Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

Моите въпроси съм ти задал на другото място. пък ;)

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ма ти го знаеш - да, свързани са с дванадесетте зодиакални знака, а още по-точно - с 12-те еона, които управляват планетарния ни космос. В този ред на мисли зодиакалните знаци са само един аспект на еоните. Еоните от своя страна са по двойки, свързани, но от двете страни на стената, до която достигаме. Сиреч са 24 /24-те старци от Апокалипсиса, както и 12-те двойки нервни окончания в остовата на модула облунгата - тук ти имаш думата, сигурно не се изразявам правилно медицински/. И т.н....всичко това определя 7-те групи хора.

Разбира се, че християните са 6-та група и са свързани най-много с материалното, със земята, с химическия етер - материалният просперитет и съответно най-дълбокото слизане в материята.

Което не е лошо, нито пък хубаво - просто сме си такива. Е, това е пак само един аспект...

бе сложно е, и аз не знам с какъв акъл се мъча да го пиша, като и на мен не ми е ясно... ;)

Ааа, някои неща не зная и ми се иска да ги проумея добре. Значи, християните са слезли най-дълбоко в материята. Следва ли от това, че който е християнин, е минал през всички религии след като човек премине в няколко превъплъщения през всичките тях, които са съществували и съществуват и сега, стига до християнството като възлова крайна точка и започва изкачването. Защото за себе си, например, не знам как е за другите, през цялото време имам усещането за нещо много познато, докато чета будизъм, ислям, хиндуизъм, сякаш съм минала някога през това и съм забравила, а и усещане - едно особено такова - за слизане все по-дълбоко и мисля, че през сегашното ми инкарнация точно става врътката към изкачването. При теб, например, така ли е? А при другите хора...може ли някой още да сподели как е с него.

За темпераментите - Хипократ е бил много умен човек - те съответстват на дошите в Аур-Веда - вата, питта, кафа, само че тук стихиите са комбинирани в три основни темперамента - вата е изцяло пространствено въздушна, питта е странната комбина между огън и вода, а кафа - най-тежкия тип темперамент - от комбинацията вода + земя.

Медула облонгата е продълговатия мозък. Там се намират най-важните телесни центрове - на дишането и на сърдечната дейност. На изток считат, че това е мястото, откъдето в човека влиза Космична енергия и го наричат Устата на Брахма.

Въй, въй, въй, момче, Исус въобще не е умирал на разпятие, а от съвсем естествена смърт и то на достопочтена възраст. На т.нар от вас разпятие е спрял само сърцето си - типичен йога похват. Освен това не е бил разпъван на кръст, а на едно дърво.

А за напъните да се снади Стария към Новия завет пък, въобще не ми се говори - то е видно от твоите постове колко струват тези форцепсни родилни мъки.

Искаш ли малко история да ти метна по този въпрос...

Когато човек се изказва само за участие, може да стане за смях. Самите евреи признават за съществуването на Исус, за това, че е бил разпнат. Има потвръждение от Йосиф Флавий, а и самите апостоли биха били извънредно нелогични в действията си, ако са умрели по извънредно жесток начин, само за да потвърдят някаква идея, когато техният лидер е всъщност жив...

По-добре се замисли върху Библията и това, което се еслучило с апостолите.

Когато човек се изказва само за участие, може да стане за смях. Самите евреи признават за съществуването на Исус, за това, че е бил разпнат. Има потвръждение от Йосиф Флавий, а и самите апостоли биха били извънредно нелогични в действията си, ако са умрели по извънредно жесток начин, само за да потвърдят някаква идея, когато техният лидер е всъщност жив...

....знаеш ли колко години след разпятието на Христос е писано първато евангелие? Публикувано изображение

Ахаха, колко наивитет битува още сред човеците. О, жалко човечество, накъде отиваш в доверчивостта си и знаеш ли кое те води за носа и към какво...

Библията, както ти казах, дете, съм я изследвала още преди да се родиш, може би.

За учениците, казваш... я да ги видим сега какво пишат тези ученици в синоптичните евангелия - дали са били свидетели на разпъването и какво се е случило с тях след залавянето на Исус. Според Матей всички ученици избягали, само Петър наблюдавал отдалече Исус. Според Марко, пък, Исус е бил последван единствено от един момък, обвит с плащаница, като е включена и странната подробност, че след като този младеж бил заловен, оставяйки плащаницата си, избягал... Лука, подобно на Матей, пише, че Исус е бил последван единствено от Петър. Йоан пише, че подир Исуса вървяха Симон Петър и един друг ученик, като най-вероятно има предвид себе си, но не го споменава от скромност.

Чувал ли си за докетиците? Те са християни, които не вярват в разпятието. Техен водач бил Василидис. Той е написал евангелие, много по-различно от каноничните, тъй като е научил една истина за Исус, която се е пазела в дълбока тайна дълго време, та и до днес - а именно - Исус не е бил разпъван. Тази тайна Василидис научил от един мъж на име Глауциас (Glaucias), който служел за преводач на Симон Петър - единия от учениците на Исус. - какво ще кажеш за това? Василидис не е бил единственият сред Докетиците, който защитавал това твърдение. Съществували и други личности и движения, приемани от Църквата като извратени, които са защитавали идеята, че Исус не е бил разпъван на кръст. В книгата си Месията наистина ли бе разпънат на кръст? Християнският писател Фарис Ал-Каирауани пише следното по този въпрос:

През 185 година едно религиозно движение.... от рода на свещениците от Тебес, които бяха приели Християнството, излагат твърдението, че 'Бог е забранил разпъването на Месията, той с лекота се е издигнал в небесата'. През 370 година едно Гностично движение от магьосници, смятайки, че 'Месията не е бил разпънат на кръст, а само така се е сторило на тези, които са го наблюдавали', отричат разпятието. Отново през 520 година, когато епископът на Сирия Северус избягал в Александрия, се срещнал с група философи, които учели, че Месията Исус не е бил разпънат на кръст, а само така се е сторило на тези, които са го заковали на кръста... Около 610 година синът на управителя на Кипър – епископ Джон, също започнал да провъзгласява, че Месията не е бил разпънат на кръст, а само така се е привидяло на хората, които са го наблюдавали. (Faris Al-Qayrawani, Месията наистина ли бе разпънат на кръст? - стр. 23)

А след като Католическата църква установила пълно господство през четвъртото столетие, както останалите движения, приемани за извратени, така и Докетизмът постепенно изчезнали. С упражнения от страна на Църквата натиск, учението, че Исус е бил разпънат на кръст, затвърждава мястото си на основна догма в Християнския свят. И ти си едни от тези, които вярва в тази догма. Странен народ е това сегашното християнство - подобни вярвания - за мъчения, могат да изповядват само извратени съзнания, психопатологията обяснява това с мазохистични нагласи у вярващите и склонност да любят мъченията, като дори ги издигат в ранг на една цяла религия и се кланят пред уреда на мъчението - кръста, на който смятат, че е мъчен техния бог. Исус не се е мъчил, а се е присмял на мъчителите си - шашнал ги е леко... като се е появил след няколко часа съвсем жив. Есеите са умеели и други подобни фокуси и то не един. Публикувано изображение

Никой и нищо не може да ме накара да повярвам в това, че Исус бил разпнат. Да вярват наивниците и садо-мазо-любците.

В Корана също се намеква нещо по този въпрос - за небивалото разпятие на Исус - и изричаха: "Ние убихме Месията Иса, сина на Мариам, пратеника на Аллах." ­ но не го убиха и не го разпнаха, а само им бе оприличен. И които бяха в разногласие за това, се съмняваха за него. Нямат знание за това, освен да следват предположението. Със сигурност не го убиха те. - Сура Ан Ниса, 157

Чети не само библията, тя е просто една книга, писана от човеци за човеци, нищо повече. Чети и други книги, освен нея, дете и сравнявай. Чети и се допитвай до разума си, а не вярвай на догми и заблуди!

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

....знаеш ли колко години след разпятието на Христос е писано първато евангелие? Публикувано изображение

А ти знаеш ли, че са написани от участниците в тези събития? Освен това, ако ти си един от тях, би ли дал живота си за нещо, което не е станало, а само си излъгал за да направиш впечатление?

Освен това имаш ли представа, че апостолите са предпочитали да умрат на кръста, отколкото да излъжат? Например апостол Павел е обезглавен; апостол Петър е разпнат с главата надолу; апостол Йоан е хвърлен в казан с врящо масло; други са убити по друг начин... Доста странно доказазване на лъжа, нали?

А ти знаеш ли, че са написани от участниците в тези събития? Освен това, ако ти си един от тях, би ли дал живота си за нещо, което не е станало, а само си излъгал за да направиш впечатление?

Освен това имаш ли представа, че апостолите са предпочитали да умрат на кръста, отколкото да излъжат? Например апостол Павел е обезглавен; апостол Петър е разпнат с главата надолу; апостол Йоан е хвърлен в казан с врящо масло; други са убити по друг начин... Доста странно доказазване на лъжа, нали?

Нито един от тези ученици не е бил свидетел на самото разпъване, освен Йоан. Всички до един са се разбягали като страхливци, каквито са били всъщност, веднага след залавянето на Исус. Те ли ще ми дадат на мен достоверността на събитията от онези времена - тези страхливци ли? Публикувано изображение

ммм, браво! Добра картинка на кали-юга! Публикувано изображение

Единственото положително от това е сюжет за horror/terror movie.

Знаеш ли колко комунисти са избити преди 1944 година и то с повече мъчения ?

Защо сега се говори, че това , в което са вярвали те не е вярно, след като те са умрели след мъчения в името на вярата си в думите на Маркс и Енгелс ?

Истина ли е това което те са казвали или лъжа ?

Знаеш ли колко комунисти са избити преди 1944 година и то с повече мъчения ?

Защо сега се говори, че това , в което са вярвали те не е вярно, след като те са умрели след мъчения в името на вярата си в думите на Маркс и Енгелс ?

Истина ли е това което те са казвали или лъжа ?

Нагледен пример за следването на идеали и авторитети. За сляпото следване. Лесно е да повярваш, че може всички да са равни, трудно е да разбереш, че е невъзможно. Измрелите идеалисти нямат да изкупят греховете на тези, които изконсумираха и омърсиха идеята.

Ако си умрял за вярата си, си щастливец.

Ако си пратил някого на смърт заради своята вяра... си ЧУДОВИЩЕ. Гениалните чудовища... да ги изброявам ли?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Нагледен пример за следването на идеали и авторитети. За сляпото следване. Лесно е да повярваш, че може всички да са равни, трудно е да разбереш, че е невъзможно. Измрелите идеалисти нямат да изкупят греховете на тези, които изконсумираха и омърсиха идеята.

Ако си умрял за вярата си, си щастливец.

Ако си пратил някого на смърт заради своята вяра... си ЧУДОВИЩЕ. Гениалните чудовища... да ги изброявам ли?

Все си мисля, че ако една вяра те кара да умираш, нещо й куца.

Зависи, Лу(нали може така?) Знаеш, че има хиляди случаи, в които човек преодолява заложения си инстинкт за самосъхранение в името на нечие спасение. Прави го без да помисли. Това е Вяра. Това е и Любов. Това е Бог в теб. Простете, че свалям темата на ниво обикновена човещина. Не съм фен на религиите.

Абсолютно съм съгласен!

Ако има страдания и смърт - намесена е тъмната страна на Луната...

илюстрация - Пинк Флойд :)

и тук също

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Зависи, Лу(нали може така?)

Знаеш, че има хиляди случаи, в които човек преодолява заложения си инстинкт за самосъхранение в името на нечие спасение. Прави го без да помисли. Това е Вяра. Това е и Любов. Това е Бог в теб.

Простете, че свалям темата на ниво обикновена човещина.

Не съм фен на религиите.

Може както ти харесва, на мен ми е все едно.

В примера, който даваш - замисли се, че не любовта е тази, която те тласка към смъртта, а нещо зло, което е заплашило живота на този, когото обичаш. А то не е любов.

Абсолютно съм съгласен!

Ако има страдания и смърт - намесена е тъмната страна на Луната...

илюстрация - Пинк Флойд :)

Да. И черното слънце Сатурн. Кронос, който изяжда децата си.

Велика група са розовите!

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

За учениците, казваш... я да ги видим сега какво пишат тези ученици в синоптичните евангелия - дали са били свидетели на разпъването и какво се е случило с тях след залавянето на Исус. Според Матей всички ученици избягали, само Петър наблюдавал отдалече Исус. Според Марко, пък, Исус е бил последван единствено от един момък, обвит с плащаница, като е включена и странната подробност, че след като този младеж бил заловен, оставяйки плащаницата си, избягал... Лука, подобно на Матей, пише, че Исус е бил последван единствено от Петър. Йоан пише, че подир Исуса вървяха Симон Петър и един друг ученик, като най-вероятно има предвид себе си, но не го споменава от скромност.

Казваш че си изследвала Библията. А защо тогава казваш само половината истина, а?

Ето какво всъщност пише в едно от синоптичните евангелия-на Матей: "Там бяха още и гледаха отдалеч много жени, които бяха следвали Исуса от Галилея, и Му служеха;" След това са споменати по име три Марии, също последователи на Исус. Марк 15:40 потвърждава тези думи.

Е, присъствали ли са свидетели на разпъването на Исус? Щом са били там, няма пречка и да са разказали на 'разбягалите се страхливци', не мислиш ли?

А след като Католическата църква установила пълно господство през четвъртото столетие, както останалите движения, приемани за извратени, така и Докетизмът постепенно изчезнали. С упражнения от страна на Църквата натиск, учението, че Исус е бил разпънат на кръст, затвърждава мястото си на основна догма в Християнския свят. И ти си едни от тези, които вярва в тази догма. Странен народ е това сегашното християнство - подобни вярвания - за мъчения, могат да изповядват само извратени съзнания, психопатологията обяснява това с мазохистични нагласи у вярващите и склонност да любят мъченията, като дори ги издигат в ранг на една цяла религия и се кланят пред уреда на мъчението - кръста, на който смятат, че е мъчен техния бог. Исус не се е мъчил, а се е присмял на мъчителите си - шашнал ги е леко... като се е появил след няколко часа съвсем жив. Есеите са умеели и други подобни фокуси и то не един. Публикувано изображение

Отово имаш проблем! Тук говориш за господстващата Католическа църква и многословно ни обесняваш омразата си към нея, акцентираш на-цитирам: "се кланят пред уреда на мъчението - кръста". Като имаме пред вид, факта че ап.Павел не е написал нито една дума, от която да следва, че уреда на мъчението - кръста, трябва да бъде обект на почитане, питам: Защо наричаш "псевдо" християнството, което е проповядвал Павел(и не само той), а Католицизма- не. Не чувстваш ли, че отново си противоречиш.

Възникват и още въпроси. След като отричаш историческата стойост на написаното в четирите Евангелия, защо твърдиш че Исус е имал мъчители. Измъчван ли е бил или не? Изпитал ли е болка или не? Казваш, че им се е присмял като се е появил след време жив. А преди това мъртъв ли е бил? Странен е начина по който 'изследваш' Библията. Веднъж отричаш, после потвърждаваш.

Никой и нищо не може да ме накара да повярвам в това, че Исус бил разпнат. Да вярват наивниците и садо-мазо-любците.

Въпрос на време. Може би ти трябва една година, може и повече... Нищо лично!

Редактирано от arenas (преглед на промените)

В примера, който даваш - замисли се, че не любовта е тази, която те тласка към смъртта, а нещо зло, което е заплашило живота на този, когото обичаш. А то не е любов.

мдам... примерно... природна стихия, буйна вода и човек, който едва се удържа за спасителен храст, близо съм, на сушата съм и съм стабилна(достатъчно цветно ли е?) Публикувано изображение

два варианта - подавам ръка, без да мисля, че може и аз да попадна във водовъртежа

втори вариант - седя и гледам, все ми е тая... този е отписан, да си се държи там за храста и да излезе, ако може(злото не идва от моята любов все пак)

добре, че не обичам да мисля Публикувано изображение

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Думите се тълкуват превратно. Никой никого не кара да се стреми към смъртта. Изискването е да се следва вярата.

Ето един нагледен пример:

Никой и нищо не може да ме накара да повярвам в това, че Исус бил разпнат

Вижда се че вярата ти е силна. Въпросът е -колко силна? Готова ли си да умреш, за да защитиш вярването си, а? Ето аз поставих въпроса за смъртта пред теб. Значи причината да се стигне до смърт са външни от гледна точка на вярващия. Ти не си поставяла никакви условия.

Това е обяснимо- Венера и Сатурн са в äстрлогична квадратура.

Целта на спасението на душата е да трепти на дадена честота. Сатурн винаги ще гледа тези трептения да спрат от кам МЕХАНИЧЕСКИ(ФИЗИЧНИ)ВЕЛИЧИНИ.тАКА, ЧЕ единственото РЕШЕНИЕ за Венера е да разбере трансцеденталната честота. Иначе вечно ще опонира на смъртта (от Сатурн) без резултат. Публикувано изображение

мдам... примерно... природна стихия, буйна вода и човек, който едва се удържа за спасителен храст, близо съм, на сушата съм и съм стабилна(достатъчно цветно ли е?) Публикувано изображение

два варианта - подавам ръка, без да мисля, че може и аз да попадна във водовъртежа

втори вариант - седя и гледам, все ми е тая... този е отписан, да си се държи там за храста и да излезе, ако може(злото не идва от моята любов все пак)

добре, че не обичам да мисля Публикувано изображение

Не любовта е докарала онзи с храста да влезе в буйната вода. А глупостта.

Глупостта нещо добро ли е?

А, ти, която подаваш ръка на глупостта да излезе от смъртоносни води, не ме съди - и аз съм досущ като теб.

Хей, зодия Стрелец си, със сигурност - уцели ме право в сърцето с любима група.

Връщам ти го!

Казваш че си изследвала Библията. А защо тогава казваш само половината истина, а?

Ето какво всъщност пише в едно от синоптичните евангелия-на Матей: "Там бяха още и гледаха отдалеч много жени, които бяха следвали Исуса от Галилея, и Му служеха;" След това са споменати по име три Марии, също последователи на Исус. Марк 15:40 потвърждава тези думи.

Е, присъствали ли са свидетели на разпъването на Исус? Щом са били там, няма пречка и да са разказали на 'разбягалите се страхливци', не мислиш ли?

Къде са евангелията от тези жени?

Отово имаш проблем! Тук говориш за господстващата Католическа църква и многословно ни обесняваш омразата си към нея, акцентираш на-цитирам: "се кланят пред уреда на мъчението - кръста". Като имаме пред вид, факта че ап.Павел не е написал нито една дума, от която да следва, че уреда на мъчението - кръста, трябва да бъде обект на почитане, питам: Защо наричаш "псевдо" християнството, което е проповядвал Павел(и не само той), а Католицизма- не. Не чувстваш ли, че отново си противоречиш.

И католицизма е същата боза. Още по-зле е с тази помпозност и грандоманщина.

Обаче Павката мноо яко ме кефи с онзи трън в задника си. Публикувано изображение

Възникват и още въпроси. След като отричаш историческата стойост на написаното в четирите Евангелия, защо твърдиш че Исус е имал мъчители. Измъчван ли е бил или не? Изпитал ли е болка или не? Казваш, че им се е присмял като се е появил след време жив. А преди това мъртъв ли е бил? Странен е начина по който 'изследваш' Библията. Веднъж отричаш, после потвърждаваш.

Проблем имаш ти. Не четеш всичко, което казвам, обаче бързаш да се захванеш за нещо. На това му се вика най-обикновено заяждане. Публикувано изображение

Въпрос на време. Може би ти трябва една година, може и повече... Нищо лично!

Παντα ρει και ουδεν μενει.

(Хераклит е бил по-умен и от Питагор дори.)

Думите се тълкуват превратно. Никой никого не кара да се стреми към смъртта. Изискването е да се следва вярата.

А кой е този, който го изисква?..

Ето един нагледен пример:

Вижда се че вярата ти е силна. Въпросът е -колко силна? Готова ли си да умреш, за да защитиш вярването си, а? Ето аз поставих въпроса за смъртта пред теб. Значи причината да се стигне до смърт са външни от гледна точка на вярващия. Ти не си поставяла никакви условия.

Само вярата в илюзията води човека към смърт.

Аз вярвам в истината. И съм готова да живея.

Не любовта е докарала онзи с храста да влезе в буйната вода. А глупостта.

Глупостта нещо добро ли е?

А, ти, която подаваш ръка на глупостта да излезе от смъртоносни води, не ме съди - и аз съм досущ като теб.

Хей, зодия Стрелец си, със сигурност - уцели ме право в сърцето с любима група.

Връщам ти го!

Публикувано изображение

ето ти още едно металло-ферритно конче(атче).Дори необяздено от Саги Тариус. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Нито един от тези ученици не е бил свидетел на самото разпъване, освен Йоан. Всички до един са се разбягали като страхливци, каквито са били всъщност, веднага след залавянето на Исус. Те ли ще ми дадат на мен достоверността на събитията от онези времена - тези страхливци ли? Публикувано изображение

Всички тези "страхливци" са присъствали след това на възнесението:

"Деяния" 1:9. И като каза това и те Го гледаха, Той се възнесе и облак Го подхвана и скри от погледа им.

И след това всички, без Йоан са умрели чрез мъченическа смърт. Един е одран жив. Ти дали би позволила да те одерат, само за да останеш вярна на лъжата, която си казала?

:P

"Деяния" 1:9. И като каза това и те Го гледаха, Той се възнесе и облак Го подхвана и скри от погледа им.

И след това всички, без Йоан са умрели чрез мъченическа смърт. Един е одран жив. Ти дали би позволила да те одерат, само за да останеш вярна на лъжата, която си казала?

:wors:

Чеки, да те питам пак нещо? - Ти можеш ли лаконично да формулираш какво разбираш под понятието "Възнесение"? Как си го представяш? -В грубо тяло се хвърква в небесата, като въртолет ли? ...как си го предствяш? ...Къде отива? .....Нали знаеш ли, че атмо-сферата свършва на няколко километра от Земната повърхност?... :)

Редактирано от Maat (преглед на промените)

;)

блога ми

Очакване

Публикувано от valentinus, May 19 2009, 08:28

"Приятелю верни,

ти светла душа,

за думите земни

ти благодаря."

azbuki, 11.04.2009г

........................................................

Верни, неверни...

заблудите земни

приспиват ранени сърца,

а мислите парещи

в страх нажежени

прогарят тунел под света

- през тъмни дъбрави,

през стръмни върхари,

през в лед вкоченени земи

през вишнево - парещи

димни вулкани,

през мътни отровни води...

Къде ще проникнем?

Дали ще преминем?

А има ли нещо отвъд?

Не знаем.

Все някога Там ще надникнем,

все някога...

чакам те, Смърт!

Публикувано изображение

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Чеки, да те питам пак нещо? - Ти можеш ли лаконично да формулираш какво разбираш под понятието "Възнесение"? Как си го представяш? -В грубо тяло се хвърква в небесата, като въртолет ли? ...как си го предствяш? ...Къде отива? .....Нали знаеш ли, че атмо-сферата свършва на няколко километра от Земната повърхност?... ;)

[u]2 Коринтяни 12:2 Познавам един човек в Христос, който преди четиринадесет години (в тялото ли, не зная, вън от тялото ли, не зная, Бог знае) бе занесен до третото небе.

Къде е това, ще видим един ден. Дотогава това трябва да ни е достатъчно.

;)

[u]2 Коринтяни 12:2 Познавам един човек в Христос, който преди четиринадесет години (в тялото ли, не зная, вън от тялото ли, не зная, Бог знае) бе занесен до третото небе.

Къде е това, ще видим един ден. Дотогава това трябва да ни е достатъчно.

:wors:

Виж какво приятелю. Публикувано изображение Знаеш, че не споделям въжделенията ти Публикувано изображение . Не заради Христос, разбира се... Публикувано изображение Но ще отразиш едно http://www.youtube.com/watch?v=tmGqwTYPDDA, извън този конкексти, които разискваме. Публикувано изображение

I can wait another day until I call you

Youve only got my heart on a string and everything a flutter

But another lonley night (and another, and another)

Might take forever(and another, and another)

Weve only got each other to blame

Its all the same to me love

cause I know what I feel to be right

No more lonely nights

No more lonely nights

Youre my guiding light

Day or night Im always there....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.