Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против ограничаване на пушенето на публични места сте ?

Анкета за/против пушенето на обществени места 207 гласували потребители

1. 1. Какво е вашето мнение по въпроса?

• ЗА забраната
      61%
      127
    • ПРОТИВ забраната
      38%
      79
    • Нямам мнение по въпроса
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Внимавай какво питаш, че ще взема да ти отговоря и няма да ти хареса отговорът ми.. :D

Хаха, шмати....моята "бричка" е произведена октомври 2012-та година..четеш ли добре.. :P

Моята бричка е първият мерцедес, който отделя в атмосферата под 98 грама въглероден диоксид на километър...Точно за да е по-екологична и безопасна за околната среда не съм щадила пари, за да си взема точно нея.

Както казах, от девет кладенеца вода ще донесеш....ама е все тая..фактите са факти..

Тъй..моята бричка се оказа доста по-еко, отколкото мислиш,а? :wink12:

За нещо друго да се опиташ да потърсиш под вола теле?

Колкото и еко да я изкарваш, си много далеч от това, което е във възможностите да замърсят 10 пушачи взети накуп и то пушещи постоянно...фас след фас. Пък и дори не е нужно да караш въобще колата си, за да си с десетки години напред в замърсяването, благодарение дори само на отделениете емисионни отрови при производството на бричката ти.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 115k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само това ли измисли?! Понапъни се де..включи и аерозолите, боите, лаковете за нокти, които ползвам...

Вече си само скучен...изчерпал си арсенала си от отговори и се чудиш кво още да измислиш, за да се опиташ да покажеш, че моята кола е по-вредна за теб отколкото твоето пушене в ресторант, в който аз се намирам с детето си, примерно.....

Безсмислено е да си губя времето да ти отговарям...

Очаквах повече от теб..

Само това ли измисли?! Понапъни се де..включи и аерозолите, боите, лаковете за нокти, които ползвам...

Вече си само скучен...изчерпал си арсенала си от отговори и се чудиш кво още да измислиш, за да се опиташ да покажеш, че моята кола е по-вредна за теб отколкото твоето пушене в ресторант, в който аз се намирам с детето си, примерно.....

Безсмислено е да си губя времето да ти отговарям...

Очаквах повече от теб..

Ама то сега се видя кой не чете назад или чете избирателно...Няколко пъти вече съм призовал, да не се смесват кръчми, барове, локали и подобни, които са предназначени основно за консумация на пороци и в същата категория да се поставят ресторанти, сладкарници и прочие, които са за обществено хранене и където също се сервират напитки. Защо трябва всички заведения да са в една категория натъпкани и забраната да е описана за всички тях. А ако ти водиш детето си не в сладкарница или ресторант, ами в някоя кръчма, за да можеш да го наглеждаш, докато обръщаш голяма/малка, голяма/малка, си е изцяло твой проблем.

Казах РЕСТОРАНТ..кви пороци, кви 5 лева?! Кви кръчми, кви две, три 5 питиета, кви тъпотии пак бръщолевиш? :eek:

Да дефинирам ли какво означава ресторант и какво се прави в него?

Извинявай, ама ти живееш в тази тема, не аз..в 52 страници..сигурно 95% са твоите мнения..айде нема нужда да чета всяка втора твоя безсмислица..

Тъй, дотук разбрах, че моята кола ти пречи персонално на здравето..

След тва се оказа, че съм алкохоличка и водя детето си в долнопробни кръчми за да обърна няколко.. :D

Нещо друго?

Всъщност, все тая..виждам, че нямаш с какво да обориш правотата ми..и продължаваш да се пънеш...няма лошо...щом тук се чувстваш в стихията си..

Сега ме извини, големите хора от време на време трябва да поработваме...

Изгубих достатъчно време да отговарям на неадекватните ти въпроси..

ало,пушачите ,вънка от тая тема!както е казал пророка -нищо ново под слънцето!всичко се върти!

оставете хората да плюскат кебабчета на чист въздух!абсурдни закони винаги е имало!много от вас сигурно си спомнят времето,когато оная музика беше забранена и в ресторантите гърмеше българска и руска  естрада,шабан и други подобни!въпреки,че имаше много и хубави заведения ние окупирахме пейките около попа,кристал и синьото кафе,само там си слушахме Zeppelin,сигурно много от вас си спомнят!пак ще намериме решение,ако се наложи ще си извадиме китарите от прахоляка и пак ще си изкараме по добре отколкото и в най луксозното заведение!само да сме живи и здрави!

ало,пушачите ,вънка от тая тема!както е казал пророка -нищо ново под слънцето!всичко се върти!

оставете хората да плюскат кебабчета на чист въздух!абсурдни закони винаги е имало!много от вас сигурно си спомнят времето,когато оная музика беше забранена и в ресторантите гърмеше българска и руска  естрада,шабан и други подобни!въпреки,че имаше много и хубави заведения ние окупирахме пейките около попа,кристал и синьото кафе,само там си слушахме Zeppelin,сигурно много от вас си спомнят!пак ще намериме решение,ако се наложи ще си извадиме китарите от прахоляка и пак ще си изкараме по добре отколкото и в най луксозното заведение!само да сме живи и здрави!

Ами и на мен ми харесваше онова време и ако живеех в него и сега, със сигурност нямаше да съм пушач. За съжаление обаче, това че сега се прилагат тоталитарни мерки и непазарни такива за ограничаване на конкуренцията, няма да ни върне оня спокоен и добър живот, просто ще донесе обогатяване на тези които имат полза от мерките, а такива с ползи има и това не сме обикновените хора, със сигурност не сме.

Пушачите, ако се понапънат още малко, може да се изкарат и пуш-дисидентите на новото време... :)

А уж празните приказки не са в този раздел...

sliderum ли си какво си, не знам, ама да си видял някой да кара в затворено помещение автомобил?  Ти с какво се отопляваш, ти с какво се придвижваш, с какво си облечен, компютър ползваш ли? За всички тези работи и още хиляди други се замърсяват природата. Да си се отказал от тях по тази причина? Някой да те кара да се отказваш? Замълчи, всички вече оценихме умствения ти багаж!

Редактирано от a4ko1984 (преглед на промените)

Това за Кръстникът всъщност дори не бях се подсетил за теб, когато го написах. Не е плагитство.

Щом аз съм го написал и ти го повтаряш, същото в една и съща тема значи е плагиатство.

абсолютно субективно и не ти определяш как хората да се забавляват.

Същото важи и за теб.

Пушачите, ако се понапънат още малко, може да се изкарат и пуш-дисидентите на новото време... :)

Тя темата отдавна се изроди, щом стигна до Ледниковия Период , че и по назад, но като никой нищо не казва , ще пишем. Важното е от време на време да се споменават думи като цигара, тютюн в краен случай бандерол (като във вица с Иванчо и краставицата – все за нея си говори на изпит, тъй като само това си знае) и темата си върви и всичко е ок.

Редактирано от keba (преглед на промените)

В Бургас имаше, кафе-сладкарница "Космос", в която се предлагаше и алкохол. От 1977 г. до демокрацията разполагаше с две напълно еднакви по обем помещения: за пушачи и за непушачи.  В залата за непушачи никога не е имало повече от пет човека, ( не лъжа) а за залата за пушачи имаше опашка.

"Космос" беше класика, не знам дали още съществува, бях студентка 1986-90-та там и това ни беше мястото за срещите.

Чакахме на опашки, ако някой не беше запазил места преди това.

Ами тогава не "приказвай" напразно. Аналогично обратният случай също не е все още изключен. Как би се чуствала в ролята на непушачка-реститу...а те реститутите не бяха като дисидентите, а някакво друга работа имаше с тях?!?

П.П. Чичо Гугъл казва, че на реститутите са връщали някакви обикновено апетитни имоти в центъра на столицата и големите градове, или други апетитни квартали...Обикновено, въпросните реститути... рядко някой от тях някога е бил притежател на въпросният имот или имоти, евентуално в най-добрите случаи, в които всичко било честно и почтено, реститутите били наследници на едновремешни притежатели на тези имоти по кръвна линия...Ама такива честни и почтени реституции на пръсти се брояли и обикновено се е стигало "наследниците" да са измамници и мутри принудили някоя от все още живите преди това бабички да им напишат завещание на тяхно име.

Дисидентите не са били по-добри хора от тия мутри и измамници, поради простата причина...че такива нямаше навремето. Те се пръкнаха от нищото, след началото на "демократичните" промени.

Изглежда, че от целия този цирк, спечелиха единствено производителите и дистрибуторите на електронни цигари. Днес в службата си направихме преброяване: от 50 човека персонал, 35 са пушачи. 20 притежават електронна цигара. Останалите скоро ще се сдобием с такава, защото не ни се мръзне навън. Да им е честита печалбата! Дали и тук няма някаква конспирация?

Редактирано от Valara (преглед на промените)

Тя темата отдавна се изроди, щом стигна до Ледниковия Период , че и по назад, но като никой нищо не казва , ще пишем. Важното е от време на време да се споменават думи като цигара, тютюн в краен случай бандерол (като във вица с Иванчо и краставицата – все за нея си говори на изпит, тъй като само това си знае) и темата си върви и всичко е ок.

Махни, махни! Разкрита е и връзката дисиденство-реституция... Всичко е шес!

Ся и реститутите, ако запалят по цигара - ще си дойдем на думата...

Ай, махам се, че празнословя... :D Направо се откроявам сред умностите! 

Изглежда, че от целия този цирк, спечелиха единствено производителите и дистрибуторите на електронни цигари. Днес в службата си направихме преброяване: от 50 човека персонал, 35 са пушачи. 20 притежават електронна цигара. Останалите скоро ще се сдобием с такава, защото не ни се мръзне навън. Да им е честита печалбата! Дали и тук няма някаква конспирация?

хаха дето гърмят

честито да ви е

Извинявай за въпроса, но за кой "среден и малък бизнес" говориш?

За този, който все още някъде съществува: кафенета, ресторантчета ...магазини. Има такива, които не са се дали на вериги, молове и супермаркети. 

С този закон за тютюнопушенето големите ще се оправят. Останалите, според мен, нямат бъдеще.

искам във всеки град по един "Космос"

:D

Тоя закон вече разбрахме че е в полза на:

Разбира се, едва ли е доказуемо, поне в този момент, така че приемете всичко като слухове....

1. Едрите собственици на заведения, които имат ползата че дребните ще фалират. Така с държавна намеса се действува против пазарният принцип за свободна конкуренция в полза на монополи или олигополи. Това действие(или подобни по резултат), вече няколко пъти го видяхме с подаряването на някои предприятия, примерно енерго-разпределителните дружества, които на практика са монополисти в районите които обслужват, поне спрямо физическите лица и малките фирми, които не са в състояние да договорят изгодни условия за покупка на ток от някой от разпределителите в другите два района...За големите предприятия и други типове фирми това не е проблем, защото доста от тях купуват директно от НЕК, а тези които не са се уредили така, все пак купуват достатъчно, че в цената да се стопи разликата от допълнителна такса за пренос.

2. Полза за държателя на канали за, вносителя и едрият дистрибутор на контрабандни цигари и материали за направа на цигари, които "длъжности", също по слухове, се съвместяват от само едно единствено лице...Бойко Методиев Борисов, разбира се мога да дам линкове към такива писания, но пък те водят главно...или дори само към "жълти" медии.

3. Наркомафията, или по-скоро отново, както и в "2" държателя на каналите, вносителя и едрият дистрибутор, за който отново се спряга...Виж кой е...пак в "2".

4. Това са само и единствено слухове! За който не е още успял да разбере. Но в едно съм напълно сигурен...Че нашите държавни служители, ни най-малко не ги е еня за непушачите.

П.П. Редакция на печатни грешки...Може да има още някоя дребна, като липса или неправилно поставен препинателен знак.

Защо смяташ, че този закон е в полза на "държателя за канали и едрия дистрибутор на контрабандни цигари и материали за направа на цигари" ?

За мен е обратното.

Защо смяташ, че този закон е в полза на "държателя за канали и едрия дистрибутор на контрабандни цигари и материали за направа на цигари" ?

За мен е обратното.

Защото знам, че консумацията на цигари без бандерол и от марки, които преди налагането на големи акцизи и на тази забрана никой в БГ дори не подозираше че съществуват, са новоднили територията на цялата страна. Нямам представа какъв е точният процент на тези цигари от внос и колко евентуално се произвеждат на място нелегално, но при всички случаи вносът е над 90%..Само че този внос е нелегален и се нарича...а познай де!...Контрабанда. Няма никакъв начин огромните обеми на тази контрабанда, да се случат без прякото покровителство на управляващият кабинет...Кабинетът се управлява от лицето Б.М.Б.

"Космос" беше класика, не знам дали още съществува, бях студентка 1986-90-та там и това ни беше мястото за срещите.

Чакахме на опашки, ако някой не беше запазил места преди това.

В този период бях студентка в София и нямам впечатления от "Космос".

Но имам спомен, че в края на 70-те и в началото на 80-те беше хит и се посещаваше и от пушачи, и от непушачи от ранни зори до късни доби. :)

Ауу. И аз искам да си слезеш от колата завинаги и да я дадеш за скрап, за да не ти дишам разните там оксиди и други отрови бълвани от ауспуха

Много удобно отново забравяш, че освен ако вие пушачите не искате да ни дърпате с рикши, да жънете със сърп и да орете с магарета и волове, то въобще е по-добре да не споменавате машините с ДВГ, понеже комбайните, тракторите, както и линейките са под същият удар. Дай по-добре да спрем линейките или комбайните, искате ли? Колко хубаво ще бъде само заради глупавата логика да сравняваш нещо, което върши работа и дори спасява човешки животи с нещо без абсолютно никакви ползи, а само вреди. Дори и личната й трошка може да спаси човек, ако с нея някога по някаква причина закара човек имащ нужда от помощ до болницата например. И понеже аз лино с моята трошка съм карал човек до болницата по спешност, предлагам ти в този момент да замълчиш и повече никога да не отваряш и една дума за автомобилите. Недай си някой ден ти се наложи да се опираш на подобна помощ или животът ти да зависи от нея и да я няма - цигарите ли ще те спасят тогава? Мога пък да те уверя, че междуградските пътувания при двама човека в колата излиза по-евтино от билетче за автобуса, отделно не си зависим от обществен транспорт, на някои места такъв направо си ЛИПСВА. Цигарите ли ще ме возят до там? п.п Тук не е празни приказки и реституциите и тем подобни нямат нищо общо с тази тема!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Много удобно отново забравяш, че освен ако вие пушачите не искате да ни дърпате с рикши, да жънете със сърп и да орете с магарета и волове, то въобще е по-добре да не споменавате машините с ДВГ, понеже комбайните, тракторите, както и линейките са под същият удар. Дай по-добре да спрем линейките или комбайните, искате ли? Колко хубаво ще бъде само заради глупавата логика да сравняваш нещо, което върши работа и дори спасява човешки животи с нещо без абсолютно никакви ползи, а само вреди. Дори и личната й трошка може да спаси човек, ако с нея някога по някаква причина закара човек имащ нужда от помощ до болницата например. И понеже аз лино с моята трошка съм карал човек до болницата по спешност, предлагам ти в този момент да замълчиш и повече никога да не отваряш и една дума за автомобилите. Недай си някой ден ти се наложи да се опираш на подобна помощ или животът ти да зависи от нея и да я няма - цигарите ли ще те спасят тогава? Мога пък да те уверя, че междуградските пътувания при двама човека в колата излиза по-евтино от билетче за автобуса, отделно не си зависим от обществен транспорт, на някои места такъв направо си ЛИПСВА. Цигарите ли ще ме возят до там? п.п Тук не е празни приказки и реституциите и тем подобни нямат нищо общо с тази тема!

Няма ние да те дърпаме. Нещо много за голям се имаш. Ще се дърпаш сам хубавецо...

Ти па кога успя да изчетеш темата, кога успя да се включиш , че и мнение вече да имаш за участниците в нея. И що говориш в множествено число, да не би да имаш някакво душевно страдание, например като раздвоение на личността или нещо подобно неизследвано все още.Смешник.

Много показателен пост относно доброто възпитание и толерантността на някои пушачи. Keba, как разбра, че А4ко няма право на мнение, или пък че не е изчел темата? И понеже е изразил позиция, различна на твоята- дай да го обиждаме! Браво на теб  :wors: !

Няма ние да те дърпаме. Нещо много за голям се имаш. Ще се дърпаш сам хубавецо...
ТИ искаш да спреш колите като нелеп аргумент в полза на цигарите. А ти искаш ли да умреш, без някой да те закара със същите тези автомобили, които заклеймяваш до спешна помощ? Ти искаш да спреш автомобилите, та значи освен ако нямаш намерение да ги заместиш всичките машини с двигатели с вътрешно горене, по-добре не ги коментирай. Там алтернатива достатъчно развита за момента няма, но работата трябва да бъде свършена някак. Ти няма какво повече и да кажеш по въпроса за автомобилите и двигателите с вътрешно горене, освен да изтропаш нещо малосмислено, колкото да провокираш. Че не са от най-екологичните - абсолютно е така. Но ако не измислиш нещо по-добро, което да върши същата или повече работа, то спри да преекспонираш. Защото цигарите само вредят и пречат на околните, без да носят някакви позитиви и без да вършат някаква смислена работа. Машините с двигатели с вътрешно горене са създадени, за да вършат дадена работа. Идеята на машините не е нищоправене, иначе нямаше въобще някой да се занимава да измисля безсмислени машини. Цигарите не заместват работата свършена от машините с ДВГ, единственото което правят е да забиват още един пирон в ковчега, но не само на пушачите, а и на тези около тях. Недай си някъде, някога далеч от голям град ти се случи нещо, някакъв инцидент или нещастен случай. И си представи, че стане точно така, както ти искаш - да спрем автомобилите, но да оставим цигарите. КАК ще бъдеш транспортиран до спешна помощ? С телепортация ли?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

ТИ искаш да спреш колите като нелеп аргумент в полза на цигарите. А ти искаш ли да умреш, без някой да те закара със същите тези автомобили, които заклеймяваш до спешна помощ? Ти искаш да спреш автомобилите, та значи освен ако нямаш намерение да ги заместиш всичките машини с двигатели с вътрешно горене, по-добре не ги коментирай. Там алтернатива достатъчно развита за момента няма, но работата трябва да бъде свършена някак. Ти няма какво повече и да кажеш по въпроса за автомобилите и двигателите с вътрешно горене, освен да изтропаш нещо малосмислено, колкото да провокираш. Че не са от най-екологичните - абсолютно е така. Но ако не измислиш нещо по-добро, което да върши същата или повече работа, то спри да преекспонираш. Защото цигарите само вредят и пречат на околните, без да носят някакви позитиви и без да вършат някаква смислена работа. Машините с двигатели с вътрешно горене са създадени, за да вършат дадена работа. Идеята на машините не е нищоправене, иначе нямаше въобще някой да се занимава да измисля безсмислени машини. Цигарите не заместват работата свършена от машините с ДВГ, единственото което правят е да забиват още един пирон в ковчега, но не само на пушачите, а и на тези около тях.

Не искам да ги спра. Просто ги използувам като контра аргумент. Чудя се, що със същата енергия не се занимаваше да призоваваш, да се дадат от държавата (реални)преференции при покупката на автомобили с по-малък разход на гориво(примерно намален % на ДДС за тези автомобили), или с по-добро изгаряне и очистване на газовете, или да призоваваш за улестяване инвестициите примерно в покупката на електромобили и инвестиции за изграждане контактна мрежа за зареждане на същите? Така би допринесъл за здравето на хората много повече и за здравето на всички хора, отколкото ако се хабиш за тютюнопушенето, защото изборът да влезеш или не в заведение, в което се пуши, е личен въпрос на кеф и спокойно може да избереш, да влезеш да си пиеш чая в сладкарница(, което пък е още един клиент в загуба на заведението в което се пуши и накрая като спрат непушачите да влизат в заведения, в които се пуши, те просто ще фалират - естествен подбор...разбираш нали(?)), но аз нямам избор и не мога да спра да дишам, за да се опазя от мизериите бълвани от твоята трошка.

Не искам да ги спра. Просто ги използувам като контра аргумент. Чудя се, що със същата енергия не се занимаваше да призоваваш, да се дадат от държавата (реални)преференции при покупката на автомобили с по-малък разход на гориво(примерно намален % на ДДС за тези автомобили), или с по-добро изгаряне и очистване на газовете, или да призоваваш за улестяване инвестициите примерно в покупката на електромобили и инвестиции за изграждане контактна мрежа за зареждане на същите? Така би допринесъл за здравето на хората много повече и за здравето на всички хора, отколкото ако се хабиш за тютюнопушенето, защото изборът да влезеш или не в заведение, в което се пуши, е личен въпрос на кеф и спокойно може да избереш, да влезеш да си пиеш чая в сладкарница(, което пък е още един клиент в загуба на заведението в което се пуши и накрая като спрат непушачите да влизат в заведения, в които се пуши, те просто ще фалират - естествен подбор...разбираш нали(?)), но аз нямам избор и не мога да спра да дишам, за да се опазя от мизериите бълвани от твоята трошка.
Отново нелепи аргументи. Машините с ДВГ вършат полезна работа за сметка на отделените газове, цигарите не вършат. От машините с ДВГ има обективни ползи - от цигарите няма никакви ползи. В абсолютно изражение машините с ДВГ замърсяват повече от цигарите, но в относителен смисъл цигарите са много по-вредни, защото не носят абсолютно никакви ползи. Сравняваш нещо което върши полезна работа с нещо, което само и единствено вреди и друго не прави. Контактна мрежа на всяко планиско възвишение - това е абсолютно нелепо, при все че електромобилите се зареждат часове. Представяш ли си на линейката, с която те карат да й се изтощят акумулаторите, а ти да си с инсулт или инфаркт или кръвта ти да изтича и да чакаш така 7-8-9 часа, докато се заредят акумулаторите на електромобила. Да, аргументът че е мръсно не означава, че трябва да се "дефекираш" по средата на пейзажа. Да, за тютюнопушенето се хабя, защото аргументите от нелепи варират до тотална нетолерантност. От цигарите ползи няма, единствено вреди. Който си е избрал само да си вреди, това си е негова работа, не на другите. Следователно този, който си е избрал да си вреди излиза отвън и вреди само на себе си. Поради нетолерантността на пушачите се налага дори взаимоотношенията между пушачи и непушачи да се регламентират със закон по отношение на пушенето. Стига с този чай и тази сладкарница. Ако ще уиски за 25лв литъра ще пия, това не е обект на обсъждане в темата. Дадох за пример капучино, чай или кафе, защото в кафене обикновено не се влиза, за да люснеш 2 уискита или половин литър водка. Естественият подбор можеш да го пробутваш някъде другаде. В човешкият свят действат и други регламенти, не само естественият подбор. Защото ако беше само естествен подбор всички ранени, всички инвалиди и т.н трябваше да бъдат оставни да умрат. А истината е, че заведенията никога няма да умрат, докато има пушачи, а нови пушачи все ще се появяват, защото пушенето е издигнато едва ли не като култ, а не като нещо неатрактивно и само вредящо. А за да се направи неатрактивно, забраната му на обществени места е една от възможните мерки. Ти не можеш да спреш и да дишаш, за да се опазиш и от мизериите, които линейката или комбайната бълва, но отново удобно ги избягваш. Дай да няма линейки и комбайни, да няма кой да върши работата, само за да можеш да си подкрепиш примера? Ами мизериите, които ти бълваш като пушач? А моята трошка първо че има катализатор, второ се е доказала като полезна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.