Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Лудар написа:

Дааа, виждаме ги как масово бягат към Матушката. Жалко че Бойко се нагуши тука и вече парите не го вълнуват. Само оня шматарок Копейкин обърка пътя та се натресе баш в Украйна. Добре че се размина само с черен печат. Е... поне той така казва, може и друго да е имало. Гледам че предпочита да стои прав...

И ти ли Бруте, мина от вражеския лагер??? По-лесно е да си със силните на деня и да оставиш такива като Джуганчето да извоюват правата и свободата ти, нали!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, parmobil написа:

И в темата за корона се дърляхме, но имаше някакъв по-нормален тон. Може и без ad hominen нападки.

то що ли са ни различни теми въобще 😂

преди 2 минути, Джугашвили написа:

....

Добре, че е Германия, та да си извоюваш барем пенсията, що ако чакаше на РуZия, още щеше да си на водка със кисели краставички.

преди 4 минути, Лудар написа:

И само на него нищо му няма! Е кажи ся кой е прецакания.

Не, той го хвана първи и после зарази всичките си колеги!!!

И ти ли Бруте, мина от вражеския лагер??? По-лесно е да си със силните на деня и да оставиш такива като Джуганчето да извоюват правата и свободата ти, нали!!!

Аз съветската свобода съм я живял към 20 години. Не ми хареса да ти кажа правичката и викам да опитам нещо различно.

преди 46 минути, АСПЕКТ написа:

Аз нямам нито една ваксина. 

Грешна теория, както винаги. От комунисти, какво да очакваш.

Аз имам една. О, ужаст, американска* е! О, ужаст, обаче не е мРНК, а е традиционна с "убит" вирус. Не знам вече какво да правя със себе си. Чакам достоверно осведомяване от фейсфук, или от някой кютюб грипенсър, или по твитер, теле-грам, или в друго подобно място, грипенсър с диплома по гинекология получена дистанционно, с поне 2000000 последователя, което е несъмнено белег за качество. О, ужаст! Отказах се от бустер, щот искаха да ме бучат с мРНК. О, ужаст! За кво въобще се бодох, сертификата ще го отменят сигурно дори преди лятото още, не моят само, ами въобще. Ама за сметка на това вече отвсякъде ме плашат, че може вместо ковидЯ, да плъзнат руски войски в БГ? Да ме плашат ли написах? Аз не съм смел, обаче се плаши който има какво да губи. Не ме бройте в това число вече, аз само живота си имам, а той не е луксозен.

*астрата вече беше оплюта, пък и неналична, та затова се прежалих за същото, ама с печат "маде ин уса". 

преди 54 минути, Без умствен капацитет написа:

Е, той добре е изкоментирал  и Зеленски :

"Относно Зеленски "Надарен и способен актьор, той умее да работи с медиите. Той се възползва максимално добре от ситуацията, но наблюдаваме висока степен на театралност. Това, че се облича по един и същи начин е преднамерено. Дава сериозна заявка за световно лидерство", посочи той".

Чак да бъде световен лидер ,едва ли. Той е марионетка с никакъв политически опит на управленец  и това е повече от ясно.

Така или иначе примирие ще бъде подписано. Опита на актьора да прехвърли вината за жертвите върху НАТО  и ЕС /защото видите ли не помагали/не минаха. Той също носи вина затова ,че хора загиват. Един истински лидер би спасил народа си на каквато и да е цена .

Неутралитет не е толкова тежка позиция,която Зеленски да не може да преглътне.

На Швейцария не и пречи  положението на "постоянен неутралитет" още от времето на Наполеон.Явно добре са си взели поука от случилото се при Мариняно. Това обаче,когато има лидери които мислят за страната и народа си. Зеленски не е такъв.

преди 4 минути, insec написа:

то що ли са ни различни теми въобще 😂

Добре, че е Германия, та да си извоюваш барем пенсията, що ако чакаше на РуZия, още щеше да си на водка със кисели краставички.

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!!! Каза Муканинба и продължи да скубе бялата лястовица!!!  Синко, ако разчитах пенсия от Германия, щях да взимам по-малка от българската!!! Наясно ли си с германските закони, та се изказваш неподготвен!!! 

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Не, той го хвана първи и после зарази всичките си колеги!!!

Един ваксиниран зарази всички неваксинирани!? Пратете го тоя като биологично оръжие в Украйна. Атина така загубила войната със Спарта- разболяли се от ковид, а спартанците били ваксинирани.

преди 19 минути, Лудар написа:

Гелемо шубе ви тресе от некви си инжекцийки.

е то, че спин, че рак, че нано чипове - какво още имаше там, направо баси зора, тия 'ора не щат да мрът и това е.

По-добрият филтър от този на Белгиеца.

Блокирани сайтове 50.538.

Всего записей в реестре запрещенных сайтов: 50538

https://reestr.rublacklist.net/?status=all&gov=5&paginate_by=500

преди 9 минути, Джугашвили написа:

И ти ли Бруте, мина от вражеския лагер??? 

Докато делите хората на „наши“ и „врагове“ - няма да се оправите!

Наясно ли си с германските закони, та се изказваш неподготвен!!! 

в русия съм, в русия съм - а някоя сълза за мелодия на годината?

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

*астрата вече беше оплюта, пък и неналична, та затова се прежалих за същото, ама с печат "маде ин уса". 

Астра Зенека я отсвирриха в Германия и не я признават. След това и еднократната на Джонсън!!! Накараха хората да се ваксинират, а сега на практика ги водят като неваксинирани!!! 

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Нищо и нямаше и на астрата. Поне 2 ма тукашни потребителя знам с астра зенека и са си живи и здрави. Двама без теб.

преди 5 минути, Лудар написа:

Един ваксиниран зарази всички неваксинирани!? Пратете го тоя като биологично оръжие в Украйна. Атина така загубила войната със Спарта- разболяли се от ковид, а спартанците били ваксинирани.

Та за какво каза, че помагала ваксината????

току-що, Лудар написа:

Нищо и нямаше и на астрата. Поне 2 ма тукашни потребителя знам с астра зенека и са си живи и здрави. Двама без теб.

Е като и няма нищо, защо я отсвириха???

преди 24 минути, Лудар написа:

Толкоз. Като в Мада Раша. А тука некви се чудят, какво не им харесва на украинците да са с Русия. 😆

Чакай да  видим дали съм разбрала правилно? На Украинците заплатите им се определят от Русия и затова не искат да са с нея? Това ще да е откога- от 2014г., когато им подплатиха  Майдана в оранжево със зелено или още преди това? Аз пък, наивно си мислех, че тия 8 години, когато благоденстваха под чадъра и омайването на САЩ, са почнали да получават заплатите си в долари или евро и са си изравнили стандарта с ЕС и САЩ, та него защитават в момента.

преди 9 минути, Джугашвили написа:

Астра Зенека я отсвирриха в Германия и не я признават. След това и еднократната на Джонсън!!! Накараха хората да се ваксинират, а сега на практика ги водят като неваксинирани!!! 

В БГ още се брои, даже сертификата е със срок почти до декември за територията на страната. В Германия се бодат с млади персийски и сирийски чурки, нали си внесоха. :)

преди 5 минути, Джугашвили написа:

Евтина беше, най-евтиният препарат въобще от всички и пречеше на някои да станат трилионери.

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Та за какво каза, че помагала ваксината????

На мен лично ми помогна, поне до момента да не знам какво е да си болен от ковид. Дано и да не науча никога.

Астрата я отсвириха: В България от идиотизъм, в Германия предполагам под натиск, като слабо ефективна.

преди 26 минути, BANKATA написа:

никой никога не твърдял че ваксината предпазва от заразяване.

Тогава за чий козлодуй насилват хората да се ваксинират ?

преди 6 минути, absurt написа:

Чакай да  видим дали съм разбрала правилно? На Украинците заплатите им се определят от Русия и затова не искат да са с нея? Това ще да е откога- от 2014г., когато им подплатиха  Майдана в оранжево със зелено или още преди това? Аз пък, наивно си мислех, че тия 8 години, когато благоденстваха под чадъра и омайването на САЩ, са почнали да получават заплатите си в долари или евро и са си изравнили стандарта с ЕС и САЩ, та него защитават в момента.

Украинците ще почнат да взимат евро, когато станат член на ЕС.

преди 5 минути, absurt написа:

Hristo5X ни показа чат как искали по 8000 евро на човек за преминаване на границата. Или е поредната лъжа, или украинците са много богат народ.

преди 15 минути, jhoro написа:

Докато делите хората на „наши“ и „врагове“ - няма да се оправите!

Кат някой съвестен гражданин от времето на соца дуднеш.

Темата е за войната, а изхода от войната е ясен.

Касапина Путлер ще облече дървеното пардесю

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Касапина Путлер ще облече дървеното пардесю

си го сложат до Ленин, да им се радват во веки какви са убавци мамини

преди 1 час, ivottoshev написа:

Такива клипчета има и за нашите избори, в хАмерика даже разследваха Русия за намеса в изборите им, ако се разтърсиш в нета, сигурно ще намериш подобни клипчета за изборите в повечето държави... това прави ли тези избори нелегитимни?

Фалшификацията на изборите прави изборите негелитимни. Един от начините да се фалшифицират избори го виждаш на въпросните видеа. За това как се провеждат и фалшифицират изборите в Русия можеш да намериш достатъчно информация. Както ти написах вече какви изводи ще си направиш от въпросната информация зависи от теб.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Понеже няма как да избягаш от паралела в случая м/ду Меркел и Путин, реши да излезеш с този плосък номер на ниво "детска градина". Имах те за по интелигентен. Объркал ли съм се?

Аз от нищо не бягам. Неколкократно ти се обясни разликата между президентска и парламентарна форма на управление, но упорито поръдължаваш да питаш "Ама Меркел".

преди 1 час, absurt написа:

То, ако се правеха заключения от видеа, особено от едностранчиво поднесена информация, трябваше Путин да е нахлул в САЩ, за да ги спасява от фалшифиицирани избори.

Разбира се, че не се правят такива заключения. Един съд ще предпочете свидетелски показания пред видео, в което всичко се вижда.

преди 1 час, absurt написа:

Тръмп орева света как Байдън е фалшифицирал резултатите в цели щати.

Да вземе да го докаже в съда. Никъсн така си загубил работата като президент на САЩ - хванали го в крачка и изгорял. Да разкажеш подобна случка за Русия можеш ли?

преди 1 минута, insec написа:

си го сложат до Ленин, да им се радват во веки какви са убавци мамини

На мястото на другаря Сталин, който напусна Оня свят за да пише в Калдата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.