Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Имам проблем, може ли директен превод в ефир на един кравар от фашингтон, дето щял да защитава всеки завоюван инч територия на нато, предполагам и в страните членки на нато и в такива, които поне официално още не са и, не използват имперска, а метрична система? Не е цитат! Може нещо да съм объркал, добавил, смесил, измислил си.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

... другаря Сталин, който напусна Оня свят ...

и там го не щат - разбирам ги дяволите.

преди 6 минути, Лудар написа:

На мен лично ми помогна, поне до момента да не знам какво е да си болен от ковид. Дано и да не науча никога.

Астрата я отсвириха: В България от идиотизъм, в Германия предполагам под натиск, като слабо ефективна.

За пари пич, за пари!!! Затова я отсвириха, затова отсвириха и Джонсън!!! А как да вярваш, че тези хора са загрижени за здравето ти, а не за джоба си!!! Що се отнася до ковида, всички ще го изкараме, не е сън да се размине!!! С ваксина или без ваксина, ден и половина-два си с температура и около седмица трябва да си в карантина, поне да предпазишдругите. Може да ти няма нищо, но това не означава, че не си приносител на вируса!!! Тоя ваксинираният го изкара по-тежко от мен даже!!! Да не говорим, че за три месеца два пъти е в карантина!!!

преди 8 минути, Лудар написа:

Украинците ще почнат да взимат евро, когато станат член на ЕС.

сакън,  ако вземат да им забранят борша с чесън ?

В България в евро ли получавате заплата...вече сте 10 години в съюза.

Ако съпоставим Украйна с това-излиза ,че украинците ще видят заплати в евро след 20 години ?!

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Най вероятните переспективи са около 7ми април да настъпи преломен момент, в който украинските въоръжени сили ще са в състояние да преминат в успешно контранастъпление по целия фронт до прогонване на руските войски от законните международно признати граници на Украйна.

И аз се надявам да стане така, ама май не вярвам много!

преди 8 минути, Лудар написа:

Украинците ще почнат да взимат евро, когато станат член на ЕС.

Еха, ние като сме членКА от 2007, по колко евро прибираме на месец, да ни завиди човек!  Тук нЕкои се съдират да реват като вдовици, как въпреки ЕС, мес и други, мафията ни ограбвала и за тях нищо не оставало. И как, само ако са на управляващата хранилка, могат да захлебят. Направо им завидях на украинците- поредния беден роднина, на когото да заемат търговските и производствени ниши, че да поразцъфне ЕС икономиката.

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Ако съпоставим Украйна с това-излиза ,че украинците ще видят заплати в евро след 20 години ?!

предвид провала на всичките ти предсказания ...... вземи смени верата.

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Касапина Путлер ще облече дървеното пардесю

Ка Путин не е интересен. Украинците и руснаците ще се разберат - след време.

Но ние тук ... как ще се гледяме? След всичката помия!

При положение, че курса е фиксиран - няма значени, в каква валута се плаща!

Ама вие сте толкова задръстени, че не можете да го осъзнаете.

Аз съм "ЗА" евросъюза и против Еврото.Има страни като Полша които не са приели еврото и са си много добре.Ама условието е да има работеща икономика.

току-що, jhoro написа:

Релакс - чугуните ще ни отмъстят, като забегнат към матушката, че аман от тоя прогнил запад, дето им съсипа живота.

току-що, Реджеп Иведик написа:

2.54 см

Ей, чугунения путлеризъм не прощава

Аз нямам проблем с математиката, а с това което е казал. Той в прав текст си казал, че нато е собственост на сащ, в това число и страните членки са собственост на сащ и дори територии от страни, които поне в момента още не са станали страни членки, но нато, пардон, сащ е провел военно учение на тяхна, пардон, вече на своя територия, също счита за свои територии.

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

... предполагам и в страните членки на нато и в такива, които поне официално още не са и, не използват имперска, а метрична система?

Много си зле!

Великобритания използват не само имперската система, а и извън системни мерки.

Колко е един „камък“ (stone)? 14 паунда!

току-що, jhoro написа:

Ка Путин не е интересен. Украинците и руснаците ще се разберат - след време.

При положение, че курса е фиксиран - няма значени, в каква валута се плаща!

Ама вие сте толкова задръстени, че не можете да го осъзнаете.

Все по- често имаш раздвоение, че и разтроение на личността или е плод на вътрешни конфликти? Не ти е лесно, взимай мерки.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Аз нямам проблем с математиката

Аз знам, че нямаш проблем с математиката, използвах, за да ти отворя очите в политиката.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Той в прав текст си казал, че нато е собственост на сащ...

не съм чувал за това, но и да е така, нема дерт простено му е - човека все пак обърка Украйна с Ирак, старост нерадост кво да правиш.

преди 10 минути, valkiria1 написа:

сакън,  ако вземат да им забранят борша с чесън ?

Не се прави на ударена. Получаваме заплата в лева, но е все същото дали в лева или евро. От как сме в ЕС един лев е половин евро и не е мръднал. И спрямо останалите световни валути мърда доколкото еврото мърда. Та, на практика получаваме заплати в евро.

преди 11 минути, jhoro написа:

Много си зле!

Великобритания използват не само имперската система, а и извън системни мерки.

Колко е един „камък“ (stone)?

Ся не се прави на заспал, аз не съм писал боби, а фашингтонец. Нарича се байдън и оригинално го е изрекъл още на 24 февруари ако не бъркам датата, преди около седмица  го е повторил  тричар столтенберг, а вчера, или днес рано, след случили се бомбардировки, на територии на Украйна където преди време беше проведено съвместно с нато военно учение, някъф военен фашингтонец го е потретил. Дотук, никой от тия не е нефелобританец.

току-що, Лудар написа:

Не се прави на ударена. Получаваме заплата в лева, но е все същото дали в лева или евро. От как сме в ЕС един лев е половин евро и не е мръднал. И спрямо останалите световни валути мърда доколкото еврото мърда. Та, на практика получаваме заплати в евро.

Направих справка след като написах поста си.

Заплати и пенсии-пълна мизерия ,даже приравнени към  евро.

Както казва един български политолог "българина отвсякъде  е  в статистически некролог"

преди 3 минути, Лудар написа:

Макар и мизерни -все  са в Евро.  Не са в руски рубли или в украински гривни.

преди 11 минути, ivan_pop написа:

Аз съм "ЗА" евросъюза и против Еврото.Има страни като Полша които не са приели еврото и са си много добре.Ама условието е да има работеща икономика.

Дания направиха референдум и отхвърлиха въвеждането на еврото!!! Питал съм ги защо и зная отговора!!!

преди 12 минути, jhoro написа:

Ами ние нищо не сме направили. Не се познаваме.

Да, те украинците и руснаците и сега се разбират.

Тези, вън от Русия и Украйна. Вън от касапницата.

Жертвите на руската страна са минимум 26000 човека. ВСУ дава 13000, но ако се вземе за база началото на конфликта, тогава излезе, че са давали 2 пъти по малко. Вероятно и сега е така. Руската армия е в много тежко положение. Постоянно пристигат все нови подкрепления, а вече затънаха в позиционна война.

Тези подкрепления няма да идват вечно. Ако до две седмици се изчерпят, тогава и ще започне контранастъплението на УВС

Направих справка след като написах поста си.

Заплати и пенсии-пълна мизерия ,даже приравнени към  евро.

Както казва един български политолог "българина отвсякъде  е  в статистически некролог"

Е да. Преди ЕС заплатите и пенсиите бяха гигантски.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ами ние нищо не сме направили. Не се познаваме.

За съжаление - вече се познаваме. Поне - като профили.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.