Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На прага ли сме на 3-та световна война или 2-ра студена война?

Featured Replies

Ко речи? Нашите велики освободителки Англия, Франция и Австро-Унгария, нали така? Също така, първите 2 хич са нямали колонии, хич не са били робовладелци и въобще не са източвали природните ресурси и не са избивали местното население на други континенти и територии, нали така? Преди да ми говориш за текущите събития, оправи си историческите факти.

Чърчил какво е казал, викаш? Това им е уважението, това ще получат и от мене като уважение. И Нато да ходи на майн...си.

Какви исторически факти бе, колега. Ти се пренапрегна. Разбира се, че всеки си гледа бизнеса и доставя на който има пари.

Иначе, и мен не ме кефи лендлийза, ама на - гадните американци са доставили спасително количество оружие и продоволствия на Русия, нали?

Я кажи за този исторически факт, как ще го коментираме.

Аз пък не искам НАТО да ходи никъде, добре ми е с него. Да се прави референдум и който не му харесва резултата, да се примири и да работи в полза на нацията или да сдава гражданството и толкова. Не е нужно да се бием като Украинците, все пак те са доста по-близо не само като територия до руснаците, а това не прощава.

Ко речи? Нашите велики освободителки Англия, Франция и Австро-Унгария, нали така? Също така, първите 2 хич са нямали колонии, хич не са били робовладелци и въобще не са източвали природните ресурси и не са избивали местното население на други континенти и територии, нали така? Преди да ми говориш за текущите събития, оправи си историческите факти.

Чърчил какво е казал, викаш? Това им е уважението, това ще получат и от мене като уважение. И Нато да ходи на майн...си.

МОЯТА граница обгражда територия от 111хиляди квадратни километра. Нищо друго не е моя граница и за нищо друго не се бия. Няма някой си, защото му е кефнало да прави война да ме прави на пушечно месо, а аз безропотно да го слушам и изпълнявам. Няма такъв филм. Войни се създават от безумци, алчни люде и наглеци, но не без помощта на още по-големи безумци, които да изпълняват. Ако един безумец просто си говори, ама никой не го слуша - война не може да стане. Имаме едни мозъчета - кой по-голямо, кой по-малко. Редно е да ги използваме.

Ако някога, евентуално, дойдат някакви лошит да не започнеш да викаш "Помощ"?

Няма да има кой да ти помогне.

Щото това сме го играли.

НЯМА такъв филм като референдум за мен. Това е само хабене на пари, при условие че резултатите от такъв референдум не са окончателни или поне решаващи, а за гласуване няма минимален образователен ценз, с което да се изключат неграмотни малцинствени групи, на които се плаща за да гласуват за номерче, а не по съвест. Аз съм гаден и много дикриминативен. Който не може да чете, няма право да решава бъдешето на България.

А какъв филм има за теб?

Референдум не е ОК, НАТО (на което сме член, чрез подписване на международни договори от законно избрани упълномощени представители на народа (демокрация)), не е ОК.

Какво е ОК за теб?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какви исторически факти бе, колега.

Ако някога, евентуално, дойдат някакви лошит да не започнеш да викаш "Помощ"?Няма да има кой да ти помогне.

Нас никой няма да ни спаси, ако дойдат лошковците. Ще стане като Хитлер и Судетска област.

Дадох ти цитат от исторически анализ. Как Англичаните и друга мизерна паплач са ходили да помагат с човешка сила, а не само с доставки на Османската империя.

За нас никой не се интересува, нас ни гледат високомерно, пренебрежително.

...да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници....е

П.С И ако не си чел военните устави, да поясня, че там подчиения има право да изисква обяснения за дадената заповед, преди да я изпълни, та и аз питам примерно същото това законноизбрано правителство, кое , как и защо

Аз не виждам нищо неясно.

Да, ще получиш обяснение за заповедта и ако сме нормална държава (не сме, споко), ще имаш много малко време за избор между изпълнението на заповедта и военен съд.

Апропо, я кажи по времето на комунизма как беше - даваха ли ти обяснения защо правиш едно или друго?

Нас никой няма да ни спаси, ако дойдат лошковците. Ще стане като Хитлер и Судетска област.

Дадох ти цитат от исторически анализ. Как Англичаните и друга мизерна паплач са ходили да помагат с човешка сила, а не само с доставки на Османската империя.

За нас никой не се интересува, нас ни гледат високомерно, пренебрежително.

Симчо, кажи нещо за лендлийза?

Нали знаеш какво е и кой на кого какво е давал :)

Аз не виждам нищо неясно.Да, ще получиш обяснение за заповедта и ако сме нормална държава (не сме, споко), ще имаш много малко време за избор между изпълнението на заповедта и военен съд.

Апропо, я кажи по времето на комунизма как беше - даваха ли ти обяснения защо правиш едно или друго?

Да, точно така. Въобразявай си, че сме заставени да се бием под хомота на така демократично избраното ни правителство, което е избрано с купените гласове на цигани и разни субекти с прани пари. Да не стане като през 90-те, когато народът влезе през бариерите в Парламента. Достатъчно условие е да се вдигнат достатъчно хора и ще видим дали ще имаме военен съд или ние ще сме тия, дето ще ги избесим в народният съд.

Моето мнение не се отразява от правителството и моите интереси не се защитават от правителството. Това, че правителството твърди нещо, не означава че аз го твърда, а това че правителството иска война, не означава че ние искаме да проливаме кръвта си. Интересното е, че не те ще са тези, които ще излязат на фронтовата линия.

Държавата - това сме ние. Трябва да го осъзнаем, че ако скръцнем колективно със зъби не могат да ни кажат и стотинка. По-скоро съм склонен да изляза с ловната пушка да се бия срещу предателите и родоотстъпниците, които ще защитават правителството от народният гняв и ще се опитат да налагат прокламираното от него върху нас.

Пратят ли ме в танка, обещавам тържествено първият залп да е срещу Парламента, а вторият - срещу Министерски Съвет.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Това нова опорна точка ли е? Като гладомора? ;)  А ти отоговори, защо го правят? Ама без стандартнте неща, дето пишеш. Защо дават такава помощ, на СССР? От благородтсво ли, или защото падне ли СССР, с Англия и САЩ е свършено. ;) Благо се опитва да провокира Синбад, ама едва ли Благо ще хване оръжие. То е ясно. :D

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Да, точно така. Въобразявай си, че сме заставени да се бием под хомота на така демократично избраното ни правителство, което е избрано с купените гласове на цигани и разни субекти с прани пари. Да не стане като през 90-те, когато народът влезе през бариерите в Парламента. Достатъчно условие е да се вдигнат достатъчно хора и ще видим дали ще имаме военен съд или ние ще сме тия, дето ще ги избесим в народният съд.

Моето мнение не се отразява от правителството и моите интереси не се защитават от правителството. Това, че правителството твърди нещо, не означава че аз го твърда, а това че правителството иска война, не означава че ние искаме да проливаме кръвта си. Интересното е, че не те ще са тези, които ще излязат на фронтовата линия.

Нито посещението на парламента през 90-те, а още по-малко Народният съд доведоха до нещо добро.

А и да ти кажа, има и хора с друго мислене. Не съм убеден, че ще се случи много лесно нов Народен съд, по-паче бих заложил на Украинския сценарии, защото сме прости точно колкото тях.

Като не те устройва правителството ти, ами иди и гласувай. Ако нямаш за кой - емигрирай. Я виж колко е удобно от Англия да плюещ по англо-саксонците :)

Нито посещението на парламента през 90-те, а още по-малко Народният съд доведоха до нещо добро.

А и да ти кажа, има и хора с друго мислене. Не съм убеден, че ще се случи много лесно нов Народен съд, по-паче бих заложил на Украинския сценарии, защото сме прости точно колкото тях.

Като не те устройва правителството ти, ами иди и гласувай. Ако нямаш за кой - емигрирай. Я виж колко е удобно от Англия да плюещ по англо-саксонците

Това е моята държава, но не е моето правителство. Държавата е наша, тя не е на правителството. Набий си го в умната главица. Ще става квото кажем ние. Посещения на Парламента трябва да се случват много по-често, ако питаш мен. Няма обратна връзка и някои хора мислят, че могат да си купят мястото в управлението, да правят каквото си искат, да вредят на интересите ни и да ни заповядват безумия. Няма да го бъде.

Няма да емигрирам никъде, ще емигрират Бойко и Сергейчо и сите друга паплач. В Белене при прасетата или на онзи свят.

Англичаните са мръсно племе, което са помагали на турците и са работили срещу нас. Нямаше да се освободим никога, ако зависеше от тях.

Война водя само за да си защитя собствената колибка. За нечии други чуждестранни интереси и пръста не си мърдам.

Това нова опорна точка ли е? Като гладомора? ;) А ти отоговори, защо го правят? Ама без стандартнте неща, дето пишеш. Защо дават такава помощ, на СССР? От благородтсво ли, или защото падне ли СССР, с Англия и САЩ е свършено. ;) Благо се опитва да провокира Синбад, ама едва ли Благо ще хване оръжие. То е ясно. :D

За пари бе, колега. Точно по същите причини, поради които са снабдявали Отоманската империя.

Ама ако едното не е ОК, то и другото не е ОК.

Пък лендлийза спасява СССР.

Гладомор, разбира се за вас е опорна точка. Какво толкова, умрели не 8, а 1,5 човека за две години. Нали ви четох глупостите - и други гласували, а и не само Сталин бил виновен.

Това е моята държава, но не е моето правителство. Държавата е наша, тя не е на правителството. Ще става квото кажем ние. е освободим никога, ако зависеше от тях.

Кои сте "Вие", бе Симчо?

Аз си мислех, че е моята държава, пък тя

била ваша?

И все си мислех, че става, каквото искам аз, а то ставало каквото искате вие.

Кои сте Вие?

Аз не виждам нищо неясно.

Да, ще получиш обяснение за заповедта и ако сме нормална държава (не сме, споко), ще имаш много малко време за избор между изпълнението на заповедта и военен съд.

:) Оо така ли било, е могат да опитат... имам достатъчно опит във военен съд с такива псевдозаповядващи хахахаха ( всикчите спечелени, и началниците наказани, дори един генерал после не искаше да говори повече с мен , дори да ме вижда хахаха )

А относно комунизма, е пак удари на греда, точно стари комунистически офицери ме учеха още като войник, какво е реално заповед, дъгл, и какво се води произвол ... докато вече като офицер, демохратични такива ла**арковци, си мислеха че те колят и бесят, и че тяхната дума е закона, а не реално закона :D

Та ако по същата логика се водиш и ти, жалко, ще трябва да стягаш наистина куфарите, защото няма да мине ;)  с такива доводи можеш да си избършеш само насраното .....  :D

П.С Още извъртаници ще има ли .. така де, да покажеш колко демохратично избрано е правителството и съответно  неговите заповеди хахахаха

П.П.С А и да, да ти светна ли как се организира военен съд в бойни условия, дори срещу командири??  Съгласно бойния устав.. ако си го чел....и каква е логиката за това... да не говоря защо в законите и войсковия устав има толкова защити срещу произвол на началниците ;)

А също защо мислиш в подготовката на офицерите заляга и правна подготовка, и философия, и история, и икономика, етика, психология, лидерство , риторика и така нататък... само за да им запълнят с нещо часовете ли .....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Кои сте Вие?

Недоволните, които ще влязат в Парламента. Има ни много. Правителството е спечелило за враг почти целият народ.

:) Оо така ли било, е могат да опитат... имам достатъчно опит във военен съд с такива псевдозаповядващи хахахаха

И какво неясно има в клетвата, която си положил?

Какво пише в бойните устави, че имаш право на собствено мнение дали да изпълниш правомерна заповед, щото примерно не ти харесва определението на твоите командващи за враг.

Интересна дефиниция.

А за моите куфари, както обичаш да казваш, не мисли. Изкушението да се махна от България е огромно, ами ти защо не си тук? Аз съм ясен - жалък предател, но ти - обичащия народа и държавата си, защо?

Недоволните, които ще влязат в Парламента. Има ни много. Правителството е спечелило за враг почти целият народ.

Добре, но нали не очакваш, че ще изпълняваме каквото казвате - няма да харесваме, каквото решавате?

И какво неясно има в клетвата, която си положил?

Какво пише в бойните устави, че имаш право на собствено мнение дали да изпълниш правомерна заповед, щото примерно не ти харесва определението на твоите командващи за враг.

Интересна дефиниция.

А за моите куфари, както обичаш да казваш, не мисли. Изкушението да се махна от България е огромно, ами ти защо не си тук? Аз съм ясен - жалък предател, но ти - обичащия народа и държавата си, защо?

Добре, но нали не очакваш, че ще изпълняваме каквото казвате - няма да харесваме, каквото решавате?

Ахаа, значи да речем нашето демохратично правителство, със смешния ни главнокомандващ изведнъж му прищрака да си измисли враг в лицето на някого, без реални основания, само защото някой си така му е подшушнал, някой от вънка, и ние всички трябва да скочим да изпълним тази заповед?? 

Ех, научи се първо как се задейства армията , кой обявява война и как, и тогава се прави на много разбиращ ;)   Конституцията чел ли си? май не 

А и да, президента е главнокомандващ само на книга, решенията по време на война се вземат от съвет  да те светна , начело на който стои Началник щаба на въоръжените сили , а война се обявява след решение на народното събрание ...

Директен командващ на войските е началник щаба същия, а не политическа цивилна мижитурка независимо от коя партия.... А заплахите за държавата в мирно време се определят отново от съвет, а не еднолично ;)  та май с това демохратично правителство нещо поувисна .... не знаеш елементарни неща за армията, а ми говориш за дълг , което също е доста неясно за теб понятие , за теб дълг е само собствения интерес, виждам го ясно , така че , айде бягай се скрий както ти казах, елементарно необразован си за нещата, но иначе с военен съд едва ли не се перчиш че щяло да ме преследва хахахахахаха

А да, и не на последно място, нека те светна, че явно 18 месечния ти опит не те е научил, в армията има две категории - началници и командири.. първите не могат да издават заповеди , а само да правят забележки и да взискват за спазване на заповедите, докато командирите са тези които дават заповеди и само те, президента е един вид началник само ;) .. а аз бях командир винаги по време на службата си... не съм бил на длъжност никога началник, а само командир....отделно, термина единоначалие също ти избягва, както и ред за отдване и изпълнение ...и защо е така има мисъл и железна логика, базирана на вековни традиции и опит , на проба и грешка ....

Лично аз не виждам нищо анти българско в това, че западняците са продавали оръжие на Османската империя. 

Отишъл някой в Англия, да плюе Англия и ние какво, да го мислим за герой ли. Ами нали в Англия има демокрация. Какво геройство е това. 

Герой е този, който ако е отишъл в Русия, плюе Русия. Но и това не е геройство, а глупост. Примерът с Немцов е пресен.

...:.

И ако приемем, за целите на дискусията, че се сбъдне цялата законова процедура, описана в Конституцията (която не знам) и ти бъдеш призован да изпълниш войнския ти дълг - примерно да защитиш границите на НАТО в Естония, в рамките на български контингент (примерът е избран съвсем произволно, може да е и друг, все тази), какво ще правиш?

Лично аз не виждам нищо анти българско в това, че западняците са продавали оръжие на Османската империя.

.

За добро или лошо, по онова време оръжие е можел да ти достави само "Западът" :)

Също така и на Русия, както уточнихме с една опорна точка - до средата на ВСВ :)

Предполагам, по време на 11-тата Руско-турска война, двете страни все са се били със Западно оръжие.

И ако приемем, за целите на дискусията, че се сбъдне цялата законова процедура, описана в Конституцията (която не знам) и ти бъдеш призован да изпълниш войнския ти дълг - примерно да защитиш границите на НАТО в Естония, в рамките на български контингент (примерът е избран съвсем произволно, може да е и друг, все тази), какво ще правиш?

За добро или лошо, по онова време оръжие е можел да ти достави само "Западът" :)

Също така и на Русия, както уточнихме с една опорна точка - до средата на ВСВ :)

Предполагам, по време на 11-тата Руско-турска война, двете страни все са се били със Западно оръжие.

То, че не са чели история, не са. Но поне филми да гледаха. Руски филми, където показват истината. Между другото, много харесвам руска музика. Поздравявам всички с тази песен, с пожелание да се уважаваме като опоненти.

... с пожелание да се уважаваме като опоненти.

А дано, ама надали.

Всичко демонстрирано дотук ме кара да

мисля точно обраното.

За съжаление, липсва елементарна култура на дискусия и аргументиране на мненията, залага се на лични нападки.

Постът ми е написан лично към теб. Няма кого да питам повече. Ако това ще те успокои, с него сме говорили по този въпрос За аргументи - няма да ми пишеш на мен. Аз мислех, че поне можеш по добре "логически" да разсъждаваш. То се оказа, че в училище си присъствал в часа само по...логика.  Не ставай смешен.Или ако искаш нещо да кажеш, помисли първо дали е редно или не, а тогава си изтърси глупостите. От първият ти пост в този форум до днес, забелязах че почти нищо не си казал. То тук не е оня подфорум, в който ви се виждат истинските лица а "политика". Сещас се, предполагам.

Да ти помогна:  https://www.kaldata.com/forums/topic/238957-%D0%B0%D0%B7-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D0%BC-%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%B3%D0%BE-%D0%B7%D0%BD%D0%B0/

Ами аз съм учил история и умея да мисля логично. 

И за разлика от теб не обсъждам личността ти, а пиша по темата.

Та, на темата. Подкрепата за Хитлер, преди втората световна война, вътре в Германия, е била точно, колкото е подкрепата сега за Путлер, вътре в Русия. Та мнението ми е, че ако има политик, който в момента застрашава световния мир, то това е точно Путлер.

Мисля, че аналогията с Хитлер е много правилна. Освен това и аналогията със Сталин е правилна, защото Сталин също е имал всенародна подкрепа и е започнал Втората световна война като съюзник на Хитлер.

Всички, които сме чели история знаем за вероломното нападение на Русия и Германия над мирния братски славянски полски народ, в началото на Втората световна война !!!

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

А дано, ама надали.

Всичко демонстрирано дотук ме кара да

мисля точно обраното.

За съжаление, липсва елементарна култура на дискусия и аргументиране на мненията, залага се на лични нападки.

И това ти ли го казваш?

Като чета последните ти включвания, не виждам нито аргументи, нито факти, нито култура, само жалки опити да провокираш Синбад!Как би постъпил в случай, че го призоват, човека вече ти отговори, а ти продължаваш да повтаряш едно и също, дори вече влязохме в хипотетични ситуации!Да си чул израза"дървен философ"?

Ми първо теб ще експидирам натам, а аз ще остана да защитавам в България :D  ..Така и така гледам се натискаш, дерзай, прав ти път и чао  към Естония да я защитаваш...

Мдам, е най накрая, казаха си какво ги боляло в прав текст господата прозападни  хахаха, дали Бг ще им помага на хамериканците да си развяват коня видите ли , е аз бих казал не, много им се ще, но усещам как оставките дори от редовната  армията ще завалят, какво остава пък запаса да се сбере , и хората ще се обърнат към същите тези демоХратични слуги прозападни ... Те Турция им откзва явно, и то съгласно устава на НАТО, но нашите готови задника си да дадат за жълти центове, както и кръвта на тези като мен, за които е дълг видите ли, а те нямат подобен ........

Лично аз, с кеф ще тръгна към тези продажници в София, обещавам ти.... и такива като теб тогава дупе да им е яко.. най сериозно ти го казвам...

П.С Това м/у другото може да ог изпозлвате като извадка за настроенията в държавата , и на българия като цяло към хамериканските амбиции .... който каквото дроби, да си го сърба.. много удобно на някои им се иска да може подобна процедура да мине, ама дълбоко ме съмнява, много дълбоко...

Ще отворя лагера в Белене и ще те пратя теб, наред с правителството там. Ясно видя, че хората не искат да се пролива кръвта им в името на чужди болни амбиции. Лично аз заставам на мнението на Синбад в случая.

Тия дето сега най-много вият, за САЩ и НАТО, и са първи защитници на всичко 'демократично', първи ще посрещнат червената армия на Дунав. :D  И няма да можеш да ги познаеш, как ще се променят. :D

П.П И не се поддавайте на провокацийте, на няколко човека от форума.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Тия дето сега най-много вият, за САЩ и НАТО, и са първи защитници на всичко 'демократично', първи ще посрещнат червената армия на Дунав. :D  И няма да можеш да ги познаеш, как ще се променят. :D

Коя армия ???

Всъщност не се поправяй. Грешката е вярна.  :)  :)  :)

Напълно съм сигурен, такива са като фурнаджийска лопата... важен е келепира, независимо как и на коя страна... А такива като нас идеалистите, ни обвиняват видите ли че ни плащали руснаците ... смешници....  за тях всички са като тях, хвалипръцковци със връзки, и големите икономически или незнам какви претенции, и че всички трябва да слугуваме на парата... пфф... забравят че за доста хора има неща много по-важни от парите и материалното.... те не го и разбират това де, както не разбират защо руснаците са готови да стегнат коланите, но  Путин да ги управлява по същия начин  , че и някакви измислени опозиции ни натякват, а реално дори не знаят какви са резултатите от последните руски избори и кой реално е опозиция там и с колко процента народна подкрепа........

А в същото врем еот устиците им и под пръстчетат им само за народно демократично избрани правителства глупости ръсят... за демократични ценности видите ли, а народа на русия и неговата воля а?? Там не, там всичко е машинации, да бе да... то така лесно ставало, то в Бг мижитурките едва успяват да купят по 10 процента , но не ,в  Русия се купувало по 80 и нагоре.... хахахах

П.С От жалки по жалки са ми такива, хвалипръцковци с опити за мислене, а реално нула, гола вода и кал в ушите....дето дори Конституцията не са чели, но иначе, нее, закони, права, задължения изкарват , че и убедено ги твърдят, сакън след 100 повтаряния поне да стане истина каквото им се иска...

П.С Навремето на един такъв, мой пряк началник се мъчех с добро да му обяснявам, недейте, не сте прав, не, той ме даде на военна прокуратура, и айде съд... Ок, ядосах се, и какво стана, съда още на първа инстанция закри делото, че и с единия капитан там си приказвахме, вика, абе как може тоя вашия да е такъв идиот, е какво да му кажа, викам опитвах с добро, той не щя, и ме даде на съд... после пък аз пуснах жалба, и го наказаха, щял да ме дава на съд видите ли, и той така се репчеше като наш блажко тука... пффф. Иначе връзкар голям, в софийска воена прокуратура, генерали негови баджанаци , но си получи залсуженото тъпака, защо, защото беше тотален некадърник който елементарни неща не знаеше, да не говорим за закони, устави, правила ...но назначен за командир на батальон.. а после пък бригадния генерал и той, подобна работа... че и сърдити после, защо бе смотаняци, аз като с емъчех да ви обясня че не сте прави, вие стойки вдигате... е да ама не...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.