Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

Големи глупости могат да се четат тук.

Деца (казвам го като гледам нивото ви на съзнание), всички тези са били същества като мен и вас. Някои родени тук като Емануел (Христос), Моисей, Мохамед, Сидхарта... други дошли от "небето" (Космоса) като Габриел, Михаил, Яхве, Кетцал, Один, Маниту, Пта...

Имали са своите послания към хората, превърнали се чрез човешкия глупав его-изъм в надмогване, перчене и преправяне и величаене. Това нещо ще спре и така наречените религии ще се стопят... дано имате съзнание да го проумеете.

Ами бате, кажи едно женско име, че се отчаях нещо... от небето...

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като нямаш твой бог, какво търсиш тук?!

Значи аз се оказвам за пореден път прав, че вие ришнарите не сте хора, които са отворени за дискусия.

Вие навсякъде където отидете търсите конфликт и избивате комплексите си във форума, тъй като в живота си сте една кръгла 0 (нула)!

Аз съм бил заслепен от злобата си...защо?! Защото доказах, че двамата сте абсолютни невежи, когато става въпрос за християнството и нашия Бог!

Опитвате се с псевдо-философиите си да изпъкнете, да се забележите и да покажете интелектуал, но всъщност се оплитате в капана на глупостта си!

За каква ярост говориш, Урко?!

Аз просто показах отношение, което и вие показвате към другите!

Говорите за неща, които не разбирате - пишете за Христос, християните и Библията без да имате дори елементарна представа за тях!

Присмивате се на юдеи, християни и мюсюлмани, сякаш вие двамата сте най-компетентните хора във форума и сте по-светци от светците...и накрая когато се видя, че познанията са ви повърхностни - станахте за смях!

Забранения плод бил ябълка, цитирате писанията без да можете да дадете някакво обяснение, а това с "официалния" цвят на Библията направо утрепахте змея с мистрията! Все неща, които показват, че не можете да мислите с главите си!

И недей да ме съдиш мен! Кой те е поставил да ми бъдеш съдия?!

Първо извади гредата, която стои в твоето око, че като прогледнеш и можеш да гледаш ясно, ела и извади съчицата в моето око, и на онези на които се присмиваш!

Ясно е като бял ден, че от броеницата си по-далеч не можеш да виждаш!

И аз имам един МОЙ goD на който постоянно му запоявдвам какво да прави, тъй като е МОЙ! :P не съм аз негов, а той е МОЙ!

;)

Публикувано изображение

ПРОТОКОЛ №22 МИСТИЧНОТО ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД ЮДЕЙСКАТА ВЛАСТ.

Ясно е като бял ден, че от броеницата си по-далеч не можеш да виждаш!

не моа и т'ва си е ето! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Ами сестричке, мисля че няма нужда - толкова са много... но да, предимно мъже са били. И те също като нас си имат свои пътища и свои проблеми за решаване, един от които е нашата "задръстеност". Особено егоцентрирането ни в космически смисъл. Ние още не може да се разберем един-други за толкова просто и очевидно нещо каквото природата на НАШАТА планета, а как искаш да разбереш съществата от чуждите?! Нямам начин...

Големи глупости могат да се четат тук.

Деца (казвам го като гледам нивото ви на съзнание), всички тези са били същества като мен и вас. Някои родени тук като Емануел (Христос), Моисей, Мохамед, Сидхарта... други дошли от "небето" (Космоса) като Габриел, Михаил, Яхве, Кетцал, Один, Маниту, Пта...

Имали са своите послания към хората, превърнали се чрез човешкия глупав его-изъм в надмогване, перчене и преправяне и величаене. Това нещо ще спре и така наречените религии ще се стопят... дано имате съзнание да го проумеете.

Това за което говориш ми изглежда все повече утопично.

Imagine

Imagine there's no Heaven

It's easy if you try

No hell below us

Above us only sky

Imagine all the people

Living for today

Imagine there's no countries

It isn't hard to do

Nothing to kill or die for

And no religion too

Imagine all the people

Living life in peace

You may say that I'm a dreamer

But I'm not the only one

I hope someday you'll join us

And the world will be as one

Imagine no possessions

I wonder if you can

No need for greed or hunger

A brotherhood of man

Imagine all the people

Sharing all the world

But I'm not the only one

And the world will live as one

Представете си!

Представи си че няма рай.

Лесно е ако опиташ.

Че няма ад под нас.

Над нас само небе.

Представете си всички хора, които живеят

само за днес.

Представете си, че няма

държави,

не е трудно.

Нищо за което да убиеш или умреш.

И никаква религия също.

Представете си как всички хора

живеят живота си в мир.

Представете си липсата на собственост,

чудя се дали можете.

Да няма нужда от алчност или глад.

Едно братство на човека.

Представете си всички хора,

как споделят си света.

Може да казвате че съм мечтател,

но не съм единственият.

Надявам се някой ден да се присъедините към нас

и светът да заживее като едно.

------------------------

Ами сестричке, мисля че няма нужда - толкова са много... но да, предимно мъже са били.

И те също като нас си имат свои пътища и свои проблеми за решаване, един от които е нашата "задръстеност".

Особено егоцентрирането ни в космически смисъл.

Ние още не може да се разберем един-други за толкова просто и очевидно нещо каквото природата на НАШАТА планета,

а как искаш да разбереш съществата от чуждите?! Нямам начин...

А защо са били предимно мъже? Замислял ли се е някой? Публикувано изображение

Това за което говориш ми изглежда все повече утопично.

Imagine

Imagine there's no Heaven

It's easy if you try

No hell below us

Above us only sky

Imagine all the people

Living for today

Imagine there's no countries

It isn't hard to do

Nothing to kill or die for

And no religion too

Imagine all the people

Living life in peace

But I'm not the only one

And the world will be as one

Imagine no possessions

I wonder if you can

No need for greed or hunger

A brotherhood of man

Imagine all the people

Sharing all the world

But I'm not the only one

And the world will live as one

Представете си!

Представи си че няма рай.

Лесно е ако опиташ.

Че няма ад под нас.

Над нас само небе.

Представете си всички хора, които живеят

само за днес.

Представете си, че няма

държави,

не е трудно.

Нищо за което да убиеш или умреш.

И никаква религия също.

Представете си как всички хора

живеят живота си в мир.

Представете си липсата на собственост,

чудя се дали можете.

Да няма нужда от алчност или глад.

Едно братство на човека.

Представете си всички хора,

как споделят си света.

Може да казвате че съм мечтател,

но не съм единственият.

Надявам се някой ден да се присъедините към нас

и светът да заживее като едно.

------------------------

:ass:Публикувано изображение

А защо са били предимно мъже? Замислял ли се е някой? Публикувано изображение

:PПубликувано изображение

Такава е епохата. Съврменния свят на господство на брадатите абрахамски религии и конспирациите на духовете не се замисля, че преди енергиите са били по-фини на мъжете, което не е налагало авторитарност и императивност при връщане при Бога.

В Бхагавад Гита в 16-та глава за божествена и демонична природа пише, че колкото енергията е по-фина, толкова душата, който я носи не се налага да на останалите с груба сила. Тогава имаме комуникация на добра воля със съвети, а не със заповеди. Обратно- ако прочетеш Корана там ще забелезиш, че "Шейтана нашепвал", а Аллах-крещал и заповядвал(и всички негови последоватли го копират с цел да наложат контрол).

За да виждаш днешния имидж на мъжът, като полу-маймуна, полу-пърч, е виновен астрологическия момент. Ма жените не трябва да се възгордяват и да си мисля, че те ще се справят с грубите енергии без Бога, копирайки мъжете и препирайки се с тях.... . Публикувано изображение

Тенденцията е материалната енргия да стане груба и груба.. В края на Кали-юга материалната енргия ще повали самият Господар на матрицата за един кратък диференциял от време.

Но в моя кратък житейски стаж какво наблюдавам?- наблюдавам мъже, които са джентълмени и с по-фини материални енергии се изкарват от господстващия САТУРНИЯНСКИ принцип - на абрахамските религии или на производните им социализъм и национал-социализъм, за "сексуално-извратени". Т.е. нагите, които управлват чрез спекулация със сексуална енергия се стремят фината енергия да я насочат към низшите сексуални нива, а не -към Бога.

Обратно: стремят се да напрвят жените все по-груби и по-груби, арогантни, и т.нат.... т.е. една тенденция към "загрубяване на играта'(енергиия), което е съвсем логично за мене, като човек, който познава шастрите... Публикувано изображение

Това се прави с цел оставяне в матрицата при условие, че деградира... все едно е да се мъчиш да закърпваш стара дреха постоянно и постоянно-накрая тя "става дантела", но ти я я обличаш в ламарина... Публикувано изображение

Аз съм сигурен, че един ден абрахамските религии ще си платят кармично за това отношение на мъжете към жените и то маскирайки го под понятието "божественост", ма това не мой проблем, както се казва... Публикувано изображение

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Такава е епохата. Съврменния свят на господство на брадатите абрахамски религии и конспирациите на духовете не се замисля, че преди енергиите са били по-фини на мъжете, което не е налагало авторитарност и императивност при връщане при Бога.

В Бхагавад Гита в 16-та глава за божествена и демонична природа пише, че колкото енергията е по-фина, толкова душата, който я носи не се налага да на останалите с груба сила. Тогава имаме комуникация на добра воля със съвети, а не със заповеди. Обратно- ако прочетеш Корана там ще забелезиш, че "Шейтана нашепвал", а Аллах-крещал и заповядвал(и всички негови последоватли го копират с цел да наложат контрол).

За да виждаш днешния имидж на мъжът, като полу-маймуна, полу-пърч, е виновен астрологическия момент. Ма жените не трябва да се възгордяват и да си мисля, че те ще се справят с грубите енергии без Бога, копирайки мъжете и препирайки се с тях.... . Публикувано изображение

Аз съм сигурен, че един ден абрахамските религии ще си платят кармично за това отношение на мъжете към жените и то маскирайки го под понятието "божественост", ма това не мой проблем, както се казва... Публикувано изображение

Да, винаги ме е удивлявало как хората се вързват наивно на едни заповядващи, налагащи се грубо богове, богове, утвърждаващи себе си чрез заповеди. Това винаги ми е било чудно. И Аллах е такъв тип бог и Йехова също - горкият Моше, той се е опитал да се отграничи от това, попитал е "защо мен, господи", но е бил твърде слаб и страхлив, вероятно, та не е успял.

Но защо, обаче, в почти всички религии (с някои изключения на елинските и взаимстваните от тях римски богове) има повече мъже богове и върховният бог винаги е презентиран като мъж. На мен също не ми е проблем, но се питам, а май имам и отговора. И като ме питат често "абе ти нямаш ли страх от бога?" много ме напушва на смях, защото веднага прозирам зад този въпрос какъв "бог" се крие. Публикувано изображение

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

За да разберете в необходима и достатъчна степен какво сме ние, трябва да вземете достатъчно истории, митове и легенди оттук и оттам на човечеството. Африка, Азия, Америка, Европа. Истириите за Атлантида и Лемурия, за Месопотамия (Гилгамеш, Мардук и др.) за Египет, за Одисей, Орфей, Троя за Рамаяна, Махабхарата, Попол Вух... много са. След това - да се напаснат подобията и да се намери необходимата нишка на така наречената истина. Единственеото, което не трябва да се забравя е, че отвъд Земята като планета има и други неща. :rolleyes: Така че... давайте по-интелигентни дискусии, а не глупави ежби Брус Лий или Чък Норис е по як.

Оп, християнчето с косата. Публикувано изображение Не съм кришнар, не позна. Пак злобата те ослепява, та затова - нещо до досада познато... Публикувано изображение

Не ме пращай тук и там, ами по-добре иди ти в темата за името Христово и да ме изненадаш приятно като ми кажеш какво означава то, както и от къде иде думата Кръст. Нали си християнин. Ма що така ме гони чувството, че няма да можеш. То моженето не е като хвалянето с чужди постижения, щото. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Въпросът ти е от най-елементарните и далеч не е толкова "сложен", колкото се стараеш да го направиш!

Аз пиша простичко и разбираемо - със сигурност ефектът е по-голям, отколкото ти се опитваш го постигнеш!

Ако темата я беше пуснал някой друг, със сигурност щях да се включа, но не смятам да ти играя по гайдата и да ти угаждам на самолюбието!

Ядосан си защото доказах, че си нямаш и грам понятие от Християнството и нашия Бог!!!

С пускането на тази тема за името на Христос, ти търсиш да се реваншираш по някакъв начин, след като всички видяха, че си гола водица!

Мен не ме търси под моркова на сянка - аз много добре улавям мотивите ти...твърде елементарен си!

Темата за името на Христос я пуска човек, който пише, че Библията имала официален цвят.

Освен това не е прочел и един ред от Библията, иначе нямаше да твърди, че забраненият плод в Едемската градина бил ябълка!

Питах те и за "тръна в Павловото тяло", за който ти лично спомена, но когато ти казах да обясниш за какъв "трън" става въпрос, ти ми копираш и пействаш стихове от Библията, без да можеш да ги обясниш! Питах те и за още един цитат от Библията, който ти лично цитираш : "защото гледат, а не виждат и слушат, а не разбират", но ти и него не можа да обясниш! Казах ти,че копи и пейст не е като да мислиш!

За какъв Христос да си говоря с теб, след като всички видяха, че си абсолютна невежа в това отношение!

На теб целта ти е конфронтация и показност, а не да научиш нещо! Ти си грандоман, който използва изявите си във форума за да избива комплексите си.Пускай си теми и си ги пълни с безсмислици и спам - за мен ти не си човек, който да е спечелил уважението и вниманието ми!

Каквото има да казвам аз ще си го казвам, но не очаквай от мен да се хващам на празнотата ти!

Въпросът ти е от най-елементарните и далеч не е толкова "сложен", колкото се стараеш да го направиш!

Аз пиша простичко и разбираемо - със сигурност ефектът е по-голям, отколкото ти се опитваш го постигнеш!

Ако темата я беше пуснал някой друг, със сигурност щях да се включа, но не смятам да ти играя по гайдата и да ти угаждам на самолюбието!

Ядосан си защото доказах, че си нямаш и грам понятие от Християнството и нашия Бог!!!

С пускането на тази тема за името на Христос, ти търсиш да се реваншираш по някакъв начин, след като всички видяха, че си гола водица!

Мен не ме търси под моркова на сянка - аз много добре улавям мотивите ти...твърде елементарен си!

Темата за името на Христос я пуска човек, който пише, че Библията имала официален цвят.

Освен това не е прочел и един ред от Библията, иначе нямаше да твърди, че забраненият плод в Едемската градина бил ябълка!

Питах те и за "тръна в Павловото тяло", за който ти лично спомена, но когато ти казах да обясниш за какъв "трън" става въпрос, ти ми копираш и пействаш стихове от Библията, без да можеш да ги обясниш! Питах те и за още един цитат от Библията, който ти лично цитираш : "защото гледат, а не виждат и слушат, а не разбират", но ти и него не можа да обясниш! Казах ти,че копи и пейст не е като да мислиш!

За какъв Христос да си говоря с теб, след като всички видяха, че си абсолютна невежа в това отношение!

На теб целта ти е конфронтация и показност, а не да научиш нещо! Ти си грандоман, който използва изявите си във форума за да избива комплексите си.Пускай си теми и си ги пълни с безсмислици и спам - за мен ти не си човек, който да е спечелил уважението и вниманието ми!

Каквото има да казвам аз ще си го казвам, но не очаквай от мен да се хващам на празнотата ти!

Абе, да те питам нещо - като си толкова велик, що се занимаваш с нас, а не си гледаш величието... Изписваш тонове от спам, за да си доказваш сам на себе си някакви си фикции. Темата е за боговете, а не за нас двамата с Ура. Кажи, какво те притеснява, та вървиш все след нас? Кой избива комплекси, като си повтаря гласно до втръсване колко лоши, лоши са другите, а той колко добър и велик? Публикувано изображение

Знаеш ли, че до този момент проявявам невероятна търпимост спрямо теб, дори и уважение някакъв вид, щом продължавам да ти отговарям, но нали се сещаш, че може и да се изчерпа. Моята кама е стократно по-остра от твоята тъпа коса и виждам през теб, прозрачен си ми, ще ти закова папагалската перушина само с един удар, ако поискам, ала не ми се занимава с теб. Айде не си играй с огъня, тая игра не е за всеки.

Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

за Библии говорим в тази тема.

Казвай какво е открито и каква е причината за името?

Пренасям дискусията ни тук, защото наистина в онази тема се говори само за Библията, а в това, за което намекна ти с "ислямска библия" става дума едни древни истории свързани с исляма, хрситиянството и юдаизма.

Чувала ли си за св.Йоан Дамаскин ?

Той е роден около 680 г.н.е. починал около 750 г. от н.е. Дълги години, преди замонашването си е бил финансов министър на Арабския халифат и като такъв е познавал превъзходно мюсюлманството.

Написал е доста неща, сред които пълен списък на раннохристиянските ереси.В този списък на религиите той включва исляма сред християнските секти, а не го смята за самостоятелна религия........

А преди години в при реставрацията на Голямата Джамия в Сана, Йемен.Тази джамия е една от двете най-стари молитвени домове на арабския полуостров.

Та, в Голямата джамия е открит древен манускрипт на Корана от ІХ век, чийто текст съдържа откровения към общината (umma), а не към конкретна личност (Мохамед). Този препис на Корана е най-старият в света.

Германските учени , които изследват ръкописа предлагат две хипотези : (1) тази „групова” традиция, която може би е първоначалната, по-късно е унищожена, за да остане традицията на единствения основател.(2) Редактирането, подкрепя идеята че Коранът не датира от времето на Мохамед.

Ясно:германските учени не са чели Корана изобщо.Какво всъщност твърдят?

Ясно:германските учени не са чели Корана изобщо.Какво всъщност твърдят?

Те не твърдят - намереният Коран датира от 9-ти 10-ти век.

Тексът е различен от съвременния.

Те не твърдят - намереният Коран датира от 9-ти 10-ти век.

Тексът е различен от съвременния.

Трихи,ко ши прайм с темата за исляма?Като сте я затворили аз не мога да отговоря на онова рядкото лайно колко ми пука за неговите полюции.Защото съм чувал много яки истории в тоя дух ,разказани ми от хора дето теоретично са мюслимани.А иначе даже самият мухамед да им се яви,ши го утерепят с камъни,нали им е казал че е единствен и след него ,друг не може да има.Ама понеже си е бил идиот,не е стоплил,че по тоя начин отрича сам себе си!

П.П.дийнчо,преди много време един човек ми каза нещо което страшно ме впечатли,конкретно-че силата не е е тялото ,а в съзнанието!По някаква случайност,може би въпросния човек бе арабин.Това което ми показа бе една малка книжка със снимки,можеш ли да познаеш за какво ти говоря?

мисля,съм го споделял и преди......А да видим имаш ли някакъв спомен?

п.п.Трихи,така както си спретнал аватарчето,прилича на великия магарешки инквизито!!!

Личните разговори кой какви полюции има - на ЛС. Накрая не ще затварям теми, ами акаунти, ако продължавате. Считайте го за предупреждение.

И явно няма да разберете че ако ще и още да дойдат да лаят и реват бясно , не ще променят нищо... само ще покажат още по добре своята същност ;) ( христиенска главно, тук таме чифутска, и тук таме разни сектантчета )

Чанадала+Явана са откраднали цифрите от брахманските и са ги нарекли "арабски"?... Публикувано изображение

Интересно защо не са откраднали йога?.. ;) По лесно да се коли камила и крава, отколкото да се учи философия и йога.

Баат Дийнка, следи ми внимателно мисълта- случаят с извънкастовите дето наричат остатъците от класи 'секта' ми напомня за българския свинарски цар 'Ивайло', който вдигнал възстание против царя. ;)

Ти за Иса не се безспокой- той не искал царската светска власт на кесаря, но не отрекал, че е ЦАР от друг свят.

А явана+чанадала(абрахамските религии- чифу и мюсли) построиха социализъма и смъкнаха рая на Земята- рая на вечнара консумация и "вечната ерекция". Публикувано изображение

Ясно ли ти е сега, защо а-брахамецът има свинарски цар и диктаторски режим?.. ;) -Тъй като нямат класа. ;)

И явно няма да разберете че ако ще и още да дойдат да лаят и реват бясно , не ще променят нищо... само ще покажат още по добре своята същност ;) ( христиенска главно, тук таме чифутска, и тук таме разни сектантчета )

Чанадала+Явана са откраднали цифрите от брахманските и са ги нарекли "арабски"?... Публикувано изображение

Интересно защо не са откраднали йога?.. ;) По лесно да се коли камила и крава, отколкото да се учи философия и йога.

Баат Дийнка, следи ми внимателно мисълта- случаят с извънкастовите дето наричат остатъците от класи 'секта' ми напомня за българския свинарски цар 'Ивайло', който вдигнал възстание против царя. ;)

Ти за Иса не се безспокой- той не искал царската светска власт на кесаря, но не отрекал, че е ЦАР от друг свят.

А явана+чанадала(абрахамските религии- чифу и мюсли) построиха социализъма и смъкнаха рая на Земята- рая на вечнара консумация и "вечната ерекция". Публикувано изображение

Ясно ли ти е сега, защо а-брахамецът има свинарски цар и диктаторски режим?.. ;) -Тъй като нямат класа. ;)

...и тук таме разни сектантчета )

Баат Дийнка, ние в Кришна-съзнание, винаги сме се цепели от колектива(като преди това сме слушали Цепелин Публикувано изображение ) винаги с риск колектива, с лидер Яху и особенно-Аллаху, да ни го нацепи. Публикувано изображение

нумидийското писмо, от което произхожда и писменността на туарегите

Публикувано изображение

;):lol6: Уау!Чак сега забелязах новия ти подпис!Даже Сатаната вярвал в Аллах!Гениално измислено!Човек трябва да има да има вяра в себе си!Това сигурно си важи и за демоните!

Even Satan believes in Allah. :) That's most probably due to the fact that Allah believes in himself! ;)

Публикувано изображение

http://www.aldarion.yix.org/index.php?showtopic=751

http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-...-28-03/177.html

http://liternet.bg/publish5/hkarastoianov/atlantida.htm

http://science.actualno.com/news_76821.html

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Раздел фантастика се намира в друга тема бедна ми побъркана от злоба жено...... тука говорим за исляма.. не за някакви хипотези ...

Дори и да са съществуали( хипотетично ), това е било робовладелска държава,евентуално издигнала се върху кръвта и труда на робите си.... Ега ти хуманизма, свободата и морала.. нали Луцуцке .. къде ти ще се сравнява с лошия и злобен ислям .... Публикувано изображение

П.С Ставаш трагична жено... иди на преглед.. явно матриците не ти влияят добре... комплексите са ясни, за тях лека е един...

П.С.. виж и това....

http://www.trinitas.ru/rus/doc/0211/005a/02110011.htm

А относно произхода на буквите в света.. много си далеч от истината.. да си чувала за финикийското писмо .. надали... де ти толкова знания Публикувано изображение

http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-0...29-45/1177.html

Да се знае че и Ведите и всички неща са написани на прабългарската нубийска писменост Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.