Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 6 минути, Мойра написа:

Аууу, пропуснала съм, но...

Да, пропуснала си . :

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/01/24/slavi-trifonov-sashtisan-sym-ninova-iska-referendum.366067

За смс-ите....  тъпо. Да, предполагам, ГЕРБ ще гласуват ан блок. И затова едва ли е нужно смс-и.

Но пък ти харесват таквиа спекулации и измишльотини... Каквото г-жа Лъжа каже... така е. :)

Да не се  случи обаче изненада , и г-жа Лъжа да праща спешно СМС-и към своята парламентарна група ... ? :)

Не коментираш  и защо  евролевите са ЗА конвенцията, а  г-жа Лъжа разцепи БСП и се скара с ПЕС и Станишев за конвенцията ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

Да, против конвенцията съм. Тя не защитава  жените, а хомосексуалистите. И да, срещу тях съм.

И????????

Как го разбираш това "против"???

Ако някой - независимо непознат, твой познат или твой близък - се е самоопределили като такъв, ТИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ????
  • Автор
преди 1 минута, miro20 написа:

Миро, видял си Кой го казва, ако беше помислил и Защо го казва...

Анито е особен случай... тотално противоречив.

"селф"-противоречив.

преди 1 минута, Мойра написа:

Миро, видял си Кой го казва, ако беше помислил и Защо го казва...

Много добре видях. Просто фискирам лицемерието на г-жа Лъжа.

която ти  очевидно безрезервно следваш.

Нещо за ПЕС и позицията на евролевите ще коментираш ли ?  А позицията на БПЦ , променена на 180' ?

А "новаторската" забрана на НПО и липсата на съд  в РФ на домашни насилници и т.н. ще коментираш ли ?

:) не ти изнася. Споко.. разбирам.

• Автор
преди 8 минути, miro20 написа:

Анито е особен случай... тотално противоречив.

"селф"-противоречив.

Много добре видях. Просто фискирам лицемерието на г-жа Лъжа.

която ти  очевидно безрезервно следваш.

Нещо за ПЕС и позицията на евролевите ще коментираш ли ?  А позицията на БПЦ , променена на 180' ?

А "новаторската" забрана на НПО и липсата на съд  в РФ на домашни насилници и т.н. ще коментираш ли ?

:) не ти изнася. Споко.. разбирам.

Хубава и спокойна вечер, всезнайко! :)

Мерси подобно. Просто се чудя... хубаво, избрала си субективна изцяло пропагандна позиция... ама поне собствена мисъл не тече ли там ... горе.. ?

преди 15 минути, miro20 написа:

И тук ли искаш като в РФ да се въведе глобичка, а не съд за педофили, изнасилвачи, семейни дерибеи ?

Това по ли е "модерно" ?

Тази конвенция няма нищо общо с изнасилвачите , семейните дерибеи и педофилите ,престани да се оправдаваш с тези неща! Изнасилвачи , педофили и семейни дерибеи има навсякъде по с вета! Да не мислиш , че в  Англия , Германия , или Швеция са много добре в това отношение?!

П.П.

Не ми отговори на въпроса по - горе! ;)

преди 29 минути, Eternal Life написа:

Ти какво искаш държавата ни да се управлява от гейове и лесбийки ли?!

• Автор
преди 2 минути, miro20 написа:

Мерси подобно. Просто се чудя... хубаво, избрала си субективна изцяло пропагандна позиция... ама поне собствена мисъл не тече ли там ... горе.. ?

Препоръчвам ти да прочетеш това

И не само на теб, разбира се!

Това ама разбира се никой , най малкото  създателите на конвенцията , не са го чели  :) Благодаря че просветли невежите за патологията, аномалиите и т.н. :)

преди 15 минути, Eternal Life написа:
преди 44 минути, miro20 написа:

Тази конвенция няма нищо общо с изнасилвачите , семейните дерибеи и педофилите ,престани да се оправдаваш с тези неща! Изнасилвачи , педофили и семейни дерибеи има навсякъде по с вета! Да не мислиш , че в  Англия , Германия , или Швеция са много добре в това отношение?!

Е как да няма ?? Толкова простотии се изписаха че вече всеки му убягва за какво е конвенцията  :)

мъка мъка...

преди 16 минути, Eternal Life написа:

Не ми отговори на въпроса по - горе! ;)

преди 46 минути, Eternal Life написа:

Ами тя може би и сега да се управлява от такива. Ти  сигурен ли си какви са ? А опозицията какви са ?  Аз не бих се зарекъл :)

Въпроса на едно управление не е от кого , а какви резултати постига.

Въобще  акакво говорим ? за насилниците или дали  някой насила ще те прави гей, и ако те управлява гей, дали си ОК с това ?

мъка мъка...

Това е големият въпрос: къде искаме да бъдем, при Русия, Армения и Азърбайджан, или при цивилизования свят?

12036518_10200967521268473_5766462037120
Peter Boyadjiev

Приятели, помислете само кой иска да ни нареди до Русия. Нима може да има рзумен и честен човек, който да не разбира петното което ще си лепнем ако се поддадем нанатиска на дегенератите агенти от Синода и другите като Волен и сие. Мобилизирайте се и защитете достойнството на Европейското ни Отечество. Покажете борбеност а не примиренчество. Та този Сино от агенти на Русия и на дс ще ни учи на морал.
Valentin Petrov Chikov Мартин Странджански, от 47 държави, членки на Съвета на Европа, Конвенцията не е подписана единствено от три – Русия, Армения и Азърбайджан!? Русия, Армения и Азърбайджан!
И това не е внушение, това е факт, а вие дрънкайте за пластове. Вие, г-не, къде искате да бъдете, сред тези 44 европейски демократични държави или сред Русия, Армения и Азърбайджан?
Krasimir Tabakov Прост народ слаба държава. Русия даже не се напъва да ни дестабилизира,тук има достатъчно предатели и няколко милиона идиоти,които им се водят по акъла!

О, кои последно писали! Калансув, а за много години. Що не си вземеш отпуск тая година от писане, да имаш повече "време за размисъл" - гледай го Мирча, че от писане на глупости, акъла съвсем си изгуби, ляво от дясно не знае, и не са доволни шефовете? Разликата между успешния трол и неуспешния трол е в получаването на заплатата.

преди 4 минути, Lumberman написа:

О, кои последно писали! Калансув, а за много години. Що не си вземеш отпуск тая година от писане, да имаш повече "време за размисъл" - гледай го Мирча, че от писане на глупости, акъла съвсем си изгуби, ляво от дясно не знае, и не са доволни шефовете? Разликата между успешния трол и неуспешния трол е в получаването на заплатата.

:lol6:ПИши му го на руски да те разБЕРЕ-ЗАРПЛАТА

Ето това е интересно:

https://bultimes.com/Външната-комисия-в-парламента-е-одобр/

Цитат

«Външната комисия в парламента е одобрила Истанбулската конвенция благодарение на отсъствието на Тома Томов и Иво Христов от БСП. Интересно каква ли по-важна “работа” са имали вместо да са на работа – на заседание на комисията. Това, че били оставили “пълномощни”, че гласуват “против” е несериозно, защото е невалидно. Скатали са се. Истинските парламентаристи с позиция и кураж винаги участват в ключовите моменти, а не се крият. Някога Пирин Воденичаров, тежко болен, свали системите в болницата и отиде в парламента, за да гласува за Конституцията, а не се ската. Ще припомня мъдрите думи на човека-парламент Гиньо Ганев: “Някой може да е блестящ журналист, подготвен лесничей, лекар или изряден преподавател, но да бъде посредствен и безполезен депутат. Защото истинският парламентаризъм изисква политически качества и гражданска смелост”.», – Борислав Цеков, Фейсбук

Редактирано от Lumberman (преглед на промените)

преди 16 минути, Lumberman написа:

гледай го Мирча, че от писане на глупости, акъла съвсем си изгуби, ляво от дясно не знае, и не са доволни шефовете? Разликата между успешния трол и неуспешния трол е в получаването на заплатата.

Айде бе, не зная ? :) Мисля такива като теб не знаят :) Виждам г-жа Лъжа тотлано разби лявото с хаоса който внесе , заради външните си поръчки .

Относно заплатата, не мисля че трябва някой да ти плаща за да мислиш самостоятелно. Пробвай се някой път.

преди 13 минути, _nib_ написа:

:lol6:ПИши му го на руски да те разБЕРЕ-ЗАРПЛАТА

Аз не виждам разлика между двама ви .

преди 1 минута, miro20 написа:

Относно заплатата, не мисля че трябва някой да ти плаща за да мислиш самостоятелно. Пробвай се някой път.

То как се получава, че "самостоятелното мислене" при тебе е все според директивите от централата на ЦРУ? Как един път не се цепи от колектива, така да проявиш самостоятелност? Тия приказки ги запази за лапетата в детската градина.

преди 3 минути, Lumberman написа:

при тебе е все според директивите от централата на ЦРУ?

Кое например ? Спрямо темата... визираш че съм против насилието във всякаква форма срещу всякакви,  и съм за равноправие, независимо от това кой какъв е, стига да е Човек ? Това ли е "директиват ана ЦРУ ?

:)

преди 9 минути, Lumberman написа:

То как се получава, че "самостоятелното мислене" при тебе е все според директивите от централата на ЦРУ? Как един път не се цепи от колектива, така да проявиш самостоятелност? Тия приказки ги запази за лапетата в детската градина.

Ааааааа.Той в детската градина ще ги учи да бъдат джендъри.

преди 6 минути, _nib_ написа:

Ааааааа.Той в детската градина ще ги учи да бъдат джендъри.

Миро ше мо'е ли 'а мине за лелка в детската градина? Що да не мое? Ще сменят дефинициите доде се побЕре. Аман от гротески.

Но виждам, че не малко хора не се притесняват от тоя войнстващ либерализъм и подмяна на "всичко свято". Само феминистката Anne има очи да види чудовището, което се извайва в момента. Текстът е пределно ясно, че се иска скъсване със всякакви патриархални традиции и традиционни роли на мъжа и жената. Но човек, който е заквасен с либерализъм, е готов са хапне поредната порция от същото. Въпросът е докъде ще стигнем? Докъде стигнахме с патентоването на живи организми и с ГМО-то? И "хубавото" тепърва предстои. Само че връщане назад има ли, се пита в задачата? Или просто, който не приема джендърната идеология, ще бъде остракиран (отхвърлен от обществото на "избраните")?

Редактирано от Lumberman (преглед на промените)

преди 1 час, Lumberman написа:

Или просто, който не приема джендърната идеология, ще бъде остракиран (отхвърлен от обществото на "избраните")?

Това сега ли го измисли и си го прочел навсякъде другаде , ама не и в конвенцията ?

:)

преди 1 час, Lumberman написа:

Миро ше мо'е ли 'а мине за лелка в детската градина? Що да не мое? Ще сменят дефинициите доде се побЕре. Аман от гротески.

Същността е малко по друга. Че аз "лелка" няма да стана, няма, но уважавам правото ти да се определиш като "лелка" , и няма да те уволнят за това че си станал "лелка".

Дали схвана същността, не знам, но по простичко от това , не мога да го кажа :)

пп

Дали осъзнаваш че хамсвото ти и постоянните ти комплексарски нападки които постоянно демонстрираш , са много по лошото , отколкото примерно ,  да не се срамуваш  че си  "лелка" ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Филип Василев сподели своя публикация.
21192963_823118881197244_175008646877512
Филип Василев е в/във Sofia University.
Вчера в 02:09 · Sofia, Sofia City Province

Днес, от т.нар. официално обсъждане на Истанбулската конвенция, разбрахме, че официална България - Режимът, е направила уникално откритие: полът има... национални особености. До продължението: националността е пол, крачката е само една и е съвсем малка.
#путиноварусияведнаотделновзетааула
Днес академичната автономия беше брутално потъпкана от българската ултрареакция, представена от партията-държава ГЕРБ, "надпартийния омбудсман", пряко подчинен на главата на "вертикала на властта", побългарена версия на Елла Панфилова, и висши клирици, служители на религиозния отдел на ДС/КГБ.
Днес над гражданите на цяла България беше упражнено партийно-църковно насилие, което връща страната в тъмните времена на православизма - новото Путиново средновековие.
Над Източна Европа пада нощ.

Снимка на Grigor Aleksiev.
преди 3 часа, jhoro написа:

И????????

Ако някой - независимо непознат, твой познат или твой близък - се е самоопределили като такъв, ТИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ????

А защо трябва да прави нещо изобщо??? Какво Ви кара да мислите, че всеки е длъжен да се занимава с педеругите??? А би ли ми казал, онази педеруга с каква цел ще се самоопределя като жена или така бленувания трети пол!!! Какво ще се промени??? Ще стане самотна многодетна майка ли??? Каква е целта на цялото занятие??? А, и още нещо!!! Аз ако се самоопределя като Нед Старк, педеругите какво ще направят и какво трябва да направят всъщност!!!

преди 7 часа, Мойра написа:

Позиция на ОЕБ "Шалом" и ЦИДС относно дискусията за ратификацията на Истанбулската конвенция

Арменска Апостолическа Църква в България все още не е изразила позицията си относно Истанбулската конвенция.

Израел приеха ли я???

Аз се самоопределям, като канибал, ала докато не ме хванат в някакво престъпление, какъв е проблема? Това първо и второто - ако съм извършил престъпление, да речем съм откраднал колата на някой депутат, какво значение има аджеба, че съм се самоопределил, като канибал? А третото - никой закон и никой човек в тази държава не ми пречи да се самоопределям, като канибал, съответно каква нужда да се прокарва конвенция, според която да имам правото да се самоопределям, като канибал?

преди 4 часа, Eternal Life написа:

По всичко си личи, че точно това иска!!!

преди 3 часа, kalansuv написа:

Това е големият въпрос: къде искаме да бъдем, при Русия, Армения и Азърбайджан, или при цивилизования свят?

САЩ и Япония приеха ли я - НЕ!!! Странно защо ги няма сред изброените държави!!! Явно и те не са при цивилизования свят, а се наредили до матушка Россия!!! В общи линии, опитвате се с всички средства да втълпите на хората,  че трябва да са педеруги, ако искат да ги приемат като цивилизовани или че цивилизованите са само педеругите!!! Малко поне не се ли усещате, че съвсем я подкарахте през просото???

преди 19 минути, Джугашвили написа:

По всичко си личи, че точно това иска!!!

САЩ и Япония приеха ли я - НЕ!!! Странно защо ги няма сред изброените държави!!! Явно и те не са при цивилизования свят, а се наредили до матушка Россия!!! В общи линии, опитвате се с всички средства да втълпите на хората,  че трябва да са педеруги, ако искат да ги приемат като цивилизовани или че цивилизованите са само педеругите!!! Малко поне не се ли усещате, че съвсем я подкарахте през просото???

Иванчо чете бе. Иванчо не ще. Щом така са казали от Руското посолство / Посол /. Значи трябва да е вярно за Цариград.

преди 4 часа, jhoro написа:

И????????

Ако е непознат или приятел - просто няма да общувам с него,  ще го подминавам, ако ме заговори на улицата, просто ще се държа мило, възпитано и резервирано.

За близък няма шанс - близките ми са нормални.

Но ако някоя хомосексуална особа  почне да ме тормози,  защото ме е харесала, просто ще я поставя на място по такъв начин, че цял живот няма да забрави думите и отношението ми.  Не се страхувам да кажа истината.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.