Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 39 минути, andiay написа:

"Да, мъка, мъка, много мъка има по този свят"

Въобще не се учудвам, че не можеш да разбереш, как някой може да бъде тероризиран, а в същото време да се чувства свободен.

Обратното вече би ме учудило.

Жена ми колко е дебела можеш да видиш в еди от подфорумите тука, не е като да не съм я показвал.

Аз колко съм дебел, също можеш да видиш, не е да не съм се показвал.

Органа ми, да чукна на дърво, все още не съм чул оплаквания от него., ако си заинересуван, отсега ти казвам, че не проявявам интерес.

Не всички деца са прости, като повечето от вас тук.

Представи си, има и нормални, но то си зависи от средата и природата, нито едното, нито другото е било благосклонно към вас.

Както казах, свободата никога не ми е липсвала, комунизма също.

И на 10 години съм бил свободен, и на 19 съм бил свободен и в момента съм свободен.

И някога по арестите съм бил свободен и днес в планината или града пак съм свободен.

А вие никога няма да бъдете свободни, винаги ще виждате само л...та!

Странно как с всичките ти претенции, колко си умен, не можа да схванеш нещо толкова просто. :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Нинова може и да не изнася, поне не пряко за Украйна, но през други. И на 3 март Басурин каза че сме забравили кой ни е освободил от турците и показа нашенски боеприпаси, с които ги избиват нацистите. Който е ходил в казарма знае какво означава маркировката на завод 10 върху патроните. Съвсем не случайно на Гебрев му гръмнаха 2 склада - единият в България, другият в Чехия. И беше пил неподходящ чай (или подобно). 

преди 24 минути, BANKATA написа:

Така и трябва. Нека фашиста Путин разбере че света е единен срещу всеки агресор. Да му е мислил като е нападал Украйна. 

За теб, специално, ще постна пак това, което ми попадна днес. Как мислиш, дали като пишеш, че "света е единен", то отговаря точно на истината или може и да се дискутира?

"Целият свят е срещу Русия."
С малки, незначителни изключения като:
- най-голямата икономика в света - Китай
- най-голямата демокрация по брой на населението в света - Индия (така приемат индийците в САЩ)
- втората по големина армия в НАТО - Турция
- водещите страни в Близкия изток - ОАЕ и Саудитска Арабия, Иран и т.н. (някои дългогодишни партньори на САЩ)
- Израел (?!?) - още един дългогодишен американски авер
- почти цяла Латинска Америка, включително Мексико (?), Куба, Никарагуа...
- почти цяла Африка, начело с ЮАР
Та.... само тези незначителни 70-80% от планетата.
Може да съм изпуснал още някои, като страните от OSC (Беларус, Казахстан, Таджикистан, Армения, Киргистан), плюс някои от балканите (Сърбия, Босна), плюс още някои, които обръщат палачинката, като Молдова, Азербайджан и Грузия (?). Плюс още някои, които искат, но съюза в който членуват не им го позволява (като Унгария, вероятно и други). А тенденцията да се включват още страни са само някакви глупави прогнози, нали?
Важното е, че целия свят (без тези незначителни изключения) осъжда Русия. Която е антипод на добрия демократичен свят, в който всичко е цветя и рози,
няма кризи,
няма инфлация,
няма диктатура (това, че мачкат всички инакомислещи само така ви се е сторило),
няма протести (а и да има, те са демократични и никой полицай не си позволява да пребива мирно протестиращите, особено пък по жесток начин като Франция, Белгия, Холандия, Канада, Астралия, Нова Зеландия(!!!!)).

В района на Мелитопол и Мариупол ВСУ са унищожили голяма част от намиращите се там жива сила и бойна техника на рашистките касапи. УВС се отказват да броят руските загуби, тъй като считат това за невъзможно.

Кримските морски пехотинци и белоруския спецназ твърдо са отказали да атакуват УВС на територията на Украйна.

Израел е поискал да се присъедини към международните санкции срещу Русия (Касапстан)

преди 27 минути, insec написа:

Аха, ти не правиш разлика между "мълча си" и "оповестявам позиция, която не е като твоята"? Вярно, че си функционално неграмотен. 

По твоята илитератна логика, ти в този пост мълчиш, та пушек се вдига! 689040193_download(21).gif.94c37bccfec855792b3870e56eef1deb.gif1520853048_download(16).gif.04d03441d75321dc43e835c2a81c7784.gif

преди 17 минути, absurt написа:

За теб, специално, ще постна пак това, което ми попадна днес. Как мислиш, дали като пишеш, че "света е единен", то отговаря точно на истината или може и да се дискутира?

"Целият свят е срещу Русия."
С малки, незначителни изключения като:
- най-голямата икономика в света - Китай
- най-голямата демокрация по брой на населението в света - Индия (така приемат индийците в САЩ)
- втората по големина армия в НАТО - Турция
- водещите страни в Близкия изток - ОАЕ и Саудитска Арабия, Иран и т.н. (някои дългогодишни партньори на САЩ)
- Израел (?!?) - още един дългогодишен американски авер
- почти цяла Латинска Америка, включително Мексико (?), Куба, Никарагуа...
- почти цяла Африка, начело с ЮАР
Та.... само тези незначителни 70-80% от планетата.
Може да съм изпуснал още някои, като страните от OSC (Беларус, Казахстан, Таджикистан, Армения, Киргистан), плюс някои от балканите (Сърбия, Босна), плюс още някои, които обръщат палачинката, като Молдова, Азербайджан и Грузия (?). Плюс още някои, които искат, но съюза в който членуват не им го позволява (като Унгария, вероятно и други). А тенденцията да се включват още страни са само някакви глупави прогнози, нали?
Важното е, че целия свят (без тези незначителни изключения) осъжда Русия. Която е антипод на добрия демократичен свят, в който всичко е цветя и рози,
няма кризи,
няма инфлация,
няма диктатура (това, че мачкат всички инакомислещи само така ви се е сторило),
няма протести (а и да има, те са демократични и никой полицай не си позволява да пребива мирно протестиращите, особено пък по жесток начин като Франция, Белгия, Холандия, Канада, Астралия, Нова Зеландия(!!!!)).

Алоооо - и 70% от българите!!!

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Странно как с всичките ти претенции, колко си умен, не можа да схванеш нещо толкова просто. :giggle1:

А за мен хич не е странно, че изобщо не схващаш това, което всъщност съм казал.

И нямам претенции, че аз съм умен, просто посочвам кои са глупаците.

преди 6 минути, absurt написа:

...

Викаш да премълчиш, че си за Путин, е "оповестяване на позиция". Чугунената логика - най- алогичната логика.

преди 2 часа, attj написа:

Волин (Hatred) 2016   е полска военна драма от 2016 г. Има го онлайн в някои сайтове за филми -желаещите могат да го гледат.

Качествен полски филм   https://filmisub.com/filmi/26891-wolyn-volin-2016.html

На Киев, Чернигов, Харков и Сума, рашистките касапи са преминали в отбрана.

Аз ви казах, има само един изход от войната.

Категорична и безусловна победа на ВСУ.

Рашистите Крим ще връщат и кръв ще повръщат !!!

преди 5 минути, insec написа:

Викаш да премълчиш, че си за Путин, е "оповестяване на позиция". Чугунената логика - най- алогичната логика.

Викам, да се научиш да цитираш текст и после да му отговаряш. Лесно е, децата в предучилищната го могат. И викам, че мисленето не ти е силната страна, та затова заключенията ти са парадоксално малоумни.

Не следва да се търси военно решение -може да ядосат Путин и той да изпрати още 20 % от армията на руската федерация.    Трябва да преговарят и да спрат да се убиват.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Когато си прав, прав си.

Мда, така е, прав съм дори когато съм седнал или легнал.

А ти дори и прав, пак си седнал, пардон, наведен.

Пусна ли бомбите днеска?

преди 3 минути, absurt написа:

....

Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две!

току-що, attj написа:

Не следва да се търси военно решение -може да ядосат Путин и той да изпрати още 20 % от армията на руската федерация.    Трябва да преговарят и да спрат да се убиват.

Така е, но докато Байдън не дръпне опорката на Зеленски, няма да стане. Ето, сега е интересно "американският народ" дали няма да се опъне малко и да си свали капаците? Аз не вярвам. Дано чувството за самосъхранение на ЕС надделее над слугинажа.

преди 3 минути, attj написа:

.....и той да изпрати още 20 % от армията на руската федерация. 

цъ няма - щото ще затънат у сибирската кал.

Бей москаля !!!

преди 6 минути, attj написа:

Не следва да се търси военно решение -може да ядосат Путин и той да изпрати още 20 % от армията на руската федерация. 

Тя свърши руската армия бе, Касап Путлер ся наема сирийци и африканци.

Зеленски трябва да е луд ако спре преди да изгони касапите от Крим.

Рашистите сега повръщат кръв, после ще връщат Крим.

преди 35 минути, Филипов написа:

Басурин каза че сме забравили кой ни е освободил от турците и

Той сигурно не знае ,че Вълчан войвода купи освобождението ни с една гемия злато дадени на  руския цар? Не винаги това ,което е официално е така както ни го представят! А защо и тази версия да не е вярна? Но на война като на война? Тя е мръсен бизнес и не само български ,а и в по -голяма степен руски . Те са отишли да убиват и тях ще ги убиват .

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

На Киев, Чернигов, Харков и Сума, рашистките касапи са преминали в отбрана.

И аз четох в западните МСМ- съобщават, че Украйна в момента печели голяма победа над Русия!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.