Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове

Featured Replies

В България отново настъпила криза. Всичко поскъпва, хората обедняват. В час на класния учителката решила да пита децата как техните семейства ще се справят. Пръв вдигнал ръка Тошко. Учителката: - Кажи Тошко, моето момче как вашето семейство ще се справи? Тошко: - Ами татко реши да отвинти всички крушки и да остави само една. като се местим в друга стая, местим и крушката и така ще икономисаме от ток. Петърчо и той вдигнал ръка. Учителката: - Кажи Петърчо, вие как ще се справите? Петърчо: - Ами тати реши да затапи всички чешми, и да остави само една, за миене за пиене за всичко. Така ще икономисаме от вода. Учителката: - Браво Петърчо. Иванчо а ти защо мълчиш? Я кажи вие как ще се справите? Иванчо: - Ами ние госпожо, решихме да продадем мама. Учителката: - Е как така бе Иванчо, ще продавате майка ти?! Защо? Иванчо: - Ами аз не суча, тати вече не може да е*е, за какво да я храним.

• Отговори 2k
  • Прегледи 198,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пред децата е Бойко Борисов. Разказва за пожарникарския живот. Накрая пита: - Деца, имате ли въпроси? Иванчо вдига ръка: - Имам три въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? ББ се изпотява, но точно в този момент звънва звънеца и децата се втурват навън. След междучасието ББ отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка: - Имам пет въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? 4) Защо звънеца би 20 минути по-рано? 5) И къде е Иванчо?!? ;-))))))))))))))))))))))))))))​))

Пътуват двама мъже в купето на влак. Станало им скучно и единият казва:

- Хайде да играем на асоциации!

- Ок, давай!

- Диня.

- Цици.

... - Що пък цици?

- Ами, представи си - вървиш по улицата, а срещу теб жена с цици - като дини!

- А, добре. Слива.

- Цици.

- Е, защо пак цици?

- Ами представи си - вървиш по улицата, а срещо теб жена с цици като дини и зърна - като сливи....

- Ох, добре. Часовник.

- Цици.

- Стига, бе!

- Ами, представи си само - вървиш по улицата, а срещу тебе жена с цици като дини и зърна като сливи, а ти "цък-цък, цък-цък" с език..

Студент е изпитван от професора, но нищо не знае. Професора казва на студента: - Колега, ако направите нещо нестандартно ще ви пиша тройка. - Професоре ще направя дупка в стената с оная си работа, тогава ще ми пишете ли тройка? - Да. Студента се засилил, блъснал се в стената и направил дупка. Писали му тройка и си излезнал от изпита. След него влиза колежка която и тя нищо не знае, и професора й казва, колежке ако ми кажете тая дупка в стената от какво е, ви пиша тройка. Колежката се зачудила, гледала гледала, и казала: - Професоре не знам от какво е тая дупка в стената, ама червилото около нея е мое. ******************************************************************************* Свекърва казва на снаха си: - Не искам да те обиждам, но моят внук не прилича никак на сина ми. Снахата: - Аз имам пу*кa между краката, а не ксерокс!

Един мъж искал да пробва жена си дали още го обича. За целта той се направил на умрял. Дошъл редът да го преобличат и жената казала: - Защо със тази официална риза , нека му облечем нещо по-друго! - и му облекли фланелка. Жената пак рекла: - Защо с този официален панталон, дай да му облечем нещо по-друго! - и му облекли къси гащета.След това жена му казала: - Защо стези официални обувки? - и му сложили едни гуменки.Дошло време жената да го оплаква и тя казала: - О-о, мъжо, защо ме остави, къде отиваш?! А мъжът станал от ковчега и отсякъл: - Така, като се гледам - отивам на мач! ******************** Шеф на ресторант се хвали на клиент: - Тук при нас са най-големите охлюви! - Знам, знам - казал мъжът - вчера ме обслужи един. ********************* Прибира се един сериозно пиинал в къщи и решава педантично да провери дали всичко е наред в дома му..... -Ето това е моята врата... -Ето това е стаята на децата... -Ето това е моята спалня.... -Ето това е моята жена..... а тоя до нея съм, аз! ********************** Първата брачна нощ на сър Джон: -Питър, вземи фенера и ела да ми светиш в спалнята. -Веднага, сър Джон. След 20 минути напразни усилия: -Питър, дай ми фенера и изпълни моите задължения към милейди. -Веднага, сър Джон. След още 20 минути: -Ето, Питър, така се свети! *********************************** Една жена извикала майстор бояджия вкъщи и започнала да му обяснява как иска да боядиса стените. Влезли в хола: - Тук искам да боядисате в жълто, ама не точно жълто, ами около жълтото! Влезли в спалнята: - Тук искам да боядисате в розово, ама не точно в розово, ами около розовото! Влезли в кухнята: - Тук искам да боядисате в зелено, ама не точно зелено, ами около зеленото! Накрая майстора не издържал и казал: - Госпожо, а аз мога ли да Ви е. а в гъ. а, ама не точно в г..а, ами около г..а....... ********************* Жена се оплакала на приятелката си: - Мъжът ми е отвратителен! Все говори за майка си - мама това, мама онова, мама така готви, на мама онова й харесва... - Трябва да му напомниш, че ти си му жена, та да ти обърне внимание. Сложи си нещо по-секси и го изненадай. Вечерта мъжът се прибрал, а жена му го чакала по черни бикини, черен сутиен и черни ръкавици. Мъжът възкликнал: - Боже! Цялата си в черно! Да не е станало нещо с мама?

Генко и жена му спорят какво да гледат по телевизията: - Сериала! - Мача! - Сериала! - Мача! - Сериала! - Мача! - Секс! - Майната му на мача! *********************************************************************************** - Не ми върви с жените. - На гледачка ходи ли? - Ходих...И тя не ми пусна...

Две кокошки се срещат и едната пита другата: - Какво ново? - Остави ме, че с тоя новия петел такъв секс правихме, та цяла седмица снасям бъркани яйца!!

- Господи, моля ти се помогни ми ! Изкорени корупцията в моята страна, кръвчицата ни изпива, без сили останахме заради нея ! ... - Добре, сине мой ... Но за това ще трябва да направиш жертвоприношение в моята църква - записвай : десет бика, тридесет овце, петдесет агнета ... *** От новините: Мъж си прегризал пръста с венчалния пръстен и избягал на свобода.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Вечерта след изборите докладват на министър-председателя: - Имаме две новини, добра и лоша. - Каква е лошата? - Противниците ви събират 72% от гласовете. - А каква е добрата? - Вие събирате 89%.

Попитали Николета Лозанова: -Валери добър ли е в леглото? -Дааа,в топ 50 ми е! :withballoon2:

Питат кандидат на изборите: - Защо се кандидатирахте? - Как защо? Не виждате ли какво става наоколо? Властта тъне в разкош, корупция, безделие... - И вие искате да се борите с това ли? - Не, искам и аз да участвам!

Между политици преди избори: - Сигурен съм, че трезвомислещите избиратели ще гласуват за нас! - Не е достатъчно - трябва ни мнозинство.

Японска школа за пилоти-камикадзе.

Инструкторът казва на новобранците:

- Гледайте внимателно! Ще покажа само веднъж...

Две блондинки отиват на поход. Сварва ги нощта и решават да опънат палатката. Едната казва:

- Палатката трябва да се постави встрани от пътя.

- Ти луда ли си, ма. Виж к'во е прашно там. Дай да я опънем ей тук на средата на пътя - на асфалта. Хем равно, хем чисто.

Опънали палатката на средата на шосето.

На другата сутрин се събуждат, излизат навън и какво да видят: пред палатката дълга диря от гуми, а встрани от пътя лежи преобърнат камион. Втората се обръща към първата и гордо заявява:

- Видя ли, ма. Ако бяхме опънали палатката там, тоя сега щеше да ни е изтрепал...

Алпинист пълзи по отвесна стена. Старае се човекът, пъхти нагоре сантиметър по сантиметър. Точно преди върха, на едно малко ръбче се е хванал някакъв йога. Виси на дясната си ръка, а в лявата държи книжка и си чете.

- Ти к`во си, бе? - задъхано пита алпинистът.

- Йога. - отговаря йогата без да откъсва поглед от книжката.

- Верно ли е това, което разправят хората, че вие йогите можете всичко?

Йогата наплюнчва пръстите на дясната си ръка, прелиства страницата:

- Лъжат бе...

Бай Ганьо,французина и африканеца си говорели.Африканеца вика: -Аз си купих една ябълка...е толко голяма и като се върнах като я сложих на масата и тя се счупи. Французина казва: -Това не е нищо.Аз като си купих една ябълка като я сложихме на кантара той се счупи. Бай Ганьо вика: -Това не е нищо.Аз си купих една ябълка и като я сложих в каруцата... тя се счупи и от ябълката излезе един червей и той изяде магарето.

Срещат се двама приятели. - Ти знаеш ли кой е Зигмунд Фройд? - Не. - А кой е Абрахам Линкълн? - Също не. - А аз пък знам, защото всяка вечер ходя на лекции по психоанализа и по музеи. - Супер! Сега ти ми кажи: знаеш ли кой е Пешо Картофа? - Не! Кой е той? - А, това е пичът, дето ходи при жена ти вечер, докато ти се шляеш из разни лекции и музеи.

Събрали се българските политици и си говорят: - След 50 години България ще е богата страна! - Ех, жалко че нас няма да ни има тогава... - Не "жалко", а "защото".

Двойка тръгнала на път. Мъжът бил изпълнителен директор и подкарал луксозната кола, но по едно време се наложило да спрат на бензиностанция за да презаредят с гориво. Докато мъжът плащал сметката, забелязал, че жена му си говори с бензинаджията. Като се качил в колата я попитал: - От къде го познаваш? Жена му отговорила: - Ами, бяхме гаджета дълги години, преди да срещна теб. Мъжът се усмихнал и казал: - Ех, жена ми, виж каква си късметлийка. Ако се беше омъжила за него, сега щеше да си съпруга на бензинаджия, а сега си омъжена за изпълнителен директор! Жена му го погледнала и му казала: - Не миличък, ти си късметлията. Ако се бях омъжила за него, сега ти щеше да си бензинаджия, а той - изпълнителен директор.

Убеден съм, че в пералнята има нещо, което всеки път, като я пусна, ми изяжда по един чорап.

Мили сине, Тъгуваме по теб. Много ни е тежко откакто си в затвора, няма кой да изкопае лозето, няма кой да засади картофите... Мила мамо, И вие ми липсвате. Лозето по-добре въобще не го копайте, че за това, дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20 години, че и вас ще ви вкарат при мене Мили сине, С писмото ти дойдоха някакви полицаи. Изкопаха цялото лозе, нищо не намериха. Мила мамо, Каквото можах да направя оттук - направих. Засадете си картофите сами!

Военен парад. Президентът приема парада. Пред него минават танкове, артилерия, вътрешни войски, в небето трещят вертолети и самолети... След поредната рота униформени войници се задава каре от дребни хорица с костюми и дипломатически куфарчета. - Какви са тия? - пита шашнат президентът. - Най-страшното ни оръжие! - отговарят генералите. - Чиновниците от финансовото министерство. За нула време могат да разкажат играта на всяка държава.

Продавачка казва на политик:

- Е... господин политик, изберете си диня.

- Че какво да избирам, тя е само една!

- Е, и вие сте едни и същи, ама ви избираме, нали...

Двама си пийват и си говорят в кръчмата:

- Две жени едва не се сбиха за мен.

- Айде, бе!

- Едната викаше: "Вземи си го!", а другата: "За какво ми е!".

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Бойко Борисов и Цветан Цветанов отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цвък. Цвък. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко останали в Африка, а в самолета качили един негър и една маймуна. На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат негърът и маймуната, тя се обърнала към негъра: - Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная!:)

Между приятели: - Вкъщи са напъплили едни хлебарки – ужас! С какво ли не пръсках – няма отърване… - А пробва ли с тебешир за хлебарки ? - Защо, помага ли ? - Разбира се! Седят си кротко в ъгъла и си рисуват.

Връща се шеф от командировка в чужбина и две от чистачките в предприятието си говорят: - Какво донесе шефът от командировката? Подаръчета, нещо? - Ми не знам. Май нещо трипер казаха... - Ооо, то до нас няма да стигне. Ти нали знаеш, че те счетоводството обират всичко...

Ето един от любимите ми вицове: Попаднали французинът, англичанинът и българинът на остров с канибали. Вождът решил да си направи майтап и им казал: - Ясно е, че ще ви сготвим, но ви давам един шанс да се спасите. Ето ви една торба месо и едно куче. Хващайте гората и ако след седмица кучето говори родния ви език ще ви пуснем. Минала седмицата, излиза французинът, влачи празна торба и кучето припка след него. - Изяде ли кучето месото? - питат го. - Изяде го. - Е, говори ли кучето френски? - Емиии... не. Хоп - в казана. Излиза англичанинът, влачи празна торба, кучето върви отзад. - Изяде ли кучето месото? - питат го. - Изяде го. - Е, говори ли кучето английски? - Емиии... не. Хайде и той в казана. Излиза българинът, влачи празна торба, кучето се тътри след него. - Изяде ли кучето месото? - питат и него. - Изяде го. А отзад кучето: - Лъже, неговата майка!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.