Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е непростимо спрямо Бог?

Featured Replies

преди 5 минути, Емил Костов написа:

АЙДЕ ДЕ! Атомната бомба е убила 200 000 души и да кажем още 400 000 има дефектни. В името на религията като се почне от Чингиз хан, Александър Македонски, Рим, Тъмните векове са заличени цивилизации, че дори това се прави и в момента на верска основа. 

За светата инквизиция дори нямаш право да се обаждаш. Там не е било убийство, а е било забавление да се гаврят с живи хора. Засрами се! Просто се засрами! 

Посочените имена не са водили кампании и изтезания в името на религията, а в името на ресурсите и властовите си амбиции. За инквизиторите, християнството е било оправданието, но истинската причина е властта.

• Отговори 734
  • Прегледи 34,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

А стига с тоя твой БОГ, че прекаляваш вече! Сам виждаш войни и мизерия има в този свят или реалм. Къде го твоят БОГ дето ми говори за любов и обич. 

• Има разлика между това да си религиозен и това да си вярващ. Аз не съм религиозен, не познавам църковните празници, светиите и ритуалите, но съм вярващ. Лично съм изпитвал многократно действието на за

• Всяка една религия сама по себе си е секта, самото християнство е разделено на сума различни секти : Католици, православни, протстанти, лутеранци, баптисти... Колко от вас знаят че това което имаме

Публикувани изображения

току-що, dioib написа:

Защо постоянно си в негативна конотация??? :) 

ОК, разбирам твоя страх, но той за мен е детски. Всеки ден в следствие не на Бог, а на технологиите има много повече убити и да се страхуваме ли??? 

Единствено смислено което съзрях из твоите мнения е, че спрямо атеистът непростим грях бил страхът, ОК.... 

И на коя технология има в пъти повече убити и как се оправадат убийствата г-н Безстрашнии! 

току-що, perin2 написа:

Посочените имена не са водили кампании и изтезания в името на религията, а в името на ресурсите и властовите си амбиции.

НЯМА значение, ползвали са ви БОГ-а и досега го ползват, а той дори не се и намесва. ДА не говорим, че в САМАТА ви религия БОГ е заповядал да има убийства. Така, че не можеш да ми говориш, че БОГ е пътят, светлината и живота, защото на практика не е ВЯРНО! 

преди 3 минути, perin2 написа:

Аз отдавна съм помислил за това и мога да съм напълно уверен, че е било грешно точно защото противоречи на християнския морал. Ти как го определяш като обективно грешно?

Ако количеството за теб е важно е добре да знаеш това. Въпросно трепане е било много по-масово и кърваво преди 4в сл.Хр. и след 18в сл. Хр., когато културното влияние на християнството не е било доминиращо. През периодите на християнска културна доминация, войните са били по-малко и са се водили с по-малки армии. Жертвите на Инквизицията и другите религиозни преследвания за цяло хилядолетие са няколко процента от жертвите само на Първата световна война.

Приятел, християнството, мюсюлманството и т.н. религии нямат НИЩО морално.
Педофили, гейове, крадци и т.н. хубави хора скрити под расото и дългата брада, мола ти се недей.

Като искаш да вярваш вярвай, и аз вярвам, ама в Бог а не в попове и т.н. проповедници.

Ето ти го морала и този е само от българските "праведници", да не почвам да ровя за другите :

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

И на коя технология има в пъти повече убити и как се оправадат убийствата г-н Безстрашнии! 

:offtopic_s:И ти като Миро20 изискваш документи ... :) -> Може сам да си намериш статистиката. Считам, че си интелигентен човек ... :) 

НЯМА значение, ползвали са ви БОГ-а и досега го ползват, а той дори не се и намесва.

Каквато и религия да бъде измислена, винаги ще се намери някой заблуден да се самообяви за последовател и да я очерни. Действията на отделни хора не доказват нищо по същество относно правотата на самите вярвания. Това следва да схванеш добре.

ДА не говорим, че в САМАТА ви религия БОГ е заповядал да има убийства. 

Убийства наистина е заповядал и то винаги е било на хора и народи, достигнали предела на греховността. Ханаанците например са жертвали свои бебета в нагрятите метални ръце на рогатите си идоли. Тях един ден Бог просто ги е заличил.

току-що, perin2 написа:

Каквато и религия да бъде измислена, винаги ще се намери някой заблуден да се самообяви за последовател и да я очерни. Действията на отделни хора не доказват нищо по същество относно правотата на самите вярвания. Това следва да схванеш добре.

Убийства наистина е заповядал и то винаги е било на хора и народи, достигнали предела на греховността. Ханаанците например са жертвали свои бебета в нагрятите метални ръце на рогатите си идоли. Тях един ден Бог просто ги е заличил.

Ето ви едни клипче на теб и на Dioib и с това смятам да приключа да пиша в тая прогнила тема пълна с фанатици. Всеки сам да си прави изводите:

преди 7 минути, Bubbles написа:

Приятел, християнството, мюсюлманството и т.н. религии нямат НИЩО морално.

Поне една от Десетте заповеди не е ли морална? Ако смяташ поне една за морална, ще се наложи да се откажеш от това твърдение. 

преди 7 минути, Bubbles написа:

Педофили, гейове, крадци и т.н. хубави хора скрити под расото и дългата брада, мола ти се недей.

Като искаш да вярваш вярвай, и аз вярвам, ама в Бог а не в попове и т.н. проповедници.

Аз вярвам в Бога и на Библейския текст, а не на някой непознат човек. Дори и на познати хора често не вярвам. Ако досега си смятал, че имам безрезервна вяра на всеки човек, облечен и обявяващ се за духовник, доста си сбъркал.

• Автор
преди 8 минути, perin2 написа:

Не е заповядвал! Друг е въпроса кои хора заличава и по какъв начин. ;) Не подвеждай други, че могат да получат заповед от Бог!!! Моля!!!

преди 6 минути, perin2 написа:

А бе хора, какви са тези простотии?

Ханаанците са избити, защото Бог казал на чифутите, че тези земи, трябва да бъдат техни.???????

Нищо че са били там, 15 века преди тях.

преди 1 минута, perin2 написа:

Поне една от Десетте заповеди не е ли морална? Ако смяташ поне една за морална, ще се наложи да се откажеш от това твърдение.

Десетте Божи заповеди нямат общо с религии и още по-малко с попове.

преди 4 минути, perin2 написа:

Аз вярвам в Бога и на Библейския текст, а не на някой непознат човек. Дори и на познати хора често не вярвам. Ако досега си смятал, че имам безрезервна вяра на всеки човек, облечен и обявяващ се за духовник, доста си сбъркал.

Библейския текст?
А случайно да ти е известно че от него липсват 2/3?
А знаеш ли че има библия на всеки един от Христовите ученици?
Ти на коя точно библия вярваш?
Знаеш ли колко материал се крие от хората само за да се опази властта на църквата?

преди 6 минути, dioib написа:

Не е заповядвал! Друг е въпроса кои хора заличава и по какъв начин. ;) Не подвеждай други, че могат да получат заповед от него!!! Моля!!!

Да, конкретни заповеди за убийство май наистина не са изказвани. Изказано е, че заличава, предава в ръцете на.. и т.н.

• Автор
преди 2 минути, Bubbles написа:

Знаеш ли колко материал се крие от хората само за да се опази властта на църквата?

Властта на коя Църква??? 

Принципно и в светската власт се крият документи.

И нещо явно не си в 21-ви век. Отдавна властта не е в някоя Църква или точно определена общност. 

преди 12 минути, Captain Teemo on duty написа:

А бе хора, какви са тези простотии?

Цитат

Битие 15:16 А в четвъртия род потомците ти ще се върнат тука, защото беззаконието на аморейците не е още стигнало върха си.

преди 10 минути, Bubbles написа:

Десетте Божи заповеди нямат общо с религии и още по-малко с попове.

Имат всичко общо с религиите юдаизъм и християнство.

преди 10 минути, Bubbles написа:

Библейския текст?
А случайно да ти е известно че от него липсват 2/3?
А знаеш ли че има библия на всеки един от Христовите ученици?
Ти на коя точно библия вярваш?

Хайде бе, а на теб откъде са ти известни тези конспиративни теории? Кой те просвети? 

Аз съм запознат с каноничния за основните деноминации текст и в него вярвам.

преди 1 минута, perin2 написа:

Това - според кой? Победителите? Нали знаеш, че те пишат историята?

Абсолютно всички религии, са смесица/ откраднати, от някъде. Малко Египетска митология, малко Зораастризъм, малко простотии от болни мозъци- ето ти, Християнство и Ислям.

Чел ли си Корана? Видял ли си, колко си прилича с Библията? Сигурен съм, че имат един и същи корен, разпространен от различни идиоти.

Същото е и с Будизма, Кришнарство...

А - и всичко е любов. Само да изтребим няколко народа.

• Автор
преди 20 минути, perin2 написа:

Да, конкретни заповеди за убийство май наистина не са изказвани. Изказано е, че заличава, предава в ръцете на.. и т.н.

Заповедите му са само и единствено как да живееш угодно на него и да считаш своя живот за праведен. Друг е въпроса, защо е отнел вечния живот който е дал на човек в този свят ... -> Кратко: Съгрешил си и затова ще си смъртен. Смириш ли се и се покаеш в тоя свят, то ще заслужиш вечен живот в друг свят. = Оставил е свободната ти воля и свободно да избереш праведен или друг живот. Да, написани са някакви заповеди, но има и други които не са написани. 

преди 4 минути, Captain Teemo on duty написа:

А - и всичко е любов. Само да изтребим няколко народа.

Прави си Любовта. Остави ни нас миришещите на гнилост. К'во те еня за нас??? = Игнорирай ни и не ни чети ... :) 

п.п. По твоята логика трябва да се забранят всички компютърни игри в които убиваш виртуално ... :) Имаш ли идея как да стане това??? :) 

преди 43 минути, Емил Костов написа:

Ето ти я технологията която убива съзнанието на човек -> Компютърните игри. Губиш представа кое е реално и кое виртуално и ... после ... имаш вече изразена мания да убиваш и защото няма нова игра, то продължаваш в действителността ... => Това е много по-опасно от минали войни и прочие ... 

преди 3 минути, dioib написа:

Прави си Любовта. Остави ни нас миришещите на гнилост. К'во те еня за нас??? = Игнорирай ни и не ни чети ... :) 

Как да ви оставя, като разпространявате / нагнетявате религии. Не само ти. Има и разни други индивиди, изпитващи същото огромно желание(като твоето), да ни запознаят с вярванията си.

И всички сте прави? 

Направи една тема - Кой Бог, е най ?

преди 22 минути, Captain Teemo on duty написа:

Това - според кой? Победителите? Нали знаеш, че те пишат историята?

Това клише съвсем не важи за цялата история. Старозаветните исторически данни често намират доста сериозни археологически и неюдейски исторически потвърждения.

Абсолютно всички религии, са смесица/ откраднати, от някъде.

Ами, най-първите религии тогава откъде са откраднали? 🙄

Малко Египетска митология, малко Зораастризъм, малко простотии от болни мозъци- ето ти, Християнство и Ислям.

Не е изобщо както си мислиш. Прилики наистина могат да се намерят немалко, но това никак не означава, че едните са откраднали от другите. Обединяващите елементи на големите световни религии по-скоро затвърждават представата са универсален морален източник, с който хората имат духовна връзка.

Специално посочените от теб религии обаче имат твърде много разлики. Темата е доста обширна. 

Чел ли си Корана? Видял ли си, колко си прилича с Библията? Сигурен съм, че имат един и същи корен, разпространен от различни идиоти.

Юдаизмът, християнството и ислямът наистина следват обща културна рамка и линия. Това не е тайна за никого по-запознат - те са т.нар. авраамически религии. Поинтересувай се повече, темата е интересна.

Няма значение колко религии има по света и колко си приличат. Това не са сериозни доказателства, че конкретно някоя от тях е вярна или не е вярна.

Това клише съвсем не важи за цялата история. Старозаветните исторически данни често намират доста сериозни археологически и неюдейски исторически потвърждения.

Ами, най-първите религии тогава откъде са откраднали? 🙄

Не е изобщо както си мислиш. Прилики наистина могат да се намерят немалко, но това никак не означава, че едните са откраднали от другите. Обединяващите елементи на големите световни религии по-скоро затвърждават представата са универсален морален източник, с който хората имат духовна връзка.

Специално посочените от теб религии обаче имат твърде много разлики. Темата е доста обширна. 

Юдаизмът, християнството и ислямът наистина следват обща културна рамка и линия. Това не е тайна за никого по-запознат - те са т.нар. авраамически религии. Поинтересувай се повече, темата е интересна.

Няма значение колко религии има по света и колко си приличат. Това не са сериозни доказателства, че конкретно някоя от тях е вярна или не е вярна.

Аз съм се интересувал - достатъчно. Предполагам, виждаш. За да избереш страна - трябва да проучиш всички,били те две, три четири... Не - един ми каза, че тази е много добра. Особено в по- стари времена, когато 90% са били неграмотни.

Диода, вече не се и опитва, да ми опонира. Виж ти, си по-голям фанатик и от него.

Ще те изчакам, да се откажеш, да ми говориш наставнически. И да ме поучаваш, с цитати от книги, писани в движение.

преди 7 минути, Captain Teemo on duty написа:

Аз съм се интересувал - достатъчно. Предполагам, виждаш. За да избереш страна - трябва да проучиш всички,били те две, три четири... Не - един ми каза, че тази е много добра. Особено в по- стари времена, когато 90% са били неграмотни.

Диода, вече не се и опитва, да ми опонира. Виж ти, си по-голям фанатик и от него.

Ще те изчакам, да се откажеш, да ми говориш наставнически. И да ме поучаваш, с цитати от книги, писани в движение.

Може и да съм фанатик, но не бих казал за себе си, че съм се интересувал по този въпрос достатъчно. Освен това съвсем не съм съгласен, че ти си се интересувал достатъчно и затова ти дадох съвет - не го приемай, ако не искаш. 

Ако приемаш за автентично само мнението на някой, който е проучил всичките няколко хиляди световни вярвания, тогава дано намериш такъв човек някога. Аз избирам най-смислената вяра, която по един или друг начин е достигнала до мен и досега не съм чул или прочел смислен аргумент срещу нея.

Може и да съм фанатик, но не бих казал за себе си, че съм се интересувал по този въпрос достатъчно. Освен това съвсем не съм съгласен, че ти си се интересувал достатъчно и затова ти дадох съвет - не го приемай, ако не искаш. 

Ако приемаш за автентично само мнението на някой, който е проучил всичките няколко хиляди световни вярвания, тогава дано намериш такъв човек някога. Аз избирам най-смислената вяра, която по един или друг начин е достигнала до мен и досега не съм чул или прочел смислен аргумент срещу нея.

Ясно!

И ти ме охарактеризира, от две изречения. Когато нямаш аргументи и виждаш че опонента ти, не е от малоумните парии, които да приобщиш към Майката - Църква, с два цитата на числа от някое евангилие, казваш - ти не разбираш.

За малко си помислих, че можем да проведем, смислен спор.

Явно и твоите знания, са на ниво - дървен философ. Като на Диди. Той поне има извинение - черешовка. Твоето какво е?

преди 1 час, perin2 написа:

Имат всичко общо с религиите юдаизъм и християнство.

Хайде бе, а на теб откъде са ти известни тези конспиративни теории? Кой те просвети? 

Аз съм запознат с каноничния за основните деноминации текст и в него вярвам.

Чети бре, грамотен се водиш, чети.
Още преди няколко години откриха при разкопки библията на свети Петър, в нея се казва че Христос изобщо не е бил разпъван, а на кръста е умрял Юда който за наказание за предателството си е приел облика на Христос.

Пак ти казвам - Чети.

Говориш за конспирации, тя цялата библия която и да е е конспирция. Всичко там е до интерпретации и никакви документи.

• Автор
преди 2 часа, Captain Teemo on duty написа:

Как да ви оставя, като разпространявате / нагнетявате религии. Не само ти. Има и разни други индивиди, изпитващи същото огромно желание(като твоето), да ни запознаят с вярванията си.

И всички сте прави? 

Направи една тема - Кой Бог, е най ?

Слагаш ме в неподходящ кюп... :) От всичките твои негодувания едно се разбира: Атеистът не прощава да му "нагнетяват" религия. Това ми е добре известно. 

Диода, вече не се и опитва, да ми опонира.

След като съм разбрал че си атеист, то какъвто и аргумент да изтъкна, то ти не ще повярваш в Бог. ОК, не те интересуват религиите и в тоя случай какво си се заврял в този раздел??? -> Да се чуе твоя глас предполагам. 

Но да считаш, че всеки религиозен човек е фанатик е все едно да кажеш, че всеки политик е фанатик. ОК, за теб все ти се привиждат фанатици в случая, които те подлагат на натиск, който обаче не може да понесеш. Това е вид страхова невроза. 

Имаш функцията "игнорирай" и ти се решава проблема с натякването. 

Смешното е, че принципно не опонирам, т.е. не споря, а коментирам. Добре ми е известно, че другият не ще зачете мнението ми, а по-смешното е, че си мислиш, че даваш смислени аргументи. В действителност се колебаеш, т.е. все още не си изградил вяра в себе си и е нормално да не се доверяваш, но да считаш, че всички религиозни са фанатици, то това не е истина, а друг е въпроса кой те е излъгал, че по-добре за теб е да не вярваш в Бог, а да се доверяваш само и единствено на неговата идея. И в тоя случай би ли споделил идейно в какво вярваш??? Ако не в Бог, то в какво??? В компютърната игра ли, в някой филм ли??? В какво вярваш??? Как изповядваш своята вяра??? ->Усетих, че за теб красивото е важно. В него ли вярваш??? Ако е така то прави красота, споделяй я и излъчвай "нефанатизъм".  Какво си зациклил в това понятие фанатик??? -> Това си е хипнотично състояние ... и нормално е, ако си под хипноза да съзираш фанатици и недоброжелатели ... хм ... по-малко играй на тез компютърни игри ... действителността е много по различна и определено нямаш опит при общуването с човеци ... мда ... опонирал съм му, а после съм спрял ... ба ... та как може с един фанатик по компютърни игри да спориш, а??? :) Аргументите ти са "плитки" и си се надъхал да разбиваш някакви фанатици из религиозния раздел ... :) 

Както и да е ... за мен е полезно да разбера детския модерен жаргон ... 

За малко си помислих, че можем да проведем, смислен спор.

Смислен спор няма. За да има спор, то и двамата участници трябва да имат понятия за обекта. В случая ти нямаш понятие за Бог и не ще може да се води смислен диалог, дебат и прочие. 

Та, ай аз съм на черешова, но явно ти си на друг опият ... мда ... та сериозно ли след като си надъхан може да водиш смислен диалог или ей тъй безсмислено да спориш и изтъкваш, че си велик??? :) 

Вулгарно: Ти му думаш, а оно рупа ли рупа ... :) 

преди 9 часа, dioib написа:

но отделно има и неписани закони.  Примерно ...

Примерно? кои са те ?

• Автор
преди 1 час, _Aumi_ написа:

Примерно? кои са те ?

Уви те не се споделят. 

Примерно: Някои закони се предават от майка на дъщеря, а други от баща на син. Има си порядък и са свързани с половия живот, а той сред обществото е считано за интимност и прочие ... = Няма как да дам пример, защото ще е в нарушение на правило във форума. 

Отделно законите свързани с половия живот има и други, а те също са предназначени за лица над определена възраст. Всеки родител би следвало да е запознат със същите. Все пак сме в раздел религия нали??? 

По-важно е, че има писани, а дали ще ги спазваш е въпрос на личен свободен избор и не би следвало да те интересуват въпросните неписани. 

Защо проявяваш любопитство??? Елементарно е: Приеми, че не съществуват и си решаваш проблема. -> Това е по-лесното!!! 

До толкова мога да дам някакъв пример, който да е в общественото пространство. За подробности -> Беседвай с майка си или баща си. Ако ли пък на тях не са им известни, то ... уви ... явно не би следвало да ги научавате, защото може ти или друг да спекулира с въпросните истини. 

Уважавай мъжката тайна, а така също и женската (образно: Уважавай родителите си!!!) Те не касаят човек, а само и единствено потомството ти!!! 

преди 5 часа, dioib написа:

Слагаш ме в неподходящ кюп... :) От всичките твои негодувания едно се разбира: Атеистът не прощава да му "нагнетяват" религия. Това ми е добре известно. 

След като съм разбрал че си атеист, то какъвто и аргумент да изтъкна, то ти не ще повярваш в Бог. ОК, не те интересуват религиите и в тоя случай какво си се заврял в този раздел??? -> Да се чуе твоя глас предполагам. 

Но да считаш, че всеки религиозен човек е фанатик е все едно да кажеш, че всеки политик е фанатик. ОК, за теб все ти се привиждат фанатици в случая, които те подлагат на натиск, който обаче не може да понесеш. Това е вид страхова невроза. 

Имаш функцията "игнорирай" и ти се решава проблема с натякването. 

Смешното е, че принципно не опонирам, т.е. не споря, а коментирам. Добре ми е известно, че другият не ще зачете мнението ми, а по-смешното е, че си мислиш, че даваш смислени аргументи. В действителност се колебаеш, т.е. все още не си изградил вяра в себе си и е нормално да не се доверяваш, но да считаш, че всички религиозни са фанатици, то това не е истина, а друг е въпроса кой те е излъгал, че по-добре за теб е да не вярваш в Бог, а да се доверяваш само и единствено на неговата идея. И в тоя случай би ли споделил идейно в какво вярваш??? Ако не в Бог, то в какво??? В компютърната игра ли, в някой филм ли??? В какво вярваш??? Как изповядваш своята вяра??? ->Усетих, че за теб красивото е важно. В него ли вярваш??? Ако е така то прави красота, споделяй я и излъчвай "нефанатизъм".  Какво си зациклил в това понятие фанатик??? -> Това си е хипнотично състояние ... и нормално е, ако си под хипноза да съзираш фанатици и недоброжелатели ... хм ... по-малко играй на тез компютърни игри ... действителността е много по различна и определено нямаш опит при общуването с човеци ... мда ... опонирал съм му, а после съм спрял ... ба ... та как може с един фанатик по компютърни игри да спориш, а??? :) Аргументите ти са "плитки" и си се надъхал да разбиваш някакви фанатици из религиозния раздел ... :) 

Както и да е ... за мен е полезно да разбера детския модерен жаргон ... 

Смислен спор няма. За да има спор, то и двамата участници трябва да имат понятия за обекта. В случая ти нямаш понятие за Бог и не ще може да се води смислен диалог, дебат и прочие. 

Та, ай аз съм на черешова, но явно ти си на друг опият ... мда ... та сериозно ли след като си надъхан може да водиш смислен диалог или ей тъй безсмислено да спориш и изтъкваш, че си велик??? :) 

Вулгарно: Ти му думаш, а оно рупа ли рупа ... :) 

Как разбра, че съм Атеист? Как определяш/те хората? 

И разбира се, похвата на всеки правоверен(без знечение, вероизповеданието) - като няма какво да отговориш, започваш с личните обиди.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.