Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Аз си казах вече, че не вярвам много-много в тълкуванията на сънищата, но ми е любопитно какво значи да сънуваш крокодили- как гледаш да завличат някого нанякъде :)

А не ти ли се струва че може да ти е от минал живот? Може да си присъствувала на някаква сцена с крокодили? Ако искаш да попитам затова моят духовен учител Иеова. Ако ти излиза нахално от моя страна не ми пиши.
  • Отговори 854
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

А не ти ли се струва че може да ти е от минал живот? Може да си присъствувала на някаква сцена с крокодили? Ако искаш да попитам затова моят духовен учител Иеова. Ако ти излиза нахално от моя страна не ми пиши.

Ако се свържеш с Него (Иеова),дай ми и аз да го питам нещо... :)

не ми е нахално, но принципно не вярвам в нещо, което не мога да видя с очите си и да докосна с ръцете си. Тъй като не помня да съм имала преден живот, съответно не вярвам в това :) Понякога си мисля за подобни неща и май ми се иска да вярвам, ама...А сънищата ми в повечето случаи са продикттувани от нещо преживяно или видяно от мен самата ;)

не ми е нахално, но принципно не вярвам в нещо, което не мога да видя с очите си и да докосна с ръцете си. Тъй като не помня да съм имала преден живот, съответно не вярвам в това :) Понякога си мисля за подобни неща и май ми се иска да вярвам, ама...А сънищата ми в повечето случаи са продикттувани от нещо преживяно или видяно от мен самата :)

Сънищата имат връзка с преживяното вчера или оня ден.Не ги тълкувайте, защото няма смисъл. Ако влезете в "Съновник" на Добрев ще видите 15 тълкувания на едно и също нещо, и то коренно противоположни. Марушката пък ги свързва с минали животи.

Най-добре каквото и да сънуваш, го тълкувай за добро.Това е моят извод.

• 2 седмици по-късно...

Сънувах, че се опитвам да спася новородени животни(птици, паднали от гнездото си, още без пера; котенце(бяло, и то новородено); и огромен жив октопод. Животните бяха около 10-на и 8 от тях не можах да спася, но птичето и котката успях.

Сънувах, че се опитвам да спася новородени животни(птици, паднали от гнездото си, още без пера; котенце(бяло, и то новородено); и огромен жив октопод. Животните бяха около 10-на и 8 от тях не можах да спася, но птичето и котката успях.

Тези животни отразяват същности от теб самата. Хубаво е, че си спасила птичето.

• 3 седмици по-късно...

Моля кажете ми какво означава следния сън: Преследва ме нещо,невидимо,не знам какво,имам чувството че иска да ме убие. Гони ме в градски условия,мисля че дори се развива в моя блок. Съня не свършва по-някакъв опр. начин,а просто се събуждам. По едно време тоя сън всяка вечер го сънувах,дори по едно време не знаех дали не е истина. Много е стресиращ съня,ако може помогнете и ми кажете какво означава. Благодаря предварително!

Може да гледаш прекалено много телевизия. Във филмите все някой гони някого, другия бяга, все има преследване. Преди и аз сънувах все такива сънища, ама като спрях да гледам телевизия, вече нямам спомен да сънувам такива неща. Може и да означава, че в реалния живот бягаш от нещо, че нещо те плаши или не искаш да се срещнеш лице в лице с някой проблем - външен или вътрешен. :)

Редактирано от Pulno_Kuku (преглед на промените)

Аха. Еми няма да е от телевизията защото аз рядко гледам TV,освен новините и ако има някой хубав филм. А за второто значение, може да има и нещо вярно.

аз бих ти препоръчала - каквото и да те гони насън, опитай да се обърнеш и да го погледнеш... ще те остави на мира. Този съвет ми даде дъщеря ми преди няколко години като имах същия проблем, и много успешна тактика се оказа :-)

Според мен съня си е чиста проба отражение на действителноста,нещо като "мозъчно преработване" на изминали случки или мисли...Пример с последния ми сън: седя и си пуша на балкона вечерта и гледам долу на улицата претичва плъх (нормални градски гледки),лягам си след час и сънувам че съм на вилата,паркирам колата и преминава плъх,който почвам да трепам с един клон....Е какво да му тълкувам на това?

Според мен съня си е чиста проба отражение на действителноста,нещо като "мозъчно преработване" на изминали случки или мисли...Пример с последния ми сън: седя и си пуша на балкона вечерта и гледам долу на улицата претичва плъх (нормални градски гледки),лягам си след час и сънувам че съм на вилата,паркирам колата и преминава плъх,който почвам да трепам с един клон....Е какво да му тълкувам на това?

ако вярваш на съновниците, то- ПЛЪХ - Ако сънувате плъх - вещае неприятности и материални загуби; ако са много - имате големи врагове, от които трудно ще се избавите; ако ги убивате - ще избегнете опасност; ако ви хапят или нападат - ще забогатеете много бързо; ако бягат - загуба

аз пък напоследък сънувах все едни неприятни неща, които според тълкуванията носели големи радости, пък дните ми си бяха съвсем нормални Публикувано изображение Принципно, когато спя на чуждо място, не в моето си легълце, не сънувам хубави неща, та така си и обясних сънищата от предната седмица Публикувано изображение

Моля кажете ми какво означава следния сън: Преследва ме нещо,невидимо,не знам какво,имам чувството че иска да ме убие. Гони ме в градски условия,мисля че дори се развива в моя блок. Съня не свършва по-някакъв опр. начин,а просто се събуждам. По едно време тоя сън всяка вечер го сънувах,дори по едно време не знаех дали не е истина. Много е стресиращ съня,ако може помогнете и ми кажете какво означава. Благодаря предварително!

Може би, опасност. Но сънищата не могат да променят съдбата ти, те само ти казват някой неща.

Препоръчвам ти да промениш нещо, в живота ти и то незабавно!

Редактирано от a4c7x (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Аз пък съм чувала че именно това което сънуваш е нещото което примерно те притеснява или се страхуваш да стане.И понеже част от мисълтта ти е заета с това го сънуваш по някога.Но не винаги де,в други случай сънуваш това което примерно си намислил да направиш като станеш,примерно да пътуваш до някъде..и от там започва едно приключение...но просто в съня ти.

Аз примерно съм сънувала дни едно след друго,как майка му умира и то винаги по един и същи начин...и след няколко дни ми се случиха много хубави неща.

По някога съм сънувала че ми изневеряват,нещо което ме е притеснява...но пак ми се случи след време хубави неща.

Чувала съм че когато сънуваш лоши неща значи ще има хубави моменти в живота ти.

Но ми се е случвало и да сънувам някоя сграда и просто след това като ида някъде на гости,независимо след колко време все едно съм идвала там и преди...

Моля ви, кажете ми какво означава да сънуваш хоро? Хорото продължи 1 минута и не участвах в него.Само гледах.

Моля ви, кажете ми какво означава да сънуваш хоро? Хорото продължи 1 минута и не участвах в него.Само гледах.

Значи че ще ти се родят три еднояйчни близнаци, ама едното ще прилича на теб, другото на комшията, а третото вече ще се е хванало на хорото...

Няма да влезеш в определен кръг от общество, което е затворено в своя система. Ще наблюдаваш отстрани. По-добре - въртенето в кръг е буксуване.

Проблемът е, че в съновниците се тълкува за лошо. Затова питам дали някой от опит знае как се тълкува това. Не е за сватба със сигурност.

Проблемът е, че в съновниците се тълкува за лошо. Затова питам дали някой от опит знае как се тълкува това.

Не е за сватба със сигурност.

Аз ти казах какво е... Ходи купувай памперси докато е време!

Няма да влезеш в определен кръг от общество, което е затворено в своя система. Ще наблюдаваш отстрани.

По-добре - въртенето в кръг е буксуване.

Този отговор ми се струва най-приемлив.Да, точно така е, ще гледам отстрани, и без друго това общество не е кой днае колко забавно и приятно.
Миличка Фиги ... съня е подсъзнателна работа на можъка / знам не психилизите във форума ще ме изядат / ... НО не се фпрягай ... и аз сънувам странни работи !

ХОРО - Ако сънувате хоро - веселие; ако играете хоро - радост; ако други играят в него - обуздайте чувствителността си.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.