Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Супер стана ;)

Гледах предаването на пресекулки, но върха беше като видях стиснатите устни на Койчев и Крика - толкова бяха шашнати от новите правила, че не знаеха и какво да кажат даже :offtopic_s:

• Отговори 482
  • Прегледи 52,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

...но върха беше като видях стиснатите устни на Койчев и Крика - толкова бяха шашнати от новите правила, че не знаеха и какво да кажат даже :)

Абсолютно, бяха шокирани, особено пък Койчев, който се чувстваше като създател на Минданао и негов властелин, ненадейно озовал се в племето на врага, поне като име.

Няма що, изиграха ни. Предполагам, че мнозина като мен са очаквали обединение на племето и изгонване на някой издънил се веднага след пира (случката с Агонцев, станала едва ли не нарицателна в нашенския вариант на формата). Да, ама наполовина - довечера ще гонят играч с явно гласуване, т.е. нещо като публична екзекуция, при това в момент, в който никой не знае къде се намира и кой му е приятел и кой враг. Цялата досегашна племенна стратегия се срина за миг, нямам търпение да видя какво ще стане по-нататък.

Мда, вчера беше доста интересно и аз също много се забавлявах с физиономиите на Крика и Койчев :rolleyes: Изкефих се и как гледаха, когато се появи Занев, явно ги хвана страх, че може да се върне, но за съжаление не стана така...

Гласуването довечера ще е доста интригуващо и вероятно ще има доста сплетни след него. Но не знам защо ще вкарват Николай от предния сезон, това според мен е безсмислено. Все пак той вече е участвал.

Но не знам защо ще вкарват Николай от предния сезон, това според мен е безсмислено. Все пак той вече е участвал.

И Николай и Дренски и Спас и Костадинов да вкарат, че още довечера играта ще си тръгне в старите скучни коловози.

Като оставим Златина и Маргарита в едното племе и Койчев и Туджаров в другото, май си направиха отбори - мъже на жени !

Много ще е интересно, няма що...

Тоя Занев е супер селска пръчка, доста дразни, за кво изобщо пак го показаха, няма отърваване и как така едни са по-привилегировани от други, що не показаха манекенката примерно, как решиха точно Занев да им гостува...

Това с вкарването на някакви сървайвъри от минали сезони пък ме учудва колко идиотски се приема - значи едните са 26 дена на острова, други през тези 26 дена са си лежали на диванчето вкъщи и хоп вече са в играта. И що се предполага, че е достатъчно да вкарат Николай Мартинов за да стане интересно? съвсем различни са обстоятелствата... Иначе предполагам, че Ники ще е гост също като Занев за да ги "надъха" и той или пък може да е някакво препятствие за племената, но не като участник

И Николай и Дренски и Спас и Костадинов да вкарат, че още довечера играта ще си тръгне в старите скучни коловози.

Като оставим Златина и Маргарита в едното племе и Койчев и Туджаров в другото, май си направиха отбори - мъже на жени !

Много ще е интересно, няма що...

Аз пък не мисля, че ще кой знае колко интересно да вкарват играчи от предни сезони, то по тая логика може да вкарат от всеки сезон победителите, или пък направо да ги изспият всичките...Ще видим какво ще се получи, но според мен това е излишно (иначе харесвах Николай, нямам нищо против него)

voxy, на мен Занев ми допадаше, особено, когато се нервеше, ако играта не върви (може би виждах малко от себе си у него, та затова :baby: ) А избраха да покажат него, защото, както каза и Владо, именно той създаде Таяк, водеше ги доста успешно, а и те самите го чувстваха като лидер, докато с манекенката не мисля, че беше така. Той беше точният човек да ги надъха малко, особено показвайки, че малко или много съжалява, че си е тръгнал ;)

Тоя Любен направо ме израдва...как се беше натряскал...не може да каже две приказки :) "Минданао не ги уважавам, но Ралица я уважавам...и Жоро го уважавам" :)

Каква ирония на съдбата! Койчев е вън от играта, изхвърлен на мига от новото племе. Предполагам, че и за миг не е допускал такова развитие и е смятал Верислав за сигурен пътник. Да, ама не...

В резултат сега имаме Питого с 5 жени и 1 мъж и Минданао с 3 жени и 4 мъже, стига да не съм объркал някъде сметките. Още довечера Питого ще намалее с още един човек и вероятно сливането (този път истинското) предстои в съвсем близко време.

Това са само предположения, разбира се, защото тепърва ще видим Николай Мартинов в играта, но като какъв ли? И само него ли?

Каква ирония на съдбата! Койчев е вън от играта, изхвърлен на мига от новото племе. Предполагам, че и за миг не е допускал такова развитие и е смятал Верислав за сигурен пътник. Да, ама не...

Почти бях сигурна, че той ще си тръгне и много се изкефих. Най-накрая му затвориха устата, а само колко беше сигурен, че той ще е победителят :) Само да не вземе да се върне по някакъв начин, че вече нищо не ме учудва...

Любо беше жалък и смешен. Какво прави виното с хората.

Златина, доволна била. Ми как няма да е доволна, като до онзи ден беше пътничка, сега няма кой да я пипне или поне не преди Ралица, Маргарита и Кехайов.

И как познах без да искам. Ако довечера тупнат Туджаров, племето си става съвсем женско. Въпреки, че не вярвам, ама...то вече не мога да им хвана края и да предвидя, кой ще изпъдят.

Почти бях сигурна, че той ще си тръгне и много се изкефих. Най-накрая му затвориха устата, а само колко беше сигурен, че той ще е победителят ;) Само да не вземе да се върне по някакъв начин, че вече нищо не ме учудва...

Само той си вярваше. Какъв победител може да е с една единствена спечелена игра.

Явно и "теоретичната" му подготовка куца, след като си мислеше, че от екипа на шоуто ще ги оставят да гонят играчите от Таяк и да обезсмислят играта. Ако беше гледал "U.S. Survivor", щеше да знае, че тези ситуации са предвидени и има противодействие за тях. Още в първите сезони ("Сървайвър Африка", ако не бъркам) имаше оформена група, която беше решила да изхвърля останалите от играта. Естествено, че продуцентите следят развоя на играта и веднага реагираха, като смесиха племената.

Аз съм доволен от развитието на играта. Най-вече от това, че няма да се налага да слушам глупостите на Койчев. Втора Галя (от предишния BG Survivor) не ми трябва. По-добре е на финала да видя хора, които са стигнали до там с борба, а не с интриги.

Редактирано от trosho (преглед на промените)

Любо беше жалък и смешен. Какво прави виното с хората.

Златина, доволна била. Ми как няма да е доволна, като до онзи ден беше пътничка, сега няма кой да я пипне или поне не преди Ралица, Маргарита и Кехайов.

И как познах без да искам. Ако довечера тупнат Туджаров, племето си става съвсем женско. Въпреки, че не вярвам, ама...то вече не мога да им хвана края и да предвидя, кой ще изпъдят.

изобщо не беше жалък само смешен. Виното ги хвана толкова защото го пиха на гладно

Бих искал да ви помоля за една услуга. Отнася се за хората които гледат Сървайвър. Както знаете при завършване на предаването има една великолепна мелодийка, която ме радва всеки път когато я чуя все повече. Всеки който ми каже как се казва или поне даде директен линк към Даунлоада ще му бъда изключително благодарен.

Май е това което ти трябва Russ Landau - Gold

Питого вече се състои само от 5 дами и, както каза снощи Ива, те ще могат да си се разхождат голи из острова. Честито им!

Не знам кой и на какъв принцип избира думата, която най-точно да окачестви всеки един играч по отделно - стюардеса, бизнесмен, рейнджър, манекен и т.н., но ако възможността за избор на този своеобразен етикет е предоставена на самите участници (подозирам, че е така), то Слави едва ли е направил най-удачния избор, слагайки табелата "покерджия". Покерът е много, много сложна игра, в която можеш да спечелиш и с лоши карти, както и да загубиш с отлични, а Слави снощи нямаше никакви. Това е психологическа игра, игра на блъфиране, много сериозен тест за самоконтрол и не е за всеки. Останах с впечатление, че момчето е изиграло няколко раздавания в някой сайт и е спечелило, та от там е дошла табелата. Всъщност покерът би могъл да му е от огромна полза, стига наистина да го владееше.

Жал ми стана като гледах как Ива снощи със полуприкрито удоволствие го разиграваше както си искаше, а Слави така и не усети готвещият се капан, та изгоря след вота.

Не подценявам в никой случай дамите, но едва ли в предстоящите до сливането в едно племе игри ще се изисква само ловкост или съобразителност за сметка на физическата сила (не че Слави е преливал от нея), а това поставя Питого, или по-скоро остатъците от него в много неблагоприятна позиция, освен ако не се разиграва широка конспирация с оглед неизбежното сливане.

П.П. А дали предстоящото влизане на Николай не е прицелено точно в Питого?

Редакция: навсякъде в коментара си от заплесия съм кръстил Слави Жоро, та грешката е остранена с благодарност към shefkata за заостреното внимание.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

hlevoust, само за протокола искам да питам :cool: защо си кръстил Верислав Туджаров, Жоро ? :cool:

Иначе, аз за пореден път, като че ли познах. Имаме си женско царство.

Вече нямам търпение за развитието по нататък и за пристигането на Мартинов !

е вие верно ли вярвате, че някой ще пусне Ники като пълноправен играч, съвсем сте загубили връзка с действителността и справедливостта май. А що направо не го пуснат на финала а!?

е вие верно ли вярвате, че някой ще пусне Ники като пълноправен играч, съвсем сте загубили връзка с действителността и справедливостта май. А що направо не го пуснат на финала а!?

Далеч не смятам, че ще го пуснат, като пълноправен играч и борец в играта за финала. Но очаквам поне да разведри обстановката там, защото всичко стана твърде предвидимо вече и безинтересно. Сега Питого ще губят игрите и змиите / жените/, ще се гонят една па една. Е, какво да му гледам на предаването, тогава ?

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Далеч не смятам, че ще го пуснат, като пълноправен играч и борец в играта за финала. Но очаквам поне да разведри обстановката там, защото всичко стана твърде предвидимо вече и безинтересно. Сега Питого ще губят игрите и змиите / жените/, ще се гонят една па една. Е, какво да му гледам на предаването, тогава ?

и как точно смяташ, че ще я разведри? За мен е супер погрешно да пускат вънщни лица, хората вместо да си остават вглъбени в играта, някак се отърсват и тя остава на заден план

Не знам, как точно...Затова и ми е интересна развръзката. Ще помага ли, съвети ли ще дава, ще играе без права на играч ли, нямам си на идея. Но докато не обединят племената, няма и да видим истинска игра.

Е, не би било нормално Николай да влезе като "редови" играч, вероятно ще им погостува (в предишните формати имаха за гости роднините си) или кой знае какво друго, но не и като състезател, макар че си струва да се отдаде нужното на сценаристите за бързата реакция, доказаха потенциала си и ни държат в напрежение.

А иначе следващите за изгонване в Питого са Люси и Хриси (тук последователността едва ли има особено значение, но залагам не реда, в който ги написах), това е очевидно, стига оформящата се групичка около Ива да има възможност за това.

hlevoust, само за протокола искам да питам :rolleyes: защо си кръстил Верислав Туджаров, Жоро ? :lock:...

За протокола - най-вероятно от заплесия, коментарът по-горе е коригиран, благодаря за обърнатото внимание.

хахаха няма как това да стане, защото Хриси оплете в мрежите си Люси(слабата), а другата няма друг избор, така че по-скоро Джу ще изгонят

Прекалено много подценявате Хриси, а тя май е единия финалист, отделно е страшно добра в игрите и лисица

Не подценявам Хриси ни на-малко, дори смятам, че би могла да иде доста далеч (абстрахирам се от слуховете тя е единият от финалистите, четох тук-там за това, но в предните 3 издания се убедихме, че слуховете са само такива и бяха тотално развенчани), но за целта трябва да остане в играта. А това поне засега ще зависи от настроенията на Ива. Бившата спринтьорка ще гледа да се запази до сливането на племената, а това едва ли ще е трудно с оглед физическите възможности на останалите дами в Питого 2. Вероятно ще е по-удачно да елиминира Людмила и Хриси, остатъци от Минданао 1, защото не се знае как ще се групират тия, които стигнат до общото племе, та там да търси връзка с бившите си съотборници от Питого 1. Но пък още в ранния етап на играта тя не хареса Люси и няма да е изненада ако изгони първо нея...

Не е лесно да се предвиди кое и как, особено от хора, които не са праволинейни и предвидими като Джу, например. Тя е като прочетен вестник за интригантите, които пъкат сред сегашните (а и не само) налични играчи. Та в този ред на мисли няма да се учудя ако Ива стори "нужното", за да може Питого 2 да загуби оставащите битки и да "поразчисти излишните". Ако е така, то остава въпросът дали ще има време за това.

ама не разбирам ти как ги правиш сметките

Ива и Джу са само 2 гласа, остават Криси и Люси(от Минданао) също 2 гласа и Люси слабата която е решаващия глас, предвид даденото тя е повече към Криси, така че по тази крива Ива и Джу са застрашените, но предвид факта че Ива предпочита силните играчи, и не иска лузърско племе - вероятно ще се сближи с Криси за да изгонят Людмила от Минданао.

Редактирано от voxy (преглед на промените)

ама не разбирам ти как ги правиш сметките...

Правя ги единствено на база на дилемата, която евентуално седи пред Ива, съдейки по досегашното развитие на играта и нейните доста противоречиви реакции - дали да си поиграе на вожд в Питого 2 докато може или да играе ролята на чистач с оглед запазване интересите в рамките на възможното на Питого 1 (много е вероятно да има договорка между тях, макар и в различни засега племена) в бъдещото общо племе, което ще се оформи един ден, може би съвсем скоро. Следя по-внимателно нейните думи и дела, защото тя е играч, далеч превъзхождащ повечето от останалите, но е и раздирана от неосъществени амбиции и някаква степен на колективен дух, иначе казано опитвам се да разбера дали е склонна да се жертва или търси жертви.

Разбира се, това са само мои предположения, възможно е да са съвсем погрешни. Но Ива трудно би допуснала да стане застрашена, освен в някоя логическа игра, където Хриси, Люси и Людмила (?) да вземат победата. Джулиета не слагам в сметките, както казах по-горе тя е праволинейна и следователно предвидима и по-лесно отстранима. Вярно е, че Людмила е под въпрос в ориентацията си, но съм по-склонен да приема, че ще се ориентира към Ива, а и специално за Пранжева Людмила ще е по-удобна, ако оцелее, по-слаба е.

Та затова и смятам Люси и Хриси за най-застрашени в момента, утре нещата може да изглеждат другояче.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.