Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Какво значи да си българско МЕКЕРЕ днес? Това значи да си член на ЕС и да си мислиш, че можеш да тъчеш на два стана – ЕС и Русия. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Сводки ВСУ становятся все более скупыми, но все равно остаются интересными. Везде враг в них отбивается и ему наносятся серьезные потери, он почти все время откатывается назад и перегруппировывается, а т.н. незначительные успехи в продвижении уже привели его далеко вглубь территории Украины. Например, до сих пор формально Изюм по сводкам ВСУ ВС РФ не взят, но вчера ВСУ, понятно, что успешно, отбивали русских на 15-20 км южнее Изюма.

Накратко все повече приличат на Гьобелсовите от края на втора  св. война.

преди 14 минути, Coco1 написа:

Какво значи да си българско МЕКЕРЕ днес? Това значи да си член на ЕС и да си мислиш, че можеш да тъчеш на два стана – ЕС и Русия. 

Това пък е обратното на мекере.

Това е велико. Нечовешко.

Поклон. Нямам думи. Това са воини.

🇧🇬🇧🇬🇧🇬 България.

https://www.168chasa.bg/article/6294531

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Още една прогноза, мнение.

От лаици. Те пък тия от МВФ, какво разбират. Какво са ми седнали да смятат, Путин великия го сметнал. Мозъкът.

https://www.economic.bg/bg/a/view/mvf-ochakva-falita-na-rusija

МВФ очаква фалита на Русия

Страната има пари да погаси международните си задължения, но няма достъп до тях

Meждyнapoдният вaлyтeн фoнд (MBФ) oчaĸвa Pycия дa нe изпълни зaдължeниятa cи пo външния cи дълг, cлeд ĸaтo гoлямa чacт oт вaлyтнитe ѝ peзepви бяxa блoĸиpaни oт зaпaдни caнĸции. Toвa ĸaзa yпpaвлявaщият диpeĸтop нa фoндa Kpиcтaлинa Гeopгиeвa, цитиpaнa oт Rеutеrѕ.

https://www.economic.bg/bg/a/view/mvf-ochakva-falita-na-rusija

Е, разбира се, че няма да си плаща дълговете, след като са й блокирали възможността да го направи. Никой от нас не знае какви са условията на договорите и съответните неустойки, но си мисля, че все пак, който има да взима, е в по- неизгодна позиция, особено ако сам е блокирал парите на този, който има да дава.  За мен, тези рестрикции да малко като да режеш клона, на който седиш, ама де да видим.

четох някъде, че САЩ не могли да договорят нефт с Венецуела и още 2 страни, та се били насочили към вражеския Иран. Дали е така, не знам, защото не съм намерила друг източник да го потвърди.

Ерджеп, коги успя да научиш украинския. Да не го наливат щатските агенти направо в мозъка през 5Г-то във ваксината? :)

преди 1 час, Coco1 написа:

Жаждата за капиталистически зехтин, те обърква както винаги. Както и липсата на гинкобилобата. Вечен русороб

ПИШЛЕгарче, нямаш ли си с какво да си играеш, та си се завряло тук да досаждаш?

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

коги успя да научиш украинския

самолет - литак

въртолет - гвинтоверт

Путин - Касап Кровавий

руска армия - говно

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

самолет - литак

въртолет - винтоверт

Путин - Касап Кровавий

русская армия - говно в грязи

Браво, с теорията си добре. А, смяташ ли да се заемеш с практика, докато не е свършила войната или ще си останеш виден теоретик?

преди 1 час, N1K17Y написа:

Тежко приземяване ти предстои. 

Не на мен, това предстои за остатъка от Украйна.  Съжалявам за загиналите и пострадалите още от 2014 година.

Ерджеп е по-страхлив дори от мен, така че щом аз не смея, значи той толкова по-малко.

преди 9 минути, absurt написа:

Е, разбира се, че няма да си плаща дълговете, след като са й блокирали възможността да го направи. Никой от нас не знае какви са условията на договорите и съответните неустойки, но си мисля, че все пак, който има да взима, е в по- неизгодна позиция, особено ако сам е блокирал парите на този, който има да дава.  За мен, тези рестрикции да малко като да режеш клона, на който седиш, ама де да видим.

четох някъде, че САЩ не могли да договорят нефт с Венецуела и още 2 страни, та се били насочили към вражеския Иран. Дали е така, не знам, защото не съм намерила друг източник да го потвърди.

тоа венецуелския е такъв убав нефт...

неам думи...повече пясък и по-малко нефт....

по едно време, преди оня борсук костов да подари Нефтохим, караха от него за преработка....

счупихме се от бачкане...

че го кръстих-отмъщението на Касандра...

преди 6 минути, NEVADA написа:

Има ли някой, който да се върже на подобни пропагандни материали?

Какво очакваш да чуеш от пленени хора?

преди 31 минути, absurt написа:

ПИШЛЕгарче, нямаш ли си с какво да си играеш, та си се завряло тук да досаждаш?

Па-па като отидеш в любимата соц Русия можеш да казваш кой къде да пише. Дотогава се снишавай

Това се случваше осем години, случва се и сега. Те не го виждаха осем години, не го виждат и сега. Няма да спорим с тях. Тези, които подкрепят фашисткият режим в окрайна не са русофоби, те са нацисти ... може пък това да е комплимент за тях. За никаква демокрация не може да става въпрос, след този терористичен акт без всякаква военна цел (в момента продължава и все по граждански обекти) става ясно, че режимът трябва да бъде унищожен. И ще бъде. Предполагам, че скоро ще изтрият клипа и затова да напомня, че става въпрос за терористичен акт срещу Донецк, при който са загинали 17 души и има 28 ранени, засега.

Видях, че форумния идиот отново се хили. Той толкова компрометира емотикона, че никой вече не смее да го използва, току-виж го помислили за идиот. За споменатия вече е неоспоримо.

РАЗКАЗ НА ЕДИН ЖУРНАЛИСТ

Събитията, за които става въпрос са се случили през 1986 година в Минск. Тогава при един процес в белоруската столица излиза страшна истина. Не SS, a украински полицаи бандеровци начело със своя началник щаб Григорий Васюра са изгорили ХАТИН през март 1943 година. Сто четиридесет и девет жители на малкото селце са затворени в една плевня и плевнята е подпалена. Когато хората започват да бягат бандеровци ги разстрелват с предварително подготвена пред вратата картечница. Сто четиридесет и девет мъже, жени, деца, старци. Имало е и бебета.

ЧАСТ ОТ РАЗКАЗА НА ЖУРНАЛИСТА:

„Веднага след като стана известно, че украински полицаи са извършили зверства в Хатин, вратата към съдебната зала беше плътно затворена и журналистите бяха отстранени. Първият секретар на Централния комитет на Комунистическата партия на Украйна Владимир Щербитски специално се обърна към Централния комитет на партията с искане да не се разкрива информация за участието на украински полицаи в жестокото убийство на цивилни в белоруското село. След това молбата беше обработена с „разбиране“. Но истината, че Хатин е унищожена от украински националисти, които отидоха да служат в 118-и специален полицейски батальон, вече стана гласна. Фактите и подробностите за трагедията се оказаха невероятни и страшни.“

Та по този повод, когато Ал Йо обяви пак Степан Бандера за украинския Левски, спомнете си за ХАТИН!

https://antimafia.bg/2022/03/06/памет-за-хатин-и-бандера/

преди 41 минути, Sliderum2 написа:

Ерджеп

😲 Ерджеп? Това от ербап ли произлиза? 

Любопитно ми е какво ще каже същия при обявяване края на операцията?

ЗА ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ: ЕДНА ОТ НАЙ-ЛЕСНИТЕ ЗА ОПРОВЕРГАВАНЕ ЛЪЖИ НА ЗЕЛЕНСКИ Е, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ОБСТРЕЛВАТ ХУМАНИТАРНИТЕ КОРИДОРИ

Руснаците удариха с ракети военен пункт за наемници и складове със западно оръжие.

В отговор украинците удариха с ракета с касетъчен заряд центъра на Донецк на най-оживената улица. Отмъстиха на мирни жители. Има много убити и ранени.

В същото време Ню Йорк Таймс категорично опроверга, че убитият „журналист“ е техен кадър. Оказва се, че преди години са му дали бадж на вестника, но от 8 години не са му поставяли никакви задачи.

Източници от други страни съобщават, че това е шпионин под журналистическо прикритие.

И още нещо за промитите мозъци:

Една от най-лесните за опровергаване лъжи на Зеленски е, че руснаците обстрелват хуманитарните коридори.

Елементарно е човек да си зададе въпроса „за какво им е това“.

Ако искаха да избиват мирното население, досега войната да е свършила и градовете на Украйна да са изравнени със земята. Въпросът е кой има полза да не пуска мирните жители. И отговорът е много елементарен: само нацистите от „Азов“ и останалите фашизоиди имат полза.

Защото, без жив щит като мирните жители, досега да са ги изпепелили и военните действия да са приключили.

Богомил Бонев

https://afera.bg/за-промитите-мозъци-една-от-най-леснит/

преди 37 минути, NEVADA написа:

Не че нещо, но се питам, след като им написаха трите имена и чиновете и след като дадоха изказванията им, защо е тази снимка със замазани очи? 

Предположения?

Image_11108398_126.jpg

преди 30 минути, Coco1 написа:

Па-па като отидеш в любимата соц Русия можеш да казваш кой къде да пише. Дотогава се снишавай

Ясно, нямаш с какво да си играеш, затова досаждаш тук. Вече не те съжалявам- по- добре е да си останеш соло китара.TCGOZ.gif.28234850fa19b184c19b65eb6000cadf.gif

преди 9 минути, P!NK написа:

Любопитно ми е какво ще каже същия при обявяване края на операцията?

Добро сме играли али сме нямало шанс!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.