Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

... 

под думата "познаем" се има предвид полов акт.ей ти го доказателството от  твоя цитат:

...

Е така де, аз защо съм го подчертал. Искали са да ги изнасилят, да ги поругаят по тяхно нежелание, с което са нарушили всички закони на гостоприемството (подчертано и зачерввено). Единствено Лот, борейки се за тяхната неприкосновеност е пощаден. Поуката е ясна.

така де, :P то и аз предоставям цитат от православната библия: :P

[*]

[*]Съборно послание на св. ап. Иуда (Иуд.) Публикувано изображение

7. Както Содом и Гомора и околните градове, които по същия начин като тях блудствуваха и налитаха на друга плът, станаха за пример с това, че бидоха наказани с вечен огън, -

...

С друга плът, ще рече не-човешка ;)
  • Отговори 6k
  • Прегледи 400,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

нов завет -римляни:

26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Публикувано изображение 27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие.

римляни:

24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -

...

Ти недей да вадиш тези цитати извън контекста им!

Я виж какво се мъдри няколко стиха по-нагоре:

25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.

Римляни 1

Тук отново се критикува служението на стари култове чрез съвкупляване...

...

и разбира се ..тежката категория на вярата :whist: -левит!!!!

22 С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.

...

Пак пропускаш предният стих:

21 Никак да не посветиш от семето си на Молоха; нито да оскверниш името на своя Бог. Аз съм Иеова.

Левит 18

Отново в 22 и 23 става въпрос за ритуални хммм... "жертвоприношения"...

Ти недей да вадиш тези цитати извън контекста им!

Последно, грях ли е, според теб, хомосексуализма или не е?

Нали ти казах, че греховете друг ги определя. Аз мога само за себе си да харесвам или не. Да одобрявам или не. Личното ми отношение е, че за мен това е нещо неестествено, но пък и не съм тръгнал на кръстоносен поход срещу хомосексуалните. С няколко думи, мога да съжителствам- стига да не е агресивно проявена. Сред клира (особено белния) не одобрявам, защото там се предполага доброволно отричане от светското и от плътта (независимо мъжка или женска) и отдаване на Господ... А хомосексуалните (както и хетеросексуалните) отношения са в разрез с това!

абе дарко...точно в  19 глава на левит са изброени всичките мерзости и грехове /стари или нови/които, адонай не одобрява и не толерира...ми немам против си се дърлим,ама тук ,няма за какво ..всичко е ясно :P :P

Но хомосексуалните отношения са сложени в контекста на служенето на Молох!

Аз преди години тук писах,че вярвам на един бог Йехова.Не знаех,че е ревнив бог.Посъветваха ме да го свързвам с ипостаса - Отца и сина и светия дух.Само,че като се кръстя имам чувството,че споменавам четирима.Последния,който е на сърцето го пропускам.Исус питал един от учениците си....ти любиш ли ме?А той отвърнал - що думаш Исусе?Неразбирането на нещата води до това.

...греха е грях.и сред греховете , хомосексуализма е също посочен в левит 18 ...

Едва ли има религия, която да толерира хомосексуализма, защото религиите като социални инструменти имат за цел създаването и подържането на едно нормално функциониращо общество. Лично аз също нямам нещо против всеки да следва предпочитанията си, стига изключението да не се превръща в норма и подобни малцинства да не получават повече привилегии от мнозинството.

Едва ли има религия, която да толерира хомосексуализма, защото религиите като социални инструменти имат за цел създаването и подържането на едно нормално функциониращо общество. Лично аз също нямам нещо против всеки да следва предпочитанията си, стига изключението да не се превръща в норма и подобни малцинства да не получават повече привилегии от мнозинството.

"Моралистът който осъжда настървено, непрекъснато порицава; за него всички са грешни. Тогава се чувства добре, егото му е удовлетворено. Защо прави това? Защото навсякъде той вижда това, което е подтиснал в себе си - гняв, секс, завист, алчност, омраза... И умът му ще става все по-уплашен, злобен, гневен и сърдит, егоистичен и сексуален. Това е неестествено."- ОШО

Както виждаме,  в Църквата която толкова яростно отрича хомосексуализма, е пълно с гейове. :tongue2:  :)

...греха е грях.и сред греховете , хомосексуализма е също посочен в левит 18 ...

Грях е ами, ама когато се върши в чест на Молоха!

...ясно се вижда..всичко което е било в египет и ханаан ще бъде заклеймявано и в новата земя!!!!!!!!!!

4. изпълнявайте Моите закони, пазете Моите наредби, и според тях постъпвайте. Аз съм Господ, Бог ваш.

5. Пазете Моите наредби и Моите закони: който човек ги изпълнява, ще бъде жив. Аз съм Господ (Бог ваш).

6. А вие пазете Моите наредби и Моите закони и не вършете всички тия гнусотии, нито вие туземците, нито пришълецът, който живее между вас,

22. Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия.

29. Защото, ако някой върши всички тия гнусотии, то душите на ония, които вършат това, ще бъдат изтребени измежду народа си.

Пак си цитирала наполовина! Ето го как изглежда в по-пълен вид:

21 Никак да не посветиш от семето си на Молоха; нито да оскверниш името на своя Бог. Аз съм Иеова.

22 С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.

23 И с никое животно да се не съвъкупиш та да се оскверниш с него, нито жена да застане пред животно, за да се съвъкупи с него; това е мърсота.

Тоест посвещаването семето на Молох, става чрез хомосексуален полов акт или сношение с животно!

Интересен паралел можем да направим с Трета книга Царства глава 11 стих 7:

7 В това време Соломон издигна високо мястото на Хамоса, мерзостта на Моава, и на Молоха, мерзостта на амонците, в хълма, който е срещу Ерусалим.

Тук вкратце се казва, че Молох е бог на Моавитите и Амонците. Ето какво намираме за техният произход в Битие 19:

30 А Лот излезе от Сигор и живееше в планината, и с него двете му дъщери, понеже се боеше да остане в Сигор; затова живееше в една пещера, той и двете му дъщери.

31 Тогава по-старата рече на по-младата: Баща ни е стар, и няма мъж на земята да влезе при нас, според обичая на цялата земя.

32 Ела, да упоим баща си с вино и да преспим с него, за да запазим потомството от баща си.

33 И тъй, оная нощ упоиха баща си с вино; и по-старата влезе та преспа с баща си; а той не усети, нито кога легна тя, нито кога влезе.

34 На другия ден по-старата рече на по-младата: Виж, миналата нощ аз преспах с баща си; да го упоим с вино и тая нощ, та влез ти и преспи с него, за да запазим потомство от баща си.

35 И тъй, и оная нощ упоиха баща си с вино, и по-младата влезе та преспа с него; а той не усети нито кога легна тя, нито кога стана.

36 Така и двете Лотови дъщери зачнаха от баща си.

37 И по-старата роди син и го наименува Моав; той е и до днес отец на моавците.

38 Роди и по-младата син и го наименува Бен-ами; той е и до днес отец на амонците.

Та! На какво попадаме. Моавитите и Амонитяните произхождат от грях забранен в Левит 18 и почитат божество, чрез хммм... как да го наречем... неконвенционален секс. Това се осъжда и в Левит 19 21-23 - жертвоприношение (посвещаване на семето) на Молох чрез хомосексуален полов акт или съвкупление с животно. Именно служението на Молох е заклеймено в Левит 18... А не нешо друго...

Има Скепс. Стари семитски култове, на Ашери, Ваали и Молоховци разни, които хич не са били чужди на юдеите в техният път към монотеизма... Спомни си оргията под рогата на Златния Телец организирана от мойсеевият братец Арон...

А що се отнася до социалните инструменти и обществото, вземи една Спарта за пример. Там ефебофилията е основен инструмент в изграждането на държавните устои - спартанските легиони съставени от мъже любовници... И такова даже е имало...

Има Скепс. Стари семитски култове, на Ашери, Ваали и Молоховци разни, които хич не са били чужди на юдеите в техният път към монотеизма... Спомни си оргията под рогата на Златния Телец организирана от мойсеевият братец Арон...А що се отнася до социалните инструменти и обществото, вземи една Спарта за пример. Там ефебофилията е основен инструмент в изграждането на държавните устои - спартанските легиони съставени от мъже любовници... И такова даже е имало...

Имах предвид днешните световни религии. Хомосексуализъм във военните формирования винаги е имало, както и в другите еднополови общности. Инак, не само Спарта, но и Атина, да речем. Платон възпява хомосексуалната любов в "Пирът", примерно.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Така де, ма не е заради самата хомосексуалност на акта, а защото е референция към старите култове, отвръщане от Ел Шадаи и връщане към старите елохими... Туй им е зора, а не че са си го сложили неправилно!

Имах предвид днешните световни религии. Хомосексуализъм във военните формирования винаги е имало, както и в другите еднополови общности. Инак, не само Спарта, но и Атина, да речем. Платон възпява хомосексуалната любов в "Пирът", примерно.

Тайландците, корейците и японците, те какво изповядват, щото там е педерастия до шия и не се смята за порок...

Тайландците, корейците и японците, те какво изповядват, щото там е пе****стия до шия и не се смята за порок...

Тайланд е по начало будистка страна, но там практикуват Тхеравада, която е школа на Малкият път (Хинаяна). В Корея и Япония има и будизъм (Дзен/Сон), както и различни местни култове и учения като Шинтоизма, Даоизма и Конфуцианството. Всъщност, католицизма и протестанството също се разпространяват от известно време насам в тези земи. В Тайланд съм бил за малко и не мога да преценя доколко е вярно това, което казваш, а в Япония и Корея не съм бил. При всички случаи в будизма, въпреки че е много толерантно учение, хомосексуализмът попада в групата на недобродетелните действия на тялото. Понеже в будизма няма Бог, то това не може да се нарече грях, но е нещо, което не засява позитивни кармични семена в съзнанието.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

еее,точно защото е духовник от този ранг е странно изказването му,в тази  част:

Our church is big enough for heterosexuals and homosexuals

и без да съм адвентист,мога с чиста съвест да кажа,че папата се изказва като ,антихрист. ето го доказателството:

битие:

20. И рече Господ: голям е поплакът против Содом и Гомора, и грехът им е твърде тежък;

левит:

22. Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия.

коринтяни:

9. Или не знаете, че неправедници няма да наследят царството Божие? Не се лъжете: нито блудници, ни идолослужители, ни прелюбодейци, нито малакийци, ни мъжеложници,

римляни:

27. също и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда.

пак римляни:

7. също и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда.

28. А понеже се не опитаха да имат Бога в разума си, то Бог ги предаде на извратен ум - да вършат онова, що не прилича,

хахааа,браво на духовния водач на  християните католици..оправдава грях,който бог е заклеймил в двете части на библията

любимия левит както винаги 

шом е толкоз важен този левит що не убиваме мъжете и жените които прелюбодействат както се казва да бъде направено в 20:10? Според статистиките 60-70% от мъжете, и около 40% от жените, в днешно време изневеряват

Левит 20:21 да бъдат убити мъжете които прелюбодействат с снахите си

Левит 25:44 робите могат да бъдат купувани от други държави и предавани като наследство

Левит 20:9 който псува майка си и баща си да бъде убит
Левит 19:19 да не се носят дрехи от различни влакна
Левит 25:44 разрешава се робството, разрешава да "купиш децата на странниците които живеят измежду вас ... за да ти станат собственост"
Левит 24:16 който богохулства паството да се събере и да го убие с камъни
жална им майка на атеистите тогава :)

Левит 20:14 мъж който е взел жена и майка й, да бъдат изгорени

Изход 21:7 инструкции за правата на дъщерите които татковците са продали!
Изход 35:2 който работи в Събота да бъде умъртвен
Изход 21:17 който псува майка си и баща си да бъде екзекутиран
Изход 21:20 който бие слугата си и го убие, да бъде убит, но ако слугата не умре а се оправи след ден два да не бъде наказван понеже слугата е негова собственост
Изход 21:18 инат и Непокорен син който не слуша след като му се карат майка му и баща му да бъде убит с камъни - значи нашите до сега да са ме ликвидирали  :D

А между другото.  Защо евреите така силно се борят за равноправието на хомосексуалните?

Edith Windsor, госпожата която съди САЩ защото й бяха прибрали $300,000 повече данъци понеже е в еднополов непризнат брак, и заради която еднополовите бракове в САЩ вече са легални.... еврейка. Адвокатите които работиха над делото й... пак евреи...

тхе гейз ар евриуеар

King James, поръчителя на един от най-популярните преводи на Библията, е бил мнооого хомосексуален явно не му е пречело на Бог :)

В историята с Исус и Римския войн който го моли да излекува неговия "pais", се смята че тази дума в оригинала си се отняса за мъжки любовник - по-малкият по възраст в една хомосексуална връзка е pais/paidika според Робърт Гагнон (консервативен Християнин) и Сър Кенет Довър.

Дейвид и Джонатан също е вероятно да са имали хомосексуална връзка, или поне е описана доста хомоеротично. Смята се че начина по който Саул реагира за показателен че Дейвид и Джоната са имали хомосексуала връзка която той не е одобрявал.

30Тогава гневът на Саула пламна против Ионатана, и той му каза: Развратени и отстъпни сине, не зная ли, че ти си избрал Есеевия син за срам на тебе и за срам на майчината ти голота? 

оооо,аз какви по "шокиращи" неща мога да покажа и цитирам :tongue2: но тъй като, ти живо се интересуваш от това да намираш кусури на вярващите евреи,затова на теб специално ще ти обясня.

алаха е еврейския закон.сърцето на алаха са непроменяемите 613 заповеди/мицвот/,които адонай даде на евреите в тора.числото 613 не е случайно число.то е числовата стойност на  думата тора/тав 400,вав 6,реш 200,хе 5/плюс 2 за двете мицви,чието съществуване предхожда тора-"аз съм твоя господар" ,"да нямаш други богове освен мене".

тези мицвот се разделят на 248 положителни,задължителни/ по една за всеки орган/ и 365 отрицателни/тоест забранителни/...много от тези заповеди днес вече не могат да се спазват /особено в часта,касаеща жертвоприношенията и даровете за храма и наказанията които са били характерни за онези древни времена в епохата на царствата..едно ,че  ,санхедрина в онзи му вид  вече не съществува и второ иудаизма отдавна е реформиран.

сега относно хомосексуалния секс  в алаха:

категорично  и ясно забранен от тора!!!!!като внасям ти едно уточнение: забранени са хомосексуалните актове,но не и хомосексуалните наклоности.

тора се фокусира върху действията на хората,а не върху техните желания.

желанието на мъж да прави секс с мъж,не е нарушение на мицвот,докато той не извърши хомосексуалния акт.

от тази гледна точка ..този пример който ти си дала се тълкува така:

ако ,този мъж има хомосексуални наклоности ,но не ги практикува..той не нарушава тора

ако практикува хомосексуализъм..той нарушава тора!!!!!!!!

когато един човек приема да изповядва ,иудаизъм той е наясно с мицвот, и произнасяйки името на адонай,той приема върху себе си отговорностите свързани с вярата.

в този случай,каквото и да прави този мъж,колкото и кипи да си надене,колкото и талит и тефалин да носи на утрините служби в делничните дни и пр...той е дисидент от вярата!!!не може да сложиш  тефалин с  четирите библейски откъса от тора, в тях  и да я нарушаваш  .

такъв  не се признава от еврейската общност  за истински вярващ евреин!!! колкото и на него да му се иска да се приобщи към тях.това е.

драги миро,

с този цитат ,напълно подчертаваш,че хомосексуализма се смята за грях и мерзост пред бога  и ,че подлежи на наказание

за крал джеймс не ми стана много ясно.. той какво общо има с евреите..сигурно ще ти проблесне мисълта да ни го споделиш...

О, съвсем не търся кусури, а показвам, че хомосексуалисти има навсякъде.

Хомосексуализмът не зависи от вярата, религията и етноса.

Пропуснала си да прочетеш последните редове, които умшлено съм подчертала. Не е само този мъж, а цели 8-12 % от народа на Израел спадат към тази група. Както и не само в Израел, а и в целият свят.

И той не е сам. Защитници на гейове, лесбийки, бисексуални и трансексуални (ГЛБТ) твърдят, че между 8 и 12 процента от населението в страната спадат към тази група. „ Никой всъщност не знае. Това е въпрос на усещане.”, казва Mike Hamel, председател на Агуда ( Асоциацията на ГЛБТ (GLBT) в Израел.

Агуда е най-старата, най-голямата и най-широко разпространената гей организация в Израел, основана през 1975г., със седалище Тел Авив, и, понастоящем, клонове из цялата страна. Тя е създадена като „средство да се промени отношението на обществеността в Израел”, обяснява Hamel, и добавя, че в първите години от съществуването на организацията, нейните членове са използвали кодови имена за собствена сигурност.

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

ами ,аз не съм отричала ,че света е пълен с пе****сти,бе драга аумче...пък и да ти кажа под секрет ,аз статистика на такива неща не водя..че да преценявам колко процента са от населението.

разбира се ,че има и в исраел..гей клубове да видиш, атеисти да видиш,че един травестит даже стигна до евровизия ,и честно казано като жена изглежда даже по добре отколкото като мустакат мъж...даже и гей парад имаше..ами колко пъти съм ти казвала..исраел е демократична държава,демократична!!!

това,че се защитават правата на хомосексуалистите  в исраел, е удар по твоите и на други, писаници тук ,че в исраел няма свободи и трепят хората наред ,ако изповядват ислям  ,или са хомосексуалисти,или пък,че жените са един вид мъченици на мъжете си, или че,наричат християните гои....всъщност ,всичко идва от невероятното невежество на хора ,които съвсем не разбират  ,че актовете на любов и доброжелателство са толкова голяма част от еврейския живот,че думата мицва,всъщност се използва за означаване на добри постъпки и ,че точно думите"не прави на другите това,което не искаш да направят на тебе" е всъщност цитат от талмуда и е съставна част на тора,много ,ама много преди исус или хелел:

левит!!!

18 Да не отмъщаваш, нито да храниш злоба против ония, които са от людете ти; но да обичаш ближния си както себе си. Аз съм Господ.

Само че, не аз, а тии драга до преди малко казваше, че юден не може да бъде хомосексуалист.

valkiria1, на 14 Яну 2014 - 4:07 PM, написа:

когато говорим за иудаизъм..няма начин

еее,и какво евреи всякакви...евреин ,който изповядва иудаизъм ..забрави да се отдава на хомосексуализъм

ее, и какво...адвокатите работят за пари..при това ,те не защитават нарушените хомосексуални права на клиентката си ..а това,че е излъгана от държавата за пари..евреите са много чувствителни на тема ,пари..ти това не го ли знаеш

Само Бог може да определи кой е грешен и кой не.

Само Той може да позволи на някой да вярва в Него или не.

Само Той, драга Вал.

Нито равини, нито имами, нито попове, нито който и да е друг, нямат право да се бъркат в личния живот на хората.

Ние хората сме много жалки, защото си мислим, че можем да раздаваме правосъдие от Негово име и да определяме кое е грях според нашите представи и кое не.

В самата Библия е казано, че Бог е създал първоначално човека двуполов индиивид. Така че, всеки един чоек съдържа в себе си и женски и мъжки хормони, и не се знае кои ще надделеят в даден момент.

По-голям грях е един човек който не се чувства мъж /или жена/, да бъде насила оженен за човек от противоположния пол. Тогава животът и на двамата партньори би бил трагичен.

писах,че евреин изповядващ иудаизма не може да бъде хомосексуалист.защо ,този евреин който си посочила,не се води изповядващ иудаизма в смисъла на истинския иудаизъм,го обясних подробно.как ти се иска да изглежда на теб е отделен въпрос.

това е така.даже съм го потвърдила.не виждам,някой от участниците в дискусията да хвърля камъни по хомосексуалистите..и това писах.как ти се иска да изглежда на теб..пак е отделен въпрос.

лично аз , ръка на пе****ст няма да стисна,щото не знам какво е държал в нея,преди де ме здрависа :shock11:

Който е безгpешен, пpъв да хвъpли камък /дума/

Думите доста често имат по-голяма тежест от камъка

Доpи някой да не е хомосексуалист, също няма откъде да знаеш какво е стискал до преди малко с ръката си.... :salad: дали е било кашеpно или не

А ако някой гей иска да изповядва юдаизъм, никой не може да го спpе ;) Доpи и Господ ! :)

Лично ти може да не стиснеш ръка на гей, но явно не всички евреи мислят като теб, след като в Израел са изградили мемориал в чест на убитите от хитлеристите хомосексуалисти.

http://expressnews.bg/%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0/%D0%BC%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BB/%D0%BD-4874

не прибавяй,към словото на адонай,твое слово..все пак сте различен калибър ,авторитет!!! :wink12:

какво сега..да ти обяснявам за пореден път ,че няма да убия хомосексуалисти..но пък и не мога да ги харесвам  и не ги допускам в личния си кръг..надявам се да не отнемаш от правото ми на свободен избор и не отнемаш  моите права,за сметка на техните :wink12:

винаги съм твърдяла,че евреите са толерантен народ..за разлика от теб. :wink12:

знаеш ли,драга  ауми..много се радвам ,че взе да откриваш хубави черти у евреите...при всичката тая любов дето струи сега,се чудя..защо исус избра кръста ? :wink12:

Лъжеш се ако мислиш, че мразя евреите.

Да показваш слабостите на някого, не означава че го мразиш. А у всеки народ си има слабости, както и у всеки човек. 

мани ся,офтопиците,..кажи защо исус умря на кръста..при тая космическа любов дето струи между хората?

10:31 Юдеите пак взеха камъни за да Го убият.

10:32 Исус им отговори: Много добри дела ви показах от Отца; за кое от тия дела искате да Ме убиете с камъни?

10:33 Юдеите Му отговориха: Не за добро дело искаме да Те убием с камъни, а за богохулство, и защото Ти, бидейки човек, правиш Себе Си Бог.

значи е умрял за богохулство :wink12: ...според така представените в новия завет обстоятелства  за него ,излиза ,че е така.

какво  е богохулство,ауми?

10:33 Юдеите Му отговориха: Не за добро дело искаме да Те убием с камъни, а за богохулство, и защото Ти, бидейки човек, правиш Себе Си Бог.

богохулсство е това,което сееш в тоя форум!

Лука 19:22  От устата ти ще те съдя, рабе лукави

Ся и ако укажеш, кой имаш предвид :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.