Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

16548388.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Дам, голяма издънка, че днес не влязохме. Но има време. На нацистите ще им свършат амунициите. След седмица сами ще се предадат. 

Зеленски: Руски войници, даваме ви шанс - предайте се, или умрете!     И това след като Русия ежедневно увеличава контролираните райони в Украйна.  На кого да се предават руските войници?    На остъпващите украинци?   Путин в началото го уточни- виновните за жертвите на украинската АТО в Донбас ще бъдат наказани.  Бандеровци не трябва да се предават на руснаците -трябва някъде да бягат за да оцелеят. Дано не е в България.

преди 52 минути, Джугашвили написа:

Джуганчето ще бъде изклчително доволен ако го посочиш когато дойде освободителната армия на дядо Иван!!! Да предупредя!!!! Не разчитайте на него за каквито и да е отговорни постове като областен управител, главнокомандващ на генералния щаб или президент!!! Не, той иска само основно прочистване от паразити и имебцили на територията наречена България!!!

И ?!

Това ще промени манталитета на българите?

Ще ни направи по-умни, по-работливи, или ще смени едните търтеи с други ?

преди 39 минути, Реджеп Иведик написа:

Как е влязохте ли в Киев ?

Ха, че та нали ти си там на първа линия в окопите и браниш правдата? Защо мен питаш? 

Или ти си в друга част на фронта? 

ПП: Форума ми обедини два поста. Реджепчо, тамън ще можеш да прочетеш и вторият, че иначе щеше да се направиш на приятно разсеян. 

---------------------------------------------------------------

👇

Ха-ха-ха, ето колко мощна и боеспособна е Украинската армия :lol6: 

Украйна дава 1 млн. долара на всеки руски пилот, предал се със самолета си

Е, защо не ги свалят с ракети, ами се принуждават да се молят на руските пилоти сами да кацнат:emoji_smiley-23:

преди 52 минути, N1K17Y написа:

Много изтънчена пропаганда, браво.

Ето това е пропаганда!Толкова е смешна,че два пъти я изгледах!

Немците от министерството на информационната сигурност препоръчва да се премахне антивирусната програма Kaspersky

https://www.bsi.bund.de/DE/Service-Navi/Presse/Pressemitteilungen/Presse2022/220315_Kaspersky-Warnung.html

Който е инсталирал Kaspersky е препоръчително да изтрие програмата.

С тази програма може да се изтрие Kaspersky.

https://support.kaspersky.com/de/common/uninstall/1464

преди 24 минути, BANKATA написа:

И ?!

Това ще промени манталитета на българите?

Ще ни направи по-умни, по-работливи, или ще смени едните търтеи с други ?

Разбира се, че ще се смени!!! Трябва да се изреже туморът, организмът сам ще се справи!!!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Който е инсталирал Kaspersky е препоръчително да изтрие програмата.

Веднага ли?Има ли някакъв срок?

преди 5 минути, glen написа:

Колкото по-скоро, толкова по-добре. Препоръчват да си остави включен Windows Defender. И да се махне Kaspersky.

преди 2 часа, Trichocephalus написа:

Точно ! Ако не е бил прословутият "Трети март" щеше да е дуга дата, на която сами щяхме да извоюваме свободата си - както гърците, както сърбите, както румънците, както албанците, арменците, сирийците, иракчаните, иранците, египтяните и всички останали народи, от които е била съставена бившата Империя. 

От всички изброени обаче само ние продължаваме да си викаме, че сме били "роби" и празнуваме , че руснаците са сключили договор със султана ! 

-------------------

Ефенди, ти и сега в момента си роб. 

Щом не признаваш 3-ти март, значи технически все още се водиш поданик на султана, и на бившата турска империя. По закон, такъв като теб не може да се нарича български гражданин.

За такива сбъркани ефендита като вас, които не признават освобождението на България, трябва да се въведе специален закон - на публични места задължително да ходите с фесове и потури, в личните ви документи на раздел националност да пише: гяур; и след като сте поданици на бившата османската империя, българският съдът трябва да ви лиши от правото да притежавате каквато и да е частна собственост на територията на България.

преди 2 минути, gagodrago написа:

-------------------

Ефенди, ти и сега в момента си роб. 

Щом не признаваш 3-ти март, значи технически все още се водиш поданик на султана, и на бившата турска империя. По закон, такъв като теб не може да се нарича български гражданин.

За такива сбъркани ефендита като вас, които не признават освобождението на България, трябва да се въведе специален закон - на публични места задължително да ходите с фесове и потури, в личните ви документи на раздел националност да пише: гяур; и след като сте поданици на бившата османската империя, българският съдът трябва да ви лиши от правото да притежавате каквато и да е частна собственост на територията на България.

Надушвам език на омразата. Прав ли съм?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Език_на_омразата

преди 2 минути, glen написа:

Ако е заради шпиониране -напоследък го практикуват всички защитни програми.  Категорично го твърдя за най-използваните в света - Symantec от САЩ и  Qihoo  от Китай.  Нека си копират каквото са си харесали.

1280px-US_military_bases_in_the_world_20

Яаа, според Уикипедия, България, не била страна с бази на НАТО, ами на сащ(с над 1000 американски войници, цвят тъмносин)? Лоша Уикипедия, лоша. Така картинно показва чий роби сме, требе да се изтрие Уикипедия! Не може да бъде, робството не съществува, наистина ли? Тия бази, които на теория се водят "съвместно предприятие" фактически вече не са българска, а са американска територия. Не знам как се определя "съвместността", след като на тая територия българи няма, достъпът е забранен. 

П.П. Картата е към 2007г, затова Украйна не е белязана на нея! Ако имаше някоя по-нова карта, на нея несъмнено и Украйна щеше да е оцветена, като щатско владение.

Справки снощното видео на Пасков.

Между другото в Русия почват да махат парцалите за лице, вкл. транспорта.

Когато пиндосите бъдат натирени оттатък океана, Европа може да почне да се оправя. Ако не са обърнали тотално резбата  с джендъризация и други подобни.

преди 2 часа, Джугашвили написа:

Защото там е църквата-майка!!! Научете го малко това православие!!!

Е, аз нали уточних и бонуса  от събитията

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Бонусът е Автокефалната българска църква,която  помазва "царе" , а не императори.

Не са компетентни за собствената си история,чакаш да разберат православието...

Много ми е интересно какви ше бъдат думите на всички тук, когато Путин загуби войната в Украйна ( което ще се случи неиминуемо - няма нито един вариант, в който да печели ) default_smile.gif

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 7 минути, Trichocephalus написа:

какви ше бъдат думите на всички тук, когато Путин загуби войната в Украйна

Не се тревожи, ще им бъдат "спуснати" нови думи. 

преди 18 минути, valkiria1 написа:

Не са компетентни за собствената си история,чакаш да разберат православието...

и това е вярно
антропологичния произход на българите, не е славянски, а предимно траки и съседни племена
това че са били подложени на езикова асимилация  от славяни, никой не го споменава

преди 16 минути, Trichocephalus написа:

Много ми е интересно какви ше бъдат думите на всички тук, когато Путин загуби войната в Украйна ( което ще се случи неиминуемо - няма нито един вариант, в който да печели )

Това Бай Дън ли ти го нашепна 😁

Док, аз за мен съм казал, че само ще гледам, а няма да участвам, ако Путин реши да намине насам, все ми е едно, ама ти стегна ли багажа, ей така, за всеки случай, ако не си познал :)

П.П. Или ще се биеш за родината? Чакам картинката на магарето на профила, да е с м16 скоропостижно, ако така си решил.

Написаното остава. Виновни за всичко са пиндосите с техните над 800 бази из целия свят. Между другото какво ще кажеш за техните "био"лаборатории из целия свят, вкл. Уктайна, Грузия, че и в България от снощното видео на Пасков? Аз не смятам че всичките тези зарази са от полза за някого, освен за тяхната армия.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.