Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 15 минути, Anne написа:

Единственият начин да се избавим от това е чрез сваляне на ГЕРБ завинаги, революция, смяна на управлението и обявяване на "омразен дълг", както и да потърсим политическ и военна закрила от Русия и Китай! Да ги видим САЩ и ЕС тогава!

Нямам идея колко ще се напълнят болниците с тежки симптоми вследствие на вируса,но като чета подобни постове съм напълно сигурен,че лудниците няма как да поемат тълпите от пациенти...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, sliderum написа:

стига да се откачим от борда и да надуем инфлацията

Няма проблеми. Откога БСП иска да са на власт.

Ето . сега е удобния момент. Сваляме ББ и се почва....

Умните настъпват мотиката един път... ние обаче не.... пак си ги искаме... Р.Гечев със Жанвлажан , Луканови зими и т.н.

преди 22 минути, miro20 написа:

Дълг се взема за да се покрият загубите от пандемията.

...

Затова няколко пъти ти казах че ти куца причинно следствената връзка

А, извинявай, ти си си мислил, че тези пари ще послужат за пандемията. Срещу такъв летец в облаците аз нямам доводи. ББ те love.png

ПП: А в липса на причинно-следствена връзка ме обвини веднъж и аз ти доказах, че грешиш, след като три пъти отбягваше да отречеш, че си съгласен с мен. Не се прави на ударен, всичко е черно на бяло.

преди 1 минута, miro20 написа:

Няма проблеми. Откога БСП иска да са на власт.

Ето . сега е удобния момент. Сваляме ББ и се почва....

Умните настъпват мотиката един път... ние обаче не.... пак си ги искаме... Р.Гечев със Жанвлажан , Луканови зими и т.н.

Луканов е бил предател! Малка съм била, не го помня. Но от това, което съм чела за него...........гнусен предател на БСП и България!

Иначе кризата 1996/1997 се оказа, че са я направили СДС. Поръчали на хората по магазини (срещу солидно заплащане и обещания за облаги) да скрият стоката по магазините, за да тръгнат хората срещу БСП. Е, втори път никой няма да се върже на този номер!

преди 1 минута, Anne написа:

Луканов е бил предател! Малка съм била, не го помня. Но от това, което съм чела за него...........гнусен предател на БСП и България!

Иначе кризата 1996/1997 се оказа, че са я направили СДС. Поръчали на хората по магазини (срещу солидно заплащане и обещания за облаги) да скрият стоката по магазините, за да тръгнат хората срещу БСП. Е, втори път никой няма да се върже на този номер!

Поредния ти бисер, ще го оставя на г-н ам ам

преди 4 минути, Myanmar написа:

ПП: А в липса на причинно-следствена връзка ме обвини веднъж и аз ти доказах, че грешиш, след като три пъти отбягваше да отречеш, че си съгласен с мен. Не се прави на ударен, всичко е черно на бяло.

Напротив. Доказа се че си такъв за какъвто те определих, и продължавам да твърдя това. Кокото и доклади да сипеш :) 

И да, всичко си е черно на бяло по назад. Препрочети си отново глупостите.

:) 

преди 3 минути, Anne написа:

Напротив, другарко. Оказа се че СДС е изцяло проядено и подконтролно на червената мафия, която дирижираше прехода.

Питай барбунцела която не толкова отдавна дори цитира едни статии как са създадени и мутрите, политическите проекти и т.н.

Всичко си бе червен театър.

И което аз винаги допълвам - Костов пък до 2001 г е назначавал стотици ченгета във властта. Какво да говорим повече ? Какви сини кви 5 лв.... всичко си бе  режисирано от вашите, червени другари .

току-що, petie1 написа:

А къде е Леонардо?

Забравих му името.

@FusE Пич, да не се обидиш. Не с лошо го пиша. В последните седмици излизат неща за вируса, които все повече не подкрепят тезата за естествения му произход - като това, че може да живее 17 дни на повърхности. Да не говорим, че тея мърлячи ядат какво ли не от стотици години насам и ходят къде ли не. Случайност? Не, в природата и в живота случайност няма. В случайности вярват други хора. И потърси в медиите каква лаборатория закрива Пекин ден преди да признаят за ставащото. И над какво са работили в нея. Тъкмо заради това, че не е нещо естествено всички специалисти са в шаш и паника, защото конвенционалните им знания не вършат работа.

преди 5 минути, miro20 написа:

Напротив.

Еми, какво друго да кажеш. Аз ти посочвам къде си сгрешил. На теб ти е до напротив. И, разбира се... смени темата.

Не те познавах като такъв, но изглежда си се слял с паплачта, от която се гнусеше.

преди 3 минути, Мальчик Бананан написа:

Забравих му името.

ди Каприо. 8 години не е писал, само старите кучета го помним.

преди 7 минути, Anne написа:

Я да вземеш да питаш баба си по Живково време по колко пъти се обикаляше църквата на Велик ден.И понеже си малка ще ти кажа-Корона вируса е като младежка пъпка в сравнение с комунистическия вирус,а 45 годишната комунистическа карантина ми е изяла най-добрите години от живота.

На какви хапчета си, бе? СДС бяха лоялни на Запада, Заради тая гнусната Надя медиците ни в Либия преживяха 8 ужасни години и дори не могат да съдят нея, нито онова гнусно синьо правителство, защото явно такава е сделката за свободата им!

И сега за награда тая е посланик в Турция, вместо да гние в някой затвор както заслужава и да усети справедливия български гнявърху себе си!

Заради СДС нямаме армия!

Но, когато съвсем ни предадат, обещавам, ще възмездие ще има за всички! Тогава, когато съвсем ни предадат на турците!

Дойде ли руската армия, тия няма да могат да избягат! Този път и те, и цялата им рода ще си платят с лихвите за прледателствата спрямо нашия народ!

Лично аз съм готова да им сторя такива неща, че да види целия свят какво значи разярен българин!

Да видим после техните приятелчета какво ще сторят на народ, готов да реже глави!  Защото повече роби ние няма да бъдем, понече унижения, кризи и лишения няма да търпим! Защотоще сме по - жестоки и от сатрапите на Сталин!

преди 1 час, XEPO-1 написа:

Много ме дразнят снобите, дето се правят на културни и обсъждат Бетовен, а не са видели нито една от картините му...

Ми покажи една де. 

преди 9 минути, Myanmar написа:

ди Каприо. 8 години не е писал, само старите кучета го помним.

Ей той говореше за костенурките нинджа

преди 2 минути, XEPO-1 написа:

Я да вземеш да питаш баба си по Живково време по колко пъти се обикаляше църквата на Велик ден.И понеже си малка ще ти кажа-Корона вируса е като младежка пъпка в сравнение с комунистическия вирус,а 45 годишната комунистическа карантина ми е изяла най-добрите години от живота.

Кръстена съм в православната вяра във Клисурския манастир през 1986 година. Социалистическо кръщене нямам.

Баба ми съвсем открито и спокойно ми е говорила за Бог и ме е учила да се моля.

Толкова по въпроса за лошия соц.

Да, чак на 11 стъпих в църква, но това е, защото по принцип малките деца не могат да стоят тихо и мирно дълго на църковна служба, скучно им е.

Тогава за първи път бях на църковна служба - Великденската, и много ми хареса.

А сега, при гнилата демонокрлация, селската църква в селото се руши, няма кой да се погрижи за нея.

По - важни са парите за асфалт на Ленторезов!

преди 7 минути, Anne написа:

На какви хапчета си, бе? СДС бяха лоялни на Запада, Заради тая гнусната Надя медиците ни в Либия преживяха 8 ужасни години и дори не могат да съдят нея, нито онова гнусно синьо правителство, защото явно такава е сделката за свободата им!

И сега за награда тая е посланик в Турция, вместо да гние в някой затвор както заслужава и да усети справедливия български гнявърху себе си!

Заради СДС нямаме армия!

Но, когато съвсем ни предадат, обещавам, ще възмездие ще има за всички! Тогава, когато съвсем ни предадат на турците!

Дойде ли руската армия, тия няма да могат да избягат! Този път и те, и цялата им рода ще си платят с лихвите за прледателствата спрямо нашия народ!

Лично аз съм готова да им сторя такива неща, че да види целия свят какво значи разярен българин!

Да видим после техните приятелчета какво ще сторят на народ, готов да реже глави!  Защото повече роби ние няма да бъдем, понече унижения, кризи и лишения няма да търпим! Защотоще сме по - жестоки и от сатрапите на Сталин!

Мале добре че не се докладва на ДАНС...

Освен това Людмила Живкова е давала пари за ремонти на църкви и манастири, какво повече да си говорим за онова време?

преди 14 минути, Myanmar написа:

Еми, какво друго да кажеш. Аз ти посочвам къде си сгрешил. На теб ти е до напротив. И, разбира се... смени темата.

Не те познавах като такъв, но изглежда си се слял с паплачта, от която се гнусеше.

Човече, не знам къде хвърчиш , аз съвсем ясно и конкретно те цитирах и пак ще ти кажа  :

преди 47 минути, Myanmar написа:

Ся, разбрахте ли далаверата? Разбрахте ли защо има извънредно положение? Разбрахте ли защо онзи военен мъпет ви прави конференции? За да се оправдаят няколко милиарда дълг на суверена - народа, които да спонсорират нови ленти над асфалт и облагодетелстване на кръг от фирми. Какви сложни неща мислихте, а отговора беше пред очите ви непрекъснато.

.....е пълна глупост .

Куца ти причинноследствената връзка и логика в последователността .

Извънредното положение НЕ Е за да се теглят заеми за ленти асфалти и облагодетелстване на фирми, а за справяне с кризата, породена от пандемията , ЗАРАДИ което е извънредното положение.

Самия факт че не сме изолирани в света, и света го тресе същата криза и извънредни положения, показва тоталната липса на логика в това което казваш.

При теб нещата са тотално наопаки, с тотално измислени спекулативни изводи .

преди 28 минути, miro20 написа:

Пандемията не е измислена от ББ да си оправдава лентите асфалт и да облагодетелства обръчи фирми.

Ох да ти имам "логиката".Разбира се ББ не е измислил вируса, но това не му пречи да се възползва от случая.

преди 48 минути, _ramus_ написа:

Като шега е (но и не само) - но като чета темата... се успокоявам. Мисля си че има много по-зле зарази от короната и за тия "вируси" няма нито лечения, нито някога е измислено такова.

И че доста хора отдавна са се разболели вече... Да му мислят тия доктори, дето преглеждат в белите стаи... Не че има разлика в положението дори и "болните" да не са стигнали още до стаите - те вече живеят някъде в Ада си. За коронясалия може да се бориш, но за тоя, дето живее сред Ада си - няма как, нито с какво, нито кой. И как да го пазиш от самия него... 

мн точно казано.

преди 17 минути, Anne написа:

Заради СДС нямаме армия!

О , Боже....

Слез си прибери вересиите......

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, petie1 написа:

Мале добре че не се докладва на ДАНС...

Ти мислиш, че ми е приятно да гледам как народът ни постоянно страда, как непрекъснато ни унижават, как непрекъснато сме лишавани от всичко важно и нормално за съществуването на една независима нация?

Нямаме право да строим втора АЕЦ, макар, че е с мирни цели!

Накара ни да изключим част от блоковете от първата АЕЦ.

Искат да останем без АЕЦ и да сме зависи за електричество от Турция - нашият враг!

Нареждат ни да закриваме болници, детски градини и училища, да се съкращават хора.

Нямаме вече собствено производство, всичко е внос!

Нямаме право да ядем своя собствена истинска храна, принуждават ни да внасяме ГМО!

Нямаме право да ядем истински плодове и зеленчуци, истински месо и риба!

Оставиха да се унищожат спортните зали, направиха спортът недостъпен за обикновените хора!

Нямаме право да имаме собствена армия, собствени ВМФ и ВВС, накараха ни да си нарежем ракетите.

Нямаме право да имаме нищо свое, дори собствена социална мрежа! Имаше една, но бързо и видяха сметката!

Сървъра на българската игра "Лейди Попюлар" се оказа в Германия!

Дори ни накараха да направим езика реформа, да се пише по американски с главни букви на всичко,  за някои неща премахнаха тиретата, че и кавичките! Гнус ме е да гледам англоезичният правопис!

Сега пък заради вуруса уж, нямаме право да пазаруваме кеш, а само с карти!

Искат удължаване на учебната година, по американски, че да изперкат и нашите деца!

Нямаме право да си празнуваме собствените празници, преиначават и пренаписват историята ни! Баташкото клане, Ботев, Левски...........

В учебниците не се споменава за Буново............

Това живот ли е според теб?

преди 9 минути, Anne написа:

Ти мислиш, че ми е приятно да гледам как народът ни постоянно страда, как непрекъснато ни унижават, как непрекъснато сме лишавани от всичко важно и нормално за съществуването на една независима нация?

Нямаме право да строим втора АЕЦ, макар, че е с мирни цели!

Накара ни да изключим част от блоковете от първата АЕЦ.

Искат да останем без АЕЦ и да сме зависи за електричество от Турция - нашият враг!

Нареждат ни да закриваме болници, детски градини и училища, да се съкращават хора.

Нямаме вече собствено производство, всичко е внос!

Нямаме право да ядем своя собствена истинска храна, принуждават ни да внасяме ГМО!

Нямаме право да ядем истински плодове и зеленчуци, истински месо и риба!

Оставиха да се унищожат спортните зали, направиха спортът недостъпен за обикновените хора!

Нямаме право да имаме собствена армия, собствени ВМФ и ВВС, накараха ни да си нарежем ракетите.

Нямаме право да имаме нищо свое, дори собствена социална мрежа! Имаше една, но бързо и видяха сметката!

Сървъра на българската игра "Лейди Попюлар" се оказа в Германия!

Дори ни накараха да направим езика реформа, да се пише по американски с главни букви на всичко,  за някои неща премахнаха тиретата, че и кавичките! Гнус ме е да гледам англоезичният правопис!

Сега пък заради вуруса уж, нямаме право да пазаруваме кеш, а само с карти!

Искат удължаване на учебната година, по американски, че да изперкат и нашите деца!

Нямаме право да си празнуваме собствените празници, преиначават и пренаписват историята ни! Баташкото клане, Ботев, Левски...........

В учебниците не се споменава за Буново............

Това живот ли е според теб?

Турция този враг даде на България

https://nova.bg/news/view/2020/03/11/280842/пристигнаха-предпазните-облекла-и-маски-от-турция/

https://www.vesti.bg/bulgaria/turciia-dariava-na-bylgariia-maski-i-testove-za-covid-19-6106444

Това са респираторни маски с висока степен на защита (20 000 броя), защитни очила (100 000 броя), операционни маски (500 000 броя), защитни облекла (100 000 броя), предпазни калцуни (30 000 броя), операционни ръкавици (150 000 броя). 

До края на седмицата се очакват допълнително респираторни маски с висока степен на защита (30 000 броя), предпазни калцуни (120 000 броя) и операционни ръкавици (650 000 броя).

Русия какво даде? Братята ни.

Неблагодарна ли си? Как може такова нещо. Да не проявяваш благодарност.

преди 4 минути, acnekt написа:

Турция този враг даде на България

https://nova.bg/news/view/2020/03/11/280842/пристигнаха-предпазните-облекла-и-маски-от-турция/

https://www.vesti.bg/bulgaria/turciia-dariava-na-bylgariia-maski-i-testove-za-covid-19-6106444

Това са респираторни маски с висока степен на защита (20 000 броя), защитни очила (100 000 броя), операционни маски (500 000 броя), защитни облекла (100 000 броя), предпазни калцуни (30 000 броя), операционни ръкавици (150 000 броя). 

До края на седмицата се очакват допълнително респираторни маски с висока степен на защита (30 000 броя), предпазни калцуни (120 000 броя) и операционни ръкавици (650 000 броя).

Русия какво даде? Братята ни.

Върви в Турция!

Боклуците на Турция не ни трябват.

Това, което ни трябва е, голяма и силна армия по границата с тази страна, за да спрем притоците на нелегални и имперските амбиции на психичноболният Ердоган.

Или искате нов Батак?

Бях мирюлюбива и без прездразсъдъци, докато не видях бивш съученик мюсюлманин от училището ми в София, със снимка на пушка и турското знаме. И като научих за Буново. Навремето не знаехме нищо за това.

Е, дотук със мулти-култи!

Тези не ни приемат за хора, защо ние да ги приемаме за такива?

Ходих преди няколко лета в Батак, видях църквата, ямата, следите от кръв и куршуми..............

Някои неща не се забравят и не се прощават! Точка!

Ние бяхме добри с това момче, идваше с нашия клас на църква, а сега това...............

преди 2 минути, Anne написа:

Върви в Турция!

Боклуците на Турция не ни трябват.

Това, което ни трябва е, голяма и силна армия по границата с тази страна, за да спрем притоците на нелегални и имперските амбиции на психичноболният Ердоган.

Или искате нов Батак?

Бях мирюлюбива и без прездразсъдъци, докато не видях бивш съученик мюсюлманин от училището ми в София, със снимка на пушка и турското знаме. И като научих за Буново. Навремето не знаехме нищо за това.

Е, дотук със мулти-култи!

Тези не ни приемат за хора, защо ние да ги приемаме за такива?

Ходих преди няколко лета в Батак, видях църквата, ямата, следите от кръв и куршуми..............

Някои неща не се забравят и не се прощават! Точка!

Ние бяхме добри с това момче, идваше с нашия клас на църква, а сега това...............

Стига говори простотии и стига с тази демагогия. Баташкото клане не са участвали турци или османци, а башибозуци.  Въобще турци не са стъпвали в България.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Башибозук

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.