Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Насичане при игри

Featured Replies

• Автор

Човек с така подредените вентилатори не можеш да очакваш повече в тая машина е пълна каша.

Преди оплакване в КЗП бих ти предложил да звъннеш в централния офис и да търсиш някой от шефовете. Убеден съм че те не са наясно какъв човек ги представлява в твоя град и как им сере по имиджа. Спокойно можеш да им цитираш темата за да видят за какво става дума. Все пак форума не е от вчера и не е за подценяване. А и да си призная не се сещам друга тема в която всички да са били толкова единодушни, а именно че тоя във вашия град заслужава бой с пръчки. 

Ами утре ще хода до жар и след това ако няма резултата ще се опитам да се свържа със офиса им в софия и ще се опитам да им обясня до колкото е възможно.

• Отговори 363
  • Прегледи 30,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Що се отнася до администрация, нещата винаги работят по-добре когато нещата се спускат от по-горна инстанция. Смятам, че pconline е прав. Свържете се с някой по-висш от Жар, покажете му темата и помолете да се реши проблема без да се вдигат скандали. Вероятно ще свърши работа.

Пък оня въ вашият град, ако пак отидете при него, нищо чудно да ви излъже, да замаже нещо и после да не можете да си потърсите и правата. Казвам го, защото виждам, че не сте напълно в час с всички детайли около "технологиите".

От лош опит ще кажа, че не е добре сам да вършиш тия неща, след като не си наясно с хардуера като цяло. Ставаш лесна плячка. дори да се правиш на тарикат, дето разбира, няма да мине номера. Достатъчна е и една грешна думичка или определение, за да те метнат по върбите.  Още повече, че вече те познават. Лично аз не знам какво бих направил, защото в такива ситуации е лесно човек да дава акъл от дистанция. Минавал съм по подобен път и това което стана бе, че ми взеха стария хардуер и доплатих за нов. Не се занимавах изобщо със съдилища, нито с разправии. Просто им дадох парите, хавал да са им. Само че след това повече не купих нищо сериозно от тях и се насочих към други места. Агнета много, щото гледам тая фирма още съществува и след повече от 10 години.  Простотията и незнанието нямат край на тоя свят, а мошениците са на всеки ъгъл, включително тук във форума. 

• Автор

Що се отнася до администрация, нещата винаги работят по-добре когато нещата се спускат от по-горна инстанция. Смятам, че pconline е прав. Свържете се с някой по-висш от Жар, покажете му темата и помолете да се реши проблема без да се вдигат скандали. Вероятно ще свърши работа.

Пък оня въ вашият град, ако пак отидете при него, нищо чудно да ви излъже, да замаже нещо и после да не можете да си потърсите и правата. Казвам го, защото виждам, че не сте напълно в час с всички детайли около "технологиите".

Ами да не съм много на ясно, мерси за съвета, хм... аз мислех да отида утре, обаче нз кое ще е по добре да се обадя в София в някой офис и да им обясня какво става.

Не е по темата, но ще кажа нещо за "горните инстанции". Когато вземах кола от МП, имаше статия в Ауто Билд, как дават колата с пълен резервоар. Е, взех я с 2-3 литра вътре. Попитах го дилъра къде ми е бензина, той ми каза, че не знае нищо за такава промоция. Казах му къде съм чел, но той пак нищо не знаеше. Тогава писах на ръководството на МП и знаеш ли какво ми отговориха? Имало такава идея с Петрол, ама не се осъществила. Ако все пак стигнели до споразумение, щял съм да получа бензина. До тук бях с оплакванията. 

В крайна сметка какво да правя не знам и ми е догадило направо :@

Сърцето ще ти подскаже :) Ако ти се разправя, разправяй се. Аз обаче не съм от тия хора и търпя всичко на гърба си. Поздрави!

• Автор

Е то и аз съм като теб ама като му писне на човек, ама въпроса е да се обадя в София или тук да се разправям то се си е разправия.

Е то и аз съм като теб ама като му писне на човек, ама въпроса е да се обадя в София или тук да се разправям то се си е разправия.

Година и половина се разправяш с местния цървул. Очакваш да е поумнял от последния път или да му е поникнала съвест ???

Обади се не в някой офис а в централния и търси някой на по-висока позиция като управител и му обясняваш че от година и половина се мъчиш с местния дилър и ситуацията става все по-зле вместо да се оправя. Силно се надявам да ти решат проблема.

Потърси в централния офис шефката на сервиза Розалия и разговаряй с нея.

Адрес гр. София 1330, ул. Гюешево 83 (Бизнес център СЕРДИКА) Телефони (02) 4894899, (02) 8221000, (02) 4210879
  • Автор

Година и половина се разправяш с местния цървул. Очакваш да е поумнял от последния път или да му е поникнала съвест ???

Обади се не в някой офис а в централния и търси някой на по-висока позиция като управител и му обясняваш че от година и половина се мъчиш с местния дилър и ситуацията става все по-зле вместо да се оправя. Силно се надявам да ти решат проблема.

Потърси в централния офис шефката на сервиза Розалия и разговаряй с нея.

Адрес гр. София 1330, ул. Гюешево 83 (Бизнес център СЕРДИКА) Телефони (02) 4894899, (02) 8221000, (02) 4210879

Половин година всъщност и това ми беше прекалено. Да утре ще се обадя както ме посъветва, а между другото обаждането от него което трябваше да стане още вчера не се е осъществило уш чакал от София да му кажат дали проблема бил от дъното :D а до колко е вярно само той си знае.

Половин година всъщност и това ми беше прекалено. Да утре ще се обадя както ме посъветва, а между другото обаждането от него което трябваше да стане още вчера не се е осъществило уш чакал от София да му кажат дали проблема бил от дъното :D а до колко е вярно само той си знае.

Няма значение колко е времето. И аз не съм фен на фирмата но при големите е такава реалността, някакъв техник на заплата или още про лошо франчайз партнъор допълнително им сере по реномето. 

• Автор

Здравейте, говорих с офиса на жар в София обясних им всичко и им пратих компютъра днес ми се обадиха и ми предложиха да заменя дъното с по добро и да си доплатя или да ми сменят процесора с по слаб и да ми върнат разликата.Това е новото дъно https://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=561938&t=0а това е моето https://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=545490&t=0 това е новия процесор който ми предложиха https://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=546792&t=0 а това моя https://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=560664&t=0 разбира се обезщетение няма да има но все пак според вас заслужава ли си по-слабия процесор тъй като нямам достатъчно за дъното ?

Здравейте, говорих с офиса на жар в София обясних им всичко и им пратих компютъра днес ми се обадиха и ми предложиха да заменя дъното с по добро и да си доплатя или да ми сменят процесора с по слаб и да ми върнат разликата.Това е новото дъно https://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=561938&t=0а това е моето https://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=545490&t=0 това е новия процесор който ми предложиха https://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=546792&t=0 а това моя https://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=560664&t=0 разбира се обезщетение няма да има но все пак според вас заслужава ли си по-слабия процесор тъй като нямам достатъчно за дъното ?

След като нямате средства да доплатите за подходящо дъно то избора се свежда до един. Предлагания процесор е малко по слаб от този който сте взели но разликата между двата е в порядъка на 6-7% производителност докато разликата в цената е около 19-20%, ако ви върнат парите и за допълнително набутаните вентилатори ще е добре. Все пак има развитие в някаква положителна посока. 

Аз ти предлагам следното - заменят ти дъното с това - ASUS M5A99FX PRO R2.0

и взимаш 8320 или 8350.При варианта с 8320 даже ти остават около 90 лв.

Да ти сменят с 8350 безплатно може ли ? Ако може сменяй направо,тоест ако ти върнат и някакви 40-50 лева ще си вземеш и охлаждане и ще си го клокнеш...Това Extreme9 не знам как искат да ти го пробутат,да го и в умрялото дъно 400 лева,за да може да тръгне кирливия FX9370...

Аз ти предлагам следното - заменят ти дъното с това - ASUS M5A99FX PRO R2.0
и взимаш 8320 или 8350.При варианта с 8320 даже ти остават около 90 лв.

Пич,прочете ли,че дъното е до 140 вата? Тоест ако смени дъното ще трябва да вземе 8350 или 8320,дъното му в момента е добре.

• Автор

Ами казах им да ми сложат процесора.

Да ти сменят с 8350 безплатно може ли ? Ако може сменяй направо,тоест ако ти върнат и някакви 40-50 лева ще си вземеш и охлаждане и ще си го клокнеш...Това Extreme9 не знам как искат да ти го пробутат,да го и в умрялото дъно 400 лева,за да може да тръгне кирливия FX9370...

Пич,прочете ли,че дъното е до 140 вата? Тоест ако смени дъното ще трябва да вземе 8350 или 8320,дъното му в момента е добре.

Охлаждане за процесора ли ?

Аз прочетох,ама ти май не си прочел целия ми пост,предложих му въпросното дъно плюс 8320 или 8350.

Освен това,точно това дъно поддържа 9ххх процесори - M5A99FX PRO R2.0 :beer:

Авторе,щом са се съгласили да сменят,виж какво съм ти писал по-горе и бегай далече от сегашното си дъно и производните му.

Идеята ми е да ти го сменят с 8350 и да ти върнат 50-те лева разлика с тях да си вземеш CPU COOLER.Пича с дъното от 400 лева да гледа какво пише...

• Автор

Идеята ми е да ти го сменят с 8350 и да ти върнат 50-те лева разлика с тях да си вземеш CPU COOLER.Пича с дъното от 400 лева да гледа какво пише...

Охлаждането което имам аз не ми ли върши работа има го на снимките който съм качил също а иначе е frizer A30

Чук ти е охлаждането.Значи не ти трябва ново,сами процесор 8350/70

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.