Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

преди 17 часа, Michigan111 написа:

Т1 Спазването на международни правила не е играене по свирката, нито угаждане на някого. 

Анексирането на чужди територии не е спазване на правила още повече международни.То е агресия под каквато и форма да го погледнеш. В случая за който говорим,  в случая България играе по свирката на нацистите. Богдан Филов който внимателно и обстойно  си записва събитията в които е участвал и на които е свидетел и по-късно издадени като книга със заглавие  "Дневник" /неговите спомени/ " Желанието на фюрера, съобщено ни в началото на април 1941 год. е българите да окупират и поемат администрацията на тези земи ,за да могат германските войски да са свободни за действие на Източния фронт" /край на цитата. Това е било дискутирано и на среща на Богдан Филов и Иван Попон/министър на външните работи в кабинета му/ с Хитлер в неговата вила Obersalzberg край Залцбург. Случилото се там и договорките  и уговорките са описани също подробно от Филов и са поместени в" Дневник". Тоест България изпълнява желанието на нацистите и окупира територии на съседите си. Това е потвърдено от спогодбата "Клодиус-Попов" подписана на 24 април 1941 год. подписана в София.

Въпроса е изчерпан и няма да се въртим безкрай около тази материя само защото на пишман патриотари истината не им харесва. Който иска да прокара съдържанието на отговора ми да чете документите ,които съм посочила. Все пак те са на очевидци на събитията.

Т3 Филов не е пращал Белев никъде, това пак си го измисли. 

Какво мислиш ти е без значение. Важни са документите от онези събития. Белев заминава за Райха да изследва заковите по волята на Филов Заповедта  за пътуването му и командировъчното са подписани от ресорния министър. Така е и до днес в практиката на министерствата. Отделно случая е описан и от Филов. Време ти е да прочетеш спомените и личните му бележки,за да не издишаш откъм смислени доводи. Твоите абстрактни възражение нямат стойност в диалога. Точка и по този въпрос.

Закона е приет, защото обстановката в държавата е била такава, царя е под натиск и от двата лагера и опитва да тушира напрежението. 

Няма два лагера. Закона / в частта му касаеща евреите/ е приета единствено и само за да удоволетворите Хитлер.Законите са копие на нацистките закони от Нюрнберг, които Белев старателно е изучавал на место и става един от авторите на законопроекта. Справка-неговата биография, която посочих миналия път. До този момент , а и след това евреите с нищо не са навредили на България.

"През 1940 царят подписва Закона за защита на нацията, който лишава евреите от повечето граждански права и по същество представлява копие на Нюрнбергските закони на Германия"

https://bg.wikipedia.org/wiki/Борис_III

Въпроса е изчерпан. Чети историческите документи, те са изключително български, за да не ме обвиниш в пристрастие и нарочен избор на източници.Колкото и да се биеш в гърдите ти не си източник на достоверност по причина ,че не си бил очевидец. Ще трябва да се задоволиш с тези,които са написани от очевидци. На мен не ми пречи,че източниците  са български.

По важното е, че за български граждани този закон няма никакви последствия,  не знам що постоянно повдигаш този въпрос.

Хаха. Беше представен един клип от друг участник тук в който събеседници бяха двама евреи ,които разказваха за точно онова време на този закон. Само не можах да разбера защо го лайкна след като този клип опровергава този ти пост. Закона е расистки, дискриминационен и насочен срещу български граждани без те да имат никаква вина и да са предизвикали неговото създаване. Не знам каква олелия до бога ще вдигнете , ако някоя друга страна гласува такъв закон, натика ви принудително в лагери/ три на брой сте сътворили/ , ограби и конфискува имуществото ви, а някой наглец като теб седне да разправя на света,че не сте пострадали от това.Точка.

Т5 да, колкото и шокиращо да изглежда е имало и такива хора в държавата.  Имало е и привърженици на други крайности.  Именно страстите на такива хора е принуден да охлажда царя, на който сигурно забравяш, че му е правен преврат, и едни опит за преврат.  За това гледа да не дава повод,  най вече на прогермански ориентираните,  защото с помощ отвън преврат лесно би могъл да се осъществи и да тласнат държавата в истинската война.  

Е, аз какво пиша-че закона е приет за да угодите на нацистите. и привържениците им.Какво по-различно е това, което твърдиш в този си пост. Само уточняваш ,че обект на омразата са били точно евреите. Защото в България има и други етноси-но за тях такъв закон няма създаден.Май си скачаш и кукуригаш като петел ей така за да ти се види оперението. Точка.

Т6 А, ти намери вестник Дума да ми цитираш 🤣.

Ти си лаик . Не си способен да работиш с исторически документи ,да   извличаш , преценяваш и обработваш  информацията в тях. Патриотарството ти е на ниско ниво и само хвърчащи преднамерени крайни изявления като носител на истина от последна инстанция, която заемаш  няма да издържи дори само, ако водиш диспут по темата във вашите си среди. За другите си една  дребна хапка.Никой факт сам по себе си няма стойност ако не бъде разгледан в обкръжението му, връзките, отношенията с други факти, времето.Освен това за документите важи правилото за свидетелите: Testis unus, testis nullus /един свидетел не е свидетел/. Разделянето на историческите източници на наши и ваши е тотална грешка и е присъща на хора от твоето ниско  ниво на знания. В случая ти "биеш" факти  от исторически източник от онези времена  при това български и им противопоставяш само едното си голо озъбване само защото не са от твоята политическа ориентация. Грешка-причините съм изброила по-горе. Точка.

🤣

Т7 На този въпрос ти отговорих преди около час, драга прокурорко. 😂 Странно, другите точки си прочела, точка 1 си пропуснала 😆 Пействам ти го все пак:

Т1. Както може да е престъпление,така може и да не е. Ако си военен и получиш заповед- изпълняваш я, отговорността е на командващия.  Ако откажеш да я изпълниш, дори по морални причини, това е престъпление

С две думи-отговорноста за принудителното депортиране на евреите от онези райони е на цар Борис Трети, понеже той е главнокомандващ Българската армия.Освен , ако не ти хрумне да пишеш ,че български военни са изпълнявали заповедите на Хитлер, който няма общо с българската армия.

Моше, аз още чакам да ми покажеш по силата на кой договор Македония и Беломорието са станали част от България,че имаш претенции към държавата. Ама май ще си чакам 😆

Не си спомням да съм твърдяла или писала за някакъв договор за да ми искаш обяснение,че и да чакаш за  китка .

Иначе , ако това е елементарната ти аргументация, то тогава можеш да предложиш да ви върнат и репарациите, които сте изплатили на Гърция и Сърбия ,като посочиш основанието ,което периш тук,че не сте били официално в тези страни.

Иначе наистина е интересен казуса, кой по-точно  ви е заблудил че Македония и Беломорска Тракия са били присъединени към България. Това се вижда от пощенските марки, издадени на 3 октомври 1941 г. по случай „обединението на България”. Издадени са  от Министерство на финансите , Министерство на пощите на Царство България. Народа  приел с възторг  за чиста монета изображенията, колко велика станала България.Ти пък разправяш,че сте окупатори. Хахааха. Горите Тилилейски на българската история. Хайде остани си със здраве. 

Rf7EpHt.jpg

.

преди 4 часа, Myanmar написа:

Не думай. Това на твоята честна дума ли трябва да го приемем?

Можеш да ме обориш с факти и документи. Аз нямам проблем да приема нещата, когато наистина са аргументирани и смислени. Ето ти един добър повод да влезеш в темата по същество.

преди 8 часа, acnekt написа:

Толкова много народи по света пък евреите са ги нарочили. От хилядолетия. Защо не германите? Или викингите? Селджуците? Все пак сеят разруха и хаос след себе си. Войнствени племена. 
Те нарочили евреите. Спазват Талмуда, религиозни са, миролюбиви, свръхинтелегенти, богоизбрани, забраняват кръвта според Левит, както се разбра в по-горният пост. 

Три пъти пишеш тук ,че си прост  и че   няма шанс да разбираш нещата. Кой ще хаби времеви ресурс тогава да ти обяснява?

Още повече че досега не разбрах в какво се изразява спецификата на твоето участие в рамките на темата, освен да цитираш глупости и ръсиш нелепости?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

преди 6 часа, Myanmar написа:

Защото евреите не са народ, а са професия. Това е съсловие, не етнос.

браво, много си умен
възхищавам ти се

преди 1 минута, дръндю написа:

браво, много си умен
възхищавам ти се

Ти не си виновен за това, което си.

преди 1 час, valkiria1 написа:

Можеш да ме обориш с факти и документи.

Това си е твой проблем. Аз ти казах, че тази тема не ми е интересна. Доказах, че се уля с обвиненията си до степен да отречеш Холокоста. Стига ми толкоз.

Три пъти пишеш тук ,че си прост  и че няма шанс да разбираш нещата. Кой ще хаби времеви ресурс тогава да ти обяснява?

Още повече че досега не разбрах в какво се изразява спецификата на твоето участие в рамките на темата, освен да цитираш глупости и ръсиш нелепости?

Тогава защо се хабиш да се обясняваш след като не си ПРОСТА като мен и постоянно се хвалиш, като няма кой друг да те похвали, че си много ума?  Вече колко страници? Дай още една снимка и да се приключва, поне можеш да щракваш с апарата, а и да обиждаш непознати лица.

Няма два лагера. Закона / в частта му касаеща евреите/ е приета единствено и само за да удоволетворите Хитлер.Законите са копие на нацистките закони от Нюрнберг, които Белев старателно е изучавал на место и става един от авторите на законопроекта. Справка-неговата биография, която посочих миналия път. До този момент , а и след това евреите с нищо не са навредили на България.

"През 1940 царят подписва Закона за защита на нацията, който лишава евреите от повечето граждански права и по същество представлява копие на Нюрнбергските закони на Германия"

https://bg.wikipedia.org/wiki/Борис_III

Въпроса е изчерпан. Чети историческите документи, те са изключително български, за да не ме обвиниш в пристрастие и нарочен избор на източници.Колкото и да се биеш в гърдите ти не си източник на достоверност по причина ,че не си бил очевидец. Ще трябва да се задоволиш с тези,които са написани от очевидци. На мен не ми пречи,че източниците  са български.

https://www.mediapool.bg/tsar-boris-iii-i-unikalnoto-spasyavane-na-evreite-v-bulgaria-news259566.html

преди 10 минути, Myanmar написа:

Това си е твой проблем. Аз ти казах, че тази тема не ми е интересна. Доказах, че се уля с обвиненията си до степен да отречеш Холокоста. Стига ми толкоз.

Чаках  да излезе някой сензационен документ от който да е видно ,че  евреите са тръгнали да събарят царството българско и затова са спретнали  специален закон да се пазят от тях. И понеже ти опита да възразиш, изказвайки съмнение в моите думи ,затова си помислих ,че може и ти да си бялата лястовица на патриотарите в темата.Всеизвестно е как гледам на някой, когото съм попитала нещо , а ми се отговаря с дежурни празни общи приказки или с умозрителни аргументи, базирани на гола вяра. Особено пък с нападение в отговор на зададен въпрос.Приемам ,че това е поантата на твоето участие тук, което честно казано се надявах да бъде по-достойно. Жив, здрав. Оставям ви на Анне.:)

Въпроса е изчерпан.

Абсолютно е изчерпан. Докато не покажеш документ, с който Царство България анексира/придобива тези земи си оставаш една обикновена клеветница. 

преди 47 минути, Myanmar написа:

Ти не си виновен за това, което си.

ти също
тая твойта умнотия бий всички рекорди във форума

Ехеее Мианмар станал последовател на АБПФК Кити-Анне...

Развалихте я тая държава бре

преди 3 часа, Michigan111 написа:

Абсолютно е изчерпан. Докато не покажеш документ, с който Царство България анексира/придобива тези земи си оставаш една обикновена клеветница. 

За мен няма притеснителен момент  относно моите постове.

Според твоите думи вие сте окупатори в тези земи.

на 18.08.2020 г. в 21:45, Michigan111 написа:

а българската войска се води окупационна.

Учудена съм ,че твоята претенция за знания изключва това да знаеш освен значението  и синонимите на думите. Нека ти дам един източник, който да попълни липсите ти :

Синоними на думата анексия

(същ.) присъединение, окупация, завземане, включване, завладяване

http://www.onlinerechnik.com/duma/анексия

--------------------------------------------------------

Както казах в някои публикации мога да се намерят интересни нещица. Остава да изнамериш авторите  на написаното и да ги съдиш за клевета.Все пак те са източник, който не се чете само в България и от българи и всеки е свободен да ги цитира,докато те не бъдат официално опровергани , отхвърлени или преценени като уронващи престижа на цитирания / в случая България/  и премахнати .След което на практика може да добавиш  нова концепция към представата "исторически погледнато".  Макар че позиционирането "магаре на мост" ,че всичко което не е изгодно на тезата и разбиранията ти е  "фейк нюз", и като вкараш и местният си патриотизъм  дължащ се на чувства и предубеденост , просто няма смисъл да се дискутира с теб. Вече си изчерпан откъм възможност да водиш качествена дискусия.  Търси си друг опонент за празни кръчмарски надприказвания.

Публикацията и източника :

"Българското управление във Вардарска и Егейска Македония, Поморавието и Западна Тракия (1941 – 1944) се отнася за управлението на новоприсъединените области към Царство България по време на участието на страната във Втората световна война на страната на Тристранния пакт. С едностранно анексираните територии, България придобива 39 756,6 km2 както следва: Западни покрайнини – 2968 km2, Македония – 23807 km2, Беломорска Тракия – 12363 km2, остров Тасос – 443 km2 и остров Самотраки – 184 km2 и общата площ на държавата става 150 668,1 km2.[1][2][3]"

източник :https://bg.wikipedia.org/wiki/Българско_управление_в_Македония,_Поморавието_и_Западна_Тракия_(1941_–_1944)

пак от този източник :

"Останалите евреи са депортирани от българската администрация и са предадени на германците, които ги изпращат в концентрационния лагер „Треблинка“, вследствие на което еврейската общност от Новите земи е почти напълно унищожена. "

преди 7 минути, valkiria1 написа:

За мен няма притеснителен момент  относно моите постове.

Според твоите думи вие сте окупатори в тези земи.

Ми лъжеш 😆

Сигурно 300 пъти ти написах, който завладява територията, той е окупатор.  В случая Германия. 

По нататъшните ти разсъждения са със същата лъжа в основата, съответно не ги и четох.  

преди 10 минути, Michigan111 написа:

Ми лъжеш 😆

Сигурно 300 пъти ти написах, който завладява територията, той е окупатор.  В случая Германия. 

:lol6:Разполагаш ли с информация кога точно и през какъв интервал от време  си опресняваш базата данни за това, което си писал. Въпроса ми е риторичен. Отговори на себе си. На мен си ми ясен.

Моше, като казваш Вие,  пояснявай какво имаш предвид. Нормалните хора под "Вие" разбират държавата - Царство България.  Аз съм го написал правилно - българската войска,  която в случая е под немско командване.  

Опитваш се да ги завъртиш нещата, ама не ти се получава нещо 😆

Няма и как да ти се получи.  Освен ако не покажеш по кой договор сме анексирали/придобили тези земи.  До тогава, земите са под Германска власт, а ти си клеветница 😎

преди 26 минути, Michigan111 написа:

Моше, като казваш Вие,  пояснявай какво имаш предвид. Нормалните хора под "Вие" разбират държавата - Царство България.  Аз съм го написал правилно - българската войска,  която в случая е под немско командване.  

Опитваш се да ги завъртиш нещата, ама не ти се получава нещо 😆

Няма и как да ти се получи.  Освен ако не покажеш по кой договор сме анексирали/придобили тези земи.  До тогава, земите са под Германска власт, а ти си клеветница 😎

авер пезгадо,

не знам защо продължаваш упорито да ни натрисаш потресаващото си неразбиране за нещата ,които пишеш. Думите в изречението ти  " по кой договор сме анексирали" са оксиморон. Пояснявам не само за теб, но и за пишман феновете ти със същите разбирания .

Понятието "договор" означава "съглашение между две или повече страни, което установява, определя или прекратява техни права и задължения."

Понятието анексия в източника ,който ти дадох означава " Насилствено присъединяване на територия на чужда държава."

Как тогава ги съчетаваш тези взаимно изключващи се понятия в едно изречение,че търсиш и идиот ,който да ти отговори на такъв въпрос ? Не поставяй всички под един знаменател със себе си:lol6:

преди 6 минути, valkiria1 написа:

Понятието анексия в източника ,който ти дадох означава " Насилствено присъединяване на територия на чужда държава."

Как тогава ги съчетаваш тези взаимно изключващи се понятия в едно изречение,че търсиш и идиот ,който да ти отговори на такъв въпрос ? 

А ти как ги съчетаваш взаимноизключващите се понятия- анексия без война 😆 Кога обявихме война на Югославия? А на Гърция? Това само твоя мозък може да го роди 😆 Ми те войските на Вермахта повечето били от Австрия,  накрая ще излезе, че Германия няма нищо общо 🤣

Не сме воювали,  нито сме анексирали, и ти се пукаш от яд, понеже знаеш че съм прав 😂

И естествено, че ще искам договор или царски указ, само много прост човек може да си мисли, че могат да се присъединят земи към Царството без указ на царя.  

преди 11 минути, Michigan111 написа:

А ти как ги съчетаваш взаимноизключващите се понятия- анексия без война 😆 Кога обявихме война на Югославия? А на Гърция? Това само твоя мозък може да го роди 😆 Ми те войските на Вермахта повечето били от Австрия,  накрая ще излезе, че Германия няма нищо общо 🤣

Не сме воювали,  нито сме анексирали, и ти се пукаш от яд, понеже знаеш че съм прав 😂

И естествено, че ще искам договор или царски указ, само много прост човек може да си мисли, че могат да се присъединят земи към Царството без указ на царя.  

верно си забавен. И докога мислиш че ще се гърчиш пред фактите. Посочих ти къде и от кого да търсиш и договор и обяснение и извинение. Обаче не ти изнася и затова фучиш. Да се повторя, пък ти пак се направи ,че не си го чел или по-точно не ти отърва да го смелиш заради единия си инатлив смешен патриотизъм. Единственото, което се разбира е, че по собствен образец ми приписваш твоята посредственост. Казах да не ме асоциираш със себе си. Дали ще четеш или не, или ще четеш но ще се правиш ,че не четеш-приключвам диалога с радиоточката-тоест с теб

Както казах в някои публикации мога да се намерят интересни нещица. Остава да изнамериш авторите  на написаното и да ги съдиш за клевета.Все пак те са източник, който не се чете само в България и от българи и всеки е свободен да ги цитира,докато те не бъдат официално опровергани , отхвърлени или преценени като уронващи престижа на цитирания / в случая България/  и премахнати .След което на практика може да добавиш  нова концепция към представата "исторически погледнато".  Макар че позиционирането "магаре на мост" ,че всичко което не е изгодно на тезата и разбиранията ти е  "фейк нюз", и като вкараш и местният си патриотизъм  дължащ се на чувства и предубеденост , просто няма смисъл да се дискутира с теб. Вече си изчерпан откъм възможност да водиш качествена дискусия.  Търси си друг опонент за празни кръчмарски надприказвания.

Публикацията и източника :

"Българското управление във Вардарска и Егейска Македония, Поморавието и Западна Тракия (1941 – 1944) се отнася за управлението на новоприсъединените области към Царство България по време на участието на страната във Втората световна война на страната на Тристранния пакт. С едностранно анексираните територии, България придобива 39 756,6 km2 както следва: Западни покрайнини – 2968 km2, Македония – 23807 km2, Беломорска Тракия – 12363 km2, остров Тасос – 443 km2 и остров Самотраки – 184 km2 и общата площ на държавата става 150 668,1 km2.[1][2][3]"

източник :https://bg.wikipedia.org/wiki/Българско_управление_в_Македония,_Поморавието_и_Западна_Тракия_(1941_–_1944)

пак от този източник :

"Останалите евреи са депортирани от българската администрация и са предадени на германците, които ги изпращат в концентрационния лагер „Треблинка“, вследствие на което еврейската общност от Новите земи е почти напълно унищожена. "

преди 2 минути, valkiria1 написа:

верно си забавен. И докога мислиш че ще се гърчиш пред фактите. Посочих ти къде и от кого да търсиш и договор и обяснение и извинение. Обаче не ти изнася и затова фучиш. 

Ми ти не ми показваш никакви факти,  само поредната доза празни приказки 😆

Аз договор не търся,  щото знам че няма. Още по малко пък извинение - няма за какво. 

И напротив - много ми изнася даже, потвърждава че си една обикновена неблагодарна клеветница  😆

преди 5 минути, capnemo написа:

Учудващо си търпелива :)

Така е. Липсата на аргументи води до търпеливост 😆

преди 6 минути, capnemo написа:

Учудващо си търпелива :)

ми беше ми интересно да прочета,че българските войски са играели в батални сцени под командването на фюрера на НСДАП.

Някой друг път ще си изясня  защо пък Борис  Трети не е командвал войските на Вермахта.

:lol6:

Е ти специално си способна и да кажеш, че и Луната сме анексирали 😆

Ама който е слаб на мислене е силен на празни приказки. 

Показвам ти между другото до къде са стигали териториите с българска окупационна войска.  Сигурно и тях сме анексирали, пък не сме разбрали 🤣

Bulgarian_Army_deployment_in_occupied_Serbia_in_World_War_II_2.png

преди 14 часа, Michigan111 написа:

Е ти специално си способна и да кажеш, че и Луната сме анексирали 😆

Ама който е слаб на мислене е силен на празни приказки. 

Показвам ти между другото до къде са стигали териториите с българска окупационна войска.  Сигурно и тях сме анексирали, пък не сме разбрали 🤣

Bulgarian_Army_deployment_in_occupied_Serbia_in_World_War_II_2.png

:lol6:Кацнал пак Мич с "бронирана вяра в гърдите" да яде бой-за пореден път.

Така  и не вдяна от забележката ми да се научиш да участваш качествено в дискусията. Пълен лаик. Когато представяш доказателства -посочваш източника. Това е зедължително и показва,че си наясно с материята. За теб разбира се това не важи.

Картата е взета от тази публикация ,която ти удря такъв оглушителен шамар, ама това е защото както казах нямаш и понятие как се борави с документи. Един стар ръждив пищов закачил на гол тумбак и тръгнал да катурва Моше.:lol6:

Статията :

https://bg.wikipedia.org/wiki/Територии_под_българска_окупация_в_Недичева_Сърбия_(1942_–_1944)

и сега да видим как Мич се натриса на собствения си ръждив пирон

преди 15 часа, Michigan111 написа:

какво обаче пише в статията,  от която местния патриотар Мич-ко  ни предоставя като свидетелство  една карта, обаче така и не прочел

"Териториите под българска окупация в Недичева Сърбия (1942 – 1944) са завзети от България през 1942 и 1943 година. . Окупационният корпус води бойни действия от януари 1942 до август 1944 г. съвместно с части на правителството на генерал Милан Недич против четниците на Драголюб Михайлович, но основно с партизаните от Югославската народна освободителна армия"

други " бисерчета"  на патриотарчето:

преди 15 часа, Michigan111 написа:

Не са присъединени с указ Мичко, някой изобщо ви е излъгал че сте там по правилата. Затова ти дадох като доказателство и пощенските марки да търсиш виновника из Министерствата на Царство България, което ги е издало та да видим как ще му поискаш указ,  договор или ще го съдиш за клевета.

още "бисерчета"на Мичко в които разиграва циганската игра " тука има, тука нема"

преди 16 часа, Michigan111 написа:

Ми лъжеш

Разбра се, Мичко така и не разбира значението на думите и техните синоними и продължава да се върти като пате в кълчища из основното си образование.Дадохме му и справка та да види дали ще употреби анексия или окупация в случая става въпрос за смислови синоними .

Освен това на картата трясната на масата като сериозно доказателство, в обяснението към нея ясно е написано : окупирани земи обозначени в случая с тъмно зелено. Който иска да ги разгледа и да види  къде е тъпкал ботуша на" велик е вашия войник"  и  ще разбере как поредната надувка на Мичко се пука като балон.

Та понеже  не е  учил историята в детайли,не борави с документи, думи и понятия , я рови и изважда на повърхността и миризливата утайка.

Ама така става ,като още в началото сте откраднали една прастара легенда на монголците и сте поставили с нея началото на държавата си.

Пак заповядай , ако си гладен .

преди 16 часа, Michigan111 написа:

Така е. Липсата на аргументи води до търпеливост 😆

Прав си, търпелива е към твоята липса на аргументи...

преди 6 часа, valkiria1 написа:

Така  и не вдяна от забележката ми да се научиш да участваш качествено в дискусията. 

От твоята забележка ли да се уча 🤣

Ти, дето освен с лъжи, с друго не знаеш. 

Твоите брътвежи не интересуват никого,  моше.  И 1000 "аргумента" да си изсмучеш от пръстите, си остават изсмукани от пръстите.  

А ти не можеш и един прост отговор да дадеш- по силата на кое право България е придобила тези земи.  В международните отношения валидно е правото,  хагските конвенции,  договорите... Не мисловните дрисни на форумната пишман еврейка моше 😆

Хазарска клеветница 😆

преди 5 часа, capnemo написа:

Прав си, търпелива е към твоята липса на аргументи...

Ти предполагам си изчел всички страници и знаеш за какво говорим 😂

Или си пишеш ей така, колко да не заспиш 

преди 6 часа, valkiria1 написа:

Ама така става ,като още в началото сте откраднали една прастара легенда на монголците и сте поставили с нея началото на държавата си.

Хазарката говори за кражба на история.. 🤣

Абе къде се дяна маскираната нацистка? Че скучно без пукане на балони :)

Да питам: Как така сме загубили Северна Македония преди Освобождението а много свиделтелства сочат че много хора от там се гордеят че са българи?

преди 36 минути, petie1 написа:

Абе къде се дяна маскираната нацистка? Че скучно без пукане на балони :)

Да питам: Как така сме загубили Северна Македония преди Освобождението а много свиделтелства сочат че много хора от там се гордеят че са българи?

Македония я губим(безвъзвратно може би) на 6 септември 1885 година.

преди 1 час, Michigan111 написа:

От твоята забележка ли да се уча 🤣

Ти, дето освен с лъжи, с друго не знаеш. 

Твоите брътвежи не интересуват никого,  моше.  И 1000 "аргумента" да си изсмучеш от пръстите, си остават изсмукани от пръстите.  

А ти не можеш и един прост отговор да дадеш- по силата на кое право България е придобила тези земи.  В международните отношения валидно е правото,  хагските конвенции,  договорите... Не мисловните дрисни на форумната пишман еврейка моше 😆

Хазарска клеветница 😆

Това разхвърляно изказване е признак на  слаби нерви. Дежурно клише на елементарен човек и вманиачен патриотар  при пълно отсъствие на сериозна аргументация и познания върху темата ,която дискутира.Фанатична убеденост, изградена на вяра въз основа на събития отпреди  години, разправяни от човек, който не може да ползва географски карти, исторически документи и не разбира  значението на основни думи, синонимите им   и най-вече критично мислене, което  блокира до степен "ни приема, ни предава", когато тезата на опонента не съвпада с неговата ,едва ли може да бъде някакъв  авторитет в диспут.

Отделно  нечистоплътният каруцарския език ,подвиквания,  невъздържаност,залитания към дребно интригантство  са признак на ниска култура, които в нормална среда на нормално разговарящи хора не се допускат и толерират. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.