Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Зеленски посети героите на Украйна.

Ранените бойци. Даде и награди.

❤️❤️❤️❤️❤️

🇧🇬❤️🇺🇦

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Coco1 написа:

Дай снимка на съществото и щи кажеме какво е.

Аха, розовото ти е любимо

Че откъде да имам снимка на съществото, на което викаш мама?

Често ли я снимат чужди мъже?

Тц, розовото е любимо на форумния бот и на него акъла е като твоя - повече изкуствен, отколкото акъл.

преди 1 минута, andiay написа:

Че откъде да имам снимка на съществото, на което викаш мама?

Не срамувай мамин, представи ни я.

преди 2 минути, andiay написа:

Тц, розовото е любимо на форумния бот и на него акъла е като твоя - повече изкуствен, отколкото акъл.

Ти си големия форумен бот.  И това ли забрави

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Зеленски посети героите на Украйна.

Ранените бойци. Даде и награди.

❤️❤️❤️❤️❤️

Аспекте, гледа ли този клип който пусна някой преди това?

преди 4 минути, Coco1 написа:

Не срамувай мамин, представи ни я.

Ти си големия форумен бот.  И това ли забрави

Знаех си, че интелектът ти е повече изкуствен, отколкото интелект.

"Не срамувай"?

Караш ме да си представям на кого викаш мама?

Че откъде накъде би възникнало такова желание в мен?

Лягай си и сам ще си я видиш, ако си забравил как изглежда.

И не ми я предлагай повече, нямам интерес.

преди 6 минути, andiay написа:

Аспекте, гледа ли този клип който пусна някой преди това?

Знаех си, че интелектът ти е повече изкуствен, отколкото интелект.

"Не срамувай"?

Караш ме да си представям на кого викаш мама?

Че откъде накъде би възникнало такова желание в мен?

Лягай си и сам ще си я видиш, ако си забравил как изглежда.

И не ми я предлагай повече, нямам интерес.

Предлагаш нея или себе си !? 

преди 4 минути, Coco1 написа:

Предлагаш нея или себе си !? 

Наистина, адски объркано ти е в главата.

Нека мама те заведе на психиатър, лечението е добре да започне навреме, че после може да е късно.

Не, че ме касае.

преди 3 минути, andiay написа:

Наистина, адски объркано ти е в главата.

Нека мама те заведе на психиатър, лечението е добре да започне навреме, че после може да е късно.

Не, че ме касае.

Объркан си разбира се. Непотребни си. И за айфон мечтаеш. Ама няма

https://glasove.com/politika/savetnikat-na-zelenski-ima-napredak-v-pregovorite-doblizhavame-se-do-kompromis

Дано му се види края, че да почваме и преговорите в България - у властта баят народ си лъсна, колко е зависим от чугунландия.

преди 9 часа, A.com написа:

Фалшификацията на изборите прави изборите негелитимни. Един от начините да се фалшифицират избори го виждаш на въпросните видеа. За това как се провеждат и фалшифицират изборите в Русия можеш да намериш достатъчно информация. Както ти написах вече какви изводи ще си направиш от въпросната информация зависи от теб.

Аз от нищо не бягам. Неколкократно ти се обясни разликата между президентска и парламентарна форма на управление, но упорито поръдължаваш да питаш "Ама Меркел".

Нашите избори легитимни ли бяха? С дописването на протоколи, с подобни клипчета  и тн и тн. Американските? Със разследването на евентуална руска намеса и съмнения за гласували "мъртви души''? Не можа да избягаш от паралела на Путин с Меркел и за да не се окажеш паднал по гръб... реши че Путин не бил легитимно избран

Обясних ти, че БаалБукащата простотии питаше защо Путин САМ, ПО СОБСТВЕНА ВОЛЯ не се бил оттеглил, а аз само я попитах същото за Меркел. Какво значение има че единият е президент, а другият канцлер? Та Меркел е била десет поредни години "най-влиятелна жена в света" според сп. "Форбс", нима в Германия не е имала огромно влияние и не е ставало каквото тя каже? Да не говорим че не става дума само за Германия. Спомни си за поканените лично от нея "бежанци", които  заляха цяла западна Европа. Да ми излизаш с номера, че политик с такова огромно влияние не може да се сравнява с Путин само защото единият е президент, а другият е "само" канцлер е нелепо.

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Не си се объркал, по интелигентен е от тебе

Няма от къде точно ти да знаеш какво е "интелигентност". Дори и да се спънеш в нея, пак няма да я познаеш :wub: 

,,Mразя Англо-Саксите"

,,Мачкай Англо-саксонската чума, Владимире! Подготвяй атома за изстрелване! Ядрените гъби да опърлят глобалистите и ония дето ще ви зануляват. Укрите и господарите им от США са готвили биологическо, химическо и генетично оръжие за избиване на славяните. Укрите не се усетиха в какъв филм се вкараха. Западните психопати ги подкокоросват и ги помпят за НАТО. Най-големите бъркачки са краварите. 1990 г. обещаха на предателя Горбачов, че няма да се разтягат и 1 см на изток! Излъгаха идиотите! Излъгаха, а оне продажен белег не се сети да им поиска документ и подпис. Прилапаха цяла източна Европа. Не се наядоха кучетата бясни! Сега и Украйна искат! В Задния двор на Русия искат да се наместят, с мръсни оръжия! Ни шагу назад! Бой, бой до край докато стигнеш до полската граница! Слагай там С-400, арестувай и разстрелвай всяка украинска нацистка маймуна, която избиваше невинните рускоговорящи в Донбас. Демилитаризация и Денацификация докрай!"

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Няма от къде точно ти да знаеш какво е "интелигентност". Дори и да се спънеш в нея, пак няма да я познаеш :wub: 

Ко стана, интилигенте, превзехте ли Киев ?

преди 5 минути, Филипов написа:

Тея наемници си мислеха че това ще е поредната война срещу аборигени ама набързо обърнаха курса.

преди 43 минути, _nib_ написа:

,,Mразя Англо-Саксите"

,,Мачкай Англо-саксонската чума, Владимире! Подготвяй атома за изстрелване! Ядрените гъби да опърлят глобалистите и ония дето ще ви зануляват. Укрите и господарите им от США са готвили биологическо, химическо и генетично оръжие за избиване на славяните. Укрите не се усетиха в какъв филм се вкараха. Западните психопати ги подкокоросват и ги помпят за НАТО. Най-големите бъркачки са краварите. 1990 г. обещаха на предателя Горбачов, че няма да се разтягат и 1 см на изток! Излъгаха идиотите! Излъгаха, а оне продажен белег не се сети да им поиска документ и подпис. Прилапаха цяла източна Европа. Не се наядоха кучетата бясни! Сега и Украйна искат! В Задния двор на Русия искат да се наместят, с мръсни оръжия! Ни шагу назад! Бой, бой до край докато стигнеш до полската граница! Слагай там С-400, арестувай и разстрелвай всяка украинска нацистка маймуна, която избиваше невинните рускоговорящи в Донбас. Демилитаризация и Денацификация докрай!"

:vomit:

Потърси психиатрична помощ бате 

преди 8 часа, _nib_ написа:

той човека убуу си беше ,,умрел"...

Фаина Раневская не може да го изиграе по-добре...

ми вятъра го дигна...дъй ... неговата м@м@

Нещо не се вижда кой канал е това и др подробности.

Сещам се имаше подобен флешмоб  за войната в Сирия, правен съвсем другаде, и със съвсем друга цел.

Където пак мърдаха и се движеха " труповете".

Това по никакъв начин не заличава сринатите сгради, вече са цели сринати градчета с хиляди цивилни жертви от рашистките окупатори.

Важното е пропагандата да върви .

За обстреляната болница рашистката пропаганда се скъса да представя като фейк постановка, после не било постановка а било база на Азов...

Но ...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.