Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Аз  съм ЗА еврото. На нашите контролни органи хичне разчитам.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Лудар написа:

Е да. Преди ЕС заплатите и пенсиите бяха гигантски.

Мани я тая - „направила справка“!!!

преди 9 минути, Джугашвили написа:

Дания направиха референдум и отхвърлиха въвеждането на еврото!!! Питал съм ги защо и зная отговора!!!

защото еврото привлича само финансово закъсали държави.Те "живеят и се издържат " от разпределителните фондове.

Предполагам на датчаните хич не им изглежда добра идеята да издържат такива страни.

преди 3 минути, Лудар написа:

Не се прави на ударена. Получаваме заплата в лева, но е все същото дали в лева или евро. От как сме в ЕС един лев е половин евро и не е мръднал. И спрямо останалите световни валути мърда доколкото еврото мърда. Та, на практика получаваме заплати в евро.

Не се прави и ти на ударен, освен ако не знаеш, че сме във валутен борд, който ни беше наложен след онази хубава инфлацийка и деноминацийка, които ни върнаха в първи клас. Демек, не ставаме за самоуправление. И добре, че не ги получаваме в евро, че от ревящите тук, по- голямата част щяха да се метнат от по- височко. 

преди 1 минута, valkiria1 написа:

защото еврото привлича само финансово закъсали държави

Еврото привлича корумпирани правителства.

Иначе никоя държава няма сметка да приема еврото.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Аз  съм ЗА еврото. На нашите контролни органи хичне разчитам.

Аз съм за юана, баба Ванга нищо не е казала по въпроса, нищо че ѝ се приписват какви ли не пророчества. Ама като гледам напредъка на Китай и че там са по-свободни от целият останал свят, нищо че има социален рейтинг и смъртна присъда в това число ефективно налагана и изпълнявана и спрямо висши властници и милиардери.

преди 16 минути, Лудар написа:

Е да. Преди ЕС заплатите и пенсиите бяха гигантски.

С две думи -и преди и сега сте на космическо разстояние от нормалния живот.

В някои страни дават на бежанците безплатни къщи и по 1000 евро на месец  да си успокоят нервите.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Аз съм за юана, баба Ванга нищо не е казала по въпроса, нищо че ѝ се приписват какви ли не пророчества. Ама като гледам напредъка на Китай и че там са по-свободни от целият останал свят, нищо че има социален рейтинг и смъртна присъда в това число ефективно налагана и изпълнявана и спрямо висши властници и милиардери.

А защо Великая и Могучая спа толкова време?

преди 3 минути, valkiria1 написа:

С две думи -и преди и сега сте на космическо разстояние от нормалния живот.

не се подигравай на руZнаците - като се гътне Путя, малко по малко ще се възстановят

преди 12 минути, valkiria1 написа:

защото еврото привлича само финансово закъсали държави.Те "живеят и се издържат " от разпределителните фондове.

Предполагам на датчаните хич не им изглежда добра идеята да издържат такива страни.

Казаха че ако го приемат ще станат като германците, а те не искат!!! Стандартът им е два пъти по-висок от немския!!! М/у другото и германец да питаш. ще ти каже същото!!! Още си тъгуват по германската марка и има защо!!!

преди 1 минута, parmobil написа:

А защо Великая и Могучая спа толкова време?

Защото се полъга като всички, живели по соца, страни. Че капитализЪма е строй, даващ безгранични възможности. Пък се оказа, че дава, ама на големите  и старите играчи, а всичките новонастървени да станат капиталисти, са донори на пазари, на работна емигрантска ръка и терени за разполагане на въоръженията на НАТО. Разбира се, може населението босо да ходи, ама милиардите за самолети се осигуряват. Това и Русията го разбра по трудния начин, като всички останали- с олигарсите, с мутрите, с разрухата, които китайците избегнаха.

преди 1 минута, BANKATA написа:

То и по Хитлер и Сталин има хора които още си тъгуват. Това не значи че е масово явление.

Нерде Ямбол, нерде Стамбул!713947450_download(21).gif.2aa312d96009cc22b06a8114dd4a78a4.gif

Абе тоя редит що го използвате? Там, на кви ли не извращения съм попадал, докато ги мислех за свястно място, но се случваше да последвам някоя дискусия, свързана с друга и така по следата по следата и направо в аки-тата.

преди 2 минути, absurt написа:

Защото се полъга като всички, живели по соца, страни. Че капитализЪма е строй, даващ безгранични възможности. Пък се оказа, че дава, ама на големите  и старите играчи, а всичките новонастървени да станат капиталисти, са донори на пазари, на работна емигрантска ръка и терени за разполагане на въоръженията на НАТО. Разбира се, може населението босо да ходи, ама милиардите за самолети се осигуряват. Това и Русията го разбра по трудния начин, като всички останали- с олигарсите, с мутрите, с разрухата, които китайците избегнаха.

Била ли си в Китай?

Това ли е представата ти за справедливо общество?

И недей да бъркаш обществен строй и геополитически игри.

Нямат нищо общо.

Another Brazilian warrior, who survived the strike of the Russian Armed Forces on the base of foreign mercenaries and volunteers, thanks God for staying alive.

“Thank you God for another day of life.  Sad for the friends who died in the attack on our base,” writes Jefferson Kleidian.

Бензиностанция с Ракети викаш. Така де, с Ракети.

photo_2022-03-13_20-08-06.jpg

току-що, andiay написа:

Била ли си в Китай?

Това ли е представата ти за справедливо общество?

И недей да бъркаш обществен строй и геополитически игри.

Нямат нищо общо.

Не и пак, не. Не съм била и не това е представата ми за справедливо общество. Говоря за напредъка на страната и за избягването на тоталното й съсипване, както се получи при нас. Каква е цената- те си знаят, но тази, която ние плащаме е отвратително висока. И не му се вижда края.

преди 22 минути, valkiria1 написа:

В някои страни дават на бежанците безплатни къщи и по 1000 евро на месец  да си успокоят нервите.

Ми бегай там, кво дремеш тука на мизерията.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.