Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Иисус, Мохамед, Буда или да поговорим за религия

Featured Replies

Не ми е смешен Яхве , а ти си ми смешна. Ходи се прегледай . Ти верно си от онея шашкавелници дето вярват в световната конспирация и че евреите са виновни за сичко . И ако в крайна сметка всички сме от Мосад - ти къде си тръгнала Публикувано изображениеПубликувано изображение

Точно така евреите не са виновни за всичко. Българка съм, но аз съм толерантна към всички и подържам тази теза, че за всичко са виновни тогава тези,които под влиянието на Сатана и в името на Господ са провеждали войните и са грабели земите на чуждите народи. Но Сатана можел да говори и чрез името на Йехова. Защото той бил много изкусен в тези неща и моят духовен учител Иеова ми каза, че можел да говори от негово име. Когато се свързва с мен той не ми пише когато съм нервна и агресивна примерно вече, защото ми каза, че винаги в духовните разговори между Вас и човешките индивиди когато сте нервни и агресивни може да се намеси Сатана и неговите лоши подръжници висши духовни сили. Та те се хранят от нашите отрицателни чувства и енергии.

Ние не трябва да се мразим, не трябва да убиваме,не трябва да крадем - както са написани в Библията тези морални заповеди,които всеки ги знае.

• Отговори 6k
  • Прегледи 400,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ние не трябва да се мразим, не трябва да убиваме,не трябва да крадем - както са написани в Библията тези морални заповеди,които всеки ги знае.

Абсолютно правилно! Точно така! Евреите, като приемници на злите сили(самият факт, че яхве е сатана, как така ще бъркаш някого с някого, бе Марче...мене що не ме бъркат, а ме разпознават от самолет ?.. Публикувано изображение ...за да бъркаш някой с някого значи има много прилики, да не кажа, че са идентични! Публикувано изображение ), се захранват с тях. Именно за това Светлите сили пращат Исус Христос. . Т.е. нещо като First Med. Aid. ;)

Исус Христос не е дошъл да ги мрази, а да ги изкритикува.

Ако ти имаш дете и за да бъдеш добра не го критикуваш, значи рискуваш да бъдеш лош родител.

Така и тези, които не критикуват отрицателните качества на световното еврейство са лоши служители на Бога. ;)

Помни, че мразнето е свързано с чувства, а критиката-с разум. ;) ,,,не знам, като жена, дали правиш разлика, тъй като жените са като цяло по-емоционални(не, че няма и емоционални мъже, а пък промоционални жени.... Публикувано изображение )...И за това се казва, че ако жените превъзмогнат ниските си страсти са по-близо до Бога отколкото мъжете, тъй като Бог се достига само с чувство. ;)

Въпреки, че словосъчетанието "беден евреин" е оксиморон :blink:

Публикувано изображение има такива чудеса, Трих..

Публикувано изображение

Всяко правило си има изключение, което потвържава правилото...

С този пост не знам признаваш ли си, че Христос не е яхве?... Публикувано изображение ... :blink:

Разбира се, че Исус и ...нека да е Яхве ...не са идентични.

Хм. Да не съм на разпит, че да (си) признавам нещо.

След като Христос иска милост а не- жертви. нека да видим яхве дали иска това? Публикувано изображение ....

След като Христос е преди Авраам, а Авраам стига до яхве, какво следва от това?... Публикувано изображение

Стар Завет Осия 6:6 Защото милост искам, а не жертва, И познаване Бога повече от всеизгаряния.

..........

нещо логиката ти куца, като пиле, нападнато от петел?..

U.Ra, отговарям на провокациите ти за последен път.

Маат, не ти прави чест...

Стар Завет Осия 6:6 Защото милост искам, а не жертва, И познаване Бога повече от всеизгаряния.

..........

U.Ra, отговарям на провокациите ти за последен път.

Маат, не ти прави чест...

Напротив.

Защото човешка жива реч искам, а не сухи цитати. И познаване на Истината. Защото богове много...

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Абсолютно правилно! Точно така! Евреите, като приемници на злите сили(самият факт, че яхве е сатана, как така ще бъркаш някого с някого, бе Марче...мене що не ме бъркат, а ме разпознават от самолет ?.. Публикувано изображение ...за да бъркаш някой с някого значи има много прилики, да не кажа, че са идентични! Публикувано изображение ), се захранват с тях. Именно за това Светлите сили пращат Исус Христос. . Т.е. нещо като First Med. Aid. :offtopic_s:

Ако ти имаш дете и за да бъдеш добра не го критикуваш, значи рискуваш да бъдеш лош родител.

Така и тези, които не критикуват отрицателните качества на световното еврейство са лоши служители на Бога. :rolleyes:

Помни, че мразнето е свързано с чувства, а критиката-с разум. ;) ,,,не знам, като жена, дали правиш разлика, тъй като жените са като цяло по-емоционални(не, че няма и емоционални мъже, а пък промоционални жени.... Публикувано изображение )...И за това се казва, че ако жените превъзмогнат ниските си страсти са по-близо до Бога отколкото мъжете, тъй като Бог се достига само с чувство. ;)

Публикувано изображение

Lucia Free, защо се мъчиш да пишеш в тази тема, след като публично се видя, че ти нямаш и грам понятие от Християнството и Библията?!

Не знаеш каква е разликата между Луцифер и Сатана, твърдиш че забраненият плод в Едемската градина бил ябълка, след като никъде в писанията не са дава пояснение, какъв точно е бил този забранен плод и въпреки всичко продължаваш да се излагаш пишейки небивалици!

Какви приемници на злите сили са Евреите пък сега?!

Така наречените Евреи не избират Бог, а Бог избира тях!

Лично Бог ги избира за свой народ - Битие 35: 9-10 И Бог пак се яви на Яков, след завръщането му от Падан-арам, и го благослови.

10 Бог му каза: Името ти наистина е Яков; но няма да се наричаш вече Яков, а Израел ще ти бъде името. И го нарече Израел.

Вземи поне веднъж да прочетеш Библията, преди пишеш!

И кои са тези светли сили, които са изпратили Христос?! Публикувано изображение

Лично Бог-Отец изпраща Исус да изпълни спасителния план за човечеството!

Исая: 6:8 8 После чух гласа на Господа, Който казваше: Кого да изпратя? И кой ще отиде заради Нас? Тогава казах: Ето ме, изпрати мен

В поста ти чета, че Исус бил дошъл на земята за да критикува!

Исус не дойде за критика - неговата мисия бе да изпълни волята на Отца си и планът за изкуплението и спасението на човечеството от греха и смъртта, който Бог бе промислил още след грехопадението на Адам и Ева!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Разбира се, че Исус и ...нека да е Яхве ...не са идентични.

Хм. Да не съм на разпит, че да (си) признавам нещо.

..........

Тъй ли го е рекнал добрия стар яхова?.. Публикувано изображение Виж ти?.. не думай бе?.. Да не би стиха да е 6:66, я провери пак?.. Другото, което е- трябва да се види яхова дали е на кеф(или дали е бил под упойка? :offtopic_s: ). Той е доста невъздържан и избухлив, това ще е един от редките му моменти на изблик на нежност?.. Което е похвално. :rolleyes: В началото на "Битие" декларира, че се "РАЗКАЙВАЛ" за това, че сътворил еди какви си човеци Публикувано изображение , следователно яховата прави впечатление на доста грешен дядка...

Освен това, този акт на изблик на нежност на яхова ми прилича на концерт на Боб Марли под надслов "НЕ на дрогата, особено -на марихуаната!" Публикувано изображение

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Маат"

Именно!- аз твърдя, че тази логика, която предствям е Божествената, а тази, която пише в Черната книга е човешка и то на човеци с доста ниска интелигентност и най-вече- ДУХОВНОСТ. Дори Исус е потвърдил моите думи, като е възкликнал: "гледат, а не виждат-слушат, а не разбират... моите хора"

Но понеже сте "мои хора", все пак ви давам блаженство, тъй като сте "НИЗШИ ДУХОМ". Публикувано изображение

Ех, този Исус, бе! -да обижда така евреите?! Не го е срам!- -АНТИ-СЕМИТ! Дори и "Анти-Христ" е!

Lucia Free виждам, че цитираш писанията, но аз искам да се убедя, и че ги разбираш!

Хайде да ми разтълкуваш тези думи, които цитираш - какво значи гледат, а не виждат и слушат, пък не разбират?

И един още по-елементарен въпрос - защо е така?! Защо "не видяха" Спасителя, и защо не го разбараха, знаеш ли?

Горя от желание да видя твоята "божествена логика" какво ще роди!

Горя от желание да видя твоята "божествена логика" какво ще роди!

Трябва да гориш, без да изгаряш. Така е правил добрия стар яхова.. Публикувано изображение

Това, кояето са правили евреите, когато е дошъл Месията им е обичайното състояние на проф. Вучков: "Гледам и не вярвам на ушите си", но Христос ги е успокоил, като им казал, че чуването е факултативно и не е задължително Публикувано изображение ,-"От всекиму според възможностите, на всекиму според потребностите".. :offtopic_s:

а относно точността- то нищо не е точно от тези времена...

Kакво искаш да кажеш ,че това дето се напъвате да кажете с тия цитати не е точно ли?-не са точно предадени думите на Иисус ли ?

Как е възможно това?

Ти наясно ли си каква "ерес" изричаш с това мнение @щанга жорка?

С една дума не е ясно какво са искали да кажат древните писачи на истории и ние трябва да ги упрЪваме тия хроники,истории,притчи,послания и т.н. "свещенни" книги!

Lucia Free, защо се мъчиш да пишеш в тази тема, след като публично се видя, че ти нямаш и грам понятие от Християнството и Библията?!

Не знаеш каква е разликата между Луцифер и Сатана, твърдиш че забраненият плод в Едемската градина бил ябълка, след като никъде в писанията не са дава пояснение, какъв точно е бил този забранен плод и въпреки всичко продължаваш да се излагаш пишейки небивалици!

Какви приемници на злите сили са Евреите пък сега?!

Така наречените Евреи не избират Бог, а Бог избира тях!

Лично Бог ги избира за свой народ - Битие 35: 9-10 И Бог пак се яви на Яков, след завръщането му от Падан-арам, и го благослови.

10 Бог му каза: Името ти наистина е Яков; но няма да се наричаш вече Яков, а Израел ще ти бъде името. И го нарече Израел.

Вземи поне веднъж да прочетеш Библията, преди пишеш!

И кои са тези светли сили, които са изпратили Христос?! Публикувано изображение

Лично Бог-Отец изпраща Исус да изпълни спасителния план за човечеството!

Исая: 6:8 8 После чух гласа на Господа, Който казваше: Кого да изпратя? И кой ще отиде заради Нас? Тогава казах: Ето ме, изпрати мен

В поста ти чета, че Исус бил дошъл на земята за да критикува!

Исус не дойде за критика - неговата мисия бе да изпълни волята на Отца си и планът за изкуплението и спасението на човечеството от греха и смъртта, който Бог бе промислил още след грехопадението на Адам и Ева!

Забраненият плод варира според сезона. "Ябълка" е само в градините на Аксаково. ;)

Относно т.нар. "избрания народ на бог". - Една от недвусмислените и изключително грозни манипулации на евреите. Виж как "хваща дикиш"? - "Богоизбран" съм и хоп -имам привилегии в материалния свят, света на сенките и илюзиите. ;) По този модел са създадени и масонските ложи и партиите.

Юдаизмът е отговорен и за появата на подобният му, но вечно воюващ с него,- ислям. Там пък има "правоверни". :rolleyes:

Всичко това е невежество от най-нисък ранк, тъй като обслужва егото и то "во веки веков"(няма край). За това конфликтът в Близия изток НЯМА КРАЙ НИКОГА. ;) А предпоставка да отидеш при ИСТИНСКИЯ БОГ е да се освободиш от егото си САМ. Тези две религии са създали бетонни стени за егото да не ги напусне. И за това воюват помежду си. На английски се казва "doG eat doG"(жаргон за жестока конкуренция в материалния свят...) Два подобни паднали духа се хапят като кучета... ;)

Публикувано изображение "Eye for eye and tooth for tooth" -

;)

Надявам се да си ти, Силвия...

За онези, които все още не са разбрали, ще кажа че нашата многоуважавана съфорумка е предоставила единия си ник и по-точно "Маат" на U.Ra.

С резултат:

1. Решението на модераторите е потъпкано.

2. Уважението към останалите участници във форума е захвърлено в коша...за боклук.

3....4....5....

.....какво ли още ни остава да видим в този форум.... :rolleyes:

Аз съм.

Ако твоят бог ти заповядва "око за око, зъб за зъб", този, в когото вярвам аз, ме учи като имам две ризи, едната да дам на ближния ми.

Нали нямаш нищо против сама да определям кой ми е ближен и кой не?..

За онези, които все още не са разбрали, ще кажа че нашата многоуважавана съфорумка е предоставила единия си ник и по-точно "Маат" на U.Ra.

С резултат:

2. Уважението към останалите участници във форума е захвърлено в коша...за боклук.

3....4....5....

.....какво ли още ни остава да видим в този форум.... :rolleyes:

"А вие защо биете негрите"?.. е казал оня, когато не върви вече с промоцията си... Публикувано изображение

...темата е друга и явно нещо нямаш аргументи по нея? ;)

Ела да ми погледнеш под полата дали съм шотландка или шотландец... Публикувано изображение

С резултат:

3....4....5....

.....какво ли още ни остава да видим в този форум.... :)

амиго,

приличаш ми на дежурен по клас ,при който всички са яли слънчоглед и ти бързаш да докладваш на учителката ,ед /ин/на с надеждата само този да накажат!хехехе

ако искаш можеш да продължиш с точките:

3."Примосите "(братчетките) и" Конядосите"(баджанаците) са в повече в този форум!

4.Това с никовете е общо заболявание , и не само на този форум!

5.Свършването на аргументите или нямането на какво да кажеш пък ти е задължение -води до доноси и доклади до "цензура"-та(и ти хвърлят пробит спасителен пояс)

6.Истината Sancho es ... желанието да я докоснеш и то мого малко е мого трудно нещо

ВИНАГИ има едни желаещи (мераклии)да ти я ОБЯСНЯВАТ , щото ти си папагал и не можеж да я схващаш

7. и последно от мен ,че стана дълго ....... Свет широк,Нет безкраен!

hastaluego,arenas!

no se preocupes ,todo tiene su precio!

п.п.няколко пъти го прочитах и тогава "ентЪр"хехе

Редактирано от camarero (преглед на промените)

Оцет яхве ли?.. :speak: Той е пич, според сектата на "Ра ел" Публикувано изображение

Публикувано изображение

ето как изглежда яхве. :)

Публикувано изображение

Обърни внимание освен змийскотото излъчване, както и отзаде сменената кожа.. Публикувано изображение

Трябва да гориш, без да изгаряш. Така е правил добрия стар яхова.. Публикувано изображение

Това, кояето са правили евреите, когато е дошъл Месията им е обичайното състояние на проф. Вучков: "Гледам и не вярвам на ушите си", но Христос ги е успокоил, като им казал, че чуването е факултативно и не е задължително Публикувано изображение ,-"От всекиму според възможностите, на всекиму според потребностите".. :)

Какво общо има това, което си написала с това, което аз те попитах?!

Не те питах за Моисей, нито за проф. Вучков.И така, можеш ли да обясниш това, което си цитирала, или не можеш?!

Какво ще рече: "гледат, а не виждат и слушат, а не разбират"?

Ако не ми отговориш това ще означава, че ти говориш за неща, които не разбираш!

Не те питах за Моисей, нито за проф. Вучков.И така, можеш ли да обясниш това, което си цитирала, или не можеш?!

Трудно се комуникира с мрачни християни. Те вземат погребалната сериозност на юдаизма.

Аз не съм такъв човек, който да ти отговаря в стил "листовки" за КАТ, бе джанъм?.. Възпитаният човек не се нахвърля, като куче, а първо се пита все пак дали нивото му на разбиране не е към кота "Мъртво море"?.. Публикувано изображение

Ти сигурен ли си, че Исус не е включил и тебе в този списък на игнорантите?.. Публикувано изображение ...

Има много общо. Стига да може да виждаш и чуваш. :)

Публикувано изображение

А аз длъжна ли съм да ти отговарям. Ами ако съм решила да те прескачам... не си ми интересен.

Като толкова много те вълнува луцифер и разликата му със сатана иди в темата за него, има си специална тема, казаха ти хората, там съм писала, каквото мисля по въпроса и не обичам да се повтарям, най-малко за такива като теб.

А пък ако те вълнува силно яденето :) и библията като готварска проблематика, не е моя вината за това, а на отец ти. Публикувано изображение

Забраненият плод варира според сезона. "Ябълка" е само в градините на Аксаково. ;)

Относно т.нар. "избрания народ на бог". - Една от недвусмислените и изключително грозни манипулации на евреите. Виж как "хваща дикиш"? - "Богоизбран" съм и хоп -имам привилегии в материалния свят, света на сенките и илюзиите. ;) По този модел са създадени и масонските ложи и партиите.

Юдаизмът е отговорен и за появата на подобният му, но вечно воюващ с него,- ислям. Там пък има "правоверни". :)

Всичко това е невежество от най-нисък ранк, тъй като обслужва егото и то "во веки веков"(няма край). За това конфликтът в Близия изток НЯМА КРАЙ НИКОГА. ;) А предпоставка да отидеш при ИСТИНСКИЯ БОГ е да се освободиш от егото си САМ. Тези две религии са създали бетонни стени за егото да не ги напусне. И за това воюват помежду си. На английски се казва "doG eat doG"(жаргон за жестока конкуренция в материалния свят...) Два подобни паднали духа се хапят като кучета... ;)

Публикувано изображение "Eye for eye and tooth for tooth" -

;)

Не ми е ясно само какво общо има Едемската градина с Асаково, и за какви сезони става въпрос?!

От теб научавам, че на небето има сезони? По вероятно е да измислиш някое ново учение, отколкото да кажеш нещо смислено!

Защо се нахвърляш да говориш за далеч по-сложни неща, след като при теб липсва дори и елементарната основа?

Конспирации са ти само в главата на теб и с конспирацията още малко ще обясниш и сътворението на света!

Лусия, аз не отричам напълно конспирацията - ДА, тя съществува, но с нея незапочва и не свършва света!

Не чета само Библията, чел съм книги за Ротшилдови и Рокфелерови...и още..и още!

А аз длъжна ли съм да ти отговарям. Ами ако съм решила да те прескачам... не си ми интересен.

Като толкова много те вълнува луцифер и разликата му със сатана иди в темата за него, има си специална тема, казаха ти хората, там съм писала, каквото мисля по въпроса и не обичам да се повтарям, най-малко за такива като теб.

А пък ако те вълнува силно яденето ;) и библията като готварска проблематика, не е моя вината за това, а на отец ти. Публикувано изображение

И защо реши, че ти пък си ми интересна, та затова ти отговарям?!

Причината поради която ти отговарям и се обръщам към теб е , че ми е неприятно някой с размити "философски" празноречия да се бърка в материя, която не познава! Ако още не си го схванала, значи психологията съвсем ти куца!

А защо ме прескачаш - защото не можеш да отговориш на това, което те питам бе, джанъм!

Каква готварска проблематика?! По - лесно е да избягаш, когато не са ти ясни нещата, нали?

Като цитираш нещо, не трябва ли да можеш да го обясниш?! И след като не можеш, какви изводи трябва да си направим?

Всеки може да копира и да пейства, но когато нещата опират до сериозната част май излиза, че копи и пейст не е като да мислиш и разбираш!

Маат:

"Трудно се комуникира с мрачни християни..."

Повярвай ми- комуникирането със жени с объркана психика, които не знаят какво искат от живота, е още по-трудно!

Не ми е ясно само какво общо има Едемската градина с Асаково, и за какви сезони става въпрос?!

От теб научавам, че на небето има сезони? По вероятно е да измислиш някое ново учение, отколкото да кажеш нещо смислено!

Защо се нахвърляш да говориш за далеч по-сложни неща, след като при теб липсва дори и елементарната основа?

Конспирации са ти само в главата на теб и с конспирацията още малко ще обясниш и сътворението на света!

Лусия, аз не отричам напълно конспирацията - ДА, тя съществува, но с нея незапочва и не свършва света!

Не чета само Библията, чел съм книги за Ротшилдови и Рокфелерови...и още..и още!

А защо ме прескачаш - защото не можеш да отговориш на това, което те питам бе, джанъм!

А това означава, че говориш за неща, които въобще не са ти ясни!

Каква готварска проблематика?! По - лесно е да избягаш, когато не са ти ясни нещата, нали?

Като цитираш нещо, не трябва ли да можеш да го обясниш?! И след като не можеш, какви изводи трябва да си направим?

Всеки може да копира и да пейства, но когато нещата опират до сериозната част май излиза, че копи и пейст не е като да мислиш и разбираш!

Повярвай ми- комуникирането със жени с объркана психика, които не знаят какво искат от живота, е още по-трудно!

"жанъм" ли съм или "жена", не разбрах, само? :) .. Питай ЛИС-ът какво значи "джанъм" на турански?.. Публикувано изображение Той пък сега ще каже, че не е от Тирана, а - от Трошево, къде забранения плод е Лешникотрошачката, ма да не се отплесвам... Публикувано изображение

Според тебе, ако един човек се справя с по-сложните задачи, аджаба, наясно ли са му по-елементарните?.. Ей така, поразсъди малко?.. И в този аспект - аз справям ли се с Рокшилдови и Рокфелерови или - не?.. :P Ако се справям-значи мога да чета и "Библия за деца" с картинки.. Публикувано изображение

Обещавам да издам "Световната конспирация за подрастващи до 11 години". Имам и картинки...

Здрасти amigo, camarero.

Мойте аргументи не са свършили. Просто желая да се възползвам от правото си, да отговарям на постовете на този който аз избера. Нещо против?

И на тебе Здравей amigo, arenas!

Опазил ме Бог да наруша правото Ти на избираем отговор или на избираем "юзЪр"сакън!

Понеже виждам ,че си навътре и то много в темата с цитатите на Библията ,аз няма да ти цитирам все още да не изпаднем в недорузомения за това ти предлагам да посочиш от коя точно редакция правиш тези "перфектни" цитати ,че чак разни "имахини"и "щанги"изпадат в делириум?

Кой автор се счита за най точен и авторитетен и по който се ръководят (тодо ел мундо!)

и от коя е годината?

пердона ме ,можеш и да не ми отговаряш!

п.п.имаш ли респуеста на 1511

Ако ме питаш, аз нямам нищо против. Модераторите са онези, които вземат решенията. А щом са решили, че всичко е наред и аз нямам против. Просто уточних как в действителност стоят нещата, защото всички тук вкупом бяхме въведени умишлено от теб в една заблуда, ...а ти си гледаше сеира отстрани. Браво! Много благородна постъпка :lol6:.

За мен е чест да предоставя ника си на Ура!

Обаче доносничеството мен ме отвращава. То, вероятно, по твоите стандарти, е нещо много благородно и ти прави чест, сигурно. Публикувано изображение

Празни думи-обвинения, които отново не можеш да докажеш. Старият закон е отменен. Християните НЕ живеят под задълженията на закона и старите правила. Сега има друг закон. Този на Исус.

10 В братолюбието си обичайте се един друг, като сродници; изпреваряйте да си отдавате един на друг почит. ....

14 Благославяйте ония, които ви гонят, благославяйте, и не кълнете.

15 Радвайте се с ония, които се радват; плачете с ония, които плачат.

16 Бъдете единомислени един към друг; не давайте ума си на високи неща, но предавайте се на скромни неща; не считайте себе си за мъдри.

17 Никому не връщайте зло за зло; промишлявайте за това, което е добро пред всичките човеци;

18 ако е възможно, доколкото зависи от вас, живейте в мир с всичките човеци.

19 Не си отмъстявайте, възлюбени, но дайте място на Божия гняв; защото е писано: "На мене принадлежи отмъщението, Аз ще сторя въздаяние, казва Господ".

А така - хубаво го изтипоса твоя бог - гневен и отмъстителен. Ми на това просто нямам коментар.

Както вече ти казах, ти си свободна да правиш всичко, което сметнеш за добре...

Какво великодушие и каква щедрост! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Темата е съвсем друга, но пък смисълът на тези постове е същият - Яхве в екшън. Публикувано изображение

Абсолютно правилно! Точно така! Евреите, като приемници на злите сили(самият факт, че яхве е сатана, как така ще бъркаш някого с някого, бе Марче...мене що не ме бъркат, а ме разпознават от самолет ?.. Публикувано изображение ...за да бъркаш някой с някого значи има много прилики, да не кажа, че са идентични! Публикувано изображение ), се захранват с тях. Именно за това Светлите сили пращат Исус Христос. . Т.е. нещо като First Med. Aid. :angry:

Така и тези, които не критикуват отрицателните качества на световното еврейство са лоши служители на Бога. :P

Публикувано изображение

Не искам да споря с никой просто ще кажа че когато разговаряме по Библията той моят духовен учител Иеова ми каза да разговаряме по нея, ми каза, че националисти евреи са я написали под влиянието на Сатана; цял един народ не е виновен за публикуването на разни идеи от една шепа хора. Всеки народ си има черната овца. Аз съм българка но се срамувам затова че българин е предал Левски примерно, а е имал и турци и цигани ятаци да го крият. Много мразя да се хваля но ти ме предизвика - даже съм правела и реферат"Критика на религията" преди да повярвам в духовните висши сили-боговете. Даже от този реферат имам книга за награда. Да имам деца и за възпитанието ги възпитавам както мен са ме възпитавали моите родители /бивши учители/ да не правя нищо лошо а само добро и да помагам на хората и да не споря с хората и затова не обичам да споря хич. И ако се опитваш да спориш просто няма да ти обръщам внимание вече, защото и моят духовен учител Иеова ми каза когато някой те предизвиква да се карате и да спорите просто не му обръщай внимание.

Хава нагила, ЛИС! Как е хавата?.. Нали знаеш, че хайван(животно) иде от Хава?.. Но я ми кажи, колко мусулмани са се отказали от размножаването? Колко деца има средно в едно мусулманско семейство?.. А в Джана иде най-голямата награда- там има вечно размножаване с много броя Хави... Публикувано изображение излиаза, че в Джана- Шейтана е пълен господар. ;) от "ната- сата".

"Никога няма да разберем" е израз, който е доста комунален...докато аз мисля, че всеки има различен капацитет на перцепция... Публикувано изображение ти как мислиш?.. Всички ли там имате еднакви оценки в училище?...

Я ми кажи сега - защо толкова си против заповедта "Плодете се и се множете" ?

Индия, където живеят наследниците на просветените, гони вече Китай по петите да бъде най-гъсто населената страна на света.

Ако не е трябвало да стане така в(к)ишна-авите щяха да се спрат с правенето на деца. Следователно Кришна е нямал нищо против безконтролното размножаване ;)

Я ми кажи сега - защо толкова си против заповедта "Плодете се и се множете" ?

Индия, където живеят наследниците на просветените, гони вече Китай по петите да бъде най-гъсто населената страна на света.

Ако не е трябвало да стане така в(к)ишна-авите щяха да се спрат с правенето на деца. Следователно Кришна е нямал нищо против безконтролното размножаване ;)

не съм против за другите, никой не може да забрани на някого нито да не се плоди, нито да му издава заповед 'да се плоди'. Публикувано изображение .това пак са измислици на близкозиточните ;) ...По силата на тази логика значи когато ми се ходи до тоалета "Бог ми заповядва"?... Публикувано изображение

Това що е сега в Индия е остаък от нагила(хава)... те на мигрирали на запад, знаеш... Публикувано изображение ..на английски се казва "Edem remnants"

Тук стaва въпрос за нещо, което не e божествено, а се предствя за 'Бог'... ;) Този, който иска да се плоди да има в пред вид, че нагазва в локвата... и оттам да знае, че малко ще му тежичко....

Особено ако се разбере, че локвата е КАЛна в кали-юга, ма според близкоизточните "сътворението на света" е станало точно, когато кали-юга е започнал,а т.е.- локвата е станала бая кална.... Публикувано изображение

Trich, днес е пълнолуние и Луната в Скорпи("Луна в падение") затова май темата за размножаване е на почит... Публикувано изображение

хах - тук вече съзирам опит за измъкване от положението подобно на това в християноюдеискоюмюсюлманската теология : Бог е добър, но живеем в свят, управляван от Дявола/Сатана/Шейтан и от него са всичките беди ;)

Въпреки, че отричаш дуализма - май си затънал го шията в него с епохата на Кали, ам ?

Trich, днес е пълнолуние и Луната в Скорпи("Луна в падение") затова май темата за размножаване е на почит... Публикувано изображение

Мда - заради това още от сутринта е заринато с бабички-разбойнички при мене ;) Тия пълнолуния са отврат. А Наистина ли е в Скорпион ?

хах - това е добре за Овните - най-добре пасем, когато сме под светлината на Антарес ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.