Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Myanmar написа:

Значи "Бич Божи". Все съм се чудил как някой, който смята, че Бог е любов, приема, че същия може да прати такава гадост.

Къде прочети ,че вируса е от Бог. Покажи

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 минути, Myanmar написа:

Значи "Бич Божи". Все съм се чудил как някой, който смята, че Бог е любов, приема, че същия може да прати такава гадост.

Докато другите в темата си мерят пишките с глупости, пропускат най-важното, ама... карай, на кой му пука, важно е да се говори за плъхове, прилепи, змии и т.н. 

преди 3 минути, Родина написа:

Къде прочети ,че вируса е от Бог. Покажи

Тогава остава да е от неговия полярен образ - Дявола. Значи точно като се отречеш от Бога и Дявола те наказва. Или?

преди 4 минути, FusE написа:

Нищо не налагаме, а казваме което са установили учените, когато казват не яжте прилепи и диви животни, че се заразявате с ужани вируси е добре да се вслушваме в това. Не може да постъпваме безотговорно и да смятаме че ние хората сме безсмъртни, защото идва един такъв ден като сегашния в който ни приземява няква пандемия. 

Нали си даваш сметка, че това, което си написал е приложимо към всяко животно! Щото от всяко животно може да "прескочи" опасе патоген към човека. Ако си даваш сметка за това, трябва да ти стане ясно, че се лишаваме от хранителни сорсове, от стопански помощници, от домашни любимци, от лабораторни животни... Още да изреждам ли?

току-що, ostavime написа:

Докато другите в темата си мерят пишките с глупости, пропускат най-важното, ама... карай, на кой му пука, важно е да се говори за плъхове, прилепи, змии и т.н. 

Аз най-важното съм го написал, баце, още преди ти да го препишеш.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Аз най-важното съм го написал, баце, още преди ти да го препишеш.

Да да, извинявай, забравих, че ти си най-умния и си знаел какво ще стане на заседанието. 

преди 1 минута, darkterminal написа:

Нали си даваш сметка, че това, което си написал е приложимо към всяко животно! Щото от всяко животно може да "прескочи" опасе патоген към човека. Ако си даваш сметка за това, трябва да ти стане ясно, че се лишаваме от хранителни сорсове, от стопански помощници, от домашни любимци, от лабораторни животни... Още да изреждам ли?

Давам си сметка, че щом от животно каквото и да е то произлиза такава опасна зараза за човека то ние хората не би следвало да го консумираме. 

току-що, ostavime написа:

Да да, извинявай, забравих, че ти си най-умния и си знаел какво ще стане на заседанието. 

Има по-умни от мен. Но наистина знаех какво ще стане и съм го написал назад, за неверниците.

преди 1 минута, FusE написа:

Давам си сметка, че щом от животно каквото и да е то произлиза такава опасна зараза за човека то ние хората не би следвало да го консумираме. 

Всичко живо е заплаха за нас. И обратното.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Тогава остава да е от неговия полярен образ - Дявола. Значи точно като се отречеш от Бога и Дявола те наказва. Или?

Ти нещо не можеш да четеш.Пак го прочети.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Има по-умни от мен. Но наистина знаех какво ще стане и съм го написал назад, за неверниците.

Всичко живо е заплаха за нас. И обратното.

Дай да видя къде си писал за тия 10 млрд. нов дълг?

Ми инфлуенцата дето през 1918 година изтрепа петдесет милиона, има птичи произход... Значи ли това, че тря да спрем да ядем пилешко? И спрели сме?

преди 23 минути, ostavime написа:

Честито на внуците ни!!! 

То не било за пари, а за много пари...

преди 2 минути, darkterminal написа:

Ми инфлуенцата дето през 1918 година изтрепа петдесет милиона, има птичи произход... Значи ли това, че тря да спрем да ядем пилешко? И спрели сме?

Аз обожавам пилешко!:licklips::turkey4:

преди 1 минута, ostavime написа:

Дай да видя къде си писал за тия 10 млрд. нов дълг?

На.

на 28.03.2020 г. в 19:45, Myanmar написа:

Ся, разбрахте ли далаверата? Разбрахте ли защо има извънредно положение? Разбрахте ли защо онзи военен мъпет ви прави конференции? За да се оправдаят няколко милиарда дълг на суверена - народа, които да спонсорират нови ленти над асфалт и облагодетелстване на кръг от фирми. Какви сложни неща мислихте, а отговора беше пред очите ви непрекъснато. Признавам, чувствам се като жертва в случая. Даже нарушаването на Конституцията, която вие не познавате, а аз съм учил наизуст, не им беше важно. Всичко беше патаклама за едни милиарди долари...

на 28.03.2020 г. в 17:56, Myanmar написа:

Борисов: Децата ни ще плащат за тази криза (ВИДЕО)

Оппаа, дойде време за плащане, драга панировка. Плащане не със заплата, а с поколения. Стойте си вкъщи, водете се по акъла на малоумници, после излезте да се разболеете да ви дойде акъла и да ви набият акъл, като не ви е стигнал и ми се карате защо не козирувам на мъпет обслужващ всякакви други, но не и националните ни интереси.

like.png like.png like.png

А тука настоявахте, че въпросът не е политически. Не, не е политически, художествен е.

Единственият начин да се избавим от това е чрез сваляне на ГЕРБ завинаги, революция, смяна на управлението и обявяване на "омразен дълг", както и да потърсим политическ и военна закрила от Русия и Китай! Да ги видим САЩ и ЕС тогава!

преди 53 минути, Anne написа:

Предпочитам да вярвам на Русия и Китай

преди 1 час, Anne написа:

Човечеството диша радиация,

Чете се че сте мутирали доста от нея. :) 

преди 56 минути, Anne написа:

обре са си САЩ, да не говорим, че си стан модерно да си болен от тази болест. Не им вярвам на нито една дума, съчувствие от мен няма да видят.

А кризата я правят, та да си изчистят дълговете, понеже изгубиха войната в Сирия............. Опитаха да подчинят Китай, ама не им се получи. А на Иран отказват помощ, много хуманно и много подозрително.

Не виждате ли как прилагат същия сценарии - "Криза идва, краят на света идва".................. с надеждата още хора да се самоубият.........................

всъщност отвъд театъра, вие вече сте се самоубили и няма защо да се притесняваме. Мисля си че би било чудесно да сте модерна...

Тук тече новото състезание към тъпомерния рекорд. Тихи и явни народни истерици и те се пръкнаха с геополитически мнения... но да внимават от демоните на САЩ че няма да получат съчувствие от рекордьорката... Малиииии - загубени са сред тая вселена, ужас(т)... !!! :)

преди 2 минути, Myanmar написа:

Ся, разбрахте ли далаверата? Разбрахте ли защо има извънредно положение? Разбрахте ли защо онзи военен мъпет ви прави конференции? За да се оправдаят няколко милиарда дълг на суверена - народа, които да спонсорират нови ленти над асфалт и облагодетелстване на кръг от фирми. Какви сложни неща мислихте, а отговора беше пред очите ви непрекъснато.

Дълг се взема за да се покрият загубите от пандемията. Пандемията не е измислена от ББ да си оправдава лентите асфалт и да облагодетелства обръчи фирми.

Затова няколко пъти ти казах че ти куца причинно следствената връзка, но ти се оказа толкова "интелигентен" че дори това не разбра. После се обиждаш и сипеш доклади защо си такъв каквъвто казах че си .

:) 

току-що, FusE написа:

Именно това е бил етапа да се предаде вируса на човек. 

И една костенурка-нинджа. Сега обаче спорят кой е точно - Донатело или Микеланджело.

преди 7 минути, Anne написа:

Единственият начин да се избавим от това е чрез сваляне на ГЕРБ завинаги, революция, смяна на управлението и обявяване на "омразен дълг", както и да потърсим политическ и военна закрила от Русия и Китай! Да ги видим САЩ и ЕС тогава!

Ставаме 16-та република ? Хайде. Да пробваме.

И да сме "средна класа" както каза Путя с доходи равни на 120 лв български пари месечно. Това е за него "средна класа".

Между другото и там вземат драстични мерки .

Защо ревеш за нашите , а не гледаш тях ?

За Китай да не говорим...  не си виждала просто такава цензура и "биг брадър" каквото е там . Отделно от забранените фейсбуци, гугъл , месенджери, ютюбове и т.н.

Ама щом искаш ... хайде да пробваме. Като за начало ти да отидеш там за година две.

Отделно за омразния ти ЕС ... малко е странно да плюеш и да "режеш клона " на който седим и сме с позитивен баланс

Получаваме  доста повече от колкото внасяме в някои случаи е 4.5 пъти повече от колкото внасяме.

https://money.bg/finance/eto-kolko-pari-specheli-balgariya-ot-chlenstvoto-si-v-es-dosega.html

https://www.bgonair.bg/a/28-denqt-on-air/96655-es-reshi-balgariya-poluchava-4470-mlrd-lv-evrosredstva-za-2019-g

Колко мозък се иска да плюеш някой който ти дава повече отколкото взема ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, Anne написа:

Да бее ще се прочуем като единствената страна победила короната чрез политечески преврат

Като шега е (но и не само) - но като чета темата... се успокоявам. Мисля си че има много по-зле зарази от короната и за тия "вируси" няма нито лечения, нито някога е измислено такова.

И че доста хора отдавна са се разболели вече... Да му мислят тия доктори, дето преглеждат в белите стаи... Не че има разлика в положението дори и "болните" да не са стигнали още до стаите - те вече живеят някъде в Ада си. За коронясалия може да се бориш, но за тоя, дето живее сред Ада си - няма как, нито с какво, нито кой. И как да го пазиш от самия него... 

преди 2 минути, Мальчик Бананан написа:

И една костенурка-нинджа. Сега обаче спорят кой е точно - Донатело или Микеланджело.

А къде е Леонардо?

10 млрд. дълг на 6 млн. население се превежда като заем от 1666 лв. на човек, бил той бебе, пенсионер, бременна или работещ.

Но това не е реалната цена, тя ще бъде върната многократно. Така че от 4 000 на работещ човек тя ще стане 8 000 на работещ човек с лихвите.

Но и това не е реалната цена, защото като длъжници ще бъдем принудени да разсрочваме многократно и да вземаме нови дългове. Ние вземаме дългове защото сме социално слаба държава, а не обратното.

А най-голямата щета ще бъдат решенията, които правителството ни къде с неохота, къде с финансово личностно облагодетелстване, ще вземат. Това ще бъдат решения като сегашните - ще изхранваме много, много, много народи.

преди 42 минути, ostavime написа:

Честито на внуците ни!!! 

Няма проблем да се платят 10 милиарда лева, стига да се откачим от борда и да надуем инфлацията. Като почнат да печатат 100 000-левки ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.