Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 21 минути, miro20 написа:

Познай къде отиват тия пари обаче :)   Не и за здравеопазване, не и при хората

Познай къде отиват парите от Амазон.

Между другото знаеш ли, че Амазон често плаща 0 $ данък на държавата?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 11 минути, Lumberman написа:

Ами така ще ги стимулират да вдигат изкуствено цифрите на заразените и починалите. Дяволски хитро!

Ммм, няма да е достатъчно само бройката пациенти да пипнат. Трябва, тези пациенти да са прекарали повечко време на лечение и медиците да са положили определено количество грижи(в часове) за тях, за да вземат парите . Примерно, ако не им стига един час до минималната ставка часове грижа, дадени медицински лица с тоя недостиг няма да вземат не само 1000лв ,ами нито стотинка бонус.  Съвсем примерно, понеже не зная какви са конкретните числа. Ще си позволя измислени от мен стойности. Ако има 100 часа лимит, и медицинското лице е обгрижвало заразени и болни 99 часа , няма да вземе паричният бонус. А да и ще трябва някак си да ги докажат тия часове грижи за коновирус пациенти.

Измамата COVID -19! Как и защо беше създадена истерията?Коментар , който  определено ще ви накара да се замислите.

статията :

https://www.globalresearch.ca/manufactured-pandemic-testing-people-any-strain-coronavirus-not-specifically-covid-19/5707781

пп тези, които не разбират английски, могат да променят езика от настройките

Равносметката до момента от COVID 19: 485 заразени, 14 мъртви и 200 000 без работа. От тях 22 000 трайно безработни.

току-що, _Belial_ написа:

Равносметката до момента от COVID 19: 485 заразени, 14 мъртви и 200 000 без работа. От тях 22 000 трайно безработни.

В световен мащаб  как е ?

току-що, valkiria1 написа:

Нямам идея. Аз слушах нашата министърка с данните. На предната страница Следа писа че в САЩ са 6, 6 милиона съкратените.

преди 14 минути, M.Николов написа:

А-ха, автора желае да остане анонимен.Ясно

Ами ти не си дал никакъв повод да ти се сложат маршалски звезди. Може да опиташ като обориш казаното във видеото. С факти.Изрично е посочено, че всеки има такава възможност.

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Нямам идея. Аз слушах нашата министърка с данните. На предната страница Следа писа че в САЩ са 6, 6 милиона съкратените.

Излиза ,че  в казаното във видеото има истина.

Не се интересувах от статистика но някои неща, наистина ми се струват странни.

преди 6 минути, valkiria1 написа:

Не зная как е в световен мащаб, но надявам се , ти, да си ми добре.И по тежки моменти е имало, че да ни стряска коронджийския вирус.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Не съм гледал видеото прегледах статията.Във видеото нещо по-различно ли има?

Понеже е по-лесно да си го преведеш с Гугъл.

Статията е базиса-видеото е много по подробно и както виждаш автора е с лицето и името си .

преди 3 минути, badr написа:

Не зная как е в световен мащаб, но надявам се , ти, да си ми добре.И по тежки моменти е имало, че да ни стряска коронджийския вирус.

:* добре съм, принце на вярата . Благодаря.

След няколко дни ще започне Песах . А след няколко часа и шабат. Все поводи да сме радостни и да благодарим на Адонай от цялото си сърце , че ни е дарил с верни и скъпи приятели.

Вярвай на който си искаш.

Аз само ще споделя, че този вирус е по-различен от грип.Симптомите са различни, инкубационния период е по-различен и протичането на болестта е по-различно.

преди 22 минути, M.Николов написа:

Факти. Хората с аналитично и критично мислене боравят с факти.

Религията е въпрос на вяра, но дори и там се борави с факти в някоя част от нея;)

преди 22 минути, valkiria1 написа:

Излиза ,че  в казаното във видеото има истина.

Не се интересувах от статистика но някои неща, наистина ми се струват странни.

Излиза че има доста истина. Особено около расясненията как се използва методът PCR и това, че той ако веднъж поакже положителен резултат, всеки следващ тест ще е положителен. И това че той разпознава всеки коронавирус, като ковид19. Звучи логично. Изглежда че PCR метода дава 100% гаранция когато резултата е отрицателен и далеч не е толкова сигурен, когато резултата е положителен. Това дава възможности за огромни манипулации и всяка смърт може да се припише на коронавирус, понеже теста ще покаже че той е наличен. Личното ми мнение е, че в случая методи като Елайза биха били по- подходящи, защото там при положителен резултат има. 100 % гаранция. При отрицателен, работата е фифти- фифти. Най- добре би било комбинация от двата метода.

Няма лошо всеки да си интерпретира тая коронка през неговата си призма и неговите очи. Май на който както му е удобно.

Едни са се запрели у мазетета, не си показват носа навънка и ги е страх де не се катурнат, други викат нищо няма, генерала ни плаши по телевизора.

Малко ми напомня ситуацията на тоя виц.

- Мaмо, зaщо aз редя кубчето нa Рубик зa три секунди, a другите децa сa толковa бaвни?

- Шот си дaлтонист.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А живота си тече. Живейте го и не му мислете много.

преди 24 минути, M.Николов написа:

Аз само ще споделя, че този вирус е по-различен от грип.Симптомите са различни, инкубационния период е по-различен и протичането на болестта е по-различно.

Николов, знаеш ли какво става когато някой официално спомене такива неща? Все се намира някой приближен на официални власти или заинтересовни лица да го натисне, уволни, преследва. Това е и причината хора да предпочитат анонимността.

А за вируса  - симптомите не са по-различни от другите вируси. И както и при тях от вируса не се умира, умира се от усложнения и съпътстващи заболявания

Този е по-различен с това, че атакува много агресивно алвеолите в белите дробове.Доктори, които са видели пораженията върху белия дроб на починали пациенти казват, че никога преди не са виждали нещо подобно.

преди 1 минута, capnemo написа:

А за вируса  - симптомите не са по-различни от другите вируси. И както и при тях от вируса не се умира, умира се от усложнения и съпътстващи заболявания

След повече от 160 страници някой да е наясно какво точно причинява covid 19.Попаднал в здрав организъм вируса преминава под формата на лек грип.Съвсем не е така обаче при рисковите групи.От там идва и спокойствието и непукизъма у някои елементи-те ще го изкарат "на крак'...Изобщо в страни в които се цени човешкият живот мерките и карантината се спазват почти от всички и почти на всяка цена.У нас обаче човешкият живот,за жалост,няма никаква стойност.

преди 22 минути, M.Николов написа:

Това са лъжи. Няма вирус при който симптомите да са еднакви при всички. Същото е и с коронавирус- удря първо където си най- слаб. Това е така откак има вируси, а тях ги има преди да има хора.

преди 12 минути, XEPO-1 написа:

.Изобщо в страни в които се цени човешкият живот мерките и карантината се спазват почти от всички и почти на всяка цена.У нас обаче човешкият живот,за жалост,няма никаква стойност.

Площадно тъпанарска изява.За малко да повярвам, че ти цениш човешкия живот.

Я кажи "ценителю" по-малко ли е ценен живота. който ще бъде погубен поради престъпност, липса на средства за лечение, спадане и на без това ниското качество на живот, спадане на образователен ценз и всичко това отнесено към милиони хора.

Редактирано от badr (преглед на промените)

преди 1 час, M.Николов написа:

Познай къде отиват парите от Амазон.

Между другото знаеш ли, че Амазон често плаща 0 $ данък на държавата?

Акцента бе за управлението на държавата с приходи "от въздуха и недрата" от 250 млрд $$  и за стандарта на хората. В този смисъл сравни минималната и средна заплата в Англия . Щом искаш :) 

Кажи на англичанин от средната класа че в РФ за средна класа се приема /не според мен а според Путя както коректно го цитирах / хора с доходи 200евро.

Месечно !

преди 1 час, valkiria1 написа:

Измамата COVID -19! Как и защо беше създадена истерията?Коментар , който  определено ще ви накара да се замислите.

статията :

https://www.globalresearch.ca/manufactured-pandemic-testing-people-any-strain-coronavirus-not-specifically-covid-19/5707781

пп тези, които не разбират английски, могат да променят езика от настройките

Това бе цитирано по назад от барбунцела , аз само добавих още едно подобно видео.

Виж го и него , ще ти хареса.

Всеки сам избира как да му изпират мозъка :) 

преди 6 часа, M.Николов написа:

Ми, някои ги наказват по 14 дена заради думата "идиот", очаквах и ти да си наказан за толкова заради употребата на същата дума.

Поне така би трябвало да бъде, ако Карабойчев съди с една мярка.

Това съм го пропуснал  . Кого съм нарекъл идиот ?

Оня чечи след теб пък ме е наричал как ли не, и идиот както виждаш, а последно беше ме нарекъл  сектант и ИЗМЕТ .

Седи си и си плямпа  необезпокоявано. :)  За него що не ревеш ? :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, XEPO-1 написа:

.Изобщо в страни в които се цени човешкият живот мерките и карантината се спазват почти от всички и почти на всяка цена.У нас обаче човешкият живот,за жалост,няма никаква стойност.

И ти се изказваш на едро. Спазваме карантината не само заради себе си, но и заради другите около нас. Не ни представлява никаква трудност или усилие, нито се жалваме .Съвсем не схващаме ситуацията , като игра или надговаряне. Това обаче не означава, че в един момент ,човек не може да не почне да си задава въпроси. Няма нужда де се облещиш в някой от телевизията и да го слушаш като хипнотизиран.  Видимо е че по цял свят последиците ще бъдат много тежки ,предвид взетите мерки и трудно ще бъде живота  да се върнае в нормалното русло. 900 000 безработни в Испания, съсипани бизнеси, съсипани цели отрасли в икономиката  в цял свят , в някои  семейства има вече по няколко  безработни .....кое в тази ситуация да кара  тези хора да мечтаят като идиоти?

След като разконспирирахте, че вируса е като всеки друг и всичко  е една ''голяма игра'' остава да споделите кой е създателя на тази измата и кой (кои) ще разпределят облагите от всичко това.

Всички ще се радват да узнаят истината, а може и да ви аплодират бурно. По терасите например.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.