Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Имам камера sony HDR-UX9 . Ппоблема ми е следния запис с нея на формат HD неуспиавам да го запиша на диск в същиа формат ползвам програма за обработка sony vegas 9 и след това ме кара да ползвам друга програма /SONY ARCHITEKT STUDIO 4,5/ за да запиша видеото на диск но с нея то се конвертира в двд какво да правя????????????????????

;)

Честита Нова Година!

Ако филма е DivX можеш да го конвертираш със WivAVIWideoConverter. Потърси го по торентите.

Успех

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Търся един филм, но не му знам името

2- този филм със сигурност съм го гледал на филм а не по телевизията.

Публикувано изображение

Control Panel - > Regional and language options

От [Languages] си добавяш езика за да можеш да пишеш, а от [Advanced] да имаш японска кирилица

Ей, България е велико нещо, щом и японците прописаха на кирилица (макар и японска)

Ей, България е велико нещо, щом и японците прописаха на кирилица (макар и японска)

Първо киселото мляко, сега и писмеността. Тц, тц, накъде отива света.

малковите дрехи зса за химическо чистене а не за пране в пералня с вода

А малцовото whisky, и него ли с вода ? Публикувано изображение

"Какво общо има този вожд на зулусите с извънземните-влечуги или поне с индианските шамани, ако няма общо с извънземните"?

Изтрих няколко поста с оффтопици.

Искам да напомня,че тази тема е създадена,за да се посмеем кротко и незлобливо,а не да я превръщаме в съдебна зала и да се оправдаваме и спорим дали това е бисер,дали не е...

За в бъдеще всеки подобен спор ше бъде трит.

Въпроса е мит или реалност е телекинезата.

Знам,че никой няма да ми повярва,но аз имах,макар и за кратко тази способност - местих предмети със силата на мисълта,но това трая само седмица

И как така е траело само една седмица?

Консултирах се с психолог и той ми каза да не се занимавам с глупости,каза,че това не е възможно.

Това доказва, че хипнозата е по-силна от телекинезата.

:clap:

Публикувано изображение Тъкмо това четях Публикувано изображение Тотално ме разсъни Публикувано изображение

То има Assassin's Creed Altair's Chronicles за гейбой или някво нинтендо. Но втората игра няма да се казва така. Аз смятам да направя тема за АС2, защото имам доста линкове във Favorites, но може да я изтрият и за това няма да я правя скоро. Ако все пак има желаещи за темата - ЛС!

Ако деня ми започва с такъв бисер ще е супер Публикувано изображение

Тема :

Търся игра за двама (Единия с клавиатура, а другия джойситк)

Кажете ми някоя игра за двама да играем на 1 компютър.

Предложете нещо с коли.Иначе само за фифа се сещам че може ама неми се играе с коли казвайте smile.gif

Тази може ли за двамата Colin McRae DiRT ?

ем някоя бойна от рода на Mortal kombat.Играл съм я само че на 1 клавиатура

Тема:

Формула 1 - дискусия, ...

въобще много ми хареса стартаа емоция напрежение сичко имаше.... сега си спомням преди как радвах кат са блъснат 2 3 и повече коли

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Туй ме рацепи:

жив и здрав, пич. добре, че висиш като пунда само в тоя раздел и не ми се налага да те засичам и по други.

:) :) ;)

Беше от тази тема (преди да бъде изтрит)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1336681

А иначе оптичното устройство при инсталацията на Уина не работи много много има някои моменти в които "лети" но в повечето време си е спокъно ;) (поне според моите скромни наблюдения)

Моето мнение също е че честата преинсталацията не вреди на компютъра ,особено тази на Windows.

По въпроса за форматирането и дефрагментирането ,съм на мение че не може да е вредно ,стига дискът да е правилно монтиран.Виждал съм диск да прегравя при продължителен формат.Предполагам че това е единствения начин да му навредите ,което впрочем би се случило и с всяко едночасово копиране на големи файлове или дефрагментиране.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

... Има вече 9.04 beta. 8.10 никой не използва от напредналите линукс среди в които съм аз.

Да се смееш ли, да плачеш ли....

ще ми подариш ли колело за вторият ми 12ти рд? (т.е. за утре) Публикувано изображение

и аз бих искала да можех да стана два пъти на 20... :P

Юхуууууууууууууууу!!!! Най-сетне и аз в темата за бисеритеее!!! Публикувано изображение Как може след всички глупости които съм изтърсвала чак когато написах това невинно нещо да бъда в тази тема! Публикувано изображение Мерси, Мадона :P

Друг е въпросът, че имам грешка при членуването Публикувано изображение

Редактирано от yosam (преглед на промените)

ще ми кажете ли как мога да делна една икона от десктопа ми ужас не я използвам и затова искам да я премахна но не ми дава да я делвам немога да я сложа в коша немога да я делна с shift delete от десен бутон няма опция истриване как а дразнещо да имам икона която не използвам...моля help me!! :rolleyes:

Отличен 6 по български език.

Здравейте отварям тая тема защото мисля че доста хора ги интересува. Та въпроса ми е как се конвертира XBOX 360 игра за компютър. Питам за това заштото знам че има начин ,но незнам какъв е. Виждал сам игри за конзолата да ги има и за компютър как разбрах ли ами като вляза в менюто на някоя игра и контролите неги показва като за клавиатура а като за XBOX 360. Пък и един човек е конвертирал две игри имаги в един сайт на Гта Сан андреас естественно не е български. Ако някой знае как става моля да пише много искам да знам как става тоя номер :computer8: . Благодаря предварително !!! Чао :)

Е баш пък такива филми няма ..

вие тука сте са с1брали куцо киоеаво и сакато нямате ко да праите по циал ден и седите пред комповете общо взето забили

;)

Ще може ли да ми препоръчате добра,лесна и с много възможности програма за ЛебДизайн...

Ще съм ви благодарен...само не и Macromedia Dreamweaver че я имам :rolleyes:

По възможност да бъде по-опростена ;)

Благодаря...

То е така, леба не е лесна работа....

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.