Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, XEPO-1 написа:

По същия начин по който ме принуждават да си седя вкъщи и да не ходя на работа,да кажем.

Не съм чувал някой да е забранявал ходенето на работа. Аз например, продължавам да си ходя всеки ден.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 минути, XEPO-1 написа:

По същия начин по който ме принуждават да си седя вкъщи и да не ходя на работа,да кажем.

А да те принудят да лекуваш болни от смъртоносна болест? Не мислиш ли че има разлика с това да си стоиш в къщи?

преди 3 минути, halek написа:

Не съм чувал някой да е забранявал ходенето на работа. Аз например, продължавам да си ходя всеки ден.

Къде прочете "забрана"?Забрана и принуда са доста различни неща.

преди 1 час, Profruit написа:

Охоооо,

Колко си досетлив тиииии, не може да ти се отрече. Знаеш ,че по шабатно време ставам по-добра към местните бърборковци, които сънуват ,че са световни звезди. Колко години навъртя покрай  край евреите и се храниш от хляба им   и така и не разбра че евреите освен да вземат също така и дават пари. Тия залитания по художника с отметнатия перчем  дали не  е само  ефекта на един газен фенер сложен върху морски фар . Иначе по отношение на ортодоксите имаме еднакво мнение. Меа Шеарим никога не ми е бил тръпка. Виж Ейн Керем е друга работа.Нафтали Бенет  е голям сладур особено в един от работните му периоди   2013-2015 година. Ха- Ямин Ха -Хадаш е венеца му. Иначе поста ти е ясно потвърждение ,че поне в  тази конспирация евреите нямат пръст.

Тези, които са имали винаги ще имат  и то предоволно много  за да си чешат капризите  независимо в кой край на света им грее звездата и затова трябва да благодарим на потомците на коханим.Защото те , а не леви`им са важните и главните. Стара истина е ,че който държи ножа, той извършва жертвоприношенията. "Говорим" си с тебе по начин, който само ние си разбираме. На Моника, дето ти клечи пред ципа на панталона оставяме  през смях да ти лепи сърчица.  Ние двамата си знаем истината, че един без друг не можем  :P:lol6:Камиларските държави няма да избягат, той още Шимон Перес  постави началото като седна под една палатка с двама крале-този на Мароко и този на Йордания. Мединат Исраел  беше в плановете  в дните около Песах , но напрежението около модерния вирус ни завари в Прага  и трябваше спешно да се отправим към Twin Peaks. Когато ти се мерне художника в някой спиритически сеанс на Норбеков , кажи му , че евреите са се появили напук на историята и понеже тази пристрастна история не им била предвидила никакво място  на световната карта , те се заинатили да и отмъстят така,че докато съществуват световете , да се помни и да се знае що значи евреин. :ass:

преди 3 минути, _Belial_ написа:

А да те принудят да лекуваш болни от смъртоносна болест?

Не мисля,че хората способни да извършват подобни задачи изпадат в такива дилеми.

преди 5 минути, Myanmar написа:

Е, той в опозиция пак си е на бойното поле.

Абе военния си е винаги във война. Ясно е.

Отново немците кацнаха в Bergamo, Италия, за да вземат други 6 пациенти, за да ги настанят в различни клиники в  Rheinland-Pfalz, Германия. 

преди 7 минути, XEPO-1 написа:

Не мисля,че хората способни да извършват подобни задачи изпадат в такива дилеми.

Мисли повече. Те са хора и като всички хора изпадат във всякакви дилеми.

Хех, Валкирия толкоз бързала, че не видяла от кой е сърцето. :D

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Тя им се радва като на жертвоприношения. Има нейния народ практика с тези работи, още отпреди да почнем да колим вуци.

Ето една статия за маските, където се твърди че редуцира вирусите. По-ефикасно е с маска. Някаква. Не е задължително да е N95.

https://www.nature.com/articles/s41591-020-0843-2

преди 8 минути, _Belial_ написа:

Мисли повече. Те са хора и като всички хора изпадат във всякакви дилеми.

Особено тези с купените дипломи...

преди 4 минути, XEPO-1 написа:

Особено тези с купените дипломи...

Лекарската професия не е от най- атрактивните за закупуване на диплома.

преди 17 минути, _Belial_ написа:

Точно де, от Моника Люински. :lol6:Тя е на щатна бройка в отдел "Френска любов" Особено проявява афинитет към тия които мразят евреите.:lol6:

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Точно де, от Моника Люински. :lol6:

Ще се направя че съм разбрал, защото не искам да знам.

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Лекарската професия не е от най- атрактивните за закупуване на диплома.

Може би си прав.Нямам идея как върви пазара в момента,но съм попадал на доктор "тройкаджия" и,повярвай ми,подобни "лечители" биха влезли в реактора на Чернобил след аварията след заплащане.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Казано честно, всиичкоо мии ее наред.

91977728_555798051730929_3325731990635806720_o.thumb.jpg.b9b548c256d882540d5a6c88da8a9947.jpg

Е,то това е за днес.Утре-Нов ден,нов късмет...

преди 1 минута, XEPO-1 написа:

Може би си прав.Нямам идея как върви пазара в момента,но съм попадал на доктор "тройкаджия" и,повярвай ми,подобни "лечители" биха влезли в реактора на Чернобил след аварията след заплащане.

Некадърници има навсякъде. Не можаха да се съберат всички в парламента.

преди 9 минути, _Belial_ написа:

Ще се направя че съм разбрал, защото не искам да знам.

Аз имам предвид шербетните сърчица под постовете му по принцип. Тия , които са породени от тръпката на омразата. Но пък аз винаги съм знаела,че той проявява вкус в изборите си   и такива мяу-мяу не му минават.

Това другото  сърчице  от Мианмар  е израз на харесване на стила му на писане, а не на чувствата вложени в него. Има разлика и аз не влагам обиден контекст в думите си, ако така съм разбрана.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.