Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 1 час, Белгиеца написа:

Абе снощи по една английска телевизия в предаването First dates hotel дават двама изглеждащи като брадати на любовна среща запознанство. И по едно време единия англичанин вика на другия, че бил транс. Значи родил се е жена, ама решил да се прави на мъж и гълта хормони за да му порасне брада. Те така. И се цункаха накрая, харесаха се гей плюс фалшив гей.
Ха ха ха ...
Сега остава някоя хамериканска фирма да пусне в продажба мъжки хормони от козел и като ги пият да им израстват роги и направо Юнкер ще заповяда на Боко да се приеме и рогат пол.

Не знам как е в родната ти Белгия, но в Иран допреди 6-7 години за обратните имаше задължително само едно вразумяване- бесене на площада, на кран, пред всички. Моллата обявява на висок глас за какво ще бъдат окачени на слънце, после стражите на ислямската революция им ритат масичките под краката. Когато дълбоко уважаваният от мен Махмуд Ахмадинеджад слезе от власт след 2 мандата управление (иранската конситуция позволява максимум 2 мандата, демек- никой не е пожизнено абониран за властта, както оня вампир с коронката на главата- влечугото-кралица в Англия, за белгия не знам дали е монархия, но ми е през барабана самото съществуване на Белгия. Та, когато свърши втория мандат на Ахмадинеджад и реформаторите смениха консерваторите във властта, една от първите работи, които новия шеф Рухани свърши, е да отмени смъртното наказание за обратни, и да го замени с далеч по-либералните 20 години лишаване от свобода, в случай на доброволно приемане на лечение с хормони, присъдата може да се съкрати драстично, и лицето на излезе от затвора нормален мъж, респективно жена, след няколко години престой на топло. Иран е единствената страна в света, в която ако поискаш да си смениш пола и подадеш заявление в съответното учреждение (мисля, че беше към здравното министерство), официално ти определят дата за смяна на пола, и съответно ти издават нов паспорт с женско име. Всичко това- абсолютно безплатно, повтарям за несведущите- абсолютно гратис, и за сметка на националния бюджет. Много американци с обратни мечти идват в страната да се възползват, щото е публична тайна че в Иран е безплатно, докато в родната им Америка такава процедура може да прехвърли 400 000 долара.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 4 минути, sound написа:

Политическите пристрастия нямат място в тази тема - нещо, което на теб  ти създава видими неудобства, но какво да се прави: не всички сме продажни политически измекярчета Мирчо.

Напротив. Темата е прекрасен пример за спекулативна политика, имаща много малко общо с конвенцията , и пример за партии-измекяри които се въртят на шиша единствено и само каквото и когато им кажат някои външни сили.

Няма друга логическа причина една партия да си промени за отрицателно време позицията, която преди е била ЗА , а сега против.

Впрегнаха и стари църковни агентури дори. И от привърженик на конвенцията, и църквата стана против.

За мен пак казвам, това най много ми прави впечатление. КАк от 2008, 2011 г нямаше проблеми, а днес изведнъж тотално наопаки. Разбирам винаги да са били против, да са спорили в ПЕС , да са се карали в Европа, да не са събирали подписи в ПОДКРЕПА, и т.н. но  уви...

Това не е прецедент де.

Затова и викат г-жа Лъжа .

там където не са поддписали конвенцията са пример за четящи дипломати които  не са иесмени

и няма нужда да им стига до парламентити за да решават  цветът на водата какъв да е според разни конвенции

между народни договори трябва да се подписват само когато за съчинени от от държавите

а не да им се  предлагат писани на тъмно от лизбийки.

а там където са ратифицирали  ИК народа спокойно може да се вдигне и да съди държавниците си за народна измяна и публично да ги екзекутира.

зоничките в синьо

250px-DomesticViolenceConvention.svg.png

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Абе снощи по една английска телевизия в предаването First dates hotel дават двама изглеждащи като брадати на любовна среща запознанство. И по едно време единия англичанин вика на другия, че бил транс. Значи родил се е жена, ама решил да се прави на мъж и гълта хормони за да му порасне брада. Те така. И се цункаха накрая, харесаха се гей плюс фалшив гей.
Ха ха ха ...
Сега остава някоя хамериканска фирма да пусне в продажба мъжки хормони от козел и като ги пият да им израстват роги и направо Юнкер ще заповяда на Боко да се приеме и рогат пол.

Не знам как е в родната ти Белгия, но в Иран допреди 6-7 години за обратните имаше задължително само едно вразумяване- бесене на площада, на кран, пред всички. Моллата обявява на висок глас за какво ще бъдат окачени на слънце, после стражите на ислямската революция им ритат масичките под краката. Когато дълбоко уважаваният от мен Махмуд Ахмадинеджад слезе от власт след 2 мандата управление (иранската конситуция позволява максимум 2 мандата, демек- никой не е пожизнено абониран за властта, както оня вампир с коронката на главата- влечугото-кралица в Англия, за белгия не знам дали е монархия, но ми е през барабана самото съществуване на Белгия. Та, когато свърши втория мандат на Ахмадинеджад и реформаторите смениха консерваторите във властта, една от първите работи, които новия шеф Рухани свърши, е да отмени смъртното наказание за обратни, и да го замени с далеч по-либералните 20 години лишаване от свобода, в случай на доброволно приемане на лечение с хормони, присъдата може да се съкрати драстично, и лицето на излезе от затвора нормален мъж, респективно жена, след няколко години престой на топло. Иран е единствената страна в света, в която ако поискаш да си смениш пола и подадеш заявление в съответното учреждение (мисля, че беше към здравното министерство), официално ти определят дата за смяна на пола, и съответно ти издават нов паспорт с женско име. Всичко това- абсолютно безплатно, повтарям за несведущите- абсолютно гратис, и за сметка на националния бюджет. Много американци с обратни мечти идват в страната да се възползват, щото е публична тайна че в Иран е безплатно, докато в родната им Америка такава процедура може да прехвърли 400 000 долара.

Ако някой добър ден за демокрацията решиш от менте-белгиец отново да станеш нормален човек, давам ти безплатен съвет как може да стане това. Вземаш си белгийската баба под ръчичка, купувате билети за Иран, и се тропвате заедно в министерството за смяна на пола. Тя става достолепен патриарх на почтена възраст, а ти- мома в разцвета на силите си и в репродуктивна възраст. При подобна съвсем прилична, да не кажа- идеална съпружеска хармония и идилия, един хубав ден може да се окажеш щастлива съпруга на великия везир на Белгия, или, както неверниците го наричат везира- министър-председател...упс, май премиер беше. Да, ще станеш жената на премиера на Белгия.

преди 26 минути, Yvan Sergeev написа:

там където не са поддписали конвенцията са пример за четящи дипломати които  не са иесмени

и няма нужда да им стига до парламентити за да решават  цветът на водата какъв да е според разни конвенции

между народни договори трябва да се подписват само когато за съчинени от от държавите

а не да им се  предлагат писани на тъмно от лизбийки.

а там където са ратифицирали  ИК народа спокойно може да се вдигне и да съди държавниците си за народна измяна и публично да ги екзекутира.

зоничките в синьо

250px-DomesticViolenceConvention.svg.png

То прекрасно това с бесенето, но като гледам картата и погледът ми се спре на Турция, почват да ме връхлитат някакви съмнения как точно ще се получи това при Тайип Ердоган.  И въобще- повод за сериозен размисъл защо Турция е подписала тази конвенция, при това на своя територия. Имам две обяснения- или нежно е поставила въпроса пред европейците като вид търговска сделка- дайте безвъзмездно 10-ина милиарда, и одма подписваме. После известно време конвенцията се спазва (в Турция не е проблем да се спазва нещо, което не играе никакво значение в живота на хората, и на практика не съществува, казвам това от личен опит). Или...хм, това е естествено продължение на сделката- от самото начало Турция си играе като котка с мишка, с Европейския съюз- прибира откупа на Европа, и изобщо не спазва конвенцията, от самото начало бие дузпата на обратните, като тихомълком ги дави в Босфора. Красота! Ако е това, което предполагам, ново аферим, евалла, и ашколсун на Турция и на Ердоган!

като се стигне джендерите да се разхождат по турска земя  ще ги канят на хапка и пийка

да снимат медиите либералната власт на турция  и да ги види целия свят че са добри турци

и на следващата сутрин ще ги заравят  джендерите по деретата живи 

турция е подписала щото е троянски кон за вкарване на  терористи 

преди 4 часа, miro20 написа:

И последно което бих искал да вметна. МЕн също не са ми приятни и гей паради, и демонстриране на нестандартни хора, нито да се правят над останалите.

тогава защо ИК  дискриминира мъжете ? и поставя жените над останалите ?

Цитат

Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие

а под жени насилието разрешено ли е 

и защо няма мъже в заглавието?

преди 58 минути, miro20 написа:

.......

Само, че освен на теб, на никой друг в темата не му пука, коя партия, какво подкрепяла - в случая иде реч за нещо много много над политиката, ала ти все още не си порастнал чак толкова, нивото ти е само до политиката, по- нагоре не можеш да скиваш.  Така, че сори - противниците на конвенцията се противопоставят именно на конвенцията, коя партия я защитава, коя не, въобще не е от значение ..... е освен за теб, тъкмо за това си и ЗА конвенцията, щото да не пострадат герб. Поради и тази причина - че мненията ти се клатят единствено от политическия интерес - си толкова ненавиждан в този форум. Казано с други думи - ти не си човек със собствено мнение, а просто една послушанка на една партия.

преди 32 минути, Yvan Sergeev написа:

.......

Турция е подписала поради същата причина, поради която и ние ще подпишем - щото няма къде да идем, има много по- големи сили, които определят тези посоки ... уви.

преди 6 часа, adler88 написа:

Това, което си поместила...не самите фотографии, а гнусната манипулация, съдържащи се в епитета "кървав" ритуал Ашура...Това не ти е дивашката европейска и християнска инквизиция с горенето на клада на живи хора, нито ти е геноцидът над собствения народ, наречен Истанбулска конвенция и евроинтеграция. Това е висша форма на религиозно пречистване и почитане на избитите от душманите, шиитски имами и светци от Кербала, и нито един от моите събратя не е принуден или насилен да вземе участие в това върховно съпреживяване и съпричастие на страданията на нашите герои, шествието е съставено изцяло от дълбоко вярващи и пречистени телом и духом шиити. За нас е израз на най-висока чест участието в тази процесия, няма шиит, който да не се чувства дълбоко трогнат и преобразен от пречистването, и лично аз още не съм вземал участие в Ашура, но кълна се в паметта на блаженния Али, ще го сторя непременно при първата отдала ми се възможност! В името на Аллах и неговия пророк! В името на Али!

Искам от теб веднага, тук и сега, да премахнеш оскърбителния и кощунствен коментар-надпис за "кървав" ритуал! Или ще сторя нещо, което съвестта и вярата ми ме задължават да сторя! Няма да допусна никой да се гаври с паметта на мъчениците от Кербала!

Първо, не аз съм измислила това заглавие, а това беше цитат от статия за която дадох линк.
Второ, нямам си на представа какво почитате, и не знам защо те обижда определението "кървав", защото след като се изпише "ритуала Ашура" в Гугъл, всички кадри показват разни кървища и хора които се самобичуват.

Ако имаш някакви претенции, можеш да се обърнеш към медиите които отразяват тези събития.

А ако питаш за моето мнение ...-  не мисля , че може да има по-голяма диващина и по-голямо невежество от това да се самонаказваш и самонараняваш в името на някакъв пророк или религиозен водач!

https://www.google.bg/search?q=шиити+ритуал+Ашура&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiD58HW6JHZAhVE1SwKHQsEAGgQ_AUICigB&biw=1360&bih=654

https://bultimes.com/glavata-na-revyashto-bebeto-se-rezhe-s-nozh-kato-chast-ot-karvavata-islyamska-ashura-traditsiya/

http://world.time.com/2013/11/14/shiite-muslims-celebrate-ashura/photo/iraqi-shiite-muslims-bleed-during-the-religious-festival-of-ashura-in-baghdad/

2013-11-14t140001z_1565663978_gm1e9be1.j

преди 12 минути, sound написа:

Само, че освен на теб, на никой друг в темата не му пука, коя партия, какво подкрепяла - в случая иде реч за нещо много много над политиката, ала ти все още не си порастнал чак толкова, нивото ти е само до политиката, по- нагоре не можеш да скиваш.  Така, че сори - противниците на конвенцията се противопоставят именно на конвенцията, коя партия я защитава, коя не, въобще не е от значение ..... е освен за теб, тъкмо за това си и ЗА конвенцията, щото да не пострадат герб. Поради и тази причина - че мненията ти се клатят единствено от политическия интерес - си толкова ненавиждан в този форум. Казано с други думи - ти не си човек със собствено мнение, а просто една послушанка на една партия.

Според мен е точно обратното . Воят срещу конвенцията помага на ГЕРБ . Те и без това се чудят как да направят така че да не я ратифицират то не е питане на конституционен съд то не са изпълнения. И сега като ревнат много хора против конвенцията и те ще си измият ръчичките като Пилат Понтийски и ще кажат "Щом народът казва така - ние ще се подчиним" и няма да им дърпат ушичките в Брюксел и няма да се разправят с коалиционни партньори и най - важното няма да си развалят отношенията с Москва" Та всичкия този шум страшно добре ги устройва- сигурен съм. Да не говорим че всички полудяха да обсъждат нещо несъществено и забравиха куп по важни техни прегрешения.

преди 14 минути, Aumi написа:

Първо, не аз съм измислила това заглавие, а това беше цитат от статия за която дадох линк.
Второ, нямам си на представа какво почитате, и не знам защо те обижда определението "кървав", след като се изпише ритуала Ашура в Гугъл, всички кадри показват разни кървища и хора които се самобичуват.

Ако имаш някакви претенции
https://www.google.bg/search?q=шиити+ритуал+Ашура&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiD58HW6JHZAhVE1SwKHQsEAGgQ_AUICigB&biw=1360&bih=654

https://bultimes.com/glavata-na-revyashto-bebeto-se-rezhe-s-nozh-kato-chast-ot-karvavata-islyamska-ashura-traditsiya/

Явно живееш в някакъв паралелен свят, известен само на себеподобните ти, със закони противни на божествената и човешката воля, с изкривени и огънати като криво огледало представи за живота и хората. Никъде, повтарям, никъде, не намерих израза "кървав ритуал". Първата страница, която ми се отваря в най-популярната и глобална търсачка яндекс, при справката "Ашура", гласи: "Шиитите от цял свят празнуват свещения ден Ашура"! Втората податка гласи" Шиитите празнуват най-големият мюсюлмански празник" Отново- нито дума за кървави ритуали. Празник и свещен ден е едно, кървав ритуал-съвсем друго, нечистоплътно, гнусно и американско внушение.Не вярваш?? Заповядай линк, и на мига ми се извини! 

Моля да не се въвеждат в заблуждение тези които не са последвали линка http://www.vestnikataka.bg/2012/11/200-милиона-шиити-празнуват-кървавия-рит/

Още заглавието ритала е наречен така.

преди 15 минути, adler88 написа:

Явно живееш в някакъв паралелен свят, известен само на себеподобните ти, със закони противни на божествената и човешката воля, с изкривени и огънати като криво огледало представи за живота и хората. Никъде, повтарям, никъде, не намерих израза "кървав ритуал". Първата страница, която ми се отваря в най-популярната и глобална търсачка яндекс, при справката "Ашура", гласи: "Шиитите от цял свят празнуват свещения ден Ашура"! Втората податка гласи" Шиитите празнуват най-големият мюсюлмански празник" Отново- нито дума за кървави ритуали. Празник и свещен ден е едно, кървав ритуал-съвсем друго, нечистоплътно, гнусно и американско внушение.Не вярваш?? Заповядай линк, и на мига ми се извини! 

Ето статията която цитирах.

http://www.vestnikataka.bg/2012/11/200-милиона-шиити-празнуват-кървавия-рит/

Дори и да не си намерил другаде думата кървав, кадрите говорят ясно какво се прави на този празник.

Но не знам защо не те притесняват кадрите, а думите и определенията?!

Може би ще обясниш по-подробно как точно се празнува този празник и какво правят на него?

Цитат

със закони противни на божествената и човешката воля, 

, с изкривени и огънати като криво огледало представи за живота и хората.

Да, моите представи са за един друг свят. Свят без насилие, без кървави жертвоприношения и ритуали.Без религиозен фанатизъм и екстремизъм.
Един свободен свят, без религиозни и политически групировки.
Ако това наричаш изкривена представа - нямам нищо против, дори се радвам,  че моята представа е коренно различна от вашата.

преди 23 минути, lsmurf написа:

......

Да помага и да вреди, на която си ще партия - воят срещу конвенцията не е политически, а съвсем народен.

преди 2 минути, sound написа:

Да помага и да вреди, на която си ще партия - воят срещу конвенцията не е политически, а съвсем народен.

Няма нищо лошо в това да е народен. Дано само народът да се научи да протестира и за другите къде къде по важни неща а да не заспи блажено като победител след като Борисов излезе и с присъщата му артистичност обяви че той като народен лидер ще спази искането на народа. Ти лично например ще му ръкопляскаш ли в този момент - защото аз твърдо няма да го направя.

преди 29 минути, Aumi написа:

Ето статията която цитирах.

http://www.vestnikataka.bg/2012/11/200-милиона-шиити-празнуват-кървавия-рит/

Дори и да не си намерил другаде думата кървав, кадрите говорят ясно какво се прави на този празник.

Но не знам защо не те притесняват кадрите, а думите и определенията?!

Може би ще обясниш по-подробно как точно се празнува този празник и какво правят на него?

Да, моите представи са за един друг свят. Свят без насилие, без кървави жертвоприношения и ритуали.Без религиозен фанатизъм и екстремизъм.
Един свободен свят, без религиозни и политически групировки.
Ако това наричаш изкривена представа - нямам нищо против, моята представа да е коренно различна от вашата.

Аятолах Хаменей за най-светлия празник Ашура. Изслушайте внимателно, от край до край неговото свято слово, и кажете под кое негово твърдение не бихте се подписали с чисто сърце и душа, къде ще откриете завист, злоба, алчност, сребролюбие, призив за насилие над жени, деца, старци, призив за експлоатация, проституция, потребителство, и наслада от материалното- всички онези смъртни грехове и извратености на паралелния свят на Америка и западна европа, човеконенавистен свят, в който човекът не значи нищо, а жената не е нищо повече от стока за потребление.Шиитизмът в противовес, не е стока за потребление, нито призив за експлоатация и толериране на джендърни изроди, а състояние на пречистената душа, на висшите духовни цели по братство и равенство между всички човешки същества под покрива и в градината на Всевишния. Тъкмо шиитският ислям е свят на човешките ценности, на обикновените радости и тревоги, свят без насилие, войни, експлоатация, и уродливости, които отдалечават и отчуждават човек от Всевишния, и от заветите на неговия пръв имам, блажения Али!

преди 19 минути, lsmurf написа:

.....

Така като гледам кадрите по новините, има повече протестиращи по въпроса за Пирин, отколкото във връзка с конвенцията - за съжаление народа ни стигна до онова задънено положение, при което протестирането вече не е толкова определящо.

п.п. а за ръкопляскането - единственото политическо решение, за което съм дал що годе някакви аплодисменти, това е премахването на наборната военна служба. Всичко друго е такава мацаница, че политиците ни има още много хляб да изядат, докато заслужат моите поздравления.

преди 26 минути, lsmurf написа:

Няма нищо лошо в това да е народен. Дано само народът да се научи да протестира и за другите къде къде по важни неща а да не заспи блажено като победител след като Борисов излезе и с присъщата му артистичност обяви че той като народен лидер ще спази искането на народа. Ти лично например ще му ръкопляскаш ли в този момент - защото аз твърдо няма да го направя.

Българи, благодарете на това същество, което благородно ви разрешава да протестирате, ако протестът ви е народен, а не платен от някоя чужда агенция или чуждо посолство. А относно важните за това същество неща- нека отгатна- съществото е срещу корупцията на онези партии, в които не членува, и за корупцията на неговата партия, особено ако тази партия дойде на власт - дай, българия. Е те тогава дете в майка наистина ще зареве, и слава на Аллах, че шансовете на тези изроди да дойдат на власт, е точно нулев. Другите важни проблеми за това същество са премахването на всякакви данъци за богатите, и правото на всеки гей да си боядисва косата в зелено и синьо. Страшно важно, да знайш...

преди 4 минути, Aumi написа:

Отново се изказа тотално неподготвена. Всяка власт по дефиниция идва от Всевишния, и дори най-отвратителната деспотия като режимът в Америка, е по волята на Аллах, който иска по този начин да накара американците да си изкупят греховете- като пожизнени и безропотни роби на банките. Относно Иран- след като се разбрахме, че източникът на всяка власт е волята на Всевишния, то следователно най-демократичната уредба в света е тъкмо изборната теокрация- онази форма, която избира периодично най-добрите представители на рода човешки, но не им предоставя абсолютна власт, а ги разглежда като слуги на Аллах, на които всеки момент може да се потърси сметка за едно или друго деяние. Ето по тази причина корупцията- този бич на либералната западна диктатура, е непознато и невъзможно явление в ислямска република Иран!

преди 7 минути, adler88 написа:

Отново се изказа тотално неподготвена. Всяка власт по дефиниция идва от Всевишния, и дори най-отвратителната деспотия като режимът в Америка, е по волята на Аллах, който иска по този начин да накара американците да си изкупят греховете- като пожизнени и безропотни роби на банките. Относно Иран- след като се разбрахме, че източникът на всяка власт е волята на Всевишния, то следователно най-демократичната уредба в света е тъкмо изборната теокрация- онази форма, която избира периодично най-добрите представители на рода човешки, но не им предоставя абсолютна власт, а ги разглежда като слуги на Аллах, на които всеки момент може да се потърси сметка за едно или друго деяние. Ето по тази причина корупцията- този бич на либералната западна диктатура, е непознато и невъзможно явление в ислямска република Иран!

Ако всяка власт идва от Всевишния, следва, че и властта в западните общества, също е от Всевишния.
Така че, няма защо да роптаеш против западните държави и демократичният живот в тях.
Според мен, донякъде си прав. На това се вика Закон на Кармата според източните учения.
Кармата на Изтока и на ислямският свят е една, Кармата на западният свят -  друга.
Което съвсем не означава, че Всевишният ви е погалил с перце....както се вижда.

преди 1 час, sound написа:

в случая иде реч за нещо много много над политиката, ала ти все още не си порастнал чак толкова, нивото ти е само до политиката, по- нагоре не можеш да скиваш.

Като  ви гледам нивото.. мисля нещата са точно обратното. Повечето тук гледат първосигнално и каквото прочетат в пик, твАлф, г-жа Лъжа, поглед инфо, гласове.. и подобни доказано пропагандни  клоаки.

Отделно че се подведохте изцяло по "тюрлюгювеча" , сервиран като компилация от ВСЯКАКВИ "скандални" примери от Европа, и от страни които дори не са ратифицирали конвенцията. :)  Как се налага детска порнография, налага се осми пол, ще ни правят транссексуални, ще ни правят гейове... и всичката колекция простотии.

Аз гледам малко по глобално от вашето ниво. И именно виждам доста противоречия и ПОРЪЧКОВО поведение на  визираните от мен партии.

Не знам колко още очевидни, ярки, недвусмислени лъжи и поведение на пумпали  ви трябва, за да ви светне една лампичка че ви водят като шаранчета за носа.

Хубаво, плюем ГЕРБ, плюем ББ, въпреки че заради тази истерия решиха да отложат... но как един от вас които търсят какви ли не сламки , как веднъж не се запитахте.. абе тея мижитурки от БСП защо така нагло ни лъжат  ? Защо подкрепяха толквоа време конвенцията, събираха подписи женските им организации, никога не са имали за 5-6 години нито един път против обсъжданията... и сега изведнъж - напред другари ! на ПАРТИЗАНСКА БОРБА с конвенцията !

:)

Политическа шизофрения. Тотална.

И след като това доказано е поръчкова истерия и пропаганда, д аме извинявате, не можем да говорим за обективна дискусия.

То дискусия  по същество няма де. Жените  живеят в рая, мястото им е до печката, насилие няма,   педофили няма,  има само налагане на гейове. :)

Евала. Добра пропаганда.

• Автор
преди 1 час, sound написа:

Турция е подписала поради същата причина, поради която и ние ще подпишем - щото няма къде да идем, има много по- големи сили, които определят тези посоки ... уви.

Надявам се, България да не ратифицира конвенцията.

И лекарите се обявиха срещу Истанбулската конвенция

преди 9 минути, miro20 написа:

Хубаво, плюем ГЕРБ, плюем ББ, въпреки че заради тази истерия решиха да отложат... но как един от вас които търсят какви ли не сламки , как веднъж не се запитахте.. абе тея мижитурки от БСП защо така нагло ни лъжат  ? Защо подкрепяха толквоа време конвенцията, събираха подписи женските им организации, никога не са имали за 5-6 години нито един път против обсъжданията... и сега изведнъж - напред другари ! на ПАРТИЗАНСКА БОРБА с конвенцията !

:)

Политическа шизофрения. Тотална.

Ами не е шизофрения а просто Русия реши да покаже мускули и затова се преобърнаха на 180 градуса въпреки загубата на авторитет заради непоследователно поведение. Ама тях загубата на авторитет не ги притеснява много . Те мислят за избирателите си в процентите на професор Христов.

БСП нямат думата - какво да се запитваме? Дай им власт, те ще бъдат под ножа народен - щото просто конвенцията е неприемлива за народа, а не щото някоя партия ни е наредила така.  Тъй, че както и да го сучиш, политическите пристрастия нямат място в тази тема - е освен за теб разбира се, защото както посочих, ти повече от политиката не можеш да прогледнеш, малък си още. Слушкай си там какво ти нареждат герб и толкоз. Другите в случая сме загрижени не кой ще е на власт, а че ни налагат извратени идеологии.

преди 7 минути, miro20 написа:

.......

преди 5 минути, Мойра написа:

Това е добра новина!!!

преди 6 минути, Мойра написа:

Надявам се, България да не ратифицира конвенцията.

И лекарите се обявиха срещу Истанбулската конвенция

което е още едно доказателство че се готви атака от мюслимите

намаляване на популацията на европа и вкарване на  радикални  мюслими под формата на джендери от азия.

преди 8 минути, lsmurf написа:

Ами не е шизофрения а просто Русия реши да покаже мускули и затова се преобърнаха на 180 градуса въпреки загубата на авторитет заради непоследователно поведение. Ама тях загубата на авторитет не ги притеснява много . Те мислят за избирателите си в процентите на професор Христов.

професор Христос искаш да кажеш

няма читав христянин  да е за истамбулската конвенция

даже и мюслим.

ама те са сконни   50/50  да я подкрепят щото срещу христянството всичко е позволено.

преди 4 минути, lsmurf написа:

Прав си . Путлер и службите му демонстрират кой има последната дума у нас.

Спокойно могат да накарат г-жа Лъжа и на челна стойка да се извърти, и това няма да е проблем за електората им :)

Видя ли как скандала с кандидатурата на Радев, проучена, одобрена и съгласувана с чужда лобистко-разузнавателна структура,  мина и замина ??

Представи си това да стане в една цивилизована западна държава.

Същото ако се сещаш, направиха и с другаря Сидероуглу . Какви ли не пируети прави перхидроления, и то само за една  покорна приведена целувка пред Кобзон... Която символично показа кой плаща проекта му и кампанията

siderov-kobzon.JPG

преди 5 минути, Yvan Sergeev написа:

няма читав христянин  да е за истамбулската конвенция

Напротив. Повечето в Европа са.

Е.. за теб е нормално да приказваш несериозни неща :) както за енергетиката  :) Няма проблеми .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.