Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Ще се направя на оракул biggrin.gif и ще кажа, че Сашко и Сашка довечера ще бъдат спасени.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Ще се направя на оракул biggrin.gif и ще кажа, че Сашко и Сашка довечера ще бъдат спасени.

Подкрепям! И двата са задължителни, то и без това отдавна никой не гледа/слуша кой какво и защо пее.

Предполагам, че в сряда ще отпадне Димитър, Русина и Преслава ще треперят до последно, макар че би следвало да са свикнали вече и да се готвят за поправителния концерт следващата седмица.

Искрено се надявам да познаеш!Надявам се с Димитър да си кажем :doh: .Като махна и безспорните си фаворити Боян и Русина, останалите вече мисля са на едно ниво.Единствено Преслава нещо не ми допада!И не толкова гласа(писах, че без Боян и Русина останалите са на един кантар) ,колкото присъствието на сцената,тези вяли ръкомахания с ръце.И колкото повече тя не ми се нрави, толкова повече ми харесва Александра.Напоследък я слушам с кеф.Как можах едва сега да я забележа?

Мдааааа, Сашко вече е спокоен, при това без комшийски SMS-и, но пък и Димитър е спасен, т.е. засега имам само 50% познаваемост.

Доволна съм, спасен е Димитър! И все още държа на изгонването на Александра!

Та... Ако много му се ходи на Митко на концерта на Депеш... Има пример от миналата година с неявяването :speak:

Димитър, ако беше поне един процент достоен мъж, трябваше да се откаже по желание и да остави и двете момичета в шоуто.

Той просто не е за там.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Димитър, ако беше поне един процент достоен мъж, трябваше да се откаже по желание и да остави и двете момичета в шоуто.

Той просто не е за там.

И защо да го прави. Сигурно защото не може да пее или не е достатъчно добър музикант.

За мен лично участието на Александра си беше на кантар още от връщането и от журито.

Aз Александра я харесвах за един кратък момент след връщането й, но ми втръсна специфичният й глас много бързо, че чак взе да ме дразни много. Радвам се много, че Русина остана. Определено тя е моят фаворит. Искрено вярвм, че ако стане МА, ще прави/изпълнява хубава музика, така както показва добър вкус и в избора на песните към момента в състезанието.

Малко е подло и гадно да се обсъждат в темата зад гърба им но няма да сме единствените нито първите нито последните.

За Преслава малко ми стана гадно че всеки път е на номинаций и някой път на косъм от изгонването.Или някои много я мразят и гласуват за Димитър който трябва да си тръгне защото явно не става за певец и изобщо не е за формата на предаването.

Да си пее в някоя кръчма добре, но да претендира за музикален идол вече му става много.

Фаворити от останалите са ми Преслава и Русина.

А днес от трите застрашени исках точно Александра да си тръгне и за мое щастие така и стана.

Преслава трябва да спрат да я слагат на номинаций пее много по-добре от макединците и Димитър взети заедно.

А лошото е че сега са 3 на 3 съотношение мъже към жени.

С това шанса да спечели мъж се увеличава, което е гадно за мен.

Онзи Янкулов дето се изказа право в очите на Александър беше много прав, напълно съм съгласен с него и аз на негово място щях да кажа това без да ми пука че после Фънки и доста други ще ме обиждат и псуват само заради тези вярни думи които са си живата истина.

Ако спечели македонец какво ще стане.Ще си отиде в Македония и там ще се развива,и за България няма да остане нищо с което да се похвалим.Ще казват Македонец спечели БЪЛГАРСКИЯ Music Idol. Все едно сме толкова тъпи и неталантливи,че един македонец ще излезе че пеел по-добре от сума талантливи момичета.Димитър го изклучвам съвсем от сметките за финала.

Стига толкова че цял роман написах.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

и за България няма да остане нищо с което да се похвалим.

...малко е глупаво да твърдиш подобно нещо.Без Боян и Александър, всички останали 10 са си айдъли откъдето и да ги погледниш.При добро желание могат да се развиват в България и да ни радват (казвам при добро желание).

Нали не мислиш, че след края на предаването всички ще хукнат да пеят само в Македония?

За Александра - доволен съм, че си тръгна най-сетне, тази нейна специфична бленда нещо не ми понасяше особено, защото почти всички песни, които изпя звучаха по един и същ начин, все едно слушам някоя четвърто разрядна немска траш метъл група.

За оцелелите 6-ма:

- Преслава отново оцеля, вероятно до идния понеделник; харесвам я, но вече я нарочиха за аутсайдер, та едва ли ще стигне далеч

- Русина е в подобна ситуация, пее добре, има шансове да е и победител, но едва ли ще я пуснат

- Магдалена - мисля, че е сигурен финалист... от българска страна

- Димитър - цирковете по "връщането" му в надпреварата май бяха бадева, той не ще да пее или пък наистина не може (оценявам го като най-слаб от шестимата)

- Александър все още участва, защото е от комшиите, трябва да се спазва някакво статукво, че да не отпадат напразно гласове, т.е. приходи от чужбина

- Боян е "ябълката на раздора" в надпреварата, с дружни усилия ще го затикат до финала на 8 юни, където се надявам да загуби от Магдалена (но не защото не е българин) с разлика от няколко процента - 53:47, да речем.

Зле прикритите псувни на Фънки в ефир са неуместни, прекалено преиграва напоследък, у Мария се забелязва някакъв стремеж да се изразява със сложни изречения и вероято ще успее дакаже нещо умно... ако финалът е около Коледа.

Дони с все по-трудно прикриваща се досада е принуден да се прави на шут, че да замазва гафовете на Иван и Андрей.

Аз вече много се дразня на коментарите на журито, а за тези, дето принципно защитават застрашените, да не говорим :idea: Затове вече слушам само изпълненията, а дойде ли време за коментари, натискам мутето biggrin.gif

Радвам се, че Русина остана :)

И съм сигурна, че Диа много се е изкефила, като си тръгна Александра :P

И съм сигурна, че Диа много се е изкефила, като си тръгна Александра :P

О, много :idea:Вече казах, че тоя специфичен глас, все едно е вечно болна, не ми понася :)

Русина пее доста добре. Пък и нейния глас е един топъл, недразнещ :P

О, много :idea:Вече казах, че тоя специфичен глас, все едно е вечно болна, не ми понася :)

Русина пее доста добре. Пък и нейния глас е един топъл, недразнещ :P

Същата история е и тя .....

Снощи приличаше на гимназиална учителка както я бяха нагласили.

От жените единствено Преслава има и визията и гласа за звезда.

Същата история е и тя .....

Снощи приличаше на гимназиална учителка както я бяха нагласили.

От жените единствено Преслава има и визията и гласа за звезда.

И опита забрави ;)

Имам лекото чувство, че нещ тази година не мога с ръка на сърцео да кажа, че някой от останалите айдъли наистина заслужава да се нарича идол. Това, че подбора е на светлинни години от минлите две издания сме си го говорили вече. Но ако мога и аз да си изкажа накратко мнението за оставащата шесторка:

мъже: Димитър - в началото наистина ме грабна (с Love of my life), но да си призная след последните му изпълнения не разбирам защо е на големите концерти - все не си пее вярно песните, все е вяло, отпуснато.... само ми хареса онзи ден на италианския дует, но то е по-скоро заради Боян;

Боян - признавам, че ако някой ми харесва наистина е той - вярно че малко повечко си повярва, но пък може да пее и умее да грабва публиката.

Александър - според мен може би има малко повече данни от Боян (макар че са различен тип певци), но също много рано гохвана звездоманията и малко си повярва повече, което му вреди да се раздава.

жени: Преслава - според мен пее най-добре от останалите тройка жени, но всъщност има толкова стандартен тип глас и начин на пеене, че ако не гледам екрана мога и да не разпозная, че пее тя.

Русина - въпреки, че не ми харесва много-много как понякога се лигави, но гласът й определено е най-запомнящ се и най-интересен - и досега според мен не е пяла фалшиво или да съсипе съвсем някоя песен.

Маги - незнам защо е истерията по нея - според мен гласът й е твърде креслив, а поведението й ме изкарва извън нерви - твърде тип плеймейтка, а не айдълка.

Общо взето аз не съм спец по музика, но пък съм редови зрител, който иска да слуша хубава музика и да не се налага да му е неприятен този , който пее.

Моята прогноза (надежа) за финал е Боян срещу Русина, пък каквото сабя покаже.

А ако махнат и онези идиоти - дуета ММ - може и да се доближи финала до удоволствието, което първите два МИ ми носеха.

...А ако махнат и онези идиоти - дуета ММ - може и да се доближи финала до удоволствието, което първите два МИ ми носеха.

Едва ли ще ги махнат, ще се наложи да ги изтърпим до финала.

Каквооооооооо става??? Ужасно изпълнение на Александър, да не говорим за Магдалена! Направо си мисля дали да не сменям канала ако това продължи... :wors::yanim:

Каквооооооооо става???...

Аз не съм изненадан, че пеят лошо при формулирана по този начин задача.

Какво й има на задачата? Песента на Александър е елементарна,а Магдалена просто се разкарваше из сцената и "извикваше" от време на време по някоя дума!

Да не говорим за хвалебствията, които получават...

Какво й има на задачата? Песента на Александър е елементарна,а Магдалена просто се разкарваше из сцената и "извикваше" от време на време по някоя дума!

Баш така си е. Ама после се късат да ги хвалят за доброто представяне :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.