Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 23 минути, adler88 написа:

(лично аз съм шиит), 

Благодаря за признанието.
Сега напълно ми стана ясно защо си толкова против Конвенцията в защита на жените!

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 7 минути, Aumi написа:

Благодаря за признанието.
Сега напълно ми стана ясно защо си толкова против Конвенцията в защита на жените!

Хей същество, колко пъти трябва да ти се обяснява, че въпросната конвенция изобщо не прави вятър на защитата на жените. Кога ще разбереш най-сетне, че целите на конвенцията нямат нищо общо с кухите и популистки декларации срещу домашното насилие. Хм, абе що изобщо си губя времето с теб. Успя ли да се гримираш? Моето предложение да ми дойдеш на гости в Турция още е в сила. Това е единственият ти шанс да станеш нормална жена, не изпускай влака, после да не се наложи да пъплиш с циганска каручка, с магаре, или пеша, по пътя към Анадола.

преди 5 часа, Lumberman написа:

Защо трябват гей-паради, защо е тази показност и натрапчивост?

Никъде не съм казала, че защитавам гей-парадите.
Напротив, по-горе казах, че съм против такава показност.
Грозно е човек да парадира със своята сексуалност, защото сексуалността е нещо много лично.
А гей-парадите показват една извратеност и превръщат сексуалността в гротеска.

Така че в случая, не Конвенцията в защита на жените е виновна за това грозно поведение на някои индивиди.
Може би при това положение, в което обществото се смята застрашено от нашествието на някаква извратена сексуална култура, трябва да се създаде Конвенция против гей-парадите и извратената сексуална показност.

преди 6 минути, adler88 написа:

Моето предложение да ми дойдеш на гости в Турция още е в сила.

И какво ще стане ако дойда в Турция?!
Там по-лесно ще ме пречукаш ли? :D

Цитат

Това е единственият ти шанс да станеш нормална жена,

И каква е нормалната жена според твоите критерии?
Жената в бурка, която няма никаква права! Която е възприемана като животно за секс и разплод!

преди 7 минути, Aumi написа:

Грозно е човек да парадира със своята сексуалност, защото сексуалността е нещо много лично.

Така че в случая, не Конвенцията в защита на жените е виновна за това грозно поведение на някои индивиди.
Може би при това положение, в което обществото се смята застрашено от нашествието на някаква извратена сексуална култура, трябва да се създаде Конвенция против гей-парадите и извратената сексуална показност.

За какво пречукване плещиш? Няма да те пречукам. Не и с преставката ПРЕ. Просто ще сбъдна мечтата на всяка нормална жена. Две Д-та, и едно Т. Тоест: дом, деца, тенджера (може и под налягане, ако остана доволен от гозбите).

преди 12 минути, Aumi написа:

И каква е нормалната жена според твоите критерии?
Жената в бурка, която няма никаква права! Която е възприемана като животно за секс и разплод!

Хм. Със съжаление констатирам, че българките са почти изтървани. Дотам се разглезихте и извратихте, че считате раждането за тежка военна и трудова повинност, а на дома- като концентрационен лагер. Не мога да проумея- как е възможно една жена да не иска да ражда и да гледа децата. Либералната демокрация дотам ви е изпила мозъка, че ви е лишила дори от майчини чувства. Професорът (имам предвид Иво Христов) ще се окаже прав- либерализмът и демокрацията целят създаване на нов биологичен вид-клонинг. Японското аниме е тъкмо този нов, пластмасов потребителски де...ил с неустановена сексуална, човешка, родова, национална, и културна идентичност.

преди 7 минути, adler88 написа:

За какво пречукване плещиш? Няма да те пречукам. Не и с преставката ПРЕ. Просто ще сбъдна мечтата на всяка нормална жена. Две Д-та, и едно Т. Тоест: дом, деца, тенджера (може и под налягане, ако остана доволен от гозбите).

Ами стой си тогава в Анадола, и не давай акъл тук!
Защото ние не живеем в Анадола, а в правова европейска държава, в която жената не служи само като инструмент за чукане и разплод, а години наред е работила наравно с мъжа, а днес много жени работят повече и от мъжете и доказаха, че свободата на жената не се състои само в сексуалната свобода, а и в това, че тя е равноправен Човек, от женски пол,  а не някакво същество, което е на някакво по-долно стъпало от мъжа!

току-що, Aumi написа:

Ами стой си тогава в Анадола, и не давай акъл тук!
Защото ние не живеем в Анадола, а в правова европейска държава, в която жената не служи само като инструмент за чукане и разплод, а години наред е работила наравно с мъжа, а днес много жени работят повече и от мъжете и доказаха, че свободата на жената не се състои само в сексуалната свобода, а и в това, че тя е равноправен Човек, от женски пол,  а не някакво същество, което е на някакво по-долно стъпало от мъжа!

Свърши ли с грамофонната плоча? Значи мога да си извадя тапите от ушите.

преди 11 минути, adler88 написа:

Свърши ли с грамофонната плоча? Значи мога да си извадя тапите от ушите.

Защо, кое не ти хареса, което не искаш да чуеш?

Може би това ти харесва повече?

200 милиона шиити празнуват кървавия ритуал Ашура

AshuraBlood1.jpgashura-1-e1415107367236.jpg

http://www.vestnikataka.bg/2012/11/200-милиона-шиити-празнуват-кървавия-рит/
..

Значи според теб, това са нормални ритуали и това е нормалното общество в което трябва да се живее?!

А нормалните жени трябва да са опаковани като чували за смет?
wives-640x480.jpg

преди 1 минута, Aumi написа:

Защо, кое не ти хареса, което не искаш да чуеш?

Може би това ти харесва повече?

200 милиона шиити празнуват кървавия ритуал Ашура

AshuraBlood1.jpgashura-1-e1415107367236.jpg

http://www.vestnikataka.bg/2012/11/200-милиона-шиити-празнуват-кървавия-рит/
..

Значи според теб, това са нормални ритуали и това е нормалното общество в което трябва да се живее?!

А нормалните жени трябва да са опаковани като чували за смет?
wives-640x480.jpg

Е и???

Не те упреквам! Само мога да те съжалявам!

Образован човек си. Само остава да се освободиш и да станеш и свободен човек!
Пожелавам ти го от сърце!

Прекрасният нов свят на либералната демокрация и на защитниците на правата на личността. Това е светът на Истанбулската конвенция, радвайте се и пейте!

f0c983b8.jpg

205170875_7d755253c6e0e1db3b45026e7dfada28_800.jpg

1.jpg

3814b316_thumb_fed_photo.jpg

en6VRMTiDmY.jpg

15.jpg

3543_900.jpg

post-127-1117122302.jpg

95498352.jpg

usa crimes.jpg

преди 5 минути, adler88 написа:

Прекрасният нов свят на либералната демокрация и на защитниците на правата на личността. Това е светът на Истанбулската конвенция, радвайте се и пейте!

Не, самата Истанбулска конвенция няма нищо общо с това!

Светът ще бъде свободен и хората ще бъдат щастливи и ще живеят в мир и любов, само когато всички са готови за това!
Когато няма да има разделения и идеологии, които да ги разделят, и в името на които да се борят и убиват безсмислено!

Дотогава ...за огромно съжаление - ще е така!

Горди, достойни, свободни, умни и красиви труженички позират пред камерата, препълнени с радост и щастие от въвеждането на Истанбулската конвенция срещу екслоатацията на жените-майки.

prostitutes.jpg

преди 5 минути, adler88 написа:

Горди, достойни, свободни, умни и красиви труженички позират пред камерата, препълнени с радост и щастие от въвеждането на Истанбулската конвенция срещу екслоатацията на жените-майки.

Както се знае, проституцията е най-древната професия.
Проституция има не само в обществата които защитават правата на жените, но и в арабския свят. Нали знаете, че търсенето определя предлагането.
Така че, е несериозно това да се дава като някакъв аргумент против Конвенцията.

Докато в западна Европа свободните и щастливи жени се радват на постиженията на Истанбулската конвенция за равноправието на жените с мъжете, техните връстнички в Иран стенат и плачат, затиснати в робските окови на шериата, осъждащи ги на майчинство, дом и семейство.

iranian girls.jpeg

iranian students.jpeg

Да не забравяме и тежката участ на студентките в Иран, лишени от благата на Истанбулската конвенция, и които гледат с мрачни предчувствия за нерадостната съдба на бъдещи лекарки, инженери, архитекти, компютърни специалисти и учителки.

iranian graduated.jpeg

Кефят ме персийците, завладяват ги, приемат исляма, в един момент като по-образовани движат нещата в Халифата, а на един по-късен етап дори създават своя версия на исляма.

преди 1 минута, adler88 написа:

Да не забравяме и тежката участ на студентките в Иран, лишени от благата на Истанбулската конвенция, и които гледат с мрачни предчувствия за нерадостната съдба на бъдещи лекарки, инженери, архитекти, компютърни специалисти и учителки.

iranian graduated.jpeg

Най-сетне, нека проявим своето човешко съчувствие към онези иранки, които са лишени от гей паради, и вместо в публичния дом, са насила отведени в библиотеката да четат и да се образоват. 

25111049.jpg

преди 2 минути, M.Николов написа:

Кефят ме персийците, завладяват ги, приемат исляма, в един момент като по-образовани движат нещата в Халифата, а на един по-късен етап дори създават своя версия на исляма.

И кое по-точно те кефи?

Че от стотици години безумните конфликти между сунити и шиити, не спират ли?

Точно пък на човек, който не прави разлика между персийци и араби ще ми е доста трудно да го обясня.

Да кажем най-общо, че това да създадеш ново течение в исляма е много трудна задача.

преди 20 минути, M.Николов написа:

...

Отношението към жените в Иран - "пример за демокрация и свобода"!

http://pik.bg/зверствата-срещу-жени-в-иран-са-ужасяващи-вижте-зловещата-им-съдба-в-снимки-18-news507889.html

преди 9 минути, M.Николов написа:

Да кажем най-общо, че това да създадеш ново течение в исляма много трудна задача.

Със сигурност е много по-трудно, отколкото да създадеш нова деноминация в Християнството.
Но това не значи, че в Исляма също няма секти.

преди 21 минути, adler88 написа:

Най-сетне, нека проявим своето човешко съчувствие към онези иранки, които са лишени от гей паради, и вместо в публичния дом, са насила отведени в библиотеката да четат и да се образоват.

Иран забрани 77 специалности да се изучават от жени

Нова забрана затвори врати на милиони ирански жени, които искат да специализират в областта на инженерството, управление на бизнес, ядрена физика, археология и ще 77 специалности, които според новите закони ще бъдат забранени за изучаване от представителките на нежния пол.

Тази забрана естествено предизвика отзиви от цялата международна общност и стана причина за множество дебати и разногласия за правата на жената в Иран.

Според новоприетия законопроект и в  36-те висши учебни заведения в страната няма да се позволява обучение на жени в области като като английска филология, преводач, мениджмънт в хотелиерството, на инженерство, управление на бизнес, ядрена физика, археология и др. Те ще бъдат достъпни за изучаване само от представителите на мъжкия пол./news359

Техеран/Иран

http://www.news359.bg/2014/02/07/iran-zabrani-77-spetsialnosti-da-se-izutchavat-ot-zheni/

разкрих  основната причина защо турция е подписала  и ратифицирала истамбулската конвенция

в нея се пише че на джендерите   се дава убежище на бежанци

значи  терористи съвсем легално могат да дойдат във всяка държава ратифицирала истамбулската конвенция

ако кажат че са джендери

и могат да го направят  със чиста съвест понеже алах позволява срещу неверниците да се ползват всички средства

дори да се яде свинско .

ТРОЯНСКИ КОН

искат да ни вкарат терористи

Сергеев, разкри ги.Сега отивай да пазиш границата.:D

А ти Ауми, внимавай да не ти скочат:

http://www.news359.bg/2012/02/22/zheni-nindzhi-se-obutchavat-v-teheran/

:D

мбаси, оплескахме я...ъ-ъ-ъ...тъй де, Иран ли беше или Ирак?!!!
аве, туй, в нетя, секи си пише кот му дой на акъля и се публикува тук в темата като факт
:shock11:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.