Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, Coco1 написа:

Па-па-па-па

25 сладки снимки на патици, които ще ви накара да се усмихнете | Галерия  Framar.bg

Я, ти си бил убавец, бе! Надут с въздух балон, ама убавец! И как грациозно папакаш, да те цуне човек!1787837660_download(4).gif.a5ea7bb7d086059d23970b8daaa25ab1.gif

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, Джугашвили написа:

Добро сме играли али сме нямало шанс!!!

Много искаха, ама нямаха желание, аааа?

преди 30 минути, P!NK написа:

😲 Ерджеп? Това от ербап ли произлиза? 

Любопитно ми е какво ще каже същия при обявяване края на операцията?

Ммм, каквото и да каже, ако е в състояние да говори, е много вероятно да е с тъничък, мязащ на женски гласец, щото ако оцелее след евентуална разходка на Русия по българската територия, то едва ли ще продължи да е едно цяло с висящите си семейни бижута. Такива ветропоказатели, Путин не би допуснал да се размножават.

Това вече не е операция за дена ... и тем подобни, това е антитерористична операция.

Естествено, фашагите са казали, че нямат нищо общо, познато до болка, но досега гледах кадри от пораженията на ракетата и единственото, което ми идва наум е ................. !!!!!!!!!!!!!!

Преди удара някаква дончанка (както се оказва обаче никой не познава такава) призовава хората да се стекат масово пред сградата на администрацията на ДНР, точно там, където е била насочена ракетата. Ако се беше взривила на местонахождението си жертвите щяха да бъдат много повече (не че някой е отишъл), но дори и свалена касетъчните заряди (забранени за използване) са се задействали. Не мога да говоря, това не са гримирани манекени, това са живи (и умрели хора), някой ще плати за това!

В Сирия руснаците унищожиха ислямското изтърсаче на американците, а сега ще сложат край и на фашисткото такова. Край украине!!!

преди 2 часа, Coco1 написа:

Жаждата за капиталистически зехтин, те обърква както винаги. Както и липсата на гинкобилобата. Вечен русороб

Темата е за войната в Украйна, където са изпратили около 20 % от руската армия.  Дали ще му се наложи на Путин да изпраща още войски?  Като гледам какво те вълнува -  май  започвам да си приказвам сам.   Тази гъска много прилича на моя изчезнал папагал.   И той беше бял. 

преди 20 минути, absurt написа:

,  да те цуне човек!1787837660_download(4).gif.a5ea7bb7d086059d23970b8daaa25ab1.gif

Къш птицо проклета 

преди 8 минути, attj написа:

Темата е за войната в Украйна, където са изпратили около 20 % от руската армия.  Дали ще му се наложи на Путин да изпраща още войски?  Като гледам какво те вълнува -  май  започвам да си приказвам сам.   Тази гъска много прилича на моя изчезнал папагал.   И той беше бял. 

Не стопляш, затова нямаш зехтин и си непотребен

преди 11 минути, attj написа:

Тази гъска много прилича на моя изчезнал папагал. 

Намери се

преди 3 минути, Coco1 написа:

май  започвам да си приказвам сам

Откога ти го казват 

Фильм польский был. Сильный. На б/укроине за него можно срок получить

16545830.jpg

няма да качвам черно-бели, архивни снимки на зверствата....изстъпленията...гаврата с труповете на жени и деца на бандеронацистите....

Волин (Hatred) 2016   е полска военна драма от 2016 г. Има го онлайн в някои сайтове за филми -желаещите могат да го гледат.

на 13.03.2022 г. в 8:44, gagodrago написа:

-------------

Те и тъпите укри уж бяха верни слуги на сатаНато и САЩ, обаче като стана напечено, и нато, и сащ ги зарязаха да се оправят сами, и избягаха.

Тъпите украинци - прелъстени и изоставени от сатанато и сащ...

И ние щяхме да сме  като Украйна за твое съжаление , че не сме! Ние сме в ЕС и НАТО!Това ни дава гаранция срещу руски спец операции!Аз не съм против твоето мнение , то си е ТВОЕ за моя радост! Живял съм преди и съм изключително паметлив за възрастта си. Какво ще кажат сега студентите ако учеха " ИСТОРИЯ На БКП" История на КПСС" Научен комунизъм" , /аз съм ги учил и имах шестаци заради стипендията да ми е над 5.5/ , да видят как ВСИЧКО записано  някъде , казано някъде да има МОТО ,някакви решения на някакъв конгрес, да се заклейми капитализма и т.н. Мен са ме арестували заради 1 долар талисман в калъфа на паспорта ми за да давам пояснение от къде ми е! Правил съм какви ли не антени маскирани в една голяма череша само за да мога да слушам големите групи и да записвам хитовете им !Мога много да разказва за онова време ! Същото  искаха украинците СЕГА! Това е СВОБОДА!

Добре че децата ни не живеят в такова време и имат перспектива за добро бъдеще!

Нали за свобода се разбунтуваха и руснаците в Донбас?  Отговориха им с АТО.

преди 3 часа, miro20 написа:

Защо се казва Пета колона? Когато войските на Франко тръгвали за Мадрид били наредени в четири колони . Попитали го коя колона ще превземе Мадрид ,той казал: Петата колона

преди 1 час, Филипов написа:

Тия изтрещелите почнаха и със забранените касетни боеприпаси по цивилните.

Филипов ! 

Хайде да гледаме обективно на ситуацията.

Още в първите 2 дни имаше невзривени руски касетъчни бомби.

Преди да обвиняваш уждите гледай своите.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

След убийствената политика на Россия срещу евреите се учудвам, че тук една еврейка, израелтянка, юдеика или там както се зоват,  живееща в САЩ, милее, тачи и люби всичко руско.

При положение, че милиони евреи САЩ приюти. Стана като 2 дом.

Аспекте,

оригваш се по байганьовски маниер ,ли ? На теб и на никой друг ,тук не се дължи обяснение.Не си качествен критик ,поради причина ,че нямаш собствено мнение и се влияеш от телевизионни глупавини. Изяш една шкембе чорба,след като не можеш да поднесеш сметанова торта  и избягвай да събуждаш Годзила.Защо сам си просиш гадния и  наказателен вот ,изобщо не ми е ясно.При тебе логиката ти е в отпуск,та е излишно да ти задавам и въпроса.

...................................

Байдън го остави на американците. Толкова сме го подпукали с неговите издънки,че ако оживее до края на мандата си без да пада по стълбите на самолета,  да си забравя речта,да му пада чейнето на официални обеди и да се обърква в лабиринтите на собствената си съдбовна главоблъсканица ще е истинско чудо.

И да ,евреите в САЩ са огромно лоби. Което обаче е много прецизно на кого дава защита и помощ.

Зеленски влиза в плана на НАТО за дестабилизация на Европа. Удобно глупава,емоционално нестабилна и неопитна марионетка.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Филипов ! 

Хайде да гледаме обективно на ситуацията.

Още в първите 2 дни имаше невзривени руски касетъчни бомби.

Преди да обвиняваш уждите гледай своите.

Ванка, аз ли бъркам, но досега, нито един от фрапантните факти, които даваш, не е бил свързан с поне един офииален източник? да не говорим, че в днешната ситуация, трябва да са поне 2, но не от един хор.

И, да ме прощаваш, ама откога в тази война имаме "мои" и "твои" хора"?

Нищо лично!

Цитат

Аспекте, гледа ли този клип който пусна някой преди това?

Значи случайно не си забелязал, кой е пуснал клипа? :cool:  - Тактика на червените чугуни!

преди 5 часа, andiay написа:

Както обикновено, оказа се че не греша

Червените чугуни и Путлер, не приемат някой да им противоречи. Те са безгрешни! :laughing5:

погледна ли как съм реагирал преди няколко поста, когато някой коментираше този клип?

Отново някой! :cool:  - Русоробска тактика! 

Дай да видим, какво съм плещил за паниката и какво ти знаеш за нея.

Преди две години изкупи ли тоалетната хартия от супера?

Много добре знаеш, че не става дума за това. Изместване на неудобен отговор! 

И после следва редовната тактика на поучаване, показване на превъзходство, "остър" ум и все похвати на ченгеджийницата от комунизма, а пардон развития цоциализЪм! 

Та скъпи ми червено чугунче, каквито и похвати да използваш и колкото и думи да нащракаш, ти се издаде! 

Пиши си каквото искаш и колкото искаш. В демокрациите е така, но си оставаш този велик "герой"

Dumb And Dumber Toilet GIF - Dumb And Dumber Toilet Poop GIFs

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Сбъркал е човека сцената с политиката.

-------------------------------

пп Само не разбрах ,защо говори на руски ,а не на украински език ?!

Понеже споменах , че съм учил История на КПСС ,но после разбрах ,по време на демокрацията от какво е умрял Ленин . Тя е много прозаична! Ленин харесвал една дама , която обаче въобще не го кльопала. Когато Ленин бил заточен в едно село , той и писал да му дойде на гости. Нейната приятелка Н Крупская обаче харесвала Ленин и се съгласила да му отиде на гости вместо нея . Крупская обаче въобще не можела да готви , единствено можела да пържи яйца и за това забрала и майка си. Когато Ленин след години починал след инсулт и трябвало да го балсамират открили че той многократно си е хапвал пържени яйца , което учените сметнали за причина за инсулта му. Крупская била като трън в обувката за Сталин . Тя си позволявала да го критикува на разни пленуми . На нейния 70 -ти рожден ден през 1935 г   тя получила една бисквитена торта от Сталин . Тя много я обичала и почти я изяла и до вечерта получила страшни стомашни болки ,докато се натуткат учените какво да правят ,тя починала!  Лично Сталин е вградил урната и в кремълската стена! Нещо да ви напомня за сега?

преди 11 минути, absurt написа:

Ванка, аз ли бъркам, но досега, нито един от фрапантните факти, които даваш, не е бил свързан с поне един офииален източник? да не говорим, че в днешната ситуация, трябва да са поне 2, но не от един хор.

И, да ме прощаваш, ама откога в тази война имаме "мои" и "твои" хора"?

За теб кой е официален източник?

Новини много рядко съм споделял тук. Аз гледам предимно руския и ункраинския редид.

Преди седмица отворих ТАСС. На английски едни новини, на руски съвсем други.

Но ще се опитам да намеря клипа от невривените касетъчни бомби от първите два дни.

ПП: Факт признат от двете страни ще намериме 10 години след като приключи войната.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.