Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против ограничаване на пушенето на публични места сте ?

Анкета за/против пушенето на обществени места 207 гласували потребители

1. 1. Какво е вашето мнение по въпроса?

• ЗА забраната
      61%
      127
    • ПРОТИВ забраната
      38%
      79
    • Нямам мнение по въпроса
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

http://aznepusha.bg/...dovi zabol..pdf от 2000г.

Може би твоето мнение е правилно,а това на кардиолози и онколози...

Запознай се с веществата/химия/.

Не знам,защо си правя труда,дори след като в тази тема ти отговори лекар,а ти привидно не вярваш...

Не привидно, открито съм скептична към подобни научни доказаности, защото фактите говорят друго.

Има хора, които и на двайсет, на трийсет, на четиресет и на петдесет, шестдесет или седемдесет години си отиват от този свят, без да са били пушачи. А такива, които са пушачи живеят и до осемдесет, деветдесет години и нагоре.

А, тези, които вовреме не спрат с марихуаната, впоследствие преминават към по-твърдите дроги, които съсипват живота им и най-често водят до неминуема ранна, твърде ранна смърт.

Значи водиш семейството си в ресторант и изобщо не ти пука ,че димът е изключително вреден за тях. Друго обяснение не намирам!

Нужно ли е да е задимено,нужно ли е да пушиш за да си прекараш добре? Не е ли важно,къде си и с кой си.

В ресторантите хората си се веселят,танцуват без да им е нужно да пушат.

Ами ,ако има запален двигател в ресторанта,дали няма да си прекараш още по-добре?

Деца не се водят на ресторант, кафе, дискотека, бар, а на сладкарница.

Значи ! Нека да направим разликата ! Ресторантите са друга категория обекти за разлика от аперативите да кажем......също и от автомобилните сервизи :) !

А , бе хора ! Трудно ли е да се разбере , че за всеки влак си има пътници ?!

Това , че ти пътуваш за Някъде Си , значи ли че аз не трябва да пътувам до Горно Надолнище примерно ?! Пък и задължително ли е да пътуваме в едно купе или вагон....?!

Всички в един влак пътуваме ! Хайде да не демонтираме релсите , защото на някой Много Си Важен точно там му се искало да слезе от влака....

Очевидната причина за позицията на непушачите е , че много им се иска да преживеят същото като пушачите , но без тютюнев дим ! Е , ами няма как да е същото ! Колкото и каквито забрани да се слагат , тъкмо заради това то става нещо съвсем друго...Другото е осъзната или неосъзната завист за невъзможност ! И следва приказката за Нане и Вуте.....

Не, непушачите, а политиците наложиха този закон.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 115k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не привидно, открито съм скептична към подобни научни доказаности, защото фактите говорят друго.

Има хора, които и на двайсет, на трийсет, на четиресет и на петдесет, шестдесет или седемдесет години си отиват от този свят, без да са били пушачи. А такива, които са пушачи живеят и до осемдесет, деветдесет години и нагоре.

А, тези, които вовреме не спрат с марихуаната, впоследствие преминават към по-твърдите дроги, които съсипват живота им и най-често водят до неминуема ранна, твърде ранна смърт.

Извинявам се за поправката - не политиците или поне повечето от тях , а тези които седят зад тях , тези които няма да видите или чуете по радио , телевизия и др.т.

Политиците които само си мислим че избираме , са поставени кукли на конци , само фасадата на разигравания театър.Ясно може да се види всеки ден самото тяхно заплитане във всякакви "недоразумения" в следствие задкулисни борби...е жертвите сме ние - и пушачи , и непушачи....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Ти си скептична към подобни научни доказаности просто защото си пушач. На вас и да ви снимат белият дроб и да ви го разтълкуват спрямо такъв на непушач пак едва ли ще се стреснете. Това истината по-малка не я прави. Хората, които си отиват на 20, 30, 40,50... Това не е оправдание. Винаги може да се случи нещо непредвидено, но виж - вредата от цигарите е гарантирана.

Що иде реч за марихуаната - честно казано така си е добре с тая забрана и въобще не й е мястото в темата. Иначе има твърдения точно обратните на твоите - че се затъпява, но не води към по-тежки наркотици, освен при личностен толеранс. По-хубаво си спорете в темата за наркотиците със съответните употребяващи марихуана.

Децата не ядат, така ли? Всъщност ядат, но само сладки, друго не, че нямат работа в ресторант? Една пилешка супичка така не могат да изядат, нали? Знаеш ли колко смешно всъщност звучи, че децата нямат място в ресторант?

Непушачите не са наложили този закон поради робско самосъзнание, че едва ли не пушенето трябва да бъде търпяно на всяка цена. Сега видяха, че има и друг живот и искат по-доброто. Има ли за какво да ги виниш?

Все още никой не ми отговори - ако падне забраната, вляза в кафене за едно капучино и видя димна завеса трябва да треперя отвън с чашката като някой клошар или пушачът да излезе, да си изпуши цигарата и да влезе обратно? Наказваме невинните, а?

Цигарата дава хляб на десетки хиляди хора само в България(сам си сметни колко са те в световен мащаб), заети с отглеждане на тютюн(на почти всички от тях това е основен поминък, предвид местожителството), също и на заетите с останалите дейности по веригата изкупуване, производство и продажба, които са други хиляди, ако не и десетки хиляди човека само у нас.

Sliderum, да прощаваш, ама тази логика е много погрешна! То и производството на наркотици изхранва немалко хора по света- Афганистан, Колумбия, Мексико - дай тогава да не ги криминализираме!

Относно това, кое е убило повече хора....няма да има еднозначен отговор. Алкохолът видимо е по-честа пряка причина за ПТП, остро отравяне или пиянска свада с използване на оръжия. От друга страна- немалка част от ПТП-та са по причина разсейване на водача поради пушене, запалване или изтърване на цигара и т.н. Свадата с прерастване в бой ще се случи с огромна вероятност в заведение с "места за пушачи", ако не са изолирани от останалата част. То си е като басейна, дето имало част за пикаещи и непикаещи. Само като гледам какви реплики се разменят тук, очаквам всичко да е много по-остро и агресивно in the real life.

Ние самите много често ходим на ресторант с детето, например когато сме на път или просто за удоволствие. И в това няма нищо лошо, напротив. И ако случайно в ресторанта се пуши- моментално си тръгваме. Това се отнася и за нашите приятели с деца. Та в този случай кои точно ресторантьори понасят финансови загуби?

Вярно е, че непушачите могат да са много досадни и дразнещи, специално към пушачите. Особено пък бившите пушачи / аз например :wink12: /. Но пък ако никой не ме омирисва на дим- съответно и аз нямам повод за протест. И мога да кажа, че дори съм донякъде горд поради факта, че успях да откажа цигарите. В този аспект не разбирам защо пушещите много се хвалят и гордеят с това че продължават, само дето медали не си раздават. Не смятам, че поддържането на даден порок, който вреди на всички, е повод за гордост. Да, всеки е свободен в правото си на избор, но само когато този избор няма нищо общо със здравето на околните.

.... Да, всеки е свободен в правото си на избор, но само когато този избор няма нищо общо със здравето на околните.

не мога да се сдържа и да не ти отговоря на това съждение с мисъл на един моя любим писател и хуманист :

Жалко, че светът трябва да се отказва от толкова много хубави неща само защото били нездравословни. Аз лично се съмнявам, че създателят може да ни е дал някое подкрепително, което, използувано с мярка, да е нездравословно. Изключение правят само микробите. И все пак има хора, които упорито се лишават от редица неща - били те за ядене, пиене или пушене, - спечелили си по един или друг начин съмнително име. В името на здравето тези хора се отказват от какво ли не. И им остава едно голо здраве. Необяснима работа! Все едно да дадеш цялото си състояние за някоя крава, която вече не пуска мляко.

не мога да се сдържа и да не ти отговоря на това съждение с мисъл на един моя любим писател и хуманист :

Жалко, че светът трябва да се отказва от толкова много хубави неща само защото били нездравословни. Аз лично се съмнявам, че създателят може да ни е дал някое подкрепително, което, използувано с мярка, да е нездравословно. Изключение правят само микробите. И все пак има хора, които упорито се лишават от редица неща - били те за ядене, пиене или пушене, - спечелили си по един или друг начин съмнително име. В името на здравето тези хора се отказват от какво ли не. И им остава едно голо здраве. Необяснима работа! Все едно да дадеш цялото си състояние за някоя крава, която вече не пуска мляко.

Това само един пушач може да го вмъкне в темата. Тук не се говори само за пушачът като такъв, а за въздействието на вредният му порок над околните хора, които никой не ги е питал дали искат да бъдат опушвани. И тъй като не съм вярващ направо ще пратя "създателя" по дяволите и ще кажа, че мисълта е несъстоятелна и не всичко, което съществува може и трябва да бъде приемано. По тази логика няма нищо лошо и хероинче да си боцка някой, какво толкова... То бог го е създал, па с мярка не било нищо особено, нали? Аргументът е леко несъстоятелен, при все че някои от микробите са необходими. Най-малкото киселото млеко не може да го има без определен вид бактерийка.

А логиката на този писател е леко странна в конкретният случай - ами тъй като бог създал всичко за консумация и да не оставаме само с голото здраве, дай да употребяваме и злоупотребяваме с всичко, дай да си живеем животеца като прасенца да се въргаляме в калта... Направо тези думи ги припознавам в един музикален стил, в България, възникнал около 90-те години в България. Той същото учи - "... съм мамата на всичко, да си правя кефа"... Но тоя кеф дали се харесва на другите хора, върху които също падат страничните ефекти от него и въобще харесвате ли си наистина цигареният дим и вмирисаните на цигари дрехи? Толкова ли ви са симпатични и приятни? Толкова ли ви харесва димната завеса след вас? Или просто не ви пука, все ви е едно, важното е "да си правите кефа" и да си внесете дозата никотин?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Sliderum, да прощаваш, ама тази логика е много погрешна! То и производството на наркотици изхранва немалко хора по света- Афганистан, Колумбия, Мексико - дай тогава да не ги криминализираме!

Относно това, кое е убило повече хора....няма да има еднозначен отговор. Алкохолът видимо е по-честа пряка причина за ПТП, остро отравяне или пиянска свада с използване на оръжия. От друга страна- немалка част от ПТП-та са по причина разсейване на водача поради пушене, запалване или изтърване на цигара и т.н. Свадата с прерастване в бой ще се случи с огромна вероятност в заведение с "места за пушачи", ако не са изолирани от останалата част. То си е като басейна, дето имало част за пикаещи и непикаещи. Само като гледам какви реплики се разменят тук, очаквам всичко да е много по-остро и агресивно in the real life.

Ние самите много често ходим на ресторант с детето, например когато сме на път или просто за удоволствие. И в това няма нищо лошо, напротив. И ако случайно в ресторанта се пуши- моментално си тръгваме. Това се отнася и за нашите приятели с деца. Та в този случай кои точно ресторантьори понасят финансови загуби?

Вярно е, че непушачите могат да са много досадни и дразнещи, специално към пушачите. Особено пък бившите пушачи / аз например :wink12: /. Но пък ако никой не ме омирисва на дим- съответно и аз нямам повод за протест. И мога да кажа, че дори съм донякъде горд поради факта, че успях да откажа цигарите. В този аспект не разбирам защо пушещите много се хвалят и гордеят с това че продължават, само дето медали не си раздават. Не смятам, че поддържането на даден порок, който вреди на всички, е повод за гордост. Да, всеки е свободен в правото си на избор, но само когато този избор няма нищо общо със здравето на околните.

Ресторанта е заведение(главно) за хранене, аз визирам кръчми барове локали и подобни заведения, които са предназначени най-вече за консумация на пороци. Не виждам къде въобще съм посочил да е разрешено пушенето във всички видове заведения. То иначе има и катастрофи всякакви, включително от жени които се гледат в огледалото и се гримират докато карат(да забраним и на жените да управляват?). Също и от мъже на които, докато карат с извинение някоя им прави "духовата музика". Също има катастрофи на възрастни хора и млади дори, които насред път се гъткат от инфаркт, инсулт и какво ли не друго, от неправоспособни и такива с отнети документи, които пак си карат. Но факт е, че в процентно съотношение от алкохол катастрофите преобладават, която причина за катастрофа далеч не винаги се установява и то не защото не може, а защото играят подкупи и възпрепятстване на взимането на навременни проби или подмяна на пробата с кръв от друг човек, също и заради бягство на водача от местопрестъплението.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ако се мисли за здравето на хората би трябвало да се криминализира производството на тютюн и търговията с тютюневи изделия. А нашия случай имаме само опит да се намери повод за още глоби. А една държава която се издържа от глоби и такси... И вече двадесет години се питам защо нашите управници чуват от исканията на Европа само тези които са във вреда на населението....

Ако се мисли за здравето на хората би трябвало да се криминализира производството на тютюн и търговията с тютюневи изделия. А нашия случай имаме само опит да се намери повод за още глоби. А една държава която се издържа от глоби и такси...

И вече двадесет години се питам защо нашите управници чуват от исканията на Европа само тези които са във вреда на населението....

Ако се мисли за здравето на хората, трябва да се криминализират 100% от всички управлявали ни политици + дивия капитализъм, който цари у нас последните 23 години и който кой знае защо бива отъждествяван с демокрацията. Всичките изброени са избили пряко или непряко няколко милиона българи през въпросния период...Няколко милиона повече отколкото биха починали от естествена смърт поради възраст и от нормалния процент от болести с летален изход.

Ако се мисли за здравето на хората, трябва да се криминализират 100% от всички управлявали ни политици + дивия капитализъм, който цари у нас последните 23 години и който кой знае защо бива отъждествяван с демокрацията. Всичките изброени са избили пряко или непряко няколко милиона българи през въпросния период...Няколко милиона повече отколкото биха починали от естествена смърт поради възраст и от нормалния процент от болести с летален изход.

Теб пък как не ти омръзна една и съща песен да я въртиш по 20 пъти на ден в различните раздели?!?!

Няма никой да бъде осъден и криминализиран и колкото и да ревеш само това ти остава - ще бъдеш неразбран и онеправдан форевър поне в нашите очи.

Стига вече сте ривали - ще ви разрешат да пушите.

И като хукнете по заведенията да си харчите спестяванията, направо ще направите милионери барманите, сервитьорите и собствениците на кръчми и кафенета.

Бас хващам, че 90% от радетелите за права и свободи - демек за пушене в затворени обществени пространства - не са стъпвали в заведение повече от 3-4 пъти за две години, ама тук се сцепиха да повтарят едно и също.

Сега се предполага, че за 6 месеца сте натрупали поне по 3-4 бона спестявания, които по празниците ще ги похарчите в заведенията в страната.

А?

Готови ли сте за купона?

Лъскайте обувките, че скоро ще стане факт разрешението и трябва да сте готови за празнуване.

пп. Винаги съм се чудил как единия цигарен дим може да осмисли живота на човек, но като гледам тук повечето мнения на пушачите явно за едната цигара живеете.

Е, поне сега ще е пълноценно - в заведението и с димяща цигара в уста.

Интересно ми е да видя от тук нататък какво оправдание ще имате за несгодите и кофти моментите в живота си.

Следващите ми оправдания, ще са МВФ и МБ масоните и т.н. ;) Що си мислиш че се оправдавам? Също така ходя достатъчно редовно по заведения и висенето да пуша отвън на студено ти гарантирам че е по-вредно за здравето ми от изпушените цигари. Не съм върл пушач, кутията я "мандахерцам" 2-3 дни и не помня да ми се е случвало да изпуша цяла кутия примерно само за 24 часа. За сметка на количеството, наблягам на "качество".

Теб пък как не ти омръзна една и съща песен да я въртиш по 20 пъти на ден в различните раздели?!?!

Няма никой да бъде осъден и криминализиран и колкото и да ревеш само това ти остава - ще бъдеш неразбран и онеправдан форевър поне в нашите очи.

Стига вече сте ривали - ще ви разрешат да пушите.

И като хукнете по заведенията да си харчите спестяванията, направо ще направите милионери барманите, сервитьорите и собствениците на кръчми и кафенета.

Бас хващам, че 90% от радетелите за права и свободи - демек за пушене в затворени обществени пространства - не са стъпвали в заведение повече от 3-4 пъти за две години, ама тук се сцепиха да повтарят едно и също.

Сега се предполага, че за 6 месеца сте натрупали поне по 3-4 бона спестявания, които по празниците ще ги похарчите в заведенията в страната.

А?

Готови ли сте за купона?

Лъскайте обувките, че скоро ще стане факт разрешението и трябва да сте готови за празнуване.

пп. Винаги съм се чудил как единия цигарен дим може да осмисли живота на човек, но като гледам тук повечето мнения на пушачите явно за едната цигара живеете.

Е, поне сега ще е пълноценно - в заведението и с димяща цигара в уста.

Интересно ми е да видя от тук нататък какво оправдание ще имате за несгодите и кофти моментите в живота си.

Що се палиш и ти?

Не вярвам да стане както преди.

Аз пиша в темата, щот ма кефи да дразня манияците.

Откак запука тоя студ излизам да пуша по 5-6 пъти на ден макс, че ми замръзва шушулката и ми се стегат крачолите. През другото време пасувам, но не ме бърка особено много да ти кажа дали ще пуша или не...

Algor , не си прав... когато беше разрешено пушенето в заведения, сме излизали редовно, и беше пълно основно с пушачи... И като говорим за права, айде само да не се изтипосват правата на непушачите моля.. ако искат толкова здравословен живот, защо същите не се откажат от колите си например, с които тровят много повече останалите, отколкото го правят пушачите в заведения.... Аз съм да има заведения за пушачи и за непушачи, и така по естествен път да се реши спора, който където му харесва да ходи.... и собствениците сами да решават какво да е заведението им..... Изобщо всичките доводи дотука на непушачите са повече от смешни, не искали били да се тровят, алооу, оланколии, айде стига с глупостите на търкалета....

Изобщо всичките доводи дотука на непушачите са повече от смешни, не искали били да се тровят, алооу, оланколии, айде стига с глупостите на търкалета....

Ами не искали пък работят у Нефтохима, (работеха) в ОЦК Кърджали и в какви ли не други опасни, от отровни по-отровни производства и предприятия, ровят се в бунища, че и някои живееха и продължават да живеят в близост до гореописаните, като освен че вдишват отровни газове, също пият и отровна вода.

Имам един аргумент в полза на пушенето,особено на места където се събират много хора. Ако пръднеш в задимено помещение може да не те усетят,а ако околните усетят нещо - може да не те разпознаят ...

А иначе всичко е въпрос на конюктура Щата Вашингтон легализира марихуаната

Извинявам се за поправката - не политиците или поне повечето от тях , а тези които седят зад тях , тези които няма да видите или чуете по радио , телевизия и др.т.

Политиците които само си мислим че избираме , са поставени кукли на конци , само фасадата на разигравания театър.Ясно може да се види всеки ден самото тяхно заплитане във всякакви "недоразумения" в следствие задкулисни борби...е жертвите сме ние - и пушачи , и непушачи....

За да приема извинението ти, бих искала да защитиш тезата си с доказателства и да кажеш, кои са тези, които стоят зад политиците и, "режисират" поведението им.

Смятам, че това е важно за всички нас: пушачи и непушачи.

Редактирано от Марея (преглед на промените)

То, че политиците ни са кукли на конци и то далеч не само настоящите управляващи, е публична тайна и който иска да знае, просто трябва да се ослуша добре. Лошото е, че те също така освен кукли(на някои, вътрешни и външни лица), самите те са и кукловоди пък на други фигуранти. Но това и обсъждането му в евентуални подробности, са предмет на друга тема и в друга секция.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Algor , не си прав... когато беше разрешено пушенето в заведения, сме излизали редовно, и беше пълно основно с пушачи... И като говорим за права, айде само да не се изтипосват правата на непушачите моля.. ако искат толкова здравословен живот, защо същите не се откажат от колите си например, с които тровят много повече останалите, отколкото го правят пушачите в заведения....Аз съм да има заведения за пушачи и за непушачи, и така по естествен път да се реши спора, който където му харесва да ходи.... и собствениците сами да решават какво да е заведението им.....

Изобщо всичките доводи дотука на непушачите са повече от смешни, не искали били да се тровят, алооу, оланколии, айде стига с глупостите на търкалета....

От колата има несъмнено повече полза, отколкото от цигарите и това е абсолютно несъмнено. Не ми се уточнява, но за разлика от цигарите автомобил може да ти спаси живота - доказано и проверено.

Да, непушачите имат разумни доводи, които обаче не са интересни на пушачите, пушачите просто игнорират всичко, което им пречи да димят навсякъде, по всяко време и му лепват етикет - нарушаване на правата, като в действителност е установяване на баланс между пушачи и непушачи, баланс който до този момент е липсвал, но това не означава че така трябва да бъде или че е правилно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

То, че политиците ни са кукли на конци и то далеч не само настоящите управляващи, е публична тайна и който иска да знае, просто трябва да се ослуша добре. Лошото е, че те също така освен кукли(на някои, вътрешни и външни лица), самите те са и кукловоди пък на други фигуранти. Но това и обсъждането му в евентуални подробности, са предмет на друга тема и в друга секция.

Коя е секцията, в която трябва да търся ... коя точно тема?

Коя е секцията, в която трябва да търся ... коя точно тема?

В Политика, къде другаде?

В Политика, къде другаде?

Политиката ( управлението на държавата) не може да не присъства във всяка една социална тема, каквато е и тази.

Ако цялата енергия разпиляна в дебати относно забраната за тютюнопушене беше впрегната в нещо смислено (в производство например),страни като Швейцария щяха да ни завиждат на брутния вътрешен продукт.Но не би.Явно това са нещата,които вълнуват хората и за които искат да се борят.

Algor , не си прав... когато беше разрешено пушенето в заведения, сме излизали редовно, и беше пълно основно с пушачи... И като говорим за права, айде само да не се изтипосват правата на непушачите моля.. ако искат толкова здравословен живот, защо същите не се откажат от колите си например, с които тровят много повече останалите, отколкото го правят пушачите в заведения....

Аз съм да има заведения за пушачи и за непушачи, и така по естествен път да се реши спора, който където му харесва да ходи.... и собствениците сами да решават какво да е заведението им.....

И какво е общото между колите и цигарите? Да не би пушачите да не карат коли? Карат и си пушат и в тях, ела че виж чистота в купето около пепелника....Че и фасовете хвърчат най-редовно през прозореца, или пък се изсипва претъпканият пепелник на паркинга, красота!

Нищо смешно няма в доводите на непушещите, просто отказваш да приемеш очевидното. Споменах вече, че и аз съм пушил най-редовно преди 9-10 години. Мога да направя разликата отпреди и сега, за себе си и за дрехите ми. Ама ти си пуши, щом нямаш други радости.....

Аз не разбирам какво стана сега, ще се вдигне забраната, аз отново ще почна да излизам на заведение/кръчма веднъж на няколко месеца, много искам като нормален млад човек поне 1-2 пъти в месеца, ма идея си нямате какво е да се прибера в 4-5 сутринта, пиян естествено, изморен от танци и веселба, и да трябва да вляза да се изкъпя преди да си легна, да си хвърля дрехите на простора на терасата, защото директно за в пералнята НЕСТАВАТ! И сега някой пушач само да ме попита какво правя в заведения до толкова късно или защо излизам като не ми харесва ... Просто ще го призная не "за кон с капаци", а за "слепец който опътва за посоката в непозната му територия" :) Заведенията не са право само на пушачи, а на всички хора, които искат да разпуснат, аз там разпускам от ежедневието. В момента определено ми е приятно, че като изляза от нас и мириша на хубаво след веселба, танци и аперитив се прибирам и пак мириша на хубаво. И съм УБЕДЕН, че и на пушачите не им е приятно да смърдят на цигарен дим: дрехи, кожа, коса ...

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.