Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Ей,направо ме върнахте в спомените с "Ти ми пренадлежиш".Така съм се смяла :baby:Цяла вечер съм се хилила като луда :huh: Книгата изобилства от забавни моменти. "Тайната принцеса" ми беше сякаш по-безинтересна,малко се помъчих докато я прочета. Може би защото втора я започнах,не знам.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Прочетох"Невинни лъжи" на Кренц.Много ми хареса,ама после ще пиша,че си имам помощник.

Браво в правилната посока си. тамън ша опаткаш и другите две докато сколасам те върна към началото на Аркейн.

Браво в правилната посока си. тамън ша опаткаш и другите две докато сколасам те върна към началото на Аркейн.

Ух,аз двете ги глътнах и съм предоволна.Третата съм почнала и ми се струва по-слаба,ама е рано да се каже.

Колкото до писателката и като Кренц , и като Куик ми харесва.Ама тая жена много псевдоними,много нещо.Загубих доста време докато си организирам книжките й.И пак имам 1-2 неоправени.Благодарение на Гането и тва ще стане.

Аз подхванах "Грешница на любовта" на Барбата Д. Смит. Дали е интересна някой знае ли?

Аз подхванах "Грешница на любовта" на Барбата Д. Смит. Дали е интересна някой знае ли?

O, страхотна е, аз оня ден я прочетох - не можах да я оставя и макар че трябваше да ставам в 6 я дочитах до 4:30 am.Та за книгата - няма да ти разказвам нищо от нея, но любовната история ми беше много сладка , а кримито беше на ниво.Няма да съжаляваш ако я почнеш, аз от доста време не бях напипвала нещо, от което да не успея да се откъсна....

Давай смело,четох я преди 3 дни,даже май разказвах на предната страница.

Подхванала съм новата на "Ирис"-"Моят съсед пиратът".В началото съм и върви добре,завръзката е интригуваща,само малко ме издразни-още на 6-7 стр.бяха едва ли не дълбоко влюбени.Ама се поправиха,искам да кажа дойдоха съмненията,пречките......

Не мога да обаче да чета таз вечер,че синчето има ЧРД и сега я почваме....

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

сега прочетох кръвни братя на нора р. някой има ли сканирани другите две от серията знакът на седемте ,много са хубави приличат малко на серията ключът

Аз съм на "Нещо прекрсно' на Джудит Макнот.Засега започва обешаващо :)

• Автор

Аз съм на "Нещо прекрсно' на Джудит Макнот.Засега започва обешаващо :cool:

Няма да те разочарова, книжката подобно на заглавието си е прекрасна!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Прочетох "Авантюристът" на Кренц. това е първата нейна съвременна книга, която прочитам и останах много приятно изненадана. Книжката е супер готина, лека и забавна.

Главната героиня Сара е просто егати оптимистичния човек. Не знам как не подлуди Гидеон... Той някакъв търпелив, макар че леко избухваше на моменти или почваше да се дразни, ама тя държи на своето като че ли е най-важното нещо на света. Дотолкова беше убедена във всичко, че постоянно ми ставаше смешно и се развеселявах от логиката, която бе просто до там ирационална и крепяща се на интуицията й, че се чудех как ги измъдря тези неща. Двамата бяха супер сладки като двойка, а сега подхванах "Пиратът" пак на Кренц от същата поредица. :)

Няма да те разочарова, книжката подобно на заглавието си е прекрасна!

Абсолютно подкрепям!Цялата й историческа поредица е трепач и "Нещо прекрасно" не прави изключение.

Прочетох "Авантюристът" на Кренц. това е първата нейна съвременна книга, която прочитам и останах много приятно изненадана. Книжката е супер готина, лека и забавна.

Главната героиня Сара е просто егати оптимистичния човек. Не знам как не подлуди Гидеон... Той някакъв търпелив, макар че леко избухваше на моменти или почваше да се дразни, ама тя държи на своето като че ли е най-важното нещо на света. Дотолкова беше убедена във всичко, че постоянно ми ставаше смешно и се развеселявах от логиката, която бе просто до там ирационална и крепяща се на интуицията й, че се чудех как ги измъдря тези неща. Двамата бяха супер сладки като двойка, а сега подхванах "Пиратът" пак на Кренц от същата поредица. :)

Попринцип аз която и съвременна на Кренц да хвана, вискчите ги обожавам. Просто не съм срещнала нея безинтересна книга, било то като Джейн или Аманда :)

Попринцип аз която и съвременна на Кренц да хвана, всичките ги обожавам. Просто не съм срещнала нейна безинтересна книга, било то като Джейн или Аманда :clap:

Подкрепям това мнение напълно! И аз съм така! :)

В момента чета две книжки.Знам че звучи странно но не мога да се стърпя. Еднатае "Спомни си кога" на Джудит Макнот ,а другата е "Онази Нощ" на Линда Хауард. То и дете ще си ги препрочитам , толкова ми харесват .::::cool:))))

BellaBas може ли малко инфо да дадеш за книжката на Линда :) , тъй като мисля в най-скоро време да си я поръчам :cool:

BellaBas може ли малко инфо да дадеш за книжката на Линда :wors: , тъй като мисля в най-скоро време да си я поръчам :)

Книжката е съвременна."Нашата мома" Фейт Делвин е много бедно момиче , а семейството й е "измет" , това е цитат.Тя е влюбена от дете в богатият и чаровен Грей Руяр.Бащата на Грей има любовна връзка с майката на Фейт.Една вечер бащата изчезва, случва се трагвдия в семейството и синът / Грей Руяр / изгонва посред нощ семейството на Фейт от домът им. След дванадесетгодини Фейтсе завръща в малкото градче за да търси отмъщение или нещо друго.... Не ти разказвам подробно защото като почнеш да четеш няма да тибъде забавно.Книжката е едновременно драматична и романтична има и много страст.От снощи я чета нямам търпение да се прибера , да си легна и да продължа .Днес съм на работа цял ден и не ми се разваляше удоволствието да си я чета в леглото. Няма да съжеляваш за книжката :wors:))

Тъй като бях подведена, зарастх книжката която четях за да прочета "Диви илюзии" на Каси Едуардс. Заблудата ми дойде от там, че когато четох "Диви мъгли" главната, която беше бяла, имаш по-малък брат. След като главната се събра с главния, той даде индианско име на брат й, и то беше "Петнист орел", затова като видях, че така се казва главния в "Диви илюзии" си омислих, че е за брата. Уви нищо общо. Иначе книжката беше много хубава. Започва как младо семейство, мъж, жена и двумесечния им син, пътуват с група, търсещи рядка пеперуда. Вече отчаяни, че не я намират, те решават да се приберат. Тогава виждат в един храст една мъртва индианка, а до нея новородено бебе. Младото семейство решават да го вземат със себе си. Знаят, че индианката се е отдалечила на няколко дни път от селото си за да роди, както е по традиция по тези места, но не бяха сигурни, кога бащата на детето ще се върне да го търси и не искаха да го оставят в пустощта, а и след като толкова трудно бяха създали сина си, не знаеха дали ще имат друго дете, а това беше момиченце, затова го взеха с тях. След няколко часа бащата на детето намери мъртвата си жена, но не и детето, когато я занесе в селото, главния я видя. Той беше само на 10, но тайно влюбен в мъртвата идианка. После дадоха след 18 години главната заедно с брат си, заминават да търсят отново пеперудата, но това е само оправдание, защото тя иска да разбере кои са истинските й родители и към кое племе принадлежи. Оказа се, че водача им е главния, и полубрата на главната. Главния веднага разпозна детската си любов в лицето на индианката, облечена като бяла жена, и като събра две и две разбра, че това е отдавна изчезналото бебе. Обаче толкова си я хареса, че реши първо да я спечели, а после да я заведе при племето й. И така те много си се аресаха, почнаха да се влюбват един в друг, докато търсеха пеперудата. Брат й все я дърпаше настрани от главния, а най-добрия приятел на главния (който е природен брат на главната, защото е от втори брак на индианския й баща) не знаеше, че тя му е сестра и се влюби в нея, като все я ревнуваш от главния. Имаше малко екшън, малко сълзи и много много романтика, страхотна и лека за четене книжка. Препоръчвам горещо. А сега аз пак си подхващам "Грешница на любовта":)

Прочетох на Кренц "Пиратът". Още по-яка книжка е от "Авантюристът". Спукала съм се от смях с Джаред и Кейт. И двамата са едни такива твърдоглави и сладки. Супер инатливи и се опитват винаги да се надприказват един друг.

В момента все още съм в еуфория от прочетеното, така че нямам думи за да го опиша. :)

Сега смятам да подхвана и последната книжка от поредицата "Истинският мъж". Ще ми бъде интересна историята на Маргарет, тъй като тя изглежда най-студената от трите. :P

След многото хвалби, днес почнах поредицата за Малори на Джоана Линдзи.

Сега съм на 20-та страница от "Обичай само веднъж".

След многото хвалби, днес почнах поредицата за Малори на Джоана Линдзи.

Сега съм на 20-та страница от "Обичай само веднъж".

Това е поредица, която не трябва да се пропуска. Просто е невероятна, велика! Изпълнена с толкова хумор, остроумия и приключения. Цялата рода е супер забавна. :ph34r:

Това е поредица, която не трябва да се пропуска. Просто е невероятна, велика! Изпълнена с толкова хумор, остроумия и приключения. Цялата рода е супер забавна. ;)
Аз не съм веща в жанра като вас, до този момент съм прочела не повече от дузина розови романа, но на обръщението "келешче" този ме спечели. Другия уикенд, живот и здраве, ще отганизирам "Нежен бунт".

Аз малко зациклих с трилогията на Нора - "Кръстът на Мориган", дано днес да свърша с втората.

Май третата най-ще ми хареса, защото тук Нора е акцентирала върху любовта м/у вампир и бъдещата кралица на Галия. Но да видим.

Чстно казано книгите и с криминална интрига, по ми се нравят. Не че имам нещо против вещиците, магьосниците и други всякакви странности, ама нещо не и се е получило на 100%.

Тъй като бях подведена, зарастх книжката която четях за да прочета "Диви илюзии" на Каси Едуардс. Заблудата ми дойде от там, че когато четох "Диви мъгли" главната, която беше бяла, имаш по-малък брат. След като главната се събра с главния, той даде индианско име на брат й, и то беше "Петнист орел", затова като видях, че така се казва главния в "Диви илюзии" си омислих, че е за брата. Уви нищо общо. Иначе книжката беше много хубава. Започва как младо семейство, мъж, жена и двумесечния им син, пътуват с група, търсещи рядка пеперуда. Вече отчаяни, че не я намират, те решават да се приберат. Тогава виждат в един храст една мъртва индианка, а до нея новородено бебе. Младото семейство решават да го вземат със себе си. Знаят, че индианката се е отдалечила на няколко дни път от селото си за да роди, както е по традиция по тези места, но не бяха сигурни, кога бащата на детето ще се върне да го търси и не искаха да го оставят в пустощта, а и след като толкова трудно бяха създали сина си, не знаеха дали ще имат друго дете, а това беше момиченце, затова го взеха с тях. След няколко часа бащата на детето намери мъртвата си жена, но не и детето, когато я занесе в селото, главния я видя. Той беше само на 10, но тайно влюбен в мъртвата идианка. После дадоха след 18 години главната заедно с брат си, заминават да търсят отново пеперудата, но това е само оправдание, защото тя иска да разбере кои са истинските й родители и към кое племе принадлежи. Оказа се, че водача им е главния, и полубрата на главната. Главния веднага разпозна детската си любов в лицето на индианката, облечена като бяла жена, и като събра две и две разбра, че това е отдавна изчезналото бебе. Обаче толкова си я хареса, че реши първо да я спечели, а после да я заведе при племето й. И така те много си се аресаха, почнаха да се влюбват един в друг, докато търсеха пеперудата. Брат й все я дърпаше настрани от главния, а най-добрия приятел на главния (който е природен брат на главната, защото е от втори брак на индианския й баща) не знаеше, че тя му е сестра и се влюби в нея, като все я ревнуваш от главния. Имаше малко екшън, малко сълзи и много много романтика, страхотна и лека за четене книжка. Препоръчвам горещо. А сега аз пак си подхващам "Грешница на любовта":yanim:

Аз съм чела книгата и много ми харесва и сия препрочитам от време на време.В момента съм първата книга от трилогията на Нора Робъртс "В градината","Синята далия".Книгата е страхотна сигорно и останалите ще са такива.Искам отново да благодаря на Ива,че ми зае книжките :)

Много харесвам стила на К.Каултър,но преди време попаднах на една по-постна книга/не помня коя за съжаление/ и зарязах авторката.Сега съм почнала Измамата и в началото върви добре,ще проверя дали не е свързана с някоя друга.

Много харесвам стила на К.Каултър,но преди време попаднах на една по-постна книга/не помня коя за съжаление/ и зарязах авторката.Сега съм почнала Измамата и в началото върви добре,ще проверя дали не е свързана с някоя друга.

От поредица е. Последната, първите две са "Сабрина" и "Дивия барон". ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.