Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против ограничаване на пушенето на публични места сте ?

Анкета за/против пушенето на обществени места 207 гласували потребители

1. 1. Какво е вашето мнение по въпроса?

• ЗА забраната
      61%
      127
    • ПРОТИВ забраната
      38%
      79
    • Нямам мнение по въпроса
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

напред към узаконяване на марихуаната!

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 115k
  • Създадено
  • Последен отговор

напред към узаконяване на марихуаната!

това беше целта

Евала! :yanim:

Не мога да не адмирирам, като (признавам си) мислех, че е най-лесно да купят комисията.

Дано сега народните представители не се продадат за стек цигари и бутилка уиски...

Не съм решил не съм ги купил аз  :D  Изглежда по-големите по размер подкупи, са били предложени от нарко бароните и производителите на цигари+барманите, не са успели да "лобират" с по-добри оферти.

Не можах да повярвам, че такава статия е написана от пушач! Прочетете и замълчете! И стига с това, защо аз да се съобразявам с някой, а не той с мен. Съобразява се този който по някакъв начин нарушава личното простанство и комфорт на ближният си!

Съобразява се този който по някакъв начин нарушава личното простанство и комфорт на ближният си!

лично пространство у вас - навън никой няма лично пространство

Т.е. това важи и за непушачите... ;)

все пак трябва да благодарим на стотиците българи от коалиция без дим,които в тоя мразовит ден загрижени за моето здраве шестваха по ларгото на заден ход и крещяха-бойко,бъди железен!тук-таме некои скришом дърпаха цигари,но по важно е да се задържи нацията разединена!все пак това противопоставяне си е уникално в европа! :)

все пак трябва да благодарим на стотиците българи от коалиция без дим,които в тоя мразовит ден загрижени за моето здраве шестваха по ларгото на заден ход и крещяха-бойко,бъди железен!тук-таме некои скришом дърпаха цигари,но по важно е да се задържи нацията разединена!все пак това противопоставяне си е уникално в европа! :)

Тези хора, явно са от електората на ГЕРБ и съвсем явно правиш заедно с тях политическа реклама на този човек и на партията му. Що не си си платил за рекламата?!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Бъркаш термините "частна собственост" и "лично пространство", където и да съм ако ще и в чужда държава около мен имам "лично пространство", в което никой няма право да се бърка, да ми го трови и т.н.

Бъркаш термините "частна собственост" и "лично пространство", където и да съм ако ще и в чужда държава около мен имам "лично пространство", в което никой няма право да се бърка, да ми го трови и т.н.

и ако има отделни зали какъв ти е проблема че не мога да разбера а

стой си в залата за непушачи и си пий млякото - никой няма да ти дими

и ако има отделни зали какъв ти е проблема че не мога да разбера а

стой си в залата за непушачи и си пий млякото - никой няма да ти дими

Просто някои искат не много а всичко, за сметка на останалите. Баси лакомиите са непушачите. Свиди им се едно ъгълче и то в заведения от видовете, които са именно предназначени за пороци, да ни отпуснат. Чудех се, що са недоволни и толкова лакоми и мислих, мислих и накрая се сетих.: Напънала ги е диарията от консумираната с твърде много боза баничка.

Борисов вади оставка, ако падне тоталната забрана за пушене

Премиерът Бойко Борисов заговори за оставка, ако депутатите му гласуват „за" връщане на по-либералния режим за пушене.

В предаването „Годината" пред водещия Кирил Вълчев министър-председателят декларира, че е против предложената от независими народни представители промяна на тоталната забрана на цигарите на закрити обществени места, която се очаква да бъде обсъдена в пленарна зала през следващата седмица.

„Абсолютно сме против да падне забраната. Да се надяваме, че няма да ме карат да ходя пак с оставка на следващото гласуване. Защото знаете, че по закона за конфискация депутатите на ГЕРБ не гласуваха първия път закона, той падна. Имаше тежко отражение в Брюксел за това. При следващото гласуване аз си бях написал оставката до председателя на Народното събрание и отидох в парламента да видя как ще гласуват моите депутати. Да се надявам, че преди изборите няма да ме накарат по-рано да я свърша тази работа. Затова се надявам да се съобразят с моето мнение. Ние, като партия, сме поели да пазим здравето на хората".

dariknews.bg

А дали премиерът ще удържи на думата си, ако забраната падне? :rolleyes:

Ще ми се да погледам сеир...

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Ние, като партия, сме поели да пазим здравето на хората

пази ме и да не взема да забременея, смешник такъв

Нагло!
пази ме и да не взема да забременея, смешник такъв
А дали въобще някой ще иска да те вземе?
и ако има отделни зали какъв ти е проблема че не мога да разбера а стой си в залата за непушачи и си пий млякото - никой няма да ти дими
Има проблем, защото тоя модел се е доказал като неработещ и димът от едната зала магически отива и в другата...Интересно как... Отделно, че се каза, че пушачи като теб няма да отидат в зала за непушач и ще тровят безцеремонно всичките си познати непушачи. Така че ще правите като в белите страни, на които подражавате - с цигарката отвън.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Нагло

абе уее не стига че си имате сладкарници и баницарници ми и кръчмите да са ваши

лакомии

А дали въобще някой ще иска да те вземе?

Има проблем, защото тоя модел се е доказал като неработещ и димът от едната зала магически отива и в другата...Интересно как... Отделно, че се каза, че пушачи като теб няма да отидат в зала за непушач и ще тровят безцеремонно всичките си познати непушачи. Така че ще правите като в белите страни, на които подражавате - с цигарката отвън.

мен вече са ме взели - не ти се отваря парашута

пък ти що щеш да отваряш нашата врата а пфуууу

абе уее не стига че си имате сладкарници и баницарници ми и кръчмите да са ваши лакомии
Тия нечленоразделни звучи в джунглата можеш да си ги викаш колкото искаш, тук не е джунгла. В белите страни нещата са така - точка. Искате германски или канадски заплати, с тия селски тарикатски истории ще трябва да се сбогувате. Така и не можахте да възприемете, че не просто вредите на себе си, за което от един момент нататък си е ваш проблем, а и на околните, т.е правите вашият проблем техен.

отивай у сладкарницата стига плака де

отивай у сладкарницата стига плака де
Не, ще пия бира с кебапчета и пържени картофки и ти няма да ми димиш.
Не, ще пия бира с кебапчета и пържени картофки и ти няма да ми димиш.

хохо ела в нашата кръчма де - в нея се пуши, да ти подимим, пък и кви вкусни кебапчета правят

:P

хохо ела в нашата кръчма де - в нея се пуши, да ти подимим, пък и кви вкусни кебапчета правят
Много хубави кебапчета ще са - с вкус и мирис на цигарен дим. Яж си ги ти, дори може готвача да си изтръска цигарата в чинията ти. Какво пък... А и вие си димете, димете... То и глоби има...спокойно...
Много хубави кебапчета ще са - с вкус и мирис на цигарен дим. Яж си ги ти, дори може готвача да си изтръска цигарата в чинията ти. Какво пък... А и вие си димете, димете... То и глоби има...спокойно...

мдам, елате ни глобете да видим как ще стане хахаха

ние пушим чай бе

ние пушим чай бе
Съмнява ме.
Съмнява ме.

дреме ми дали те съмнява - не можеш да докажеш

- освен да си носиш подвижна лаборатория да изследваш съдържанието

забранено е ТЮТЮНОпушенето - не каквото и да е пушене нали

та ок - ние пушим чай

изгледай разследването на Васил Иванов -

да се убедиш колко недействащ е закона -

а да, и пробвай да се оплачеш на някой от тия телефони

http://play.novatv.bg/play/284163/?autostart=true

дреме ми дали те съмнява - не можеш да докажеш

- освен да си носиш подвижна лаборатория да изследваш съдържанието забранено е ТЮТЮНОпушенето - не каквото и да е пушене нали та ок - ние пушим чай

изгледай разследването на Васил Иванов - да се убедиш колко недействащ е закона -

а да, и пробвай да се оплачеш на някой от тия телефони

http://play.novatv.bg/play/284163/?autostart=true

Не, просто ти типично като Бай Ганьо гледаш да заобикаляш правилата, а не да ги спазваш. Именно докато има хора с подобно мислене няма да се оправим, докато има такива, които да се правят на тарикати. А чаят убедително различно мирише от тютюн. Трябва ти просто обоняние. Нито пък става за пушене особено.

В момента и току що съобщаваш, че не те е грижа за закона, а ще продължиш да опушваш непушачи, които далеч не искат това, като влязат в заведение, отново се показва абсолютната арогантност и едностранчивост на въпроса, все едно че целият свят работи за пушачите, а другите трябва само да се подчиняват на пушачите. Е, няма да го бъде. Вие сте хората с порока, вие сте проблемът. Не стига, че не признавате, че сте проблемните, а искате и преференции и уникални права да можете да вредите на други хора безнаказано. Я вземете се засрамете вече. Толкова ли ви пречи да излезете навън, да изпушите цигарата и да влезете, без да пречите на всички около вас? Или мислите, че просто всички останали трябва да излязат, за да може вие да си пушите наволя. Да, но това няма да стане.

Трябва ти една глоба от 200лв, защото се е видяло, че българите освен с тоягата не можеш да ги оправиш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

хаха много бързо го изгледа а Васил Иванов

не ти изнася

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.