Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорим в рими

Featured Replies

Лунни лъчи, приютете ми мислите, потъмняха от горест, от злъчно безсмислие. Посребрете ги, нека са тихи, за да чуя на славея чудните трели. http://www.youtube.com/watch?v=xp-ODqkf0ew Нощни пеперуди, нима търсите слънцето в неона на лампите? Не ще поникне зрънцето в светлините на рампите, а в сърцето, запяло от радост. мед и мляко

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 410,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• на Простотията Министъра
    на Простотията Министъра

края на горната рима: хайде ходи си и ти... **** Въпросче: Някой може ли ми каза ползата от таз зараза? Влизам да убия време не да се погубвам мене... А прочетеното тука... става саамо за боклука...

на Простотията Министъра

който минуси ми слага веч е време да си ляга знам че съм му във главата и персона съм "нон грата" Но това не означава.. път на х(цвър)я да ми дава. нека тъй да се получи да го тъпчи бясно кучи!

на Простотията Министъра

ще ти говоря за любов не не не съъм готов... пил съм вече пет кафета и си правя моабета. значи пак не ти хареса римата му на певеца. Хубаво тогава зная где за тебе ще е рая. ходи си във павликени с в

Публикувани изображения

Лунни лъчи се спуснаха плавно. Нощни пеперуди долетяха. Деня си отиде тихо и бавно. Цветенцата също заспаха... Глухи пътеки

Глухи пътеки в мен се преплитат по тях мъхове събират краката ми боси по листата кафеви ... роси а през дърветата виждам първите лъчи на очите си завиждам сърцето ми мълчи това да нарисувам, така и не успях по картината вежливо с четката се спрях не мога красота да те пресъздам черно е в мен - това си знам . зайчета игриви

Редактирано от Гост (преглед на промените)

По скованата бяла земя някой днес е написал "наслука". Аз поемам по пътя сама. Но товара ми беше до тук: Чаша вино. И цвете. И ров в който девет живота все падах за комат от онази любов от която и с вино присяда.

Мед и мляко сложих на трапезата и чакам изгрева, повлякъл златното си наметало, дочакал кратката целувка на Луната. В очите ми е бяло, преболяло пепелната крехкост на сърцето, опустяло след полета на птицата в лазура, одеало в синьо и перести облаци... Игриви зайчета надничат през щорите спуснати, слънчеви пръстчета... с тях денят ме прегръща. Поздрав за дамите в темата. Чудесни сте! http://www.youtube.com/watch?v=7Agh6ZTGoe8 копринена нежност...

Копринена нежност се стеле в душата, очите ми търсят луната от снощи. Потръпнав от страст и отпускам главата и пак се завръщам във нашите нощи. Топлината на твоето тяло остана, между тези стени, под завивките мои. Ти безшумно си тръгна, ръката ми хвана. Сега ще ме топлят целувките твои ! Звезден прах

звезден прах в косите, слънчеви зайчета в очите, смях кристален от устните, камбанки звънящи в ушите... лицето на малко дете, което наивно ме пита: твоята усмивка къде е? Затворих я там, зад напукани устни, зад стиснати от болка зъби, някога може и да я пусна, но до тогава... ще си мълчи. здрачава се...

В сърцето ми препуска спомен. Безплътен е останал вече. Хиляда пъти е прогонен, но той не бяга надалече. Все тук в сърцето се завръща, макар и само като сянка. Във утрото студено ме прегръща и вади ме от сутрешната дрямка ! Нел, извинявам се за прескока. Нека твоите думи останат, защото това просто ми дойде от вътре. Здрачава се...

Здрачава се Игриво китара просвирва в нощта Затворила дивия бяг на жребеца И в струните циганска страст пред жарта Изсипва в разгулната песен крадеца Той чува как в струните свири кръвта Понесла го в бързия бяг вихрогонски Танцуващ под погледа на тиха луна Отмерва живота му тропота конски Пред тихия взор на звездите...

Пред тихия взор на звездите застанах, в ушите ми вятъра тихичко пееше. Хоризонта безкраен със поглед обхванах, като вино във чаша, красотата се лееше ! Пръчка изпука под мойте ботуши, някъде там, падна нова звезда. В палтото си топло отново се сгуших и тръгнах по пътя безкраен сама ! Луната ме гледаше

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Луната ме гледаше, присвила очи благосклонно, бях сребриста, обляна в лъчи, самодивското в мен е изконно, само вятърът да спре да бучи. Котешки зеници ме дебнат от мрака, усещам стреличките в гръб, знам че някой, някъде ме чака и вървя. Сърцето ме води на път.

поздрав за Уиш... и Дарки като тиха майчина песен...

ах ,как ще закъснея за работа заради вас. Благодаря за поздрава,много ме сгря! ---

Потича като тиха майчина песен,

като топло мляко от гръдта й струи,

нежност млада дошла дългокоса

с любовта на ръце малко дете да приспи,

да го люшне в скута „Спи дете,спи…”

---

амазонски гори

амазонски гори дъждовна моя есен, залинели треви и пресипнала песен, непознати за мен, двойно по непознати за теб и уви... катаклизми, бури, урагани дори, животът не е, не, не е лесен... в скута си държа...

Вълшебство направи- тъгата претвори във песен, скрий дълбоко отровните стрели, приеми лека, скрит в зелената плесен. Пей, моя тъжна и нежна китара, за вятъра, който обича твоите струни, за свободата пей! И стягай отново катуна на път към новия кей, където ще се сгушиш за малко, и излекувала белите врани в сърцето си, ще излееш тъгата в безкрайността на морето ми. а аз ще те прегърна...

подарени усмивки... макове алени, широта в тюркоаз, мекотата атлазена и късче кървящо сърце, избродирало твоето име... дете! не поглежай към минало. лице! подмини всяко зримо криле! разперете се облаци море! покажи ми провлака... откъснато цвете в буен поток...

хвърлено  цвете в буен поток- изтръгнато сбогом. пътува уханно по гърба на водите красивия цвят,

някъде някой отворя вратичка в отвъдния свят.

--- шоколадов рай

Уиш... прочетох стихчето ти и една песен просто ме изкуши да ти я подаря

Шоколадов рай... усмивка какаова, сладост полепнала по чувствени устни, радост витална и полет от пепел покрусна Малко горчивичко, за да напомня, че всичко е преходно, изтича като пясък през пръстите но гласът е важен, а не ехото... някъде където...

ангелски полъх... преди много години попитах вятъра: къде ни са крилата? защо не можем да летим като птиците? защо незримо е в душите ни скритото? а той отговори с песента на листата, с шепота на тревата и бълбукането на водата: В сърцата, в сърцата! там, мое малко момиче са семената, там растат и крилата... птиците умират в полет...

Толкова от мен- рече и отсече! мой ред е да ти кажа: не се коси, човече! Чаша уиски, тиха музика, усмивка кратка във аванс, въздишка... изгревът е минало- спомен на забавен каданс. с тихи стъпки...

Аз съм в серия бе Кака Ти за мен немой се ко̀си Щото днеска съм в атака Вее ми се весело перчема Нема как За пѝенье е време Сбират се дома̀ апапи В чашите наливам Анасонски деривати Глъчка, смях и песни диви Гарванското племе е щастливо Весело е Кака Щот' т'рчат коньете И конярите седят на маса С до̀бро пѝенье и со мезета

В косите водопади- дъждът на твоята любов, и устните ми сладост покълнал благослов, очите ми звезди са, родени за обичане, ръцете-топъл восък, топя се и се стичам по гънките на спомена, излинял, почти безличен- черна роза на ревера забодена, мое тъжно, закъсняло лиричие... дантела от мисли

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.