Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на рутер

Featured Replies

http://www.stealtech...утер_id26661/#0

Linksys E3200

http://www.stealtech...Router_id21587/

D-link Dir 825

http://plesio.bg/ruteri-c-69978233/wireless-router-n-dual-band-2x300mbps-play-2xn-p-289145.html

Belkin

Редактирано от Alex&In-Love (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

под "приемам всякакви предложения" имах предвид такива, които да отговарят на условието "двубандов", а тук само Д-Линк-а е такъв. Други предложения ? Нищо ли на Линксис не става ? Странно... :eek:

Редактирах щот ми се спи вече и не съм видял двубандов.

Казвате по елегантен за линксъса ама на тестовете асуса все излиза победител във своя клас.мисля че Асуса превасхожда Ликсъса, А за устройството и аз така не вярвах докато не го видях какво може ама както и да е.

Прекалено много философстваш. Чак гледаш и тестове. Взимай там някакъв евтин рутер и не се занимавай с глупости. Не е като да влагаш 2к лева. Като се счупи ще си вземеш друг, щото акцентирам на евтин.

P.S. Като излиза победител в тестовете, не мисли, че ти като краен потребител ще видиш някаква шокираща разлика.

евала за тоя тоговор Точно това беше отговора които исках да чуя благодаря

Здравейте ! :cool: Проблема е следния имам си вкъщи настолен компютър и утре ще си вземам лаптоп.За да не плащам още една такса,а пък и за удобство искам wireless.Посъветвайте ме какъв рутер да си купя.Скоростта на нета ми е 50Mbit/s.Лаптопа ще се ползва в същата стая където е рутера,най-много в другата,ама доста рядко.Благодаря ви предварително. ;)

Здравейте ! :) Проблема е следния имам си вкъщи настолен компютър и утре ще си вземам лаптоп.За да не плащам още една такса,а пък и за удобство искам wireless.Посъветвайте ме какъв рутер да си купя.Скоростта на нета ми е 50Mbit/s.Лаптопа ще се ползва в същата стая където е рутера,най-много в другата,ама доста рядко.Благодаря ви предварително. :)

Интересно, за какво ли служи първата важна тема в раздела. Защо не й хвърлите едно око?

Хвърлих и пак остава въпроса какъв рутер да си взема ...

TP-LINK, Linksys със поддръжка на стандарт N, разликите са дребни и при така поставен въпроса няма да намерите разлика между тях

TP-LINK, Linksys със поддръжка на стандарт N, разликите са дребни и при така поставен въпроса няма да намерите разлика между тях

и най-евтиния ще ти свърши работа, освен ако не си пропуснал нещо в изискванията...

Здравейте искам само да попитам за иформация ,един мой приятел се върна от Германия,там е ползвал рутер и модем дали и във България миже да ги ползва ако му разрешат искам да кажа дали модемите са еднакви или се разминават във честотата или нещо друго.

Здравейте искам само да попитам за иформация ,един мой приятел се върна от Германия,там е ползвал рутер и модем дали и във България миже да ги ползва ако му разрешат искам да кажа дали модемите са еднакви или се разминават във честотата или нещо друго.

какъв модем? ако е АДСЛ няма да стане. Какъв маршрутизатор?

Здравейте. Ако може да ми помогнете в избора на нов рутер. От няколко години ползвам Linksys WRT54GL, който искам да сменя с гигабитов и да е стабилен при по голямо натоварване (да не забива и ограничава). Бюджета е 150-200 лв. За момента съм се спрял на D-link DIR-652 и D-link DIR-655. Също се чудех за някой модел на Airlive, но нямам преки наблюдения. Приемам и други предложения. Държа да не е TP-Link! Също и за новите модели на Linksys срещам доста проблеми.

Редактирано от D85 (преглед на промените)

Над този имам наблюдения: Airlive GW-300NAS. Адски кораво нещо се оказа. Има си две сменяеми антенки, усб портче и на жиците си е гигабитов (иначе на безжиците е 300 мбпс). Кво повече му трябва на човеК?

• 2 седмици по-късно...

Дайте мнение за рутери

BELKIN B5DQT060 WIRELESS N BUNDLE и ROUTER TP-LINK TL-WR740N Wireless Lite N

Определено тп-линка......имам модела 741..със сменяема антена....корава машинка е ..с 400мх. процесор...не грее и не ми е забивал.

Чудно как не грее, като тва е ебати печката 740-ката. Гледай да не е някъде на скатано, ако си се спрял на него, ми да е някъде, дето може да диша.

TPLink :ohmy:

Чудя се кой от двата рутера да избера за брат ми

http://jarcomputers....ITPLINKTLWR740N

или

http://www.vali.bg/?...details.php&s=3

Взимай Тъпия линк, точно този модел нямам, но моя Тъп линк си работи без проблеми. Като цяло за тази марка положителните мнения са доминиращи

по принцип зиксел са добра марка (във пазара на хардуерни файеруоли), много по напред от боклуците линксис и длинк (които са си за домашна злоупотреба)... не знам как стои въпроса с домашните рутери на зиксел - за тая цена определено няма да има кой знае какво вътре (марката е американска, но те и боклука netgear е такава)... но пък съм виждал тъп линк - определено са забивни, особено 740 и 741 и греещи (отделно че не всички настройки работят - примерно parental control не работи както трябва)... пък и даже за спестили ламаринената екранизация на wi-fi модула

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Темата е малко стара и все пак може ли да ми препоръчате някои рутер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.