Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 52 минути, miro20 написа:

Тоз мноо , ама много проЗт. Не очаквах че толкова ще се изложи.

https://breaking.bg/obshtestvo/радев-ще-си-замразиш-ли-заплатата/?fbclid=IwAR3XuMGscbCHVBNXZtPtfEFgLy6TAcVWNBpemoliZKX3b_9O92vk2RHguXY

Лайно!

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Голям си фен на тая калинка. Мине се не мине и цвъка нещо по фейса. Прибрала се от чужбина да дава акъл в страната, която е зарязала да се оправя сама. И това, ако не е лицемерие.

преди 4 часа, dedidi написа:

Лайно!

https://breaking.bg/politika/г-н-президент-призовавам-ви-активно-да-се-заразите-да-ви-мине-и-да-тръгнете-на-работа/

ами пак там другото лайно призовава президента сам да се зарази.

Все съм се застъпвал за президента, обаче ....... егати шушумигата - фатмак, ма баш класика в жанра. Този шушляк не, че президент, ами въобще политика повече няма и да помирише. Да ти ева и генерала, дето една проста простакеса си го командари, както си иска. Вместо да прояви личните си качества, своето достойнство и дисциплина, тръгнал да слугува на тази истерична шматка и то по най- мишкарския начин: квото му нареди, изпълнява, че и отгоре. Човек без лична позиция, без собствено мнение, без отговорност към нация и държава, и изобщо мухльо, поредното тъпо копеле навряно във властта, което се чуди какво ли изобщо прави там.

преди 6 часа, insec написа:

което се чуди какво ли изобщо прави там.

Как какво-изпълнява указанията на Кремъл за разрушаване на западната цивилизация. Прът в съдбата на България. А принципът е много прост-корона за него и вирус за нас!

В света има много умни и способни хора, като попремине пандемията, непременно ще се появят много въпроси как и защо, и най-важното-от къде се появи тя. И бъдете сигурни, че истината ще се появи, както за сваления  пътнически самолет в Украйна и загиналите 275 невинни, както за всички отровени от новичок и както за безброй подобни престъпления.

преди 1 час, B3M2W0 написа:

Как какво-изпълнява указанията на Кремъл за разрушаване на западната цивилизация. Прът в съдбата на България. А принципът е много прост-корона за него и вирус за нас!

В света има много умни и способни хора, като попремине пандемията, непременно ще се появят много въпроси как и защо, и най-важното-от къде се появи тя. И бъдете сигурни, че истината ще се появи, както за сваления  пътнически самолет в Украйна и загиналите 275 невинни, както за всички отровени от новичок и както за безброй подобни престъпления.

Ами тя вече е ясно "истината" за някои. Няма коронавирус, има заговор на злите илюминати срещу човечеството, МН17 е свален от бандеровците, каза го испанския диспечер, новичок е постановка на британските служби за дискредитация на "матушката". Всъщност... всичко е заради това :) 

Относно указанията... за съжаление това е поредно доказателство за тази подривно-хибридна дейност. Като по график излиза и изаква по една подобна простотия. Сякаш трябва по график да се отчита за тази дейност.

И не е само той. Преди Сидерович правеше по график я някой скандал, я нещо за "сваляне на санкции" . Сега щафетата я пое от него Копейкин. И това стана доста прозрачно и очевидно.

Дали на Решетников  се отчитат или колегите му, не знам...

Другото което е че е изцяло съгласувано с БСП. Да не кажа - диктувано.

Корнела не може да каже много от тези глупости в парламента, но чрез пРезидента - няма проблем. Него никой не му задава въпроси, той прави само изявления.

И да не забравяме какво му каза червенокосото вице Пеги :

И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено.”

А той отговори :

Поемам ролята да бъда вашият боец.

• Автор
“Разбирам огорчението на всички в Герб, че хората не ги харесват и освиркват по площадите и улиците, но тези същите хора, които за десет години се самозабравиха във властта, уви е време да си ходят и да не се връщат поне 20 години в политиката.

Това е моето мнение както предполагам и мнението на поне 5 милиона българи, които не са на хранилка в партия Герб.

Не става да гледаме децата си по скайп как растат, докато ние сме на гурбет!

Не става родителите ни да измират и да няма кой да ги погребе, защото ние сме на работа в чужбина!

Не става някак си така, едни хора всеки ден да ни обясняват как мислят за народа, докато харчат по 200 -300 само за обяд, а пенсиите на хората в селата да са толкова за месец!

Не става разни лелки, тетки и какички с фалшиви дипломи да са в политиката на България, защото имали чичко с парички зад гърба!

Не става и някак си не е морално в политиката на България повечето партийци да влизат с по-няколко стотин лева в банковите си сметки и само за 4 години да стават милионери и всички да се правим, че не виждаме това!

Не става и премиерът да е като султан, при положение, че ние сме парламентарна държава!

Не става така, знам, че сега пак всички от Герб и техните златни пръсти патрЕотите ще ми скочат, ще искат да ме заклеймят, но в случая пиша онова, което всеки ден чувам от хората на улицата и онова, което идва като писма от обикновени хора в президентството.

Не става господа и госпожи от Герб да ни обяснявате колко добре е държавата България, а децата в училищата дори да събират капачки за болниците!

Знам, че не ви харесва истината, но като не ви харесва, може да си тръгвате, да си подадете оставките и да се махнете от властта, тогава няма и да ви освиркват българите масово, защото ще си отдъхнат от вас и вашите безумия в тази власт.

Знаете, че няма незаменими хора, така че не си мисля изобщо, че без вас няма да я бъде България, но все повече се замислям, че с вас начело на тази страна, скоро може и да няма такава държава”.

генерал Румен Радев, президент на Република България
преди 2 часа, Филипов написа:

Източник?

https://www.informiran.net/не-е-само-йовчева-повечето-гербери-вли/

Там пък за източник са сложили ... овца нюз https://ovtzanews.blogspot.com/2020/02/4_23.html?m=1

Където пък се позовават на..... "информиран. нет" :) 

Николов , ето можеш да поразсъждаваш над споменатата малко по назад точка за "невярната" информация :giggle1:

Е как е а ? Виж колко са "разумни и интелигентни " хората

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, miro20 написа:

Ами тя вече е ясно "истината" за някои. Няма коронавирус, има заговор

Миркоо ще те видя какви ще ги дъвчеш в форумите , когатоако някой роднина се зарази .

преди 16 минути, adersa написа:

Миркоо ще те видя какви ще ги дъвчеш в форумите , когатоако някой роднина се зарази .

Не усети ли че говоря саркастично ? Ако дочетеш останалото за МХ17, и ако знаеще мнението ми и за останалите  измишльотини и лъжи, щеще д аме разбереш.

Аз не съм от този лагер на всичкознаещите професори дето отдавна откриха ИСТИНАТА че това било  просто настинка.

А точно обратното

преди 17 минути, M.Николов написа:

"офцанюз" ми харесва.:lol6:

Нали ? мн яко.

Да помедитираме за профила на хората които четат, вярват и смятат за ценно да постнат подобни неща тук ?  :) 

Не искам да давам квалификации че някои са мнооого чувствителни :)  И модератори даже. :)  

а за хора с този профил аз съм.. как беше... "моного знаеш не ми давай акъл, това е мнение, сектант, измет, лъжец, лайно, прост,  идиот " и т.н. 

преди 2 минути, miro20 написа:

отдавна откриха ИСТИНАТА че това било  просто настинка.

А точно обратното

Хахаха  те и за свинският грип преди 10 години викаха, че е настинка.

Какви ли не идиотщини съм чувал из темите, просто уточних че това не е моята позиция.

Не пожелавам на никого, даже на моите  фенове дето са с много  богат речник към мен, подобни неща за родителите им , роднините им. Да са живи и здрави. :) 

на 4.04.2020 г. в 9:38, miro20 написа:

Ами тя вече е ясно "истината" за някои. Няма коронавирус, има заговор на злите илюминати срещу човечеството, МН17 е свален от бандеровците, каза го испанския диспечер, новичок е постановка на британските служби за дискредитация на "матушката". Всъщност... всичко е заради това :) 

Относно указанията... за съжаление това е поредно доказателство за тази подривно-хибридна дейност. Като по график излиза и изаква по една подобна простотия. Сякаш трябва по график да се отчита за тази дейност.

И не е само той. Преди Сидерович правеше по график я някой скандал, я нещо за "сваляне на санкции" . Сега щафетата я пое от него Копейкин. И това стана доста прозрачно и очевидно.

Дали на Решетников  се отчитат или колегите му, не знам...

Другото което е че е изцяло съгласувано с БСП. Да не кажа - диктувано.

Корнела не може да каже много от тези глупости в парламента, но чрез пРезидента - няма проблем. Него никой не му задава въпроси, той прави само изявления.

И да не забравяме какво му каза червенокосото вице Пеги :

И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено.”

А той отговори :

Поемам ролята да бъда вашият боец.

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

Ето едно мн добро сравнение.

Цитат

Две обръщения към нацията, чийто повод е кризата с коронавируса, показа разликата в класата и манталитета. Едва ли на някой му хрумвало да сравнява фатмашката природа на българския президент Румен Радев с чувството на дълг на английската кралица Елизабет II – дори само подобна мисъл е проява на болезнено лош вкус. И все пак да ги сложим един до друг, за да осъзнаем какво институционално бедствие ни е сполетяло и което трябва да изтърпим с пясък между зъбите

Хейтърът Радев, президент на държава, която очевидно не обича. Когато се обръща към народа, го хули със стиснати устни. Прелива от злоба, че нищо не зависи от него и бълва хейт след хейт. Радев е президент на блато - единствено това научихме от него за три години и половина.

"Заедно ще се справим с тази болест и искам да ви уверя, че ако останем единни и решени, ще я преодолеем", каза кралицата в телевизионно обръщение към нацията. 

"Извънредните ограничения забавят ръста на заболеваемостта, но доведоха до обществена парализа и отключиха безпрецедентна социална и икономическа криза. Безработицата расте с часове, хиляди предприятия спират работа“, казва Радев също в тв обръщение към нацията.

"И преди сме се сблъсквали с предизвикателства, но това е различно.Този път се присъединяваме към всички нации по целия свят в общо начинание, използвайки големия напредък на науката и нашето инстинктивно състрадание, за да се излекуваме. Ще успеем - и този успех ще принадлежи на всеки един от нас", казва още Елизабет II.

"Мизерията не е спасение от вируса. Вече споменах, че гладът скоро може да надделее над страха и последствията рискуват да бъдат по-разрушителни от самия коронавирус. Затова трябва да си поставим ясна национална цел – възможно най-бързо, управляемо и безопасно връщане към относително нормален ритъм на живот, към производство, към свободно движение на хора и стоки“, казва пък Радев.

"Трябва да се успокоим, че макар да трябва още да издържим, ще дойдат отново по-добри дни: отново ще бъдем с приятелите си; отново ще бъдем със семействата си; ще се срещнем отново. Болезненото чувство за раздяла с близките, което социалното дистанциране предизвиква у хората, напомня за опита на евакуираните деца през Втората световна война. Сега, както тогава, ние знаем, дълбоко в себе си, че това е правилното нещо, което трябва да се направи", заяви 93-годишната кралица.

“Мизерията не е спасение от вируса. Реалната помощ по време на криза е безвъзмездната, а не чрез заеми. Правителството не преосмисля приоритетите ни, а тегли заем до 10 млрд. лева, който всички ще плащаме много години. Управляващите трябва да преосмислят социалната изолация. Не на репресията и цензурата“, пламенно изрича българският президент. 

Толкова е малък Радев, че кощунство е да му мерим приказките с английската кралица. И тъй като не може да надскочи боя си, се е развъртял като Смъртта с косата. Около него всичко е прекалено дребно. И всичко опира или до амбициите на жена му, или до параноичната му страст да командва. 

Когато Радев се обърне към нацията, разбираме, че катастрофата е неизбежна, ако решенията трябва да са в неговите ръце. Бог да пази кралицата, казват англичаните.  Какво казват българите, ще стане ясно след година и половина, когато старшина Радев поиска втори мандат.

https://www.plovdiv24.bg/novini/analizi/Taka-se-pravi-Radev-kato-Elizabet-II-953736?fbclid=IwAR0DevztOnceqn43WYB2sTffkMe2qmKRbwKMl2F5GeXAPHpzg7S0XGzgMIQ

Много добро според теб, според мен не.От всякъде лъха на пристрастност.

Да не споменавам, че да сравняваш икономическото състояние на хората в България с това на хората във Великобритания е доста дебилно.

Сравнявам подхода и посланията. Гледай принципа.

Хареса ми как са цитирали абзаци от техните изказвания и колко контрастират.

Една нация се обединява, тук фатмаците ги стяга фуражката и само разединяват хората.

Ама не може да сравняваш несравними неща, я се поинтересувай какви икономически мерки взе правителството във Великобритания и какви нашето, отделно разликата в благосъстоянието на британеца и българина, та е много нормално двамата държавни глави да отдават значение на различни аспекти от кризата.

Айде  бе.. ?? Не можело да сравняваме изказвания на лидери на държавите. По еднаква тема каквато е кронавируса и обръщенията им към народа ???

И какво общо има икономическото положение. Говоря кой какви послания отправя към нацията и народа си . Нито кралицата, нито пРезидента ни имат пряко влияние на икономически лостове .

Ако сравняваш на ниво изпълнителна власт, тогава да, можем да говорим за икономика и политика. В случая е друго.

Ама спекулирай си .... пак си на принципа търсиш изключенията, търсиш малкте вратички, търсиш сламката,  а не това което те "блъска с гредата".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.