Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Нямат логическо мислене.

Виж каква градация:

Цитат

Руснаците си приключиха маневрите и изтеглят войските. Преди час- официално съобщение. А, вие- американофилите, продължавайте да олайвате и да треперите, че ще ви нападнат. Толкова сте смешни с облъченото си американизиране. Чудя се, кой и кога успя така да ви зомбира!?

Цитат

И в какво толкова сме сгрешили? Всичките русофоби го карате само на чувства, на любов към янките и омраза към Путин, но без да си задавате въпроса, защо се случи това нападение?

От 'зомбита, нападение няма да има' директно се превключва на 'не си задавате въпроса защо се случи това нападение'. Важно е да се следват повелите на вожда.

А този въпрос епохален:

Цитат

Защо продължават сраженията?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 41 минути, A.com написа:

поиска ли помощт

Не е чак толкова необразован, че да иска helpT  ;)

преди 43 минути, Реджеп Иведик написа:

Много е ниско нивото на публиката в темата.

Сигурно гледате много различен филм.

Цитат

Из Русия се носи предание, че на всеки 100 години се ражда по един луд Вова, който с безумните си идеи съсипва страната и умира, а след него идва мрачен кавказец, който оправя нещата, разстрелвайки всички...

Кадиров чака...

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Не е чак толкова необразован, че да иска helpT  ;)

Пропуснатите запетайки защо ги подмина? :)

преди 24 минути, attj написа:

Руската армия вече контролира половината Украйна -само с 20 % от армията си.  Няма никакъв вариант Руската Федерация да не довърши операцията.  Дори да се случи нещо на Путин, другите ще го довършат. Съобразно руските интереси.  Жалко за жертвите и пострадалите.

Ми, да излезят русите от блатата и от шумите. Да се бият в града. Шумкари. Само се крият и атакуват болници, училищата, метра. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Викаш по-добре да се предават без бой, то така или иначе ще загубят, няма смисъл. Путин да решава каквото иска в Украйна, защото е по-силен и да се свършва. Като си спорихте за Освобождението, ясно твоите предци коя страна са подкрепяли. 

Не, не викам това, Аглая. Но, колкото можеш да схванеш- толкова. Всъщност, колкото ти позволяват опорките. 

преди 19 минути, A.com написа:

От 'зомбита, нападение няма да има' директно се превключва на 'не си задавате въпроса защо се случи това нападение'.

Тупьiе бля

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, да излезят русите от блатата и от шумите. Да се бият в града. Шумкари. Само се крият и атакуват болници, училищата, метра. 

О, новопокръстеният яхниен юнак се изцепи! Ми, що не хванеш пътя и да се запишеш един ми ти доброволец, че да им покажеш на тия страхливци как стават тия боеве по улиците? Па, вземи и Реджепа, че и Мирко, щото те като теб- много й разбират на войната и тръпнат от мерак да се включат. icon_explode.gif.84cc817f06f3681b3e2a44428f4f5828.gif

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Войната реално е от 2014 година.  Зависи кои медии следиш -има и доста пропаганда.   САЩ са със заслуги за ситуацията -с износа на демокрация и техните целенасочени милиарди долари.  За мен е обяснима  руската гледна точка.     ЕС би следвало да води своя политика, а не да копира тази от САЩ.

преди 35 минути, attj написа:

Руската армия вече контролира половината Украйна -само с 20 % от армията си.  Няма никакъв вариант Руската Федерация да не довърши операцията.  Дори да се случи нещо на Путин, другите ще го довършат. Съобразно руските интереси.  Жалко за жертвите и пострадалите.

Че стана ли ясно най-накрая, каква е тази операция и какви са интересите, че през 2 дни нещо ново пускат от Масква :giggle1:

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Тупьiе бля

Хи,хи! Дай превод, пишман украинецо. Да те видя как си овладял чуждата реч. Да не би най- сетне да стигна в Украйна, че да са ти подарили украински телефон?1290402191_download(16).gif.4d83ac20704c6d3c888abe5179055425.gif

преди 1 час, A.com написа:

Малко ретроспекция. След "всички, подлоги на янките, облъчени от американската пропаганда и повтарящи, че Русия ще нападне Украйна, само защото САЩ и изкуфелия дъртак Байдън така казват...", "краварите само знаят да лъжат, крадат, убиват, и сега се опитват да изкарат Путин главорез", "Путин е велик и благороден, няма да напада Украйна", "ето, ученията прилючиха, руснаците изтеглят войската от границата", и т.н. последва "САЩ принудиха Путин да нападне Украйна", "войната вече приключи, Путин разоръжи Украйна за един ден" и т.н, и т.н. Нито един(поне аз не видях/прочетох) не каза "сгреших". Нито един. Всички продължават да са прави - и преди, и сега, и утре и докато свят светува.

Тупьiе бля

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Интервю взето днес от руски журналисти със съветника на Зеленски - Алексей Арестович

Като гледам на какъв хал са, съветниците на Зеленский по-добре да се скрият някъде, вместо да дават интервюта!!!

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Че стана ли ясно най-накрая, каква е тази операция и какви са интересите, че през 2 дни нещо ново пускат от Масква :giggle1:

Все едно и също е -драмата на славяните  продължава https://smotrim.ru/video/2392243?utm_source=internal&utm_medium=main&utm_campaign=main-trending-video

преди 23 минути, A.com написа:

Пропуснатите запетайки защо ги подмина? :)

Ленд Лийз за украинците??? Откъсаните янки да им решат войната и после да веят американския флаг!!!!

В неделя бившият представител на Камарата на представителите за Хавай Тулси Габард пусна видео, призоваващо администрацията на Байдън да работи с Русия и други страни за установяване на прекратяване на огъня в Украйна, така че опасните патогени, държани от финансирани от САЩ лаборатории за биологични изследвания в страната, да могат да бъдат унищожени.
Въпреки неоспоримите доказателства, че в Украйна има биологични лаборатории, свързани с Пентагона, всяка загриженост относно патогените е наречена „руска пропаганда“ от ястребите във Вашингтон. В отговор на видеото на Габард сенаторът Мит Ромни (R-UT) я определи като „предателска“.
Тулси Габард копира фалшива руска пропаганда. Предателските й лъжи може да струват животи“, написа Ромни
В отговор на Ромни, Габард предизвика Ромни да предостави доказателства, че казаното от нея не е вярно. „Сенатор Ромни, моля, предоставете доказателства, че казаното от мен е невярно и предателство. Ако не можете, трябва да направите честното нещо: извинете се и подайте оставка от Сената“, каза тя.
Русия внесе въпроса за финансираните от САЩ лаборатории в Съвета за сигурност на ООН в петък, което вбеси Вашингтон.

източник-https://news.antiwar.com/2022/03/14/tulsi-gabbard-smeared-as-treasonous-liar-by-sen-mitt-romney-over-ukraine-biolab-concerns/

преди 10 минути, Джугашвили написа:

Ленд Лийз за украинците??? Откъсаните янки да им решат войната и после да веят американския флаг!!!!

Ленд лийз-а вече тръгна. Един сдухан перко взел, че си изпатил предишния път. Да видим сегашния сдухан перко как ще реши проблема.

преди 36 минути, absurt написа:

О, новопокръстеният яхниен юнак се изцепи! Ми, що не хванеш пътя и да се запишеш един ми ти доброволец, че да им покажеш на тия страхливци как стават тия боеве по улиците? Па, вземи и Реджепа, че и Мирко, щото те като теб- много й разбират на войната и тръпнат от мерак да се включат. icon_explode.gif.84cc817f06f3681b3e2a44428f4f5828.gif

Смятай, щом аз разбирам, представи си, колко са зле руснаците. Няма никаква тактика. То е очевадно. Никаква тактика, никаква информация.

Както казваше един министър.

{<<Е.ати държавата, щом аз съм й вицепремиер.>>}

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Не това.

https://gospodari.com/ukrainska-zhena-e-svalila-ruski-dron-s-burkan-s-domati/

Украинска жена е провъзгласена за герой, след като е успяла да свали руски дрон с буркан домати и сливи.

преди 31 минути, absurt написа:
преди 41 минути, Реджеп Иведик написа:

Тупьiе бля

Хи,хи! Дай превод, пишман украинецо. Да те видя как си овладял чуждата реч. Да не би най- сетне да стигна в Украйна, че да са ти подарили украински телефон?1290402191_download(16).gif.4d83ac20704c6d3c888abe5179055425.gif

Всъщност, агата не се изрази много точно. Едва ли знаеш прословутата реплика на руския външен министър ? :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.