Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 5 минути, darkterminal написа:

Защото, гдето двама или трима са събрани в Мое име, там съм и Аз посред тях.

Ето ви тема за нов колаж с генерала... - Глоба 5000  :) 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, XEPO-1 написа:

В днешно време вярата има връзка с църквата колкото Ахтополските рибари с Шести американски флот.

Тъпчо, българският народ е оцелявал именно благодарение на вярата! точно сега не трябва да я губим и да се отказваме от нея, точно това иска Антихриста! Българите са строили наноно и наново църкви и манастири и по време на турското робство!

Аз не искам сънародниците ми пак да се отчаят и да стане като при предишната криза - епидемия от масови самоубийства! Достатъчно намаляхме като народ! НВреме е на народа да му писне и да въстане срещу американските агенти тук, дето ни управляват! Няма пак светът да плаща за американските финансови проблеми, не! Да си плащат САЩ, като не могат - те да се самоубият, те са излишната нация, те са търтеят на света!

Всеки истински българин точно сега трябва да е такъв - да изключи телевизорите и да не вярва на приказките за кризи, да не се поддава на американските манипулации! Време е това "малко зло" ГРОБ да бъде унищожено, напълно! Видяхме ги американските "свобода и демокрация"!

Всички истински българи трябва да си сложат профилни картинки с подкрепа за Китай и Русия и със православни икони! НЕКА САЩ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЯМА ДА НИ УНИЩОЖАТ!

На следващия голям християнски празник, когато сме на свобода, трябва всички да бъдем на църква!  Всички!

Ние изповядваме истинското християнство,  не фалшивото западно! А католиците молим да не ни поучават! Тук е България, 90% източноправославен народ, тук сте малцинство и ако обичате, не ни цитирайте антихрестиянското си отче, което искаше да ни натресе нелегалните имигранти, пълни с куп  болести! Или си трайкайте, или си вървете! Миролюбив човек съм, но ми писна да ми навират тоя идиот по нашите медии! Нас не трябва да ни интересува какво е казал тоя старчок, ние не случайно имаме схизма с тия и няма да я развалим! Не от злоба, а защото не са истински християни! Кой истински християнин иска отмяна на празниците и говори за "последната Коледа"? Избирайте какви да бъдете - българи или католици!

Извинявам се за поста си, но ми кипна! Никой няма право да ни забранява да си празнуваме Великден, никой няма право да се отнася неуважително към патриарха и свещениците ни! Ние сме оцелели благодарение на вярата си! Няма да я предадем сега!

преди 20 минути, FusE написа:

Това кой го казва и на каква база? По последни данни от изследванията на коронавируса показват че е от естествена еволюция, а не лабораторно създаден. 

Тя вече си е направила и изводите и за причините и всичко...

преди 7 минути, Anne написа:

Миролюбив човек съм, но

Но.. да се изтрие "империята на злото " ....

ти си само за тези ...

преди 6 минути, Anne написа:

Всички истински българи трябва да си сложат профилни картинки с подкрепа за Китай и Русия и със православни икони!

Всички българи трябва да си сложат български картинки. Мен не ме интересува на кой чужд ""вожд" се кланяш наивно и безпрекословно .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

А кой пуснал вируса ? Дали не са руско-китайски лаборатории ? А ! ама то май Ухан е в Китай ?

Не са, Миро. Лабораторията - тази с най-висока степен на риск е на СЗО. Дали наистина, както прочетох на няколко места, Китай е най-големият спонсор на СЗО, не знам.

Anne, в Щатите нещата са много зле и положението може да стане неконтролируемо до няколко месеца. Европа ( западните държави) и Щатите са най-прецакани. И ние барабар Петко с мъжете. Едно все още се чудя - тея без да искат ли се застреляха в крака или нарочно? Неоптимистичният вариант (не казвам песимистичен) са световна икономическа криза, каквато е нямало и разпад на англо-саксонския световен ред. Възможност, която ми изглежда кошмарна, предвид перспективата кой ще ги замести. А и Ани, не знам дали чу, но Китай чудодейно "оздравя". СлучаЕност?

преди 13 минути, FusE написа:

Това кой го казва и на каква база? По последни данни от изследванията на коронавируса показват че е от естествена еволюция, а не лабораторно създаден. 

И кой го казва? Официалните пропагандни западни медии. Смеят ли да признаят истината?

Китайците не са толкова прости, че да изтребят собствения си народ и да причинят зло на света, нито руснаците. Те не са такива хора, не са с такива психически нагласи.

Лаботароно е създаден, тази болест всъщност е като нова форма на СПИН.

И за СПИН говореха, че идвал от маймуните, но странното е, че първо поразявал хомосексуалистите, послбе пък всички...............На тия ли да вярвам? Дето все животните са им виновни?

Странно, щото ако прилепите са така опасни, се пита в задачката, защо, в зоологическата градина на семейство Ъруин се грижат за докарани ранени прилепи, че и се снимат с тях, и странно, че още не са се натръшкали.

Точно преди два - три месеца случайно попаднах на профила на дъщерята на Стив Ъруин, която е вече млада дама. Тя, брат и и майка и още продължават делото на баща си. Шашнах се да я видя на снимка с прилепи. Е, още се жива. Странно, а?

преди 14 минути, darkterminal написа:

Матей 18:20

Великден е ден за радост на всеки християнин, защото на този ден Господ Исус възкръсна, победи смъртта и потвърди обещанието, че всички повярвали в Него, ще бъдат спасени и ще възкръснат и пребъдат в нов - вечен живот. Радостта и почитта си, всеки християнин може да я покаже на дело дори и извън църквата. Защото църквата е само сграда, а Исус е във нас!

Само че го няма празничния дух без върбовите клонки за Връбница/Цветница, и без църковната служба в полунощ на Великден, без обикалянето, свещите и камбанният тържествен звън..............Просто не е същото............

То щото е много трудно да видиш очеизбодното! Само в Пловдив се съкращават по 300 човека на ден. Вие се радвайте на мнимото спасяване на хора, чиято смърт е на един студен вятър разстояние.

Не се говори за прилепи при нулевия пациент некакво бабе от пазара в Китай което продавало миди.Казва се само че е ходила в няколко болници предписали и лекарства за настинка след което се върнала на пазара изсрала се в клозета и от там се започва сагата

преди 2 минути, Anne написа:

Извинявам се за поста си, но ми кипна! Никой няма право да ни забранява да си празнуваме Великден, никой няма право да се отнася неуважително към патриарха и свещениците ни! Ние сме оцелели благодарение на вярата си! Няма да я предадем сега!

Ние далеч не сме оцелели благодарение на вярата си,а и най-малко пък за нашето оцеляване са допринесли попове и свещеници.Все пак,ако на някой много му липсват попските мурафети и ритуали свободно може да си запали една свещичка във Фейсбук,да кажем /сега е много модерно/. Много ми е интересно къде е помощта на патриарха и свещениците ни в сегашната ситуация?Някой да е чувал някъде за някакви дарения от страна на "бедната" ни църквица“

преди 3 минути, Мальчик Бананан написа:

Не са, Миро. Лабораторията - тази с най-висока степен на риск е на СЗО. Дали наистина, както прочетох на няколко места, Китай е най-големият спонсор на СЗО, не знам.

Anne, в Щатите нещата са много зле и положението може да стане неконтролируемо до няколко месеца. Европа ( западните държави) и Щатите са най-прецакани. И ние барабар Петко с мъжете. Едно все още се чудя - тея без да искат ли се застреляха в крака или нарочно? Неоптимистичният вариант (не казвам песимистичен) са световна икономическа криза, каквато е нямало и разпад на англо-саксонския световен ред. Възможност, която ми изглежда кошмарна, предвид перспективата кой ще ги замести. А и Ани, не знам дали чу, но Китай чудодейно "оздравя". СлучаЕност?

Ако Щатите бяха така зле, щяхме да гледаме апокалиптични кадри от от времето на черната смърт в Италия - припадащи хора по улиците, тротоарите и улиците пълни с тела, линейките шарят насам - натам като мухи без глави, ръст на самоубийствата................Добре са си САЩ, да не говорим, че си стан модерно да си болен от тази болест. Не им вярвам на нито една дума, съчувствие от мен няма да видят.

А кризата я правят, та да си изчистят дълговете, понеже изгубиха войната в Сирия............. Опитаха да подчинят Китай, ама не им се получи. А на Иран отказват помощ, много хуманно и много подозрително.

Не виждате ли как прилагат същия сценарии - "Криза идва, краят на света идва".................. с надеждата още хора да се самоубият.........................

преди 4 минути, Мальчик Бананан написа:

Злите езици говорят, че Китай въобще не е оздравял. Там ютуб и гугъл са забранени. Русия наскоро проведе успешен експеримент- изключи се от интернет напълно, като остана само вътрешната и мрежа. Много е възможно, биологичната война да е в разгара си.

преди 2 минути, XEPO-1 написа:

Ние далеч не сме оцелели благодарение на вярата си,а и най-малко пък за нашето оцеляване са допринесли попове и свещеници.Все пак,ако на някой много му липсват попските мурафети и ритуали свободно може да си запали една свещичка във Фейсбук,да кажем /сега е много модерно/. Много ми е интересно къде е помощта на патриарха и свещениците ни в сегашната ситуация?Някой да е чувал някъде за някакви дарения от страна на "бедната" ни църквица“

А Ватиканът чудесна помощ направи на Западна Европа, няма що - довлече милиони нелегални имигранти с нулева хигиена и Бог знае от какво болни!  Мерси сме на тая помощ!

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Злите езици говорят, че Китай въобще не е оздравял. Там ютуб и гугъл са забранени. Русия наскоро проведе успешен експеримент- изключи се от интернет напълно, като остана само вътрешната и мрежа. Много е възможно, биологичната война да е в разгара си.

Предпочитам да вярвам на Русия и Китай, отколкото на подпалвачите на войни САЩ.

преди 13 минути, Anne написа:

Само че го няма празничния дух без върбовите клонки за Връбница/Цветница, и без църковната служба в полунощ на Великден

Какъв Великден, каква Връбница, забрави ли, че си еврейка!

преди 15 минути, Мальчик Бананан написа:

...

мирко е всеизвестен лъжец и спекулант...

преди 5 минути, Anne написа:

Ако Щатите бяха така зле, щяхме да гледаме апокалиптични кадри от от времето на черната смърт в Италия - припадащи хора по улиците, тротоарите и улиците пълни с тела, линейките шарят насам - натам като мухи без глави, ръст на самоубийствата................Добре са си САЩ, да не говорим, че си стан модерно да си болен от тази болест. Не им вярвам на нито една дума, съчувствие от мен няма да видят.

А кризата я правят, та да си изчистят дълговете, понеже изгубиха войната в Сирия............. Опитаха да подчинят Китай, ама не им се получи. А на Иран отказват помощ, много хуманно и много подозрително.

Не виждате ли как прилагат същия сценарии - "Криза идва, краят на света идва".................. с надеждата още хора да се самоубият.........................

В грешка си, Ани прочети пак какво се случва там. Освен тоя КОВИД, там са много чувствителни (за разлика от европейските овце) на тема като лична свобода и независимост. Там всеки пети има оръжие сигурно и в последно време оръжейните магазини рутят яки кинти.

Големия въпрос е какво правим когато така наречената
мазнинка на бате Бойко свърши.Да речем че профука тия 7 милярда после сигурно ще се насочи и към спестяванията на хората които са 46 милярда лева и като свършат какво правим.

току-що, Мальчик Бананан написа:

В грешка си, Ани прочети пак какво се случва там. Освен тоя КОВИД, там са много чувствителни (за разлика от европейските овце) на тема като лична свобода и независимост. Там всеки пети има оръжие сигурно и в последно време оръжейните магазини рутят яки кинти.

И? Нека се изпотрепват, тъкмо ще гледаме сеир!:popcorn2:

НЕ МИ ПУКА ЗА САЩ И ПРОБЛЕМИТЕ ИМ!

преди 9 минути, _Belial_ написа:

Е, то версии много. Отделно от това, днес живеем в света на пост-реалността и ако виждаш сови, вероятността те да не са това, което са е много по-голяма от обратното.

току-що, Pifi Pedolino написа:

Големия въпрос е какво правим когато така наречената
мазнинка на бате Бойко свърши.Да речем че профука тия 7 милярда после сигурно ще се насочи и към спестяванията на хората които са 46 милярда лева и като свършат какво правим.

РЕВОЛЮЦИЯ! АМА ТАКАВА, ЧЕ ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ОСТАНЕ СЛЕДА, НИТО НАСЛЕДНИЦИ! НЕ ТРЯБВА ДА ПОВТАРЯМЕ ГРЕШКИТЕ НА ЖИВКОВ! НЕКА ВСЕКИ ДА ТРЕПЕРИ, ЩОМ ЧУЕ ИМЕТО БЪЛГАРИЯ!

преди 17 минути, Anne написа:

И кой го казва? Официалните пропагандни западни медии. Смеят ли да признаят истината?

Китайците не са толкова прости, че да изтребят собствения си народ и да причинят зло на света, нито руснаците. Те не са такива хора, не са с такива психически нагласи.

Заразата тръгва от пазара за диви животни в Ухан, който сега е затворен и дори зачитам из медиите че ще се забрани консумацията на диви животни там. Освен това и предишната версия на вируса отново тръгва от същото място по същата причина. 

преди 24 минути, Anne написа:

Странно, щото ако прилепите са така опасни, се пита в задачката, защо, в зоологическата градина на семейство Ъруин се грижат за докарани ранени прилепи, че и се снимат с тях, и странно, че още не са се натръшкали.

Прилепите не са опасни за здравето докато не започнеш да ги ядеш. 

преди 1 минута, FusE написа:

Иранците не ядат прилепи, те как се заразиха?

току-що, Anne написа:

Иранците не ядат прилепи, те как се заразиха?

Много ме дразнят снобите, дето се правят на културни и обсъждат Бетовен, а не са видели нито една от картините му...

преди 1 минута, FusE написа:

Губиш си времето да й обясняваш тя си вярва в някакви конспирации

току-що, XEPO-1 написа:

Много ме дразнят снобите, дето се правят на културни и обсъждат Бетовен, а не са видели нито една от картините му...

Бетовен не е художник, а композитор!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.