Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо избягахме ?

Featured Replies

• Автор
преди 21 часа, BMW Маниак написа:

За какво ми е да се оправдавам ? Аз постоянно пътувах по Европа и Русия. Никога не съм смятал да емигрирам някъде защото си бях добре в България. Мен фашисти, комунисти, социалисти, демократи не са ме преследвали. Даже се учудвам като ви чета писанията колко са ви репресирали мръсните комунисти! Ти от дете си си мечтаел да се ожениш за чужденка а те така да те спъват и налагат правила. Каква е била тая твоя мания чужденка че чужденка!

Ако не са те следели комунистите, значи не са виждали в теб симпатизант на вражеския капиталистически строй. Ти си бил един безличен чиляк за тях.
Мене още от 10-ти клас си ме наблюдаваха, едва 16-годишен и вече интересен за репресивния апарат на комунистическата диктатура. А в кармата още първите дни ни изкарват пред строя с някакво турче ( единственото в ротата ) и старшината ни праща да се явим при капитан Политпуткович. Турчето се сети що го викат, а аз го научих чак като влезнах при капитана. Оня получил специално досие за мен, представете си, и ме съветва да си кротувам за да ми мине леко службата. Каза ми да не говоря каквото мисля с другите войничета, щото щяло да му отвори работа на него да се занимава с мен. Което си беше ясно заканително предупреждение от негова страна.

Аз още от ученик съм се заглеждал по момиченцата и съм си мечтаел да си намеря такова, с което за се разбираме добре и то да няма проблеми с ученето. Защото ако си вземеш една безмозъчна Ганка, тя после като нищо може да ти роди едно нейно копие, да се чудиш как да го отглеждаш и какво ще излезе от него, ако не му върви ученето. Селекцията от моя страна е била безкомпромисна по отношение на интелекта. Освен да имат акъл в главата си, съм търсил и такава която да споделя поне частично моите убеждения. Според мен с чужденките от капиталистическия Свят ме е било лесно да се разбираме, защото аз съм бил с тяхното мислене. А с нашенките не ми се е уреждал въпроса, защото те са били с примиренческо мислене, добре им е било да са слугини цял живот за по 250 лв. Едно от гаджетата нашенка даже беше студентка по външна търговия, но без никаква амбиция да се уреди да живее в чужбина. Било трудно да я изпратят от министерство на работа в чужбина, по нейната специалност. А сама нещо да се сети да се само изпрати, не й минава през акъла.
Аз я бях уведомил още преди да се гушкаме, че има една гъркиня, която ако ми каже че иска да оженим, веднага ще я зарежа нея нашенката. Обясних й че съм един вид в процес на изчакване по отношение на гъркинята, без да съм се скарал с нея, просто не се виждаме за неопределено време. Бях и казал и че съм отказал на една португалка, която ми е била много навита, та да си знае да не се опитва да си вири много носа, щото аз съм вървежен сред чуждоземките.
И чиста случайност с още една от нейната специалност, един – два часа преди да скивам белгийката, бяхме седнали с един приятел да си пием кафето под чадърите в Студенски град. Там две нахални рускини сядат на нашата маса, без да питат даже дали са свободни столчетата. Аз не им обръщам абсолютно никакво внимание, щото едната беше по-висока от мен, а другата грозничка. Моя човек обаче понеже беше висок и си говореше нещо с дългата. Пита ме даже пред рускините що си мълча, пък отговорих че не знам руски, те така. И опаааа, след малко се реди 3-та рускиня на опашката за кафе и двете я викат да се присламчи на нашата маса. Като седна това третото рускинче и на приятелчето му дойде идея да сме ги карали на Витоша и да ги канел на рожден ден ( фалшив де). А па аз го питам за кво са ми тия. Той вика че новодошлата била голяма сладурана, което си беше вярно. Еми викам му че при само една готина, за един от двама няма да има мацка. И той предлага сладураната за мене и дългата за него. Хубаво, ама аз като се изхвърлих вече че не знам руски, преди да дойде сладураната и кофти да го проговоря изведнъж. Та я пробвам на английски да я препитам каква е. И оказа че и тя е студентка по външна търговия, ама в Ленинград , там на студеното. Питам я дали няма да учи в София, тя отговоря че е дошла само за малко. Еми сладурана голяма, ама аз в Ленинград хич тамън нямах желание да ходя да мръзна там. И му казах на приятелчето, че няма да ги карам никъде, щото няма да учат в София. А той си прави сметка само да поебе рускиня 10 дена и после чао чао.
Те си тръгнаха и почна да ми се сърди приятелчето. Аз му обяснявам че сладураната е прекалено хубава, за да поемам риска да я гушкам само 10-на дена. И най-опасното беше, че от разговора ми с нея я усетих че е и много приятно умна. Съчетанието хем хубава, хем умна ама от Ленинград беше много опасно, ако му бях тръгнал по акъла на приятелчето, щото за да я обърнеш по-гръб, трябва да й обясняваш че имаш чувства към нея. То това добре, ама ако ми повярва и се влюби, после какво ще излезе ? Така само да си на една маса навън за няколко минути до една сладурана е едно, ама да си спал с нея и прекарал приятни моменти, вече става друга ситуация. Има си потенциална опасност от истинско влюбване и от моя страна и после ще съм го загазил яко, там на студеното в Ленинград. Значи това същото рускинче, само ако беше естествено русо ( а то беше кестеняво) и го нямаше приятелчето и то да беше се насадило само на масата ми, еми щяло е да стане „белята“, така както си е от големия студ.
Та приятелчето си тръгна сърдит, щото дойде един друг мой другар и бях почнал с него да си лафя, та да не ми надува главата с тия рускини, да се чудя какви оправдания да му измислям, що не става.
И по едно време естествено руса се появява на хоризонта и ме привлича с неудържима сила. Зарязвам аз внезапно на масата другия другар и тичам към спирката на рейса, без да му обяснявам че може и да не се върна към него. Като се доближих до белгийката и бях вече на седмото небе, без още да я знам каква е и от къде е. Ами тя беше баш такава каквато ми трябваше на външен вид. И да видите как проговорих на руски с нея в автобуса щото тя не искаше да говори на английски, пък българският й беше лош.

Та така мой доминиканецо, имал съм си аз критерии за красота, русото си е русо братче. Леле като ми каза в автобуса че говорят на френски в Белгия, направо ми прилоша за няколко секунди, щото момата беше точно като за мен и щеше да трябва да уча френски, езикът от който избягах в друга паралелка в 8-ми клас, за да не го уча него. На другия ден рано рано в народната библиотека, да чета на английски за тази държава Белгия каква е. И там пишеше че в Брюксел говорят на френски 85 % от хората а другите на фламандски. А сега де, дойде ми френския до главата с него да се мъча. ? Проверих и климата какъв е, беше приемлив, нямаше индикации нито за големи студове, нито за големи жеги. Еми казах си: „мечка страх мен не ме е страх“ и се хвърлих в свалките.

А една нашенка със същата външност като моята белгийка, колко е щяла да се прави на важна, да си вдига цената до небето, да капризничи, да се лигави и т.н.

Аз бил там бе, на разположение на нашенките, ама като не са имали акъл да ме искат, тези които са ми харесвали, аз ли съм им виновен че сега мизерстват ? Пък и мъжлетата им тука ми се карат, че не съм бил патриот, за да оправдаят собственото си безпаричие пред тези дето не са ме искали.

преди 6 часа, サムライオートバイ написа:

Щях да напиша нещо умно и интересно, ...

Ти ако беше способен на умни неща, щеше да си вече у топлия креват на една хубава англичанка, а не да ревеш че ти е голем наема спрямо заплатата на шофьор от лондонския градски транспорт.
Нищо интересно не можеш да споделиш точно ти, докажи противоно де, ама ен можеш. 

Редактирано от Белгиеца (преглед на промените)

• Отговори 557
  • Прегледи 54,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, Белгиеца написа:

Селекцията от моя страна е била безкомпромисна по отношение на интелекта.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Аз не им обръщам абсолютно никакво внимание, щото едната беше по-висока от мен, а другата грозничка.

кое от двете е истина ?

преди 7 минути, Белгиеца написа:

И оказа че и тя е студентка по външна търговия, ама в Ленинград , там на студеното.

1924 до 1991 година – Ленинград   ти на колко си години >?50 +

преди 9 минути, Белгиеца написа:

Като се доближих до белгийката и бях вече на седмото небе, без още да я знам каква е и от къде е. Ами тя беше баш такава каквато ми трябваше на външен вид.

знаем писа ни като всяко друго селско момиче...добре че  не си ходил по селата там не може да избереш  като магаре пред 2 купчини сено

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Ти ако беше способен на умни неща, щеше да си вече у топлия креват на една хубава англичанка, а не да ревеш че ти е голем наема спрямо заплатата на шофьор от лондонския градски транспорт.
Нищо интересно не можеш да споделиш точно ти, докажи противоно де, ама ен можеш. 

:) разсмя ме изкрено колега. Колкото до Лондонският градски транспорт, не беше толкова лошо като заплащане, а до жените им, ами... много са си вирнали носовете и са някакви дръпнати. Все попадам на рускини, рускоговорящи или в краен случай българки. Какво да ти кажа, по си ме кефят. Ама виж сега, дай да я видим твоята златната белгийка наистина ли е толкова убава колкото я хвалиш.

преди 2 минути, サムライオートバイ написа:

Ама виж сега, дай да я видим твоята златната белгийка наистина ли е толкова убава колкото я хвалиш.

всичко е измислица хванал си е грозната рускиня и му е взела апартамента и сега живее под наем и си представя какво може да е било с белгийката.

преди 5 минути, サムライオートバイ написа:

Ама виж сега, дай да я видим твоята златната белгийка наистина ли е толкова убава колкото я хвалиш.

Ше качи снимка от интернет

току-що, bobi iordanov написа:

Ше качи снимка от интернет

дано поне качи снимки на някоя добра в категория Milf или Mature, само да не е Granny

преди 1 минута, サムライオートバイ написа:

дано поне качи снимки на някоя добра в категория Milf или Mature, само да не е Granny

Очакваме с нетърпение избора му

• Автор
преди 12 минути, サムライオートバイ написа:

... а до жените им, ами... много са си вирнали носовете и са някакви дръпнати. Все попадам на рускини, рускоговорящи или в краен случай българки. Какво да ти кажа, по си ме кефят.

Дръпнати са за тебе, щото не им знаеш скоростите и вместо на първа бавна, ти се опитваш да потеглиш на задна.

Винаги съм се чудил, как нашенец живеещ в Англия, Франция или Германия, не може да си свали гадже там. Те какви африканци се уреждат с бели англичанки ... па ти по-долен ли си от тях ?

• Автор
преди 50 минути, サムライオートバイ написа:

Такава категория става ли ?
Я търси в интернет същата, да те видя къде ще я намериш, бе отворко.

ezero.jpg

значи трябва да се клика по снимката да стане пълен размер, щото сървъра на сайта я свива

Как беше ония лаф..? Караш, караш, караш и като стигнеш една страна където кравите са по красиви от жените значи си стигнал в Белгия. Отворко дърт 2 години съм живял в Гент.

преди 8 минути, Белгиеца написа:

Навсякъде има красиви момичета и жени, като единици. Но като масово явление са в Източна Европа.

• Автор

Там е Фландрия, а аз съм в южна Валония до границата с Люксембург, та нищо не знаеш за тук как е от към женоря.

преди 8 минути, Белгиеца написа:

Там е Фландрия, а аз съм в южна Валония до границата с Люксембург, та нищо не знаеш за тук как е от към женоря.

Сподели с нас много ни е интересно. Ама давай повече фото и видео маТРял, тук таме между хубавите може да пускаш по някоя снимка на някоя която се е объркала да ти пусне.

Белгиец тоя модел го знаеме ниско набито в г*за развито или високо стройно с къси крака дай ни нещо по така това е за младежи в нетрезво състояние

• Автор
преди 11 часа, サムライオートバイ написа:

Сподели с нас много ни е интересно. Ама давай повече фото и видео маТРял, тук таме между хубавите може да пускаш по някоя снимка на някоя която се е объркала да ти пусне.

Аз съм верен съпруг бе, имам си булка и други не ми трябват.
Eбaчecкитe подвизи са били за преди сватбата, после вече си гледам семейството да си ние добре на нас тримката. Всичко е до време, човек и добре да живее, в един момент се жени и започва нов живот на стабилност, сигурност, любов и разбирателство.

А тези които не могат да се уредят с подходяща булка, да се развеждат те и да си търсят любовници, тяхна си работа. Някои мъжкари просто не са разбрали как става номера да се живее с жена под един покрив. И не могат трайно да си задържат съпруга.

А на тези дето сте избягали и сте още ергени, мога да ви дам следния съвет.
Така и така ще трябва да живеете с жена и да й правите поне едно бебе, поне не се прекарвайте с нашенка да се задомявате. Изберете си държава в която се чувствате добре и си изберете една от местните булки. Така ще сте сигурни че няма да я лови носталгия по България и няма да ви мрънка да се прибирате в родината. А пък те някои нашенки и се развеждат и се връщат с децата да си мизерстват както са си свикнали. Та и издръжки ще трябва да плащате и децата ви ще са настроени срещу вас, майка им ще ви е изкарала по-черен и от дявола.
Как да си намерите местна булка ?
Ами много лесно, те всичките работещи ходят да си пазаруват след работно време. Изберете си подходящ квартал за лов и се мотайте из супермаркетите, те ще кацнат сами. Гледате какво слагат в количката и по стоките познавате дали живее сама или купува и за мъж и деца за ядене.
А да заприказваш една дама е лесна работа, трябва само да го можете. Тя ако си има гадже ще се дърпа, ама ако е сама трябва само да й харесвате и ще стане работата. Значи трябва да сте без голяма количка, а с една от малките кошнички дето се носят или тези дето се дърпат. Вътре слагате готови приготвени ястия, дето само се затоплят, та да разбере дамата че си нямате жена да ви готви. Не трябва да слагате биричка или винце, щото те свестните не обичат пияници. Абе ще стане работа, ще тренирате и ще се ошлайфате по свалки в супермаркет. Не трябва да я заговаряте на паркинга, щото ще оплескате работата, там не се чувстват на сигурно място. Когато я заговорите не трябва да сте на изолирано място, а е добре да има хора около вас и тя да може лесно да се отърве от присъствието ви, ако сте сбъркали нещо в технологията на свалките.
Ако имате познат който да има достъп до националния регистър, по номера на колата можете да разберете къде живее, дали има сключен брак, дали има деца. Колкото е по-хубава мадамата, толкова по-предпазливо трябва да действате, щото може да й е писнало от натрапници свалячи, който искат само да я обърнат по гръб, без да се ангажират със семеен живот.
Ако ви е трудно с по-хубавките, а не искате да се „продадете“ евтинко на коя да е, можете да си вземете и изоставена с дете, на тези им е по-трудно да се пласират, та може да се уредите с голяма красавица, която ако не е имала дете, е няма да ви иска. Тамън ще сте сигурни че може да ражда деца, а не е бездетна. Щото на един човек му се падна нашенка дето не може да има деца, та на родителите му не им беше никак кеф тази ситуация. Искат поколение да имат, внучета им трябват. Па и като имаш там едно хлапе, всички гледат на теб като на нормален човек, иначе те отбягват.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Аз съм верен съпруг бе, бла ббла бала бал
Eбaчecкитe подвизи

Гаси, вярно ли написа такава дума, да няма наказание после?

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Аз съм верен съпруг бе, бла ббла бала бал
Eбaчecкитe подвизи

Гаси, вярно ли написа такава дума, да няма наказание после?

Защото мразех всички по едно време и мен мразеха всички и нямах пари всеки ден да ходя по витрините да ева. Тая която е на профилната ти снимка, дъщеря ли ти е? И аз съм решил да се оженя вече.

преди 1 час, Белгиеца написа:

132154623132132

преди 16 часа, Белгиеца написа:

Я търси в интернет същата, да те видя къде ще я намериш, бе отворко.

ezero.jpg

Тебе даже Господ те е наказал с чувство за вкус.
На тая ако и връча една мотика и има да копа за трима.

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Тебе даже Господ те е наказал с чувство за вкус.
На тая ако и връча една мотика и има да копа за трима.

Тая ли бе колега?! То че е убава, убава е ама докато почне да копае под дъжда така и ще й напълнят отверствията с бели каски и ще стане като белгийска крава за 2-3 години.

преди 18 часа, Белгиеца написа:

Това що ми се струва че не е жена? Мяза ми на някакъв хибрид.... :D  баси и вкуса имаш.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Добре ме е наказал.

Аве дори и ти не заслужаваш такова жестоко наказание ама ония горе си знае работата.

• Автор
преди 2 часа, サムライオートバイ написа:

Тая която е на профилната ти снимка, дъщеря ли ти е?
И аз съм решил да се оженя вече.

Случайно момиче от Люксембург е.
За каква се решил да се бракуваш ?

Да пълня една и съща докато излезе нещо което мяза на мен.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Случайно момиче от Люксембург е.
За каква се решил да се бракуваш ?

• 2 месеца по-късно...
Казвате - България била малка (вече нагледно показах, че сме в топ 10 на Европа по големина), била бедна, нямало възможност за развитие на хората. И дори заплашвате, че отивате на Терминала да бягате в Лондон. А там  миете чинии, тоалетни и всичко, което е "нормално" вишист да работи в чужбина. 
Да де, като сме бедна държава, защо толкова голтаци, станали политици - вече са милиардери? Като няма възможности за реализация тук, защо като отида в Македония ме питат как могат да си изкарат български паспорт? Защо на морето руснаци и украинци ме питта как могат да станат български граждани? Защо в Гърция и Италия ме питат как да си прехвърлят фирмите в България, защото не искат да плащат скачащите до и над 70 % данъци? А ние тук - само мрънкаме! Като не ви харесва - променете България както искате да бъде. Като миете чинии в Лондон - каква полза от вас?
Веднага някой умник отговаря: Благодарение на емигрантите, които пращат пари в България, техните роднини живеят добре. 
Моля? И трети клас ли нямате? Да смятате?!
През последните 26 години от 9-10 милиона останахме половината тук. Да спасяваме положението. "Мозъците" изтекоха да мият тоалетни, както се вижда за този четвърт век. 
Тия като нас "без мозъците" - от общо 6 милиона българи, 1 милион са роми, 2 милиона - пенсионери, друг 1 милион учащи, 1 милион прави и здрави българи нито работят, нито си търсят работа... Та остават 1 милион българи, които работят и техният БВП е 40 милиарда евро годишно. 40 МИЛИАРДА ЕВРО! 
Да видим сега "мозъците" как помагат на България с помощи от техните чуждоземски заплати. Тук са 1 милион работещи - дават 40 милиарда евро годишно на България. В чужбина са над 3 милиона българи и дават 2-3 милиарда на година. Нещо да кажете за българите тук и в чужбина? Аз лично няма да кажа нищо хубаво. Единственият плюс е, че поемат чужд опит, от развитите икономики. И ако някой ден се върнат, ще донесат този опит. 
Но те не помагат на България. Те хранят чужди икономики. Както ние тук - 1 милион българи правим 40 милиарда БВП, така те го правят, но не в България. 
С нашите данъци, ние останалите в България, храним и техните деца, и техните родители. Те, с техните приходи и данъци в чужбина, хранят чужди деца и чужди родители. 
Това е грозната истина! И е време да си я кажем!

http://patriciakirilova.blogspot.bg/2016/10/blog-post_18.html

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.