Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ако си начинаещ в Линукс, задай въпроса си тук

Featured Replies

преди 5 минути, tremal написа:

Защо на новия Dell са сложили 18.04?

Защото за 2 години вече са му поизчистили бъговете. Убунту като пусне нова версия, първата година е неизползваемо, втората го пооправят, а третата вече става са изчистили грешките и става...като за Линукс.

Разбира се, говорим за ЛТС, останалите дори не се коментират, там е ясно, че ако тръгне си късметлия.

• Отговори 9,2k
  • Прегледи 764,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• +1 За темата.   Нека си я има, пък ще се види, какво толкоз? Заглавието е добро, и ще грабне окото на всеки начинаещ, така ще се ориентират по лесно, защото има доста които не знаят дори кое дистро

• Културен мога да бъда само към хора, които отвръщат със същото, проявяват уважение, влагат старание да вникнат в даден казус, мислят логично и са възприемчиви, независимо от това, че са начинаещи в да

• Вчера си купих мотоциклет, до сега съм карал само кола. Защо го купих, ще оставя на вас да прецените. Много гаден този мотоциклет, вместо скоростен лост, му сложили педал за смяна на скоростите. Обико

Публикувани изображения

преди 2 часа, Hot Bastard написа:

Защото за 2 години вече са му поизчистили бъговете. Убунту като пусне нова версия, първата година е неизползваемо, втората го пооправят, а третата вече става са изчистили грешките и става...като за Линукс.

Разбира се, говорим за ЛТС, останалите дори не се коментират, там е ясно, че ако тръгне си късметлия.

....нещо си се объркал приятел...

преди 10 минути, tulpn написа:

Петиция да баннем бастарда?

Това е друг профил на белгиеца... не му обръщай толкова внимание :)

ПС: Извинявайте за офф топика

преди 8 минути, street racer написа:

ПС: Извинявайте за офф топика

Хмм не е Белгиеца той поне познава Линукс за разлика от белгийската мида

преди 25 минути, tulpn написа:

Според мен няма нужда

преди 31 минути, tulpn написа:

Банвайте ме бе, знаеш ли колко ми пука

преди 17 минути, street racer написа:

Къв белгиец бе...аз съм Mozo, Валсо и DarkEdge. Мислех и за пети профил, но ми свършиха имейлите.

преди 4 минути, Hot Bastard написа:

Къв белгиец бе...аз съм Mozo, Валсо и DarkEdge. Мислех и за пети профил, но ми свършиха имейлите.

Мале колко личности има в тебе? :lol6: Ми дигни един мейл сървър с фалшиви мейли и си ти :)

преди 16 минути, petie1 написа:

Мале колко личности има в тебе? :lol6: Ми дигни един мейл сървър с фалшиви мейли и си ти :)

Абе да ме баннат най-добре. Аз откога се каня да спра да влизам, но всеки път надделява любопитството да видя какъв пореден бисер са родили местните лаици. Ако ме баннат се решава този проблем и няма да мога да влизам.

До едно време мислех, че със спорове нещо може да се реши, но в крайна сметка идиoта не може да го направиш по-умен, обаче той теб може да те направи по-прост. Валсо е най-добрия пример, колко време вече е с Линукс, даже Арчове-Марчове инсталира, но си остана същия недoразвит комплексaр.

И пак насраха темата...така ли не разбраха, че спама е тук

преди 38 минути, petie1 написа:

На някои не им действа добре карантината.

преди 1 час, tulpn написа:

phoenix suns what GIF by NBA

преди 23 часа, tulpn написа:

:)  Не е правилно. Нали някой трябва да бъде опозиция, иначе ще виждаме само хвалебствия и ще се заформи скука. А той, всъщност, много добре знае, че и Уина не е без кусури, дори понякога са повечко от линукските. Но приказка да става...

преди 1 час, Ради Радев написа:

:)  Не е правилно. Нали някой трябва да бъде опозиция, иначе ще виждаме само хвалебствия и ще се заформи скука. А той, всъщност, много добре знае, че и Уина не е без кусури, дори понякога са повечко от линукските. Но приказка да става...

Прав си, но някои хора го приемат толкова лично, все едно си лягат с Линукса. А още по-смешното е, че нямат и 1/4 от моите познания по тази материя.

Както и да е...такова е нивото на форума. Аз винаги съм казвал, че няма да се сърдя ако ме баннат. Не ми е проблем.

преди 1 час, Ради Радев написа:

Нека въпросния индивид да коментира само и единствено Линукс, а  не да възхвалява една система.

И нека да е в рамките на културен и разумен диспут, а не до ниво на крайградска околовръстна лелка примесено с каруцарски псувни.

преди 41 минути, acnekt написа:

Нека въпросния индивид да коментира само и единствено Линукс, а  не да възхвалява една система.

И нека да е в рамките на културен и разумен диспут, а не до ниво на крайградска околовръстна лелка примесено с каруцарски псувни.

Такова е нивото на форума, аз само се напасвам. Това отдавна не е калдатата която някога беше. Така, че не мразете играча, мразете играта.

Ами да си кажа и аз не показвам реалното си ниво по Линукс :) И затова мога разпозная знаешите като копелето, Мелмак, киберченгето, п4п и други :)

преди 1 минута, petie1 написа:

Ами да си кажа и аз не показвам реалното си ниво по Линукс :) И затова мога разпозная знаешите като копелето, Мелмак, киберченгето, п4п и други :)

Да, но огронмата разлика м/у копелето и другите, които споменаваш е че то се подиграва на хора, които задават въпроси в тая тема:

Цитат

Ако си начинаещ в Линукс, задай въпроса си тук

И им се пери колко е велик и че нямали 1/4 от неговите познания.

Не съм видел да помогне на някой в тая тема, освен да му се подиграва и да го праща да си инсталира Windows.

преди 8 минути, vpvelev написа:

Да, но огронмата разлика м/у копелето и другите, които споменаваш е че то се подиграва на хора, които задават въпроси в тая тема:

И им се пери колко е велик и че нямали 1/4 от неговите познания.

Не съм видел да помогне на някой в тая тема, освен да му се подиграва и да го праща да си инсталира Windows.

Моля, моля! Подигравам се само на хора, които се правят на разбирачи и държат сериозен тон, а са кръгла нула. Като Валсо или...теб, и някои други, няма да ви изреждам.

Никога не съм отказал помощ на нормален човек.

преди 4 минути, Hot Bastard написа:

а са кръгла нула. Като Валсо или...теб,

Защо смяташ че съм кръгла нула?

преди 10 минути, vpvelev написа:

А добре но се разберете двамата на лични вместо да си ги мерите тук

преди 3 минути, vpvelev написа:

В интерес на истината си доста над Валсо, той е дъното, но на няколко пъти доказа, че не си навътре в нещата колкото се изкарваш, още повече за човек, който преди 20 години е започнал с Дженту. (Е, не помня дали бяха точно 20, но си беше бая време). За толкова години можеше да си станал гуру.

преди 2 минути, petie1 написа:

А добре но се разберете двамата на лични вместо да си ги мерите тук

Е, не е интересно така, нека цирка е публичен, да се забавляват хората.

А и не съм комплексар като Валсо да си го меря за Линукси. Както виждаш, само си правя тaшак.

преди 6 минути, Hot Bastard написа:

Е, не е интересно така, нека цирка е публичен, да се забавляват хората.

А и не съм комплексар като Валсо да си го меря за Линукси. Както виждаш, само си правя тaшак.

Демек цирк "Калдата" :)

А аз си правя ташаци с Валсо и белгийската мида както виждаш

преди 30 минути, vpvelev написа:

Нулата е най-важната цифра. Въобще да не ти пука.

https://chitanka.info/text/8110-malkata-nula

В крайна сметка...видяло се е, че няма да ме баннат. И ще трябва на своя глава да си взема последно сбогом с моите верни фенове... @Profruit @petie1 @Maleficient ..знаете, че ви обичам...да ме прощават тези които пропускам, но бая се напуших и не помня.

wave.gif wave.gif wave.gif wave.gif wave.gif wave.gif wave.gif wave.gif

NWQl2dC.gif

преди 7 минути, Hot Bastard написа:

с моите верни фенове...

Фенове 😵

За какво са ти станали фенове?

Не виждам нещо смислено да си казал по темите в които си участвал.

Освен да обиждаш другите...

преди 5 минути, Hot Bastard написа:

В крайна сметка...видяло се е, че няма да ме баннат. И ще трябва на своя глава да си взема последно сбогом с моите верни фенове... @Profruit @petie1 @Maleficient ..знаете, че ви обичам...да ме прощават тези които пропускам, но бая се напуших и не помня.

NWQl2dC.gif

Моля те! не се отказвай от тази страст, с която отстояваш позицията си :)

Може да съм лаичка по темата в частност, но това не ми пречи да съм в публиката и да ми е приятно.

Не че нещо, но адски съм любопитна и ми се ще да го пробвам този така омразен ти Линукс, колкото все пак да имам някакво мнение, и да не съм от тотално безнадежните кръгли нули ;)

Мир в Галактиката :*

преди 10 минути, vpvelev написа:

Фенове 😵

За какво са ти станали фенове?

Не виждам нещо смислено да си казал по темите в които си участвал.

Освен да обиждаш другите...

Шегува се нали виждаш

преди 20 минути, Hot Bastard написа:

NWQl2dC.gif

До нови срещи Копеле

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.