Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Абе то и Майкъл Джаксън е педофил ама е доказан певец нали.Всеки с филма си както казах.Всеки певец си има недостатъци.

И пак ще кажа щом още говорим за Иван значи е постигнал своята цел.Вече са го взели на работа в газарско заведени, а там ще се запознае с много влиятелни хора и филма му ще продължи.А другите учасници какво мислите ще направят Невена извади една песен и нищо друго за 1 год, а за другите учасници нещо да сте чули от предишната година??? :rolleyes:

Невена не я ли искат в гъзарски заведения

:rolleyes:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Невена извади една песен и нищо друго за 1 год, а за другите учасници нещо да сте чули от предишната година??? ;)

Невена не извади само една песен. Теодор също направи клип на една от песните си. Деница пък участва във Форт Боярд(да не е свързано с пеене, но все пак я гледаме по тв-то, нали?)

А все пак трябват и спонсори, не забравяй :huh:

Невена не извади само една песен. Теодор също направи клип на една от песните си. Деница пък участва във Форт Боярд(да не е свързано с пеене, но все пак я гледаме по тв-то, нали?)

А все пак трябват и спонсори, не забравяй :)

http://www.novinar.net/?act=news&act1=...er=MjYyMDs5Ng==

Важното е да има SMS-и . Друг смисъл в тия реалитита не виждам.

"Звъни народе и гласувай, че резултатите са почи еднакви и неможем да определим победител."

И както винаги по сто пъти на ден да се съобщава, че предаването е с най- висок рейтинг, демек хората освен БТВ друго не гледат.

А все пак трябват и спонсори, не забравяй :angry:

Деница направи песен но както и да е;)

Тази вечер Шанел, Нора, Тома, Ивайло и Ясен ми напълниха душата :ph34r:

П.П.В началото Ясен хич не ми допадаше, даже се чудех как така го допуснаха до финалите, но напоследък с всеки следващ концерт ме кефи повече и повече...А Нора (с изключение на тази вечер) нещо се дънеше..май

За първи път ми хареса Ана - това вече беше актрисата, която чаках толкова време да видя. Но тя ми предлагаше (както и някои други) само "естетично крещене".

За пореден път обаче ме подразни многотията на и около сцената. В крайна сметка Мзик айдъл е конкурс за певци, направен като шоу и тези певци трябва да гледаме и слушаме. А шоуто се получава при комуникацията на членовете от екипа - водещи, жури (както успешно се получаваше миналата година), музикален продуцент, ментори.

ЗА да ми хареса шоуто не ми трябват нито дечицата от "Това го знае всяко хлапе", нито "нашата гордост" ВАлентина Хасан (не мога да разбера нормалнто ли е да се гордееш с това, че си сгафил), нито пък ме интересува как Люси се е срещнала с Лепа Брена.

Осван това ме издразниха злобните реплики по отношение на Иван от страна на водещите. НЕ съм му фен и напоследък ме дразнеше, но не е гот да се рита падналия. Изгониха го, стига са се занимавали с него.

Изобщо най-добре да оставят пеенето на участниците, а шоуто да си го правят сами - колкото могат и както могат.

Тази вечер Шанел, Нора, Тома, Ивайло и Ясен ми напълниха душата :ph34r:

П.П.В началото Ясен хич не ми допадаше, даже се чудех как така го допуснаха до финалите, но напоследък с всеки следващ концерт ме кефи повече и повече...А Нора (с изключение на тази вечер) нещо се дънеше..май

Хмм, а според мен Ясен не се представи добре тая вечер. Струва ми се, че журито фаворитизира някои от участниците, един от които е той. Според мен, най-доброто изпълнение тая вечер беше на Ана. Също ми харесаха Нора (както винаги), Мария (моята любимка), Деница и Ивайло.

Абе, тая Ана хич не ме кефи. Нито тая вечер, нито преди. А Ясен и сега ми хареса, за предния път няма да коментирам, защото беше върхът :ph34r:

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Днес никой не ми хареса...дори с всяко изминало предаване ми се струва,че вместо да напредват участниците се представят все по-зле..

На мен Ана много ми хареса тази вечер ;)

П.П: Към Ramala - една препоръка, човече - самоубий се laugh.gif Ние тук, простите и тесногръди хора, дето не знаем какво означава истинска музика ще се мъчим на тая земя, поне ти се отърви :P

Ще си задържа сарказма, иронията и солените английски псувни за себе си - нямам намерение да си заслужа БАН заради някой като теб ;) Айде лека вечер :P

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Жалките ти интелектуални напъни за обида към мен няма да ме засегнат, поради ред причини, които не можеш да осъзнаеш, имайки в предвид вродената ти ограниченост на средностатистическия ниско интелигентен български младеж. Аз игрички не играя и за разлика от тебе не кисна по цял ден пред компа, ама айде това са някакви подробности свързани с моя милост, които нямам намерение да ти ги разяснявам на теб.

Искаш ли да ти кажа какво ме дразни в хора като теб? Седнал си ми ти и обиждаш наляво надясно, всички които не харесват твоя идол Иван и неговата, разбираш ли, ярка артистичност и невероятно пеене. Айде хубаво харесваш го - и други хора го харесват, но не са тръгнали да псуват.

И понеже огромното ти самочувствие на много широко скроен човек ти пречи да мишлиш така както ти се иска, нека ти обясня малко как човек трябва да се държи в обществото, за да не се излага така както ти се излагаш.

Чист пример - понеже предполагам, че ограничената ти музикална култура се побира от 3 до максимум 7 стила, нека ти предложа един изпълнител - Bjork. Ей тая мацка много хора не я харесват, защото не я разбират. И това не й речи да е бъде харесвана от хиляди други хора и най-вече - да бъде гениална изпълнителка. Но странното е, че не помня как съм седнала да псувам и обиждам, тези които не я харесват....

Сега...Bjork и онова там Иван, няма да ги сравнявам изобщо. Тя си е исландска дама с уникален стил, излъчване и звучене, а Ванката си е поредния български селяндур, който освен сеир, кажи-речи за друго не е годен. Сега...може да пее. Но няма да успее. Защото и за музиката се изисква акъл, мойто момче.

И що се отнася до житейския опит - не ми гледай 18-те години, защото това, че си на 20 и там колко изобщо не те прави нито по-опитен, нито по-запознат. Айде, моля ти се - омръзна ми от псевдо интелигенти, дето много разбират от всичко. Живял 26 години под крилото на мама и тати и си мисли, че света е негов laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

П.П: Ще помоля модератор да се намеси, че още малко и тази тема ще заприлича на бойно поле. То аз съм чела правилата, но като гледам постовете на горепосочения индивид, гледам, че той май не ги е чел...

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Днес никой не ми хареса...дори с всяко изминало предаване ми се струва,че вместо да напредват участниците се представят все по-зле..

Съгласен съм с теб! Вчера гледах "Пей с мен" и само прехвърлих когато имаше реклама в края и чух откъси от всичките песни! Беше супер трагично!!!

А за "Пей с мен" ще си дам коментара там! Предлагам и други хора да попишат и дадат мнение за "Пей с мен", защото просто няма смисъл да се възхищавате на нищото!!! :beer:

Е като харесваш Иван не му разваляй стила той каза ЕНОРЕКСИИ

Иван RLZ cool.gif

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Отиваме в Мтв... biggrin.gif Тъй рече "любимецът на народа"...Въпреки че е доста по-вероятно да си отиде на село... laugh.gif

Отиваме в Мтв... biggrin.gif Тъй рече "любимецът на народа"...Въпреки че е доста по-вероятно да си отиде на село... laugh.gif

Големият страх на всеки псевдософиянец е да не си иде пак на "село". Именно тези псевдософиянци най-често изполват нарицателната дума "селянин" и пращат други псевдософиянци да си ходят на "село". София-Парад на суетата...Иванчо поне открито си казва, че селянинът си е селянин.

Аз не съм софиянец,нито пък псевдософиянец. И използвам думата "селянин" в съвсем друг смисъл - за мен това е човек,който няма култура и интелект,гордее с простотията и арогантността си и постоянно изтъква колко е велик. Иванчо съвсем точно отговаря на тези критерии... ;) А това,че много хора го харесват,е пример за нивото,до което сме изпаднали...

Каква беше поуката за мен,докато гледах парада на Иван в Мюзик Айдъл... Видях един палячо,нагъл и арогантен,който не спазваше правилата, погазваше всякакви норми на доброто поведение и се надуваше като плондер. Другото,което видях е,че голяма част от младото поколение се възхищаваше на това...Страхотен пример за подражание...Евалата!

Мисля, че участниците и снощи, както и в предишния концерт не успяха да се надскочат - явно възможностите им не са кой знае какви. Малко странен ми се вижда стремежът им непременно да се надвикат един друг. В повечето време те повече викат, та дори реват, отколкото да пеят, а така няма да стане.

Хубавото е, че обстановката е несравнимо по-спокойна, отколкото при насила възвеличения "герой" Иван. Не виждам проблем да го вземат в някое друго от немалкото "шоу програми" със странни заглавия, излъчвани по още по-странни телевизии, но не и тук - това е световен формат, а не парад на простотията.

Не виждам проблем да го вземат в някое друго от немалкото "шоу програми" със странни заглавия, излъчвани по още по-странни телевизии, но не и тук - това е световен формат, а не парад на простотията.

Простотията ебавала майката на снобарията, следователно простотията е полезна. Е ли съм прав ;)

Прочети това за СЕЛЯНИНА

Простотията ебавала майката на снобарията, следователно простотията е полезна. Е ли съм прав :)

Чини ми се, че не си, ама знам ли? Ще трябва да попиташ някой сноб, но надали някой ще се признае за такъв.

сноб

- парвеню, маниак, суетен, превзет, светски човек

- http://www.terminological.net/alpha/38890.html

За желаещите да гледат своя любимец спокойно могат да го направят гледайки Айтос Айдол biggrin.gif

Успех!

аааааааа по тв2 ще е предаването, петък, приятно гледане.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

За желаещите да гледат своя любимец спокойно могат да го направят гледайки Айтос Айдол biggrin.gif

Успех!

аааааааа от 22 часа...

Нещо си разсеяна тия дни. Престани да мислиш за оная ми работа laugh.gif

Успех!

Малко ми е чудно дали близката година ще тръгне защото до колкото знам има договор за 1 годин с продуцентите на Music Idol

Малко ми е чудно дали близката година ще тръгне защото до колкото знам има договор за 1 годин с продуцентите на Music Idol

Чети внимателно...този петък. Не близкия месец, година, век...Хората са си разпратили инфото навсякъде, тъй че нещата са сериозни, пък и то предаването общо взето ще засяга айдъла и коментарите на Иван за колегите му.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.