Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Грабвайте пищаци някой си изкряска
и гилзи, патрони хвръкнаха завчаска.
Нашенецът друсан, британецът пиян,
ченгето на хранилка без капчица срам,
кой с бронежилетка, кой с глава пробита,
кой залегнал ниско, кой прострелян рита.
Тук е веселбата, знай, туристе драг,
каним те любезно пак на Слънчев бряг.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Влиза притеснен човек при психиатър и разказва:
- Положението е нетърпимо. Ще ме уволнят. Не се наспивам - тъкмо затворя очи и идва Клаудия Шифър. "Ще ме чук@ш" казва. "Няма не мога, няма недей!". Оправям я, заминава си и ето я Наоми Кембъл. "С Клаудия Шифър можеш, а с мене не можеш. Така ли?" Оправям я и нея и ето я Линда Еванджелиста. "Да не чувам НЕ" - ми вика и се съблича...
- Спокойно! Към колко часа идва Линда Еванджелиста? Един и половина?- казва докторът, - Това е много известен случай. Писал съм учебник. Значи, когато дойде Линда Еванджелиста и казвате - "Ето телефона на доктор Иванов. Той ще ви оправи".
- Вие ме спасихте! - казва пациентът и си отива.
Влиза следващият и започва:
- Ужас! Не мога да се наспя. Тъкмо затварям очи и се озовавам на гарата в Русе. До мен полицай и войник с куче. Насочват оръжие и казват: "Виждаш ли ги тия десет вагона почвай да ги буташ към София!" И аз ги бутам, бутам и тъкмо стигам Централна гара и будилникът звъни.
- Спокойно! - казва докторът, - Всичко е под контрол. Къде е най-големият зор?
- Е, ми, някъде към Горна Оряховица.
- Отлично! Казвате на униформените лица: "Сега ще дойде доктор Иванов и той поема пет вагона, аз - другите пет!"
- Докторе, вие сте гений!
- Работим, работим - казва скромно докторът, - между другото, към колко часа стигате Горна Оряховица?
- Към един и половина...
- Е, тогава не мога. Чакам Линда Еванджелиста...

- Кой е най-търсеният покемон, от шофьорите в София?
- Всички го търсим и не можем да го намерим! МИГАЧУ...

Пешо на доктор: -Докторе, жена ми е много хладна, като лед е за секс... -Давайте ѝ половин хапче от тези. Пешо мисли: "Половин друг път, на нея 3, на мен 2 цели ". Връща се вкъщи дава на жена си, пие и той. След малко жена му започва да си пипа гърдите, да се поти и започва да крещи: -ИСКАМ МЪЪЪЖ!!! Пешо отговаря: -И ААААЗ...

"Боя ли си търсите" - реклама на склад за бои в Перник.

В Сърбия започнаха да произвеждат глобуси без Австралия.

Женен мъж при психолог: - Всичко в живота ми е ок, но ми липсват силни усещания. Как да си кача адреналина? Опитах всичко - скокове с парашут, бънджи, подводно плуване. Искам нещо ново. Психологът: - Хванете си любовница. - Имам си три, не помага. - Тогава разкажете за тях на жена си.
.....
В кабинета на директора на едно голямо предприятие връхлита жената на главния инженер и още от вратата започва да му крещи: – Господин Директор, Вие докога ще прикривате съпруга ми??? Всички са наясно, че той е непоправим женкар и пияница... но не ми стига това, ами вчера се прибра вкъщи обут в женски гащи... И за да потвърди казаното... изважда едни женски гащи и ги мята на бюрото на директора. Директорът я успокоява: – Госпожо, успокойте се! Сега нямам много време, но утре ще се разбера с него и ще вземем мерки. Вечерта, когато си тръгва, директорът слага женските гащи в джоба си... за да са му подръка на другия ден. Съпругата му на следващата сутрин му глади панталона... намира гащите... и се провиква ядосано: – Ей, Гошо!!! Абе ти кога ще спреш с твоите идиотски шеги, бе? Аз от два дена си търся гащите... а те в джоба на панталона ти!
.....
Опашка в аптеката. Първият клиент си дава рецептата, аптекарят казва: - 8,20 лв., моля! Вторият си дава рецептата: - 10 лв., моля! На третия: - 7,50, моля! Четвъртия клиент изнервен се обажда: - Господине, всички идваме от един и същ доктор, всички сме с еднакви рецепти, на които пише "ЗП НКМЕДМКИ ЧП", защо едни плащат по-малко, а други повече? Аптекарят смутено обяснява: - Ами, вижте... буквите означават: "Здрасти Пешо, Не знам Какво Му Е Дай Му Каквото Искаш, Чао Пешо."
.....
Мъж и жена в хола гледат тъпа телевизия. Тя:/чуруликайки/ –Как мина денят ти,любов моя? Той: –Ъъъ...заеби...ъъъ.. Тя:/преливайки от нежност/ –Всичко наред ли беше? Той: –Орта-будала.... Тя:/алегро виваче/ –Ох,милият!А някой издразни ли моят тигър? Той: –Ми,не... Тя:/разтопено/ –Ти си моят герой! Той: –А,ОК... Тя:/шепнейки/ –Днес си харесах едни ботушки...Само 300 кинта...любов моя... Той:/оживено/ –Скъпа,'що не ме цункаш по раменцето? Тя:/учудено,но с готовност/ –Защо по раменцето? Той: –'Щото и ти отдалеч започна...

Един хазяин си търси наематели. Решава да отиде при брокер и му обяснява, че иска тихи хора, защото на долния етаж живее той със семейството си и не иска постоянно някой да му тропа. Обаче брокерът все му намирал некви хеви грънч траш и тем подобни метъли, които само тропали по барабаните и дращели по китарите, и хазяинът изкукуригъл най-накрая и отишъл при брокера:
- Абе, ти, да те е*а у гъзо, що не вземеш да ми пратиш един цирк горе, белким малко по-тихо стане?
- Споко - отговорил брокерът - сега съм ти намерил едни, че муха да жужне, ще се чуе.

Така и станало. Отишли да живеят на горния етаж над хазяина едно семейство глухонеми. Мъж, жена и тъща. Хазяинът много се зарадвал. Една седмица живели хората горе и наистина нищо не се чувало. Втора седмица живели - верно муха да жужне, ще се чуе. Трета седмица - семейството все едно било погребано живо. На четвъртата седмица обаче хазяинът се попритеснил какво става с тия хора и решил да им отиде на гости да ги види, пък и да им каже да не се притесняват, че и чиния да счупят, не е болка за умиране. Качил се той и звъни на звънеца, обаче те нали глухонеми и не чуват. Решава хазяинът да вземе ключа и да влезе направо. Така и направил. Влезъл вътре и какво да види: Жената гола до кръста и се пляска с пачка пари по циците, мъжът хванал тъща си на задна прашка и яко я опъва, а на всичкото отгоре и разтворил един чадър над нея. Хазяинът се облещил, щял да повърне при гледката на косматите цици на жената и решил веднага да ходи да се разправя с брокера.
- Ей, смотаняк грозен, да те е*а у гъзо, животно проклето, да ти се роди таралеж, та да не можеш да си погалиш детето, майка ти стара, ти кви ми ги прати на мен бе? Някви съвсем за лудницата... (и му разправил какво станало)
- Споко - казал съвсем спокойно брокерът - те така си говорят.
- Абе какви ми ги говориш? Как така си говорят? - почудил се хазяинът.
- Ми, ето така... Жената казала: "Ходи' да купиш мляко!", а мъжът отговорил: Да ти е*а майката ма, не виждаш ли, че дъжд вали?!

Обява за работа:
"Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист...

СМС от служителка: - Шефе, бременна съм. 2 мин по-късно: - Може ли 2 дена отпуска, да отидем с приятеля ми да кажем на родителите? Отговор: - Ти що не пишеш всичко в едно съобщение, ма? Ела сега обясни на жена ми, която тресна телефона ми в стената и реве в другата стая!

Eднa cyтpин Щиpлиц влизa пpи Mюлep, кoйтo e в yжacнo нacтpoeниe:

– Kaквo cтaвa г-н гpyпeнфюpep? Дa нe би pycнaцитe дa ca cтигнaли дo Бepлин вeчe?

– Cтигa c глyпaвитe шeги Щиpлиц! Cънyвax yжaceн cън, cънyвax Гepмaния пpeз 2016-та.

– И? Bce oщe ли e тoлкoвa злe?

– He e тaм paбoтaтa, Щиpлиц! Пpeдcтaвeтe cи, кaнцлepа нa Гepмaния e бaбa, миниcтъpa нa външнитe paбoти e пeд*pacт, в зaвoдитe нa Дaймлep-Бeнц paбoтят тypци, Гepмaния oпpoщaвa дългoвeтe нa гъpци и иcпaнци… Bмecтo фaкeлни шecтвия имa гeй-пapaди, плaщaмe пapи нa eвpeитe и изпълнявaмe пpeпopъки нa aмepикaнcки нeгъp! B Kpeмъл имa фaшиcти, a в Paйxcтaгa нe, Pyсия вoювa c Укpaйнa, a Гepмaния, пpeдcтaвeтe cи Щиpлиц, Гepмaния yгoвapя Pycия дa нe вoювa!!!

- „Bяpнo, гoлямa пpocтoтия“ – пoмиcлил cи Щиpлиц.

Мюлер:
- Щирлиц, имам за вас две новини. Едната лоша, другата още по-лоша.
- Почвай с лошата.
- Ами онази руската пианистка всичко си е признала.
- И какво по-лошо от това?
- Ами признала го е не на мен, а на жена ти.

---

Мюлер вика Щирлиц:
- Щирлиц, как ще обясните на фюрера, че отпечатъци от вашите пръсти са намерени на гърдите на Ева Браун?
- А вие, хер Мюлер, как ще обясните на фюрера как сте намерили отпечатъците ми там?

---

Мюлер работи в кабинета си. Изведнъж прозорецът до него се чупи и в стаята се приземява войник в руска униформа с парашут. Следва напрегната минута, в която новодошлия разглежда Мюлер, накрая изрича внимателно:
- Камилите отлитат на юг!
Мюлер мисли... Накрая му просветва и троснато отвръща:
- Камилите отлитат на майната си! Щирлиц е на горния етаж...

---

Щирлиц незабележимо премина границата. За това той разбра от сутрешните вестници.

---

Мюлер караше Мрецедеса си с 200 км/ч и пушеше нервно. Щирлиц го следваше пеш и си даваше вид, че се разхожда...

---

Щирлиц си върви из Берлин и изведнъж надпис със спрей на стената "Щирлиц е пед*раст". Така центърът му съобщил, че вече е Герой на Съветският съюз...

---

Щирлиц получи шифрограма, че в Москва му се е родил син. Мъжки сълзи потекоха по страните му. Щирлиц не беше ходил в Родината от цели седем години...

---

Щирлиц отново се отегчаваше в офицерския стол и анорексично ровеше в чинията си. Еднообразието на 300-те френски сирена и шампанско беше потискащо. Точно тогава Мюлер бодряшки пожела да седне до него и това го принуди да вземе кожената чанта в скута си. От нея го лъхна свежата миризма на сланинка, просветна му и той се размечта за водката, сельодката и главата кромид смачкана с пестник върху дъската за рязане... Победата беше близо!

---

На 23 февруари, отбелязвайки деня на Съветската армия, Щирлиц се напи като дъска, след което облечен във форма на майор от НКВД, с наган и гола шашка в ръка, цяла нощ бяга пред сградата на Гестапо, крещейки "Ех, вашта мамка!".
И едва на следващия ден той със свито сърце осъзна, колко близко е бил до провала.

---

Седи си Щирлиц и си спомня за съветските вестници...
"Правда", "Известия", "Красная звезда"...
Ах, тези незабравими статии: "Да превърнем в дело решенията на пленума на ЦК на КПСС", портретът на вожда на първа страница... О, колко дълго бе лишен от това щастие!
За съжаление отново му бе съдено да се задоволява с омразната немска тоалетна хартия...

---

Върви си Мюлер по берлинска улица с папка секретни документи в ръка. Щирлиц го гледа от един прозорец наблизо. "Накъде ли отива?", мисли си Щирлиц. "Не е твоя работа, гадино!", мисли си Мюлер.

---

Самотна муха кацна на рамото на Щирлиц.
"Следят ме!" - стресна се разузнавачът.

---

Берлин 1943 г. Тайно събрание на висши немски офицери и гестапо, в тайна заседателна зала. Всички гледат очаквателно...
В този момент влиза Фюрера, самия Адолф Хитлер. Всички стават на крака с възгласа: "Хайл Хитлер!" и високо вдигната ръка. От някъде обаче се дочува мъжки глас с думите: "Хайл Гитлер!"...
Настава смут и объркване в залата... Само Фюрерът, гледайки уверено към всички, казва:
- Щирлиц, още ли го влачиш този изпит по немски от първи курс...

---

Щирлиц изби вратата с ритник, след което на пръсти се запромъква към седящия в стаята Борман...

---

Щирлиц излезе на централния булевард в Берлин и, за да не се набива на очи, тръгна да го пресича пълзешком...

---

Края на войната. Хитлер седи в кабинета си, надвесен над една карта и си говори:
- При Сталинград ни биха, на Курската дъга ни биха, напредват към Берлин...
Влиза Щирлиц.
- Хайл Хитлер!
- Абе, Исаев, остави ме на мира, бе...

---

Щирлиц вървеше през центъра на Берлин. Сред минувачите имаше агенти на "Гестапо". Усети острите им, студени погледи. Те го подозираха! Досещаха се, че е разузнавач! Може би високото му руско чело го издаваше. Или интелигентните и строги сини очи. Или волевата брадичка. Или... парашутът, който се влачеше зад него...

---

Седял Щирлиц и си мислел, седял и си мислел...
И по едно време усетил, че само си седи.

---

Април 1945г. Щирлиц току-що е отмъкнал секретни документи от касата на Борман и ги преглежда в квартирата си, когато внезапно телефонът иззвънява:
- Ало, Исаев... давам ви Ставката... - и в слушалката се чува гласът на Сталин.
- Виж какво, Максимич! Преди малко звъня лично партайгеносе Адолф. Някакви бумажки си взел там... Върни ги, скъпичък... Безпокоят се хората, не е хубаво така...

---

Щирлиц вървеше по улицата и изведнъж вдигна очи. Сините очи на радистката Кет...

---

Хитлер е събрал висшите си офицери и обсъжда нови инвазии на своите войски.
В кабинета наперено влиза Щирлиц, отключва с шперц сейфа в дъното, изважда две секретни папки, заключва го и излиза.
Настъпва тишина.
- Кой е този? Какво прави? - пита Хитлер
- Щирлиц - съветски шпионин. - отвръща Мюлер
- А защо не го арестувате? - пита Хитлер
- Винаги има алиби. - отвръща Мюлер

---

Берлин. В препълнения офицерски ресторант пиян полковник от СС внезапно изкрещява, удряйки с юмрук по масата:
- Ще обеся лично всеки руски шпионин!
Всички присъстващи многозначително поглеждат Щирлиц...

---

Мюлер работи в кабинета си. Изведнъж прозорецът до него се чупи и в стаята се приземява войник в руска униформа с парашут. Следва напрегната минута, в която новодошлия разглежда Мюлер, накрая изрича внимателно:
- Камилите отлитат на юг!
Мюлер мисли... Накрая му просветва и троснато отвръща:
- Камилите отлитат на майната си! Щирлиц е на горния етаж...

---

Щирлиц си седеше ... и по едно време се замисли ... и му хареса ...

---

- Защо Хитлер се е самоубил?
- Защото е видял сметката за газ!

Рангел се буди след едногодишна кома в болницата. До леглото му седи обляна в сълзи Мара, която и за миг не е оставила съпруга си, по време на комата. Той и хваща ръката и казва: - Маро, помниш ли, като загубих всичките пари на покер и всички ми се смееха, ти беше до мен? - Помня, скъпи! - А помниш ли, като катастрофирахме и един месец бях целия в гипс, ти пак беше до мен? - Помня, любими! - А помниш ли, като започнах частния бизнес и фалирах, ти пак беше до мен? - Помня, Рангеле! - И сега, една година в кома, ти пак си до мен!!! - Да, скъпи! - Знаеш ли, какво си мисля...!?! ...Страшен карък ми носиш, ша та сменям...!!!

- Как се обръщат софиянци един към друг?
- Съграждани.
- А как се наричат хората от Перник помежду си?
- Съперници.

1945 г. Берлин. Съветски войник случайно попада на оцеляла по чудо аптека. Влиза в нея. Виждайки го собственикът вдига ръце и гледа ужасено. На рафтовете стоят бурканчета със спиртосани животинки. Войникът посочва към тях и пита:
- Папаша ну ка скажи что ето?
Немецът с треперещ глас казал нещо на немски. Войникът нищо не разбрал. Отворил бурканчето помирисал течността, ухилил се, изхвърлил животинката с думите:
- Аууу, какая гадость. Гаврът нал съдържанието.
После отворил друго бурканче... И така, дока то накрая хълцайки с бая зор казал:
- Дорогой папаша а теперь ска жи мне где спрятал крокодиль?

Завалял поредния пороен дъжд в София и една студентка решила да се отбие при свой състудент. Поговорили малко и тя попитала:
- Е? Какво ще правим в този дъждовен ден?
- Ами да хвърлим монета. Ако се падне ези ще правим това, което ти искаш, ако се падне тура ще правим това, което аз искам.
- Добре ти хвърляй монетата, аз през това време ще се съблека.

Американският президент разказва на германският канцлер:
- Имам 3 копчета, натисна ли първото, изчезва Москва, натисна ли второто, изчезва Русия, а с третото изчезват и Русия и Китай...
Германският канцлер отговаря:
- Навремето баба ми имаше три нощни гърнета - златно, сребърно и порцеланово, обаче, когато в Берлин влязоха руските танкове, тя се насра направо в гащите...

Бъдещият тъст води делови разговор с бъдещия си зет:– Това, че обичате дъщеря ми и искате да се ожените за нея, ме ласкае. Но какво е вашето състояние? Ще можете ли да издържате семейство?– Разполагам с 300 000 евро.– Не е зле, млади човече, никак не е зле… Особено като имате предвид, че към тази сума ще добавим и 300 000 евро зестра…– Извинете за уточнението, но тази сума вече е включена в калкулацията…

Имало един рибар, който много обичал да лъже за размера на рибата. Приятелите му решили да го изхитрят и му казали:
- Дай да ти вържем ръцете да видим как ще показваш колко е голяма рибата.
Съгласил се той, вързали му ги.
Погледнал ги нашия, раздалечил си дланите колкото може и казал:
- Еееей такова око имаше...

Наложило се да се прелее кръв на един чужденец, който обещал голяма сума за това. Кръводарителят - габровец... поискал да му се плати предварително в брой. Лекарите се учудили:- Господинът е много богат и почтен, нима се съмнявате в щедростта му?- О, в неговата щедрост не се съмнявам, ама потече ли габровска кръв във вените му, кой знае?!

Мацка се обажда по телефона на младеж: - Нашите заминават на вилата, ела у нас. - А какво ще правим? - Ще изпием бутилка вино. - А после? - Ще си пуснем музика и ще изгасим светлината. - А после? - Ще потанцуваме и ще си легнем. - А после какво? - Как какво? Ще се ч*каме до сутринта! - Аха, разбрах намека. Тръгвам.

Eпохата на фентъзито сложи своя белег и върху секса. Днес от мъжа се очаква да притежава пръчка, с която да прави вълшебства като Хари Потър, а жената трябва да бъде властелинка на всичките си пръстени...

За да си конкурентен на сексуалния пазар, вече не е достатъчно да си физически здрав, надарен и издръжлив. Съвременните интимни войни се печелят не с меч, а с фантазия.

За да помогна логистично на българския полов живот аз реших да обобщя най-често срещаните сексфантазии и да предложа някои напътствия за практическото им осъществяване в домашни условия.

За какво фантазират мъжете?

Секс в автомобил

74 процента от българските мъже мечтаят за секс в колата. Поради ниския стандарт на живот у нас, автомобилът е издигнат в култ. За българина колата е храм, а нежният ромон на двигателя е ангелска музика. Да прави секс в автомобила си, това за мъжа означава да е едновременно с двете си най-близки същества.

Такъв секс обаче понякога е трудно осъществим. Особено ако партньорът ви няма кола.

Но не се отчайвайте! Една жена с добро въображение може да организира за любимия си незабравим автосекс и без автомобил.

Как да го осъществите в домашни условия?

Сложете диванчето пред прозореца. За по-голяма достоверност, може да закачите на прозореца ароматизатор-борче. Разлейте на пода шише бензин – този аромат подлудява мъжете. Подведете разговор на автомобилна тема, изтъквайки колко скапани са били колите на предишните ви гаджета. Подчертайте, че никога досега не сте го правили в кола. "Той, Цецо ми се натискаше, ама в тая неговата сапунерка няма къде да се разкрачиш". След едно такова изречение, партньорът ви ще бъде готов на всичко, така че може да пристъпите към действие. Особено добро впечатление ще направите, ако не изоставите автотерминологията и по време на акта. Мъжете много ценят окуражителни фрази като: "Спукай ми шарнирите!", "Скъсай ми диференциала!" и т.н. Избягвайте обаче иронични подмятания от сорта: "Май ти падна акумулатора, а?"

Секс на работното място

Тази фантазия е на втора позиция по популярност сред българските мъже. 46 процента признават, че си представят колежката без бельо, или сънуват как шефката им е сплела боси пети зад врата им. Сред анкетираните има дори готвач, който е признал, че мечтае за секс в казана с шкембе-чорба, както и майстор на перални, който се оплаква, че не може да убеди гаджето си да го направят в центрофугата.

Сравнително лесно е. Като начало започнете да наричате партньора си "колега"! Ако любимият ви е пощальон, помолете го да ви лизне марката и да ви чукне един телекс! Ако пък е пожарникар, облечете азбестовата му екипировка, запалете покривката на масата и извикайте "Давай маркуча, скъпи! Напръскай ме с пяната!"

Секс в самолет

За такъв секс мечтаят 29 процента от запитаните мъже. Ако партньорът ви мечтае за подобни преживявания, недейте да се охарчвате за самолетни билети!

Подарете му цялата прелест на авиосекса вкъщи!

Облечете се като стюардеса. Сложете го да седне в креслото и го вържете с колан за облегалката. Включете прахосмукачката до ушите му – звукът й е същият като двигател на руски самолет при излитане. Сервирайте му студен жилав шницел в пластмасова кутия. Точно когато започне да се храни, минете зад креслото и внезапно го раздрусайте с все сили, за да постигнете ефекта "въздушна яма". Партньорът ви ще се задави и така ще озверее, че ще ви нападне като терорист. С думите "не тук, скъпи, ела в пилотската кабина", го отведете в банята, където го очаква Голямата изненада – съседът ви, с униформа на пилот, хванал здраво лоста за управление...

Домашно порнокино

11 процента от българските мъже мечтаят за филмова кариера в порноиндустрията. Но малцина са се сещали, че могат да си направят сексфилм и вкъщи.

Превърнете спалнята си в киностудио. Насочете няколко мощни прожектора към леглото. За да постигнете истинска кинаджийска атмосфера, може да изревете като лъва на "Метро Голдуин Майер". Оттук нататък следва стандартен секс, само че трябва да говорите на немски – "шнела, шнела", "йа, вундърбааа", "шприцен", "фолксваген голф", "хайл хитлер" и каквото друго се сетите...

Секс на стадиона

Макар да не си го признават, голяма част от мъжете преживяват нещо като оргазъм, когато гледат футбол. Дълбоко в подсъзнанието си всеки българин си мечтае да вкарва под оглушителния рев на агитката. Така че, ако искате да дарите любимия си с върховно преживяване, превърнете секса в решително дерби.

Покрийте паркета в хола с чимове. Извикайте съседите за публика. Ако партньорът ви е от ЦСКА, облечете екип на "Левски". ( В този случай особен смисъл ще придобие скандирането на агитката "Кур за "Левски", оле!")В кулминационния момент е добре някой от публиката да извика "Господ е българин", а другите да започнат да хвърлят бомбички и димки.

За какво фантазират жените?

Секс с цветнокож

Колкото и да не ви се вярва, 83 процента от българските жени мечтаят да отдадат тялото си на човек от друга раса.

Причина за това е разпространеното схващане, че чернокожите са много надарени. Дали това е така, не знам, пък и не искам да знам, но съм сигурен, че партньорката ви ще ви бъде благодарна до края на живота си, ако й подарите един горещ африкански "шаказулу-секс"

Всичко е въпрос на грим. Трябват ви големи количества кафява боя, която се нанася равномерно върху цялото тяло. (По-добър ефект се постига, ако преди това се намажете с фин грунд от три части синтетичен безир и две части кафяв байц)

Добре е да говорите с меко "л" и да поставяте всички глаголи в трето лице единствено число. Така съвсем ще заприличате на кенийски студент, дошъл в братска България да учи лесоинженерство.

(Ако партньорката ви мечтае за секс с латино-тъпкач, упражнението е същото, само че преди акта трябва да го размахате с ръка и да се развикате "Кура либре!" )

Секс сред природата

58 процента от българките споделят, че искат да бъдат обладани под открито небе.

Има много привърженички на кърския секс, които са готови да пътуват с часове, за да открият подходяща царевична нива или пък да се търкалят по мравуняците в градската градина за радост на патрулиращите полицаи...

Не забравяйте, че звезди има и над балкона ви. Половин кофа оборски тор за аромат и два-три щуреца за звуков фон са всичко, което ви е необходимо, за да се почувства тя така, сякаш я любят в цъфналата ръж на Робърт Бърнс.

Артсекс

Хората на изкуството присъстват в сексфантазиите на около 24 процента от българките. Виновни за това са самите хора на изкуството. Най-вече Рубенс, който обезсмърти в платната си целулита и Пикасо, който доказа, че дори жена с вид на съветски булдозер е достойна да позира за портрет.

Ако кажете на партньорката си, че сте художник и правите инсталации, със сигурност ще блеснете на фона на предишното й гадже, известно като"оня мухльо, дето един бушон не може да поправи..." А ако й изтананикате на ушенце нещо от Шостакович, ви уверявам, че тя сама ще ви предложи да я изшостаковате веднага.

Арт-атмосфера се създава лесно. Всеки разхвърлян ергенски таван може да мине за ателие. Трябва ви само блок номер 4 и палитра с водни боички, които да бъдат небрежно захвърлени между празните бирени бутилки и търкалящите се чорапи. Предложете й да ви позира за актова инсталация. Ако тя ви попита какво е това, кажете й нежно: "Ами ти ще се съблечеш, а пък аз ще ти инсталирам едно нещо"

Секс с извънземно

8 процента от българките признават, че са сънували как отдават тялото си на представител на чужда цивилизация. Някои дори твърдят, че това не било сън, а са го направили наистина. Трудно е да си представим, че някой марсианец ще закъса дотолкова, та да се юрне да бие толкова път само за да свали някоя землянка (под "землянка" разбирай жена от Земята, а не партизанско убежище). Но така или иначе тази фантазия върши работа. За да разберете дали партньорката ви си пада по НЛО-секса, гледайте заедно "Междузвездни войни". Ако забележите, че тя се възбужда повече от Р2Д2, отколкото от Хан Соло, действайте!

Вземете кръгъл аквариум, и го нахлупете на главата си като скафандър. Облечете неопренов водолазен костюм и увийте около него лампичките от коледната елха. Скрийте във вътрешния си джоб малък транзистор, включен на къси вълни, за да постигнете характерната звукова среда.

Важно! Когато стигнете до секс, не забравяйте да изключите лампичките, тъй като влагата предизвиква късо съединение!

Групов секс

Навлизаме в най-рискованата област на женските фантазии. Доказано е, че всяка трета жена мечтае за групов секс. Но никоя няма да ви го каже в прав текст, защото мъжете обикновено реагират твърде болезнено на подобни признания. Затова няма смисъл да я разпитвате, с кого, как и къде би го направила, а вземете инициативата и направо действайте!

Как да го осъществите, без да пострада достойнството ви?

За това изпълнение се изисква актьорски талант. Номерът е да убедите партньорката си, че самият вие сте поне трима души.
Завържете очите й, след което разиграйте следния разговор:
Вие (с вашия глас): - Айде, Жоре, ти застани отпред, а аз отзад!
Вие (с по-дебел глас): - Добре, ама после ще се сменим!
Вие (носово): - А аз къде да застана?
Вие (с вашия глас): - Ти, Пеше, давай странично!
Вие (с по-дебел глас): - Ама гледай да не се сецнеш като миналия път!
(Следва смях на три гласа – трудно се постига, но не е невъзможно)

След като пристъпите към самия секс, трябва много чевръсто да сменяте позите, така че наистина да създадете у партньорката си усещането за множественост. Добре е диалогът да не спира, като най-важното е да не забравяте кой с какъв глас говори.

След като всичко свърши, кажете: "Айде, момчета, тръгвайте си вече!", затръшнете външната врата и чак тогава развържете очите на партньорката ви. Ако в този миг тя ви погледне с любов и ви каже "Най-хубаво ми беше с Жоро!", значи експериментът ви е успял.

- Какви са последните думи на шофьор на Формула 1?
- Дали монтьорът знае, че спя с жена му?
- Какви са последните думи на парашутиста?
- Шибан молец!
- Кои са трите любими думи на акулата?
- Човек зад борда!
- Коя е най-ужасната дума, която можеш да чуеш в АЕЦ?
- Опа...

Питат радио Ереван:
- Как да усетим, че вече остаряваме?
Радиото отговорило:
- Младият се къпе преди да излезе, дъртия като се изкъпе не излиза!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.