих искал гаранции за връщането на Янукович. Може би международни наблюдатели в Киев. След това уговорка за референдум след определено време - година, две...може и 5, както с Черна Гора. И ако тогава хората искат още да се делят, не мисля че някой може да ги спре. Обаче Запада е неотстъпчив за Янукович и подкрепя нелегитимното правителство на Украйна в момента, което се разправи с много хора от властта, а няма това право. Или поне не е коректно, щом говорим за международно право и спазване на някакви писани закони. А руските войски, ако изобщо има такива в Крим, трябва да си стоят в базите, където са си били винаги. Не мисля, че трябва да се сключва някакво споразумение за тяхното оттегляне, защото трябва да има реципрочност. Иначе достигаме до точно обратното - агресия на Запада, който чрез сила кара Русия да зареже базите си в Черно Море. Получава Украйна и прави свои бази на нейна територия до границите на Русия и съвсем близо до Москва. Не, не и не. Никой нормален човек няма да приеме това. Затова единственото решение е връщане на Янукович, организиране на нови избори, но тоя път всичко според закона и референдум за Крим след определено време, когато обстановката или ще е спокойна или не. Това е без значение, защото и в двата случая референдума вече ще е легитимен и според сегашните му критици.

Много интересна статия на Дойче Веле  " Чий е Крим?"

http://www.dw.de/%D1%87%D0%B8%D0%B9-%D0%B5-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC/a-17465227

Сега ще публикувам подобна статия

http://znak.com/moscow/articles/11-03-15-39/102047.html   Дано повечето участници във форума се запознаят и с другата страна в конфликта /Украйна/   а не като някои папагали повтарят Руската дезинформация за събитията.

Статията може да се преведе с Google ако не знаят Руски език.

Накратко:

"Русия с ръцете си актуализира въпросът за присъединяването към НАТО в Украйна"

"Ако искате да сте агресора - моля"-това се отнася за Русия

- Алексей V., от вашата гледна точка - днес Путин печели новото правителство в Киев?

- Не, Путин губи. Видя какво силите за отбрана на Майдан? Те са били невъоръжени мъже, облечени не в униформа, и в обикновения цивилни дрехи и мотоциклетни каски, те са защитени от "Беркут" означава под ръка: камъни, тояги, бейзболни бухалки. И в Крим, видяхме групи от добре въоръжени мъже. По време на срещата не са били позволени никакви украински журналист. Тогава министър-председател на Крим бе избран Сергей Aksenov, чиято партия в Кримската парламента има три мандата от 100. Как такъв човек може да се счита за легитимен министър-председател? Но в Русия, може би Путин вярвам, вярвам, че той наистина освобождава от Крим "Bendera". Аз гледам на някои руски телевизионни канали и да видим колко измамени населението на вашата страна. Въпреки че в световен мащаб очевидно, че в действителност се случва в Крим. За пример, на специалния пратеник на Генералния секретар на ООН започна. Какво искаш да кажеш? В противен случай ситуацията в източната част на страната е под контрол.

Изглежда, че жителите на Крим и Източна Украйна искат да се присъединят към Русия, независимо "Bendera". Защо не им даде самоопределение? Датата на референдума в Крим, така че нека му покажа това, което те искат Crimeans.

- Според проучванията на общественото мнение, около 40% от населението е било в полза на анексиране на Крим към Русия. Това е твърде много, но не и по-голямата част. Крим - историческа резиденция на кримските татари. Когато те казват, че Крим - роден руски земи, това не е вярно. Четири века в Крим е състоянието на кримските татари. Руски, които живеят там, тези, които дойдоха тук след 1945 г., когато там са били депортирани кримските татари. Това не е на местното население. И, може би, не само руски, за да вземе решение за това, което ще бъде Крим. Това е като имигранти от Централна Азия, които днес изпълват Москва да държи някакъв вид референдум за разпределяне на един от кварталите на столицата, в руската автономна ислямска република. Без съгласието на кримските татари от Крим разединяване невъзможни. И те искат да остане част от Украйна, те са ясно против анексията на Русия.

Що се отнася до референдума за оттегляне на Крим от Украйна, което ще се проведе на 16 март, че няма правно основание. Такава процедура не е регистриран в нито един от украинската конституция, нито на конституцията на Крим. За да изпълните този тест, дори и там, където няма закон. Стандарти за най-малко първо пише и приемат такъв закон. Освен това е Янукович, Путин смята, че единственият законен президент на Украйна отмени идеята за местен референдум. Следователно, това, което се проповядва, че е безполезно парче хартия от правна гледна точка. Тя няма абсолютно никакво правно значение. Освен това, там са руско-украински споразумения и получаване на Крим към Русия би било в противоречие с тях дори. Например, Будапеща меморандум от 1994 г., според който Русия гарантира териториалната цялост на Украйна. Въпреки това, Путин казва, че след като е имало преврат в Украйна, това споразумение ще изтече. Но по смисъла на международното право (и меморандум, подписан от САЩ и Обединеното кралство) само във факта, че лидерите на климата и режими, както и международните договори, продължават да се прилагат. По този начин, тъй като въпросът за анексиране на Крим ще се считат също така и в руската Държавна дума, вашето правителство действа като агресор.

Дали Путин не е прав за легитимността на Янукович?

- Янукович е законният президент. И дори е възможно да се преодолее кризата в тази Янукович е президент. Бе подписан 21 февруари споразумение между Янукович и опозицията. (Представител на първия сет подпис Руската Лукин, и след това се оттегля, така че Русия сега се отнасят до настоящото споразумение не може). Какво имаше в това споразумение? Номер едно - връщане към конституционна реформа през 2004 г., който отмени Янукович нелегитимно (тя отново се обърна Украйна в парламентарно-президентска република - бел. ред.). Тя е написана, че в рамките на 48 часа, страната трябва да се върне към конституционна реформа. Това означава, че Парламентът гласува (включително и "Партията на регионите" Янукович) и Янукович признаци. Но той не го подпише, и избягал от страната. В такива условия, единственият легитимен орган остава Върховната Рада. Така че днес в Парламента решения са легитимни. Тогава се формира новото правителство. Следователно, всичко, което се случва в Киев, на законно основание.

и.т н.  Направете си труда да го прочете първо и тогава коментирайте..

После почна брума.  Не знам каква е причината за заглушаването. Възможно е да са настройвали нещо, може да са прикривали друго нещо. Отначало си мислех какво ли не. Мина ми през главата, че е възможно да почват някаква операция изневиделица. След това ми хрумна, че може да прикриват кацането на останалите самолети F16. Обаче и двете тези издишат. Най-вероятно са искали да тестват апаратурата, като заглушават точно определени честоти, а други оставят на спокойствие. както и да е, не ми е работа какво са правили. Дори и нищо да не са правили и моите предположения да не са верни, не знам защо по нито една телевизия не споменаха за Ауакса и патрулирането, или поне аз не чух нищо.

- Най-вероятно са тествали подавяне на средставата за масова информация.- От гледна точка на науката е много по-лесно да заглушиш определени честоти, отколкото всички. Иначе се губи енергия и ефекта отслабва.- А защо изобщо да предупреждават местните власти и да дрънчат? Ще им се скарат ли?!

Ако бях на мястото на Путин, бих искал гаранции за връщането на Янукович. Може би международни наблюдатели в Киев. След това уговорка за референдум след определено време - година, две...може и 5, както с Черна Гора. И ако тогава хората искат още да се делят, не мисля че някой може да ги спре. Обаче Запада е неотстъпчив за Янукович и подкрепя нелегитимното правителство на Украйна в момента, което се разправи с много хора от властта, а няма това право.

Откъде пък ти хрумна. Няма доверие в него, а освен това остави ситуацията с "Мейдана" извън контрол. Колкото и да не ненавиждам турските методи, взех да ги оценявам. Един здравословен пердах, до идване на акъла, е за предпочитане.

Според проучванията на общественото мнение, около 40% от населението е било в полза на анексиране на Крим към Русия...Това е твърде много, но не и по-голямата част....

Това не е коректно, защото тук се смесва отцепване изобщо или отцепване в краен случай. Или поне аз не видях такова.

Всъщност, точно в Русия е възможно да се изкаже всяка гледна точка, за разлика от Западна Европа. Само погледнете YouTube  с колко руски клипчета е пълна и то на всякаква тема. Особено свързани с движението по пътищата. Нима това е възможно на Запад? Нима някой може да си публикува клипчета от камерата в колата? Сещам се за един случай, не се сещам вече в коя европейска държава бе, когато един сиромах бе публикувал в YouTube  видео за това, как е превишил скоростта. И само по това видео бе осъден. Та в такава обстановка на Запад, може ли да се има вяра на някой там, включително на медиите?  И може ли да се има вяра на държави, които ползват сълзотворен газ и бият яко за разпръскване на демонстранти? Аз преди 3-4 дена попитах, защо никой не говори за Гърция, където бе разпръсната демонстрация със сълзотворен газ. Това ли е демокрацията на ЕС? Ами то точно за тия действия, НАТО би трябвало да превземе Гърция, ако аршина е Крим! Или да вземем за пример Белгия, Франция, Испания...където първо бият, после питат и то без никой да разбере и да каже гък. А какво да кажем за Турция, където Ердоган си брои парите, бие и забранява Интернета на турците?

Но ми кажете друго. Защо Българските власти не казаха и гък на американците за своеволията им днес? 

Всъщност, точно в Русия е възможно да се изкаже всяка гледна точка, за разлика от Западна Европа. Само погледнете YouTube  с колко руски клипчета е пълна и то на всякаква тема. Особено свързани с движението по пътищата. Нима това е възможно на Запад? Нима някой може да си публикува клипчета от камерата в колата? Сещам се за един случай, не се сещам вече в коя европейска държава бе, когато един сиромах бе публикувал в YouTube  видео за това, как е превишил скоростта. И само по това видео бе осъден. Та в такава обстановка на Запад, може ли да се има вяра на някой там, включително на медиите?  И може ли да се има вяра на държави, които ползват сълзотворен газ и бият яко за разпръскване на демонстранти? Аз преди 3-4 дена попитах, защо никой не говори за Гърция, където бе разпръсната демонстрация със сълзотворен газ. Това ли е демокрацията на ЕС? Ами то точно за тия действия, НАТО би трябвало да превземе Гърция, ако аршина е Крим! Или да вземем за пример Белгия, Франция, Испания...където първо бият, после питат и то без никой да разбере и да каже гък. А какво да кажем за Турция, където Ердоган си брои парите, бие и забранява Интернета на турците?

Но ми кажете друго. Защо Българските власти не казаха и гък на американците за своеволията им днес?

Наивник!---Що тогава не отидеш в Москва да се зарадваш на демокрацията им.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.